Nismo mi nigdje rekle da smo isključive i da ne bi pustile i vas da nas namažete... a znamo i uzvratit uslugu...HAVANA wrote:Dobro ba,sta cemo mi radit,za sta vama muskarci sluze?pukepuke wrote:Ahhh, PROLJEĆE!!!žena wrote:apsolutno se mazem s tobom i sa Pukepuke![]()
![]()
Masturbirate li? Ali iskreno!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#1101 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
- Euridika
- Globalna šefica
#1102 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Hajd' da vidim ko je sljedeći kandidat za mazanje? Molim naglasiti područje... 
- pukepuke
#1103 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
A onda pređemo na masažu nogu. Prvo nožne prstiće, pa stopala, pa onda polako objema rukama uz vretenasti list, preko koljena uz čvrsto bedro, gore, gore, sve više...Euridika wrote:Eh, treba mi malo inspiracije za nastavak...heat wrote:Euridika wrote: Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#1104 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
... prvo vanjska strana bedara, pa onda laganim pokretