To je tačno, nebitni smo, ali za plasiranje televizijskih proizvoda jako bitni, to je ono što meni lično smeta.
Svaka Nova regionalna ima neki svoj proizvod, "naša" Nova ama baš ništa
Moderator: anex
To je tačno, nebitni smo, ali za plasiranje televizijskih proizvoda jako bitni, to je ono što meni lično smeta.
Sve sam to ispratio na Novoj HR.
Sjebali su se zadnji put sa supertalentom pustili tehnicku sliku gdje vec pise ime pobjednika
Nažalost, godinama se ukazuje na tu tzv. domaću produkciju, koja je na Nova BH nikakva, imaju dvije emisije iz vlastite produkcije (Dnevnik+Vijesti i Nova magazin), što je žalosno, jer su kao "najgledanija komercijalna televizija u BiH". Ne znam imaju li oni neki kreativni sektor , koji se bavi novim tv formatima...chakany wrote: ↑19/01/2025 18:23 Pa i nema ništa zanimljivo. Postotak domaćeg programa nekih 10 %, ako je i toliko.
Stvarno se nekad zapitam šta radi taj RAK. Zar ne bi trebalo da imaju neki pravilnik koliko domaćeg sadržaja treba da se emituje na nekim domaćih kanalima, pogotovo onim koji imaju nacionalnu frekvenciju.
Više domaćeg sadržaja ima Hayat, ali i taj sadržaj je nikakav![]()
![]()
Da da, raniji PINK BH je imao više sadržaja , doduše isti koncept kao i Nova, sve su preuzimali sa Pinka-a.
chakany wrote: ↑19/01/2025 18:23 Pa i nema ništa zanimljivo. Postotak domaćeg programa nekih 10 %, ako je i toliko.
Stvarno se nekad zapitam šta radi taj RAK. Zar ne bi trebalo da imaju neki pravilnik koliko domaćeg sadržaja treba da se emituje na nekim domaćih kanalima, pogotovo onim koji imaju nacionalnu frekvenciju.
Više domaćeg sadržaja ima Hayat, ali i taj sadržaj je nikakav![]()
![]()