Argentina zaslužila da se vrati kući. Pogotovo nakon onako prljave igre od sinoć i udaranja Rakitića.
Takođe, ako budu timski jaki kao i u prvoj utakmici i Srbija može večeras do velikog rezultata.
Koliko mi je žao one utakmice Bosne protiv Kipra.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
da nije bila ta bila bi neka druga, ne sekiraj se...........Haris033 wrote:Jbg, poslije prve tekme protiv Nigerije, mislio sam da će Hrvatska doživiti debakl, a desilo se suprotno. Stvarno su izgledali superiorno na terenu. Dokaz kada imaš kvalitetne igrače, a pri tom kada svi igraju ko jedan, možeš pobijediti bilo kojeg protivnika. Ako nastave ovako, mogu lako biti prvaci svijeta, obzirom da do sada niti jedna reprezentacija nije pokazala ovakvu borbenost i jedinstvo na terenu.
Argentina zaslužila da se vrati kući. Pogotovo nakon onako prljave igre od sinoć i udaranja Rakitića.
Takođe, ako budu timski jaki kao i u prvoj utakmici i Srbija može večeras do velikog rezultata.
Koliko mi je žao one utakmice Bosne protiv Kipra.
Argentina inace igra ovako. Ovo nije nista novo. A onaj Otamendijev potez rijetko se, priznaces to, vidja na terenima medju ovakvim profesionalcima.r_faruk wrote: bila je prljava igra i jednih i drugih. ne razumijem sto su se svi uhvatili ove situacije oko ne izbacivanja lopte dok rakitic lezi. hrvati su imali loptu u svojim nogama i nisu je htjeli izbaciti nego su isli u napad. tek kada su izgubili loptu i argentina krenula u kontru, oni su trazili da se lopta izbaci. mogli su je oni prvi izbaciti i prekinuti igru dok se ukaze pomoc njihovom igracu....
inace, jebo argentinu
kako se perfidno gura ovo navijali za hrvateEdin H. wrote:
Hajde da se jednom složim s tobomBlack swan wrote:kako se perfidno gura ovo navijali za hrvateEdin H. wrote:
za HRVATSKU
HRVATSKA je igrala ne HRVATI
hrvati igraju i za BiH i Australiju i novi zeland i mauritaniju
a za hrvatsku mogu igrati i srbi i bošnjaci i romi i talijani i brazilci
Da ne bude rekla kazala pa mahalalaBazinga1234 wrote:Na sta konkretno misliš?manijak1 wrote: Mamić je topodigao.
idu na Dance ili Australiju 89%, jedino ako Fra pusti Dancima sto ne vjerujem, al ko god bude Cro ce ih klepit glat...Idemedosumom wrote:Jesam li ja dobro shvatio, Hrvatska bi mogla na Australiju udariti ako ovi budu drugi u svojoj grupi?

sumnjam, ali etonorth wrote:Hrvatska može daleko...
manijak1 wrote:Da ne bude rekla kazala pa mahalalaodvoji malo vremena , čudi me da to nisi otprije znao
valjda te Robi zaslijepio
Lakše bi susjedi s Francuskom izašli na kraj nego li s Australijom, barem takav osjećaj imam. Znali su kenguri više puta i Hrvatskoj i Srbiji pomrsiti račune...Reuf-Refko wrote:idu na Dance ili Australiju 89%, jedino ako Fra pusti Dancima sto ne vjerujem, al ko god bude Cro ce ih klepit glat...Idemedosumom wrote:Jesam li ja dobro shvatio, Hrvatska bi mogla na Australiju udariti ako ovi budu drugi u svojoj grupi?