Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dezurni_ucenik wrote:zaboravio bi ti i na ponos i na gospu i na Isusa i lijepu nasu. Uzeo bi ga ti cika Abu Hamzi za rukicu i jos se fino zahvaljivao na arapskom. I jos bi dopustio da ti cika Hamza ga strpa u bulju a ti bi jos govorio "ah sto mi je fino".
Satro bi ti kruha i vode, ahaaa.
pises gluposti, ima u BiH ipak ljudi i sa karakterom, a i covjek ti fino napisa..
It's me...Hafis Latin zvani Vlado Kalember
Vaš osebujni riječnik gospojo Banksy Kliksović odaje rezonantnu ženu sigurnu u sebe i svoju ženstvenost.
Ujedno, vrlo sam razdragan što su nam se putovi napokon ukrstili
Ja bih pogledao tu emisiju, ali pošto iz principijelnih razloga ne plaćam pretplatu za tu TV kuću, ponos mi ne dopušta da je gledam.
Možete li mi u kratkim crtama reći što se zbiva i ima li iko od naših u studiju.' Mada sumnjam, to ipak nije naš rat
Hafis wrote:Ja bih pogledao tu emisiju, ali pošto iz principijelnih razloga ne plaćam pretplatu za tu TV kuću, ponos mi ne dopušta da je gledam.
Možete li mi u kratkim crtama reći što se zbiva i ima li iko od naših u studiju.' Mada sumnjam, to ipak nije naš rat
Ko' da vas je Džasmin između redova spomenuo: "Imamo u BiH osobe kojima je bitnija Srbija od domovine...kojima je bitnija Hrvatska od domovine...a sad imamo one kojima su bitniji Katar i Kuvajt od domovine.".
Kao što u svemu ima dobro i loše, tako i investitora ima loših i dobrih. Dobri investitori su investitori koji ulažu, a da od tih investicija narod ima koristi. A loše investicije su te koji investiraju, a narod od toga ne vidi nikakvu korist, već koristi od toga imaju samo tajkuni.
Arapi ne investiraju u Bosni zato što vole Bosnu, već zato što vide plodno tlo (vjerovatno zbog loše politike unutar države) za raseljavanje. Ne bi me uopšte čudilo da za jedno 5 godina počnu stvarat arapski entitet u Bosni.
I još nešto... Kada mi odemo u Njemačku, Austriju ili bilo koju zemlju, mi pokušavamo da se prilagodimo njihovom mentalitetu i njihovom stilu života. A kada je riječ u Bosni onda mi ne želimo da se drugi prilagođavaju nama već se mi prilagođavamo njima. Prvo mi ne poštujemo ovu državu, prvo mi, pa sve ostali.
Hafis wrote:Ja bih pogledao tu emisiju, ali pošto iz principijelnih razloga ne plaćam pretplatu za tu TV kuću, ponos mi ne dopušta da je gledam.
Ko' da vas je Džasmin između redova spomenuo: "Imamo u BiH osobe kojima je bitnija Srbija od domovine...kojima je bitnija Hrvatska od domovine...a sad imamo one kojima su bitniji Katar i Kuvajt od domovine.".
Osjećate li se prozvanim?
Pa malčice....s tim da mu se ipak oprašta...čovjek je ipak lokalac iz Tuzle, i saznanja o tuđim kolektivnim osjećajima je pokupio na partijskim sastancima u druga Zlatka.
A i kada bismo poredili osjećaje...smiješno je porediti nečije nacionalne osjećaje s nečijim vjerskim osjećajima.
Last edited by Hafis on 24/10/2016 21:15, edited 1 time in total.
SkyLimit wrote:Ovaj Memić od Ilidže otvoreno podržava nelegalnu rasprodaju bosanske zemlje putem fiktivnih firmi, nevjerovatno kakvi su trendovi u Sarajevu.
Taj seljober to ne radi na svoju ruku. On je samo izvršilac i glasnogovornik.
Bošnjačko licemjerje je zajebana stvar. Prije ovih dolazaka Arapa, govorilo se da su cionisti koji šuruju sa Jevrejima. Sada kada su kobajagi počeli 'investirati' u Bosnu, onda počinju priče 'Arapi nam trebaju bla bla bla' onda su oni muslimanska braća.
Challenger__ wrote:Ako Tuzla ne preuzme inicijativu, ovo što se danas zove "Sarajevo" će nas odvesti put sirijskog scenarija.
_____
Ako bogda do godine da dođe bar pola miliona Arapa i to sve u Sarajvo .
Nego, nisu loše ni one Filipinke što im čuvaju djecu.... mogla bi se i jedna filipinska četvrt napravit za njih negdje u Starom gradu