AKCIZE: Ko izda - pizda

Post Reply
Novak20

#1101 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Novak20 »

Stranci produžiše život SDA/HDZ/SNSD šupcima koji su im obećali uvođenje akciza kao garanciju na kredite.
commendatore

#1102 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by commendatore »

iz prilozenog se vidi da je mnogima odnosno svima cilj ovog ocitog zavrtanja ruku obicnom malom covjeku ekonomsko porobljavanje i totalno osiromasavanje BIH....

gospodo kad bude medjunarodna konferencija o zapadnom balkanu pa kad budu svi saglasni da je podjela BIH jedino logicno rjesenje - sjecacete se ovih akciza..... i svih podlosti vladajuce oligarhije....

tada ce biti kasno za proteste i demonstracije - kad drzava bude defacto a najgore de jure - prodana....

mi smo samo poslušni protektorat..... kurton od drzave koja ne postoji
bingov buraz

#1103 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by bingov buraz »

Kaze Cruela de Vil alias Diana Zelenika sad ce nam i Ikea doci

jupiiiii
jao_situacije

#1104 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by jao_situacije »

čestitam
mad_max_ba

#1105 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by mad_max_ba »

commendatore wrote:iz prilozenog se vidi da je mnogima odnosno svima cilj ovog ocitog zavrtanja ruku obicnom malom covjeku ekonomsko porobljavanje i totalno osiromasavanje BIH....

gospodo kad bude medjunarodna konferencija o zapadnom balkanu pa kad budu svi saglasni da je podjela BIH jedino logicno rjesenje - sjecacete se ovih akciza..... i svih podlosti vladajuce oligarhije....

tada ce biti kasno za proteste i demonstracije - kad drzava bude defacto a najgore de jure - prodana....

mi smo samo poslušni protektorat..... kurton od drzave koja ne postoji
Da smo Bogdo protektorat......

makar bi se znalo ko kosi a ko vodu nosi, ovdje se ne zna ko koga i ko s kim i zašto, jbte kad gledaš u te ljude sve kontam pritajeni četnik, ober četnik, pritajeni ustaša, ober ustaša, pritajeni balija i ober balija....đ

Nikog ba ne interesuje za obični narod, jedni drugim prave asistencije koje se dočekaju na punu da bi se zamazalo ljudima....
commendatore

#1106 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by commendatore »

ja cu svoje dijete vani poslat cim budem mogao....

nece ono vracat kredite ovoj zgadiji pcka li im materina....

kome ova zemlja ne treba nek je prodaje u bescijenje - a narod nek poslije gleda kad pocnu da ih istjeruju iz vlastitih imanja zbog neplacenih dugova....

polako jos malo.....
Seyfo

#1107 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Seyfo »

Pa ovdje je i zvanično objelodanjeno da stranci rade šta hoće i da nije bitno ko je u vlasti.Natjeraju oni svakog. To se do sad ko fol nije vidjelo i znalo. A naša djeca i njihova nerođena djeca će tek vidjeti šta to znači.
statixx

#1108 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by statixx »

pici wrote:
Hahnova podrška BiH: Aplauz onima koji su glasali za akcize

Ideologijom i religijom se bavi sirotinja.
Fudo387

#1109 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

Ljudi, vama trebaju ceste, bolnice, skole, i pun klinac stvari. Ako je ovo korak da se nesto napravi, jbg, super. Neke generacije moraju podnijeti zrtvu da bi sljedecim bilo lakse i bolje. E sad, ako ce extra namete spickat na reprezentacije, nije dobro.
commendatore

#1110 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by commendatore »

Seyfo wrote:Pa ovdje je i zvanično objelodanjeno da stranci rade šta hoće i da nije bitno ko je u vlasti.Natjeraju oni svakog. To se do sad ko fol nije vidjelo i znalo. A naša djeca i njihova nerođena djeca će tek vidjeti šta to znači.
tragicnije od svega je to da upiru svim silama da vlast ostane apsolutno ista citavo vrijeme jer pogoduje njihovim interesima

ptice znaju koliko keša iznesu iz ovog jadnog vilajeta
commendatore

#1111 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by commendatore »

Fudo387 wrote:Ljudi, vama trebaju ceste, bolnice, skole, i pun klinac stvari. Ako je ovo korak da se nesto napravi, jbg, super. Neke generacije moraju podnijeti zrtvu da bi sljedecim bilo lakse i bolje. E sad, ako ce extra namete spickat na reprezentacije, nije dobro.
ma nisi ti dobar
Fudo387

#1112 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

commendatore wrote:
Fudo387 wrote:Ljudi, vama trebaju ceste, bolnice, skole, i pun klinac stvari. Ako je ovo korak da se nesto napravi, jbg, super. Neke generacije moraju podnijeti zrtvu da bi sljedecim bilo lakse i bolje. E sad, ako ce extra namete spickat na reprezentacije, nije dobro.
ma nisi ti dobar
Sto? :lol:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1113 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by pici »

UVJERENA U RAZVOJ
Cormack: Usvajanje Zakona o akcizama je težak, ali pozitivan korak naprijed
i ja sam uvjeren da su malji zeleni prvi stupili na mjesec al ko mene pita
statixx

#1114 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by statixx »

Pogledajte bilans uspjeha Autocesta za ovu godinu. Ako naredne godine prihodi od putarine, ne cestarine, ne budu udvostruceni nesto se mulja... :D
commendatore

#1115 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by commendatore »

Fudo387 wrote:
commendatore wrote:
ma nisi ti dobar
Sto?
pa pricas o svemu ko ćoro koji nema pojma šta se dešava jebo te....
koje ba bolnice skole i ceste su izgradili a da je cistog racuna da nece od bubrega odbijat narodu?
nista nisu napravili - sebi jesu - privatne univerzitete privatne vrtice privatne bolnice privatne skole - sebi apsolutno jesu.... imaju neogranicen priliv sredstava (vidi pod zahtjev o raspravi o novim placama) i ti pricas o boljitku za obicnog covjeka....

i kazes "ako ce spickat" - jebo te led opet - pa šta misliš šta rade trenutno????? :lol:
JThomas

#1116 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by JThomas »

i opet "ako". a oni danas počeli proceduru za nove plate...

nema tu "ako", nego "kad", a armija onih zbog kojih je ovo urađeno izdati neće ni "tad"...tad će biti neko novo nebulozno obrazloženje.
commendatore

#1117 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by commendatore »

statixx wrote:Pogledajte bilans uspjeha Autocesta za ovu godinu. Ako naredne godine prihodi od putarine, ne cestarine, ne budu udvostruceni nesto se mulja... :D
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nema-no ... /170601041

? :?:
Seyfo

#1118 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Seyfo »

Ali upravo se stvorio novi materijal za predizbornu !!! Zna se ko je bio protiv, ko za...ako ovo ne spasi tzv.ljevicu...
General War

#1119 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by General War »

bingov buraz wrote:
mO k3 wrote:
bingov buraz wrote:Milica Marković će stojički podnijeti svoj dio tereta u teškim nadolazećim danima,skratiće ljetovanje u Grčkoj sa 21 na 19 dana.
:lol: i oslabiti koju kilu...
Dušanka Majkić zbog nedostatka finansija neće na izbor Miss Universe.
Steta to propustiti, nju cemo od sebe "pogurati"...jer...domovina se brani i lepotom :D
statixx

#1120 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by statixx »

commendatore wrote:
statixx wrote:Pogledajte bilans uspjeha Autocesta za ovu godinu. Ako naredne godine prihodi od putarine, ne cestarine, ne budu udvostruceni nesto se mulja... :D
https://www.klix.ba/vijesti/bih/nema-no ... /170601041

? :?:
Ta prica je vec apsolvirana, i zaboravljena, vlast je "porala posluku" da nikome, pa ni gradjanima, nece polagati racune za potrosene milijarde. Ovo je sad novi momenat, pa bice zanimljivo vidjeti kako ce se prikupljati, raspoređivati i trošiti sredstva, ali poznavajuci nase novinare...i narod... :D
Fudo387

#1121 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

commendatore wrote:pa pricas o svemu ko ćoro koji nema pojma šta se dešava jebo te....
koje ba bolnice skole i ceste su izgradili a da je cistog racuna da nece od bubrega odbijat narodu?
nista nisu napravili - sebi jesu - privatne univerzitete privatne vrtice privatne bolnice privatne skole - sebi apsolutno jesu.... imaju neogranicen priliv sredstava (vidi pod zahtjev o raspravi o novim placama) i ti pricas o boljitku za obicnog covjeka....

i kazes "ako ce spickat" - jebo te led opet - pa šta misliš šta rade trenutno?????
Dobro, razumijem i nepovjerenje prema lokalnim supcima, zato sam se na kraju i ogradio sa "ako". :D
Ja samo velim da ti sve ono nabrojano treba i da nema drugog nacina da to sebi napravis sem poreza.
Jbg, osnuj stranku, angazuj se, nesta...djaba meni govoris da sam corav :lol: .
pici

#1122 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by pici »

de udrite koji metar avtoputa do izbora allaha vam, il ko mile otvori se koji restaurirani tunel ko hotel plaza i bog te veselijo... kruHa i igara... kladijonice placu
zippoo87

#1123 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by zippoo87 »

prva stvar,ja ne mogu da vjerujem da ima ljudi koji ovo opravdavaju...ponavljajuci uglas da nam treba infrastruktura
treba...ali je li sada trebam pola plate koju zaradim (i nemam je ) dati za puteve i politicare sponzorirati
ovo je cisti kriminal...u nacionalistickim centralama se ovaj danasnji potez slavi kao i pobjeda na izborima,jer je ovo jednim dijelom i pobjeda na izborima,dosle svjeze pare za kampanju i podmicivanje i kupovanje "papaka"

druga stvar,i ovo malo autoputa sto imamo je preskupo za obicnog covjeka...pa ja kada idem u Sarajevo,mene to kosta 12 KM,sto je 50% cijene goriva (plin) koji platim...kada nije lose vrijeme,snijeg i tako,idem preko Karaule
autoput kada god sam isao po njemu je prazan,po koje auto prodje...znaci zarada od autoputa je minimalna i nebitna
ovi autopotevi se prave a niko nema pojma sto se prave...izgleda imaju samo kreditori,plasiraju nam sredstva koja njima ne trebaju a nama zivot poskupljuju ali to njih ne treba da brine...oni to gledaju sa druge strane a ovi nasi mesetari su gamad nevidjena

trece...treba li svima ponaosob ponavljati koliko su para ukrali od dosadasnjih akciza i nameta a gdje su putevi i autoputevi ?
vidi li ih io svojim ocima,ili vise vjerujete Fadilu,koji kaze putevi su tu,ali se ne vide

a evo,nisam ni znao da su na plin digli putarinu na 25 kf...znaci jedina zemlja na svijetu koja oporezuje na ovoliki nacin cista goriva...njima je bitnosamo da naplate sebi u budzet a trovanje i njih samih je nebitno
debili
commendatore

#1124 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by commendatore »

Fudo387 wrote:
commendatore wrote:pa pricas o svemu ko ćoro koji nema pojma šta se dešava jebo te....

i kazes "ako ce spickat" - jebo te led opet - pa šta misliš šta rade trenutno?????
Dobro, razumijem i nepovjerenje prema lokalnim supcima, zato sam se na kraju i ogradio sa "ako". :D
Ja samo velim da ti sve ono nabrojano treba i da nema drugog nacina da to sebi napravis sem poreza.
Jbg, osnuj stranku, angazuj se, nesta...djaba meni govoris da sam corav :lol: .
jebi ga osnovo bi ja al bi meni glavna deviza bila 24/365 rad sudova u smjenama, nacionalizacija banaka, nacionalizacija nelegalno stecene imovine, i prisilan rad na izgradnji infrastrukture za sve koji su profitirali od narodne nesrece
pici

#1125 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by pici »

goli otok place za ovim uhljebima
Post Reply