Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
But Twin Peaks, that’s precious to me, I feel a sense of ownership, and in that it has been part of my life for so long, a strange sense of authorship as well. Something seismic has occurred to an underlying structure of my sense of self, and it bothers me.
Lik je fakat strašan...realistično strašan..uvjerljiv je na način da mogu zamisliti da radi negdje u sarajevu u onoj teksas jakni i da negdje stvarno postoji lik sa onakvim kezom i manijakalnim ocima...ewwwwwwwwwww
anyway
Bloo wrote:Lik je fakat strašan...realistično strašan..uvjerljiv je na način da mogu zamisliti da radi negdje u sarajevu u onoj teksas jakni i da negdje stvarno postoji lik sa onakvim kezom i manijakalnim ocima...ewwwwwwwwwww
anyway
Bloo wrote:Lik je fakat strašan...realistično strašan..uvjerljiv je na način da mogu zamisliti da radi negdje u sarajevu u onoj teksas jakni i da negdje stvarno postoji lik sa onakvim kezom i manijakalnim ocima...ewwwwwwwwwww
anyway
Gledao 1990/1991 kad je aktuelno bilo. Odusevljen bio i ako polovica druge sezone je stagnirala opet sam iscekivao kako ce se odvijati. No na zalost druga sezona je i sam kraj serije bio. Ovo 25 godina kasnje, 2017 izdanje, koje je vec 2014 bilo snimljeno (dobrim dijelom) je katastrofa. Pogledao sam prvih 9 epizoda i pestao. Od samog pocetka mi nije se nista svidilo, no dao sam sansu nece li sve sve svesti na samo mjesto Twin Peaks i oko straih protagonista (iskljucivo) ali dzaba, i mogu reci s velikim iscekivanjem da sam u jednu ruku razocaran no ako gledamo u kojem pravcu sve ide ni Lynch nije izgleda se postedio isi u tom pravcu.
Last edited by hrle1976 on 09/11/2017 20:03, edited 1 time in total.
Imas prve dvije serije. Imas film koja je radnja prije serije. I imas izdanje iz 2014 godine cca. 92 min. dugo kompilacija izbacenih scena iz sezona 1 i 2. Mislim, ne u izdanju za sezonu 3.