A tek zalog?Muhamed Đakmić wrote:Ali pazi, jedan dio je onih koji se spetljaju s drugim ženama/muškarcima i razjebu veze/brakove.
Ipak, puno veći dio je završavao na način: Osoba A i Osoba B su u vezi. U mafiji je jedno civil, a drugo mafija. Ne mogu po pravilu igrati zajedno i onda počinje ljubomora koja po pravilu eskalira sa "Ti mene ne voliš!" I onda sve ode u tri lijepe
Leksikon foruma sax i klix
- Capajebo
#1101 Re: Leksikon foruma sax i klix
-
Niemand
#1102 Re: Leksikon foruma sax i klix
annoy wrote:CatfishNiemand wrote:
Pogledaj tu emisiju nekad, fkt ne znam naziv, al guglaj. Ni ti prevaranti nemaju neko pretjerano logicno objanjenje zasto, neko kao iz dosade il tako neke gluposti. Sadizam ba, nemam drugacijeg objasnjenja.
- dječak sa šibicama
#1103 Re: Leksikon foruma sax i klix
Net je pun manijaka, posebno muskog rodasupercali wrote: e meni to bas ne ide u glavu
ajde kad imaju neke koristi bilo finansijsku uzitak neki ili sl pa nesto radi al ovo ne kontam
jedino da se eurosa javi pa da kaze sta joj je davalo zadovoljstvo u tome i uostalom da kaze sta je konkretno bilo sa tih 20-30 forumasa koliko sam cuo da se upecalo
pretpostavljam da je bilo ono ajmo mala kupit cu ti sve i raznorazne ponude za vezu sex i sl
Eurosa je ocito zenski primjerak, kojoj je stvaralo gust da za njom slini 20 muskaraca, koji bi je rado jeb*** ali je nijedan nece imati.
-
Messier
#1104 Re: Leksikon foruma sax i klix
a gdje je ona,jel ziva?Velkoski wrote:a jes' mi bio merak roknut' nmi
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1105 Re: Leksikon foruma sax i klix
javila se na ovu temu nekad na početkuMessier wrote:a gdje je ona,jel ziva?Velkoski wrote:a jes' mi bio merak roknut' nmi
- Capajebo
#1107 Re: Leksikon foruma sax i klix
dječak sa šibicama wrote:ASL
Prije koju heftu sam pit'o jednu curu ASL? Nista... E jbga reko
- KPNCTNJAH
#1108 Re: Leksikon foruma sax i klix
Znam ja da si slusala dobrih stvarkiSarah24 wrote:uglavnom ne dajem svoje misljenje cesto, vise volim biti posmatrac, pa vjerovatno niko i ne zna da postojim... haha..
- supercali
#1109 Re: Leksikon foruma sax i klix
catfish?Niemand wrote:Pogledaj tu emisiju nekad, fkt ne znam naziv, al guglaj. Ni ti prevaranti nemaju neko pretjerano logicno objanjenje zasto, neko kao iz dosade il tako neke gluposti. Sadizam ba, nemam drugacijeg objasnjenja.supercali wrote: e meni to bas ne ide u glavu
ajde kad imaju neke koristi bilo finansijsku uzitak neki ili sl pa nesto radi al ovo ne kontam
jedino da se eurosa javi pa da kaze sta joj je davalo zadovoljstvo u tome i uostalom da kaze sta je konkretno bilo sa tih 20-30 forumasa koliko sam cuo da se upecalo
pretpostavljam da je bilo ono ajmo mala kupit cu ti sve i raznorazne ponude za vezu sex i sl
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1110 Re: Leksikon foruma sax i klix
ja na mircu bio kad sam im'o 11 godina, bario 20 godina starije trebe 
- dale cooper
#1111 Re: Leksikon foruma sax i klix
You've come a long way!Velkoski wrote:ja na mircu bio kad sam im'o 11 godina, bario 20 godina starije trebe
-
Niemand
#1112 Re: Leksikon foruma sax i klix
Jest. Mada ja mislim da forumase koji su pricali sa eurosom vise boli ego jer je krenulo odmah neko ismijavanje u smislu naivni i to. Al hajd.supercali wrote: catfish?
- Muhamed Đakmić
#1113 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ne znam što, ali meni Messier liči na Mrlju
Nemam nikakav razlog, jednostavno me podsjeća
Znam da ću zvučati kao plavuša, ali šta je ASL?
Konzervativni roditelji, kasno uveo internet, šta je, šta hoćete 
Dale: Pa došao je daleko, sad bari deset godina starije, samo više nisu trebe

Znam da ću zvučati kao plavuša, ali šta je ASL?
