NATO je odobrio pristupni protokol za Sjevernu Makedoniju, nekoliko sedmica nakon što su Skoplje i Atina riješili višedecenijski spor oko naziva Makedonija.
I ostajemo mi da nas poklope,pa da zavrsimo pricu oko bilo kakvih pizdariya ikad vise..
NATO je odobrio pristupni protokol za Sjevernu Makedoniju, nekoliko sedmica nakon što su Skoplje i Atina riješili višedecenijski spor oko naziva Makedonija.
Nema od toga ništa.Leverage wrote:Ostaje i Srbiju da poklope, malo će se trzat' tamo, al' jasno je kako će to da završi.
bunk wrote:NATO je odobrio pristupni protokol za Sjevernu Makedoniju, nekoliko sedmica nakon što su Skoplje i Atina riješili višedecenijski spor oko naziva Makedonija.![]()
![]()
I ostajemo mi da nas poklope,pa da zavrsimo pricu oko bilo kakvih pizdariya ikad vise..
Srbija da stavi veto Ukrajini?Challenger_ wrote:Nema od toga ništa.Leverage wrote:Ostaje i Srbiju da poklope, malo će se trzat' tamo, al' jasno je kako će to da završi.
- Ovakva pozicija odgovara i vlastima u Beogradu i NATO-u. Vlastima jer nemaju podršku javnosti za ulazak, dapače, a NATO-u jer punopravno članstvo podrzumijeva pravo VETO-a za prijem novih članica (npr Ukrajine). Ono što im treba (visok stepen kooperacije) imaju preko programa "Partnestvo za mir" u kome je Srbija vrlo aktivna a osoblje NATO ima status diplomatskog osoblja.
Kao npr čega a da je bilo suprotno? Kako si se "naslušao" kada si se juče registrovao? Ponovo logovan a banovan?Leverage wrote:Srbija da stavi veto Ukrajini?
Naslušao sam se ja tvojih "nema od tog ništa".
Challenger_ wrote:Kao npr čega a da je bilo suprotno? Kako si se "naslušao" kada si se juče registrovao? Ponovo logovan a banovan?Leverage wrote:Srbija da stavi veto Ukrajini?
Naslušao sam se ja tvojih "nema od tog ništa".
To što ti pišeš je školski wishful thinking, banalno emotivno fantaziranje a ne racionalno promišljanje. VETO za prijem Ukrajine (i Gruzije) se već desio, 2008-e na zaprepaštenje američke delegacije koje su iznosili sa sastanka kada je Njemačka, bez najave, uložila VETO.
Pravo veta je efektivno za sve članice Saveza i samo politički nepismena osoba na to ne računa. Međutim, NATO vode USA a ne političke analfabete iz Bosne.
Za mene da.Nadzornik wrote:bunk wrote:NATO je odobrio pristupni protokol za Sjevernu Makedoniju, nekoliko sedmica nakon što su Skoplje i Atina riješili višedecenijski spor oko naziva Makedonija.![]()
![]()
Kad cijeli Balkan udje u NATO slijedi rahat na zemlji....
U svijetu postoji jedno carstvo,u njemu caruje drugarstvo,u njemu je sve lijepo,u njemu je cve njezno u njemu se
sve clanice NATO raduju....
I ja sam za ZA,zasto da NE.bunk wrote: Za mene da.
Nemoj tako.. znas ti ko je onLeverage wrote:Za tebe je
Nastavi da uveseljavaš forum svojim političkim fikcijama, ne daj se omesti, vole ljudi kad ih neko nasmijava.
Mislim da mi jednostavno nismo dorasli da dovodimo u pitanje njegove vanjskopolitičke projekcije, ne znamo da čitamo između redova, ne vidimo širu sliku. To je ta priča.славянин wrote: Nemoj tako.. znas ti ko je on
Ma ne on je upoznat sa svim desavanjima raskrinkao je bjelosvjetske zavjere - mnogi predsjednici i premijeri su za njega majmuni .. on je geopoliticki MAGLeverage wrote:Mislim da mi jednostavno nismo dorasli da dovodimo u pitanje njegove vanjskopolitičke projekcije,i ne znamo da čitamo između redova, ne vidimo širu sliku. To je ta priča.славянин wrote: Nemoj tako.. znas ti ko je on
Radi se o osobi koja ne samo da ne trpi drukčije mišljenje, nego ne trpi ni da se neko sa njim slaže a da mišljenje iznese sam. Jedino voli osobe koje mu se dive i na njegove postove odgovaraju sa "bravo".
...... trebalo je ona ranije reagovati , trebala je pustiti da se oni vojno totalno porazi , trebala je se bl sa zemljom srvaniti ...sumirprimus wrote:Ali, vjecno ali, amerika je na kraju ipak reagovala i zato njojzi hvala
mO k3 wrote:...... trebalo je ona ranije reagovati , trebala je pustiti da se oni vojno totalno porazi , trebala je se bl sa zemljom srvaniti ...sumirprimus wrote:Ali, vjecno ali, amerika je na kraju ipak reagovala i zato njojzi hvala
Srbi da imaju obraza digli bi Klintonu spomenik