Dale: Pa došao je daleko, sad bari deset godina starije, samo više nisu trebe
- Ridjobrki
#1114 Re: Leksikon foruma sax i klix
Šta bolan, Erik umro? Kad, kako, od čega?julisiz es grant wrote:Ja sam za ovog makija upratio jer je bila otvorena tema o smrti.supercali wrote:ja koga sam cini mi se upratio je dok je pisao van helsing pipi i fair life
ove ostale nisam cuo za njih do danas
Za erika2 ne znam ni ja, evo sad radosni reče da je o muzici pisao.
Znao mi je ponekad poslati poruku, doimao se kao jako tužna osoba koja živi za muziku...
(sorry što ovako upadam, kečing ap sa temom)
- jao_situacije
#1115 Re: Leksikon foruma sax i klix
pokušo siCapajebo wrote:dječak sa šibicama wrote:ASL![]()
![]()
Prije koju heftu sam pit'o jednu curu ASL? Nista... E jbga reko
- Capajebo
#1116 Re: Leksikon foruma sax i klix
Ja imam svjedoka da nije tako bilo kod meneNiemand wrote:Jest. Mada ja mislim da forumase koji su pricali sa eurosom vise boli ego jer je krenulo odmah neko ismijavanje u smislu naivni i to. Al hajd.supercali wrote: catfish?
age,sex,liveMuhamed Đakmić wrote: Znam da ću zvučati kao plavuša, ali šta je ASL?Konzervativni roditelji, kasno uveo internet, šta je, šta hoćete
![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1117 Re: Leksikon foruma sax i klix
ko mi je kriv što sam dobio kompjuter prerano...dale cooper wrote:You've come a long way!Velkoski wrote:ja na mircu bio kad sam im'o 11 godina, bario 20 godina starije trebe
ejdž, seks, lokejšn, klocuMuhamed Đakmić wrote:Ne znam što, ali meni Messier liči na Mrlju![]()
![]()
Znam da ću zvučati kao plavuša, ali šta je ASL?Konzervativni roditelji, kasno uveo internet, šta je, šta hoćete
Dale: Pa došao je daleko, sad bari deset godina starije, samo više nisu trebe![]()
-
Niemand
#1118 Re: Leksikon foruma sax i klix
[quote="Capajebo"]
Ja imam svjedoka da nije tako bilo kod mene
[quote]
Koga?
EDIT: **** ga i kvotanje
Ja imam svjedoka da nije tako bilo kod mene
Koga?
EDIT: **** ga i kvotanje
Last edited by Niemand on 05/10/2016 01:39, edited 3 times in total.
- dale cooper
#1119 Re: Leksikon foruma sax i klix
Haman si i ti kvarnjak.Capajebo wrote:Ja imam svjedoka da nije tako bilo kod meneNiemand wrote:Jest. Mada ja mislim da forumase koji su pricali sa eurosom vise boli ego jer je krenulo odmah neko ismijavanje u smislu naivni i to. Al hajd.supercali wrote: catfish?![]()
age,sex,liveMuhamed Đakmić wrote: Znam da ću zvučati kao plavuša, ali šta je ASL?Konzervativni roditelji, kasno uveo internet, šta je, šta hoćete
![]()
- supercali
#1120 Re: Leksikon foruma sax i klix
evo citam malo opise serija al nije to toNiemand wrote:Jest. Mada ja mislim da forumase koji su pricali sa eurosom vise boli ego jer je krenulo odmah neko ismijavanje u smislu naivni i to. Al hajd.supercali wrote: catfish?
ovo je drugacije skroz
- Muhamed Đakmić
#1121 Re: Leksikon foruma sax i klix
jel sad live ili location, ne zbunjujte 
- jao_situacije
- Capajebo
#1123 Re: Leksikon foruma sax i klix
location, where do you live... isto ti ga jeMuhamed Đakmić wrote:jel sad live ili location, ne zbunjujte
-
Messier
#1124 Re: Leksikon foruma sax i klix
odes respo ma kosevo ,imas tri odjeljenja..nemas se sta pitati stio je to radila.
imas prijemno,mjesano,musko i zensko.
udjes na zensko ,poneses banane,sok i kutiju drine i nadjes je
imas prijemno,mjesano,musko i zensko.
udjes na zensko ,poneses banane,sok i kutiju drine i nadjes je
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#1125 Re: Leksikon foruma sax i klix
ako se dobro sjećam, iznenada mu pozlilo na Trgu Austrije.Ridjobrki wrote:Šta bolan, Erik umro? Kad, kako, od čega?julisiz es grant wrote:Ja sam za ovog makija upratio jer je bila otvorena tema o smrti.supercali wrote:ja koga sam cini mi se upratio je dok je pisao van helsing pipi i fair life
ove ostale nisam cuo za njih do danas
Za erika2 ne znam ni ja, evo sad radosni reče da je o muzici pisao.
Znao mi je ponekad poslati poruku, doimao se kao jako tužna osoba koja živi za muziku...
(sorry što ovako upadam, kečing ap sa temom)
prije ~dvije godine
Last edited by Velkoski on 05/10/2016 01:41, edited 1 time in total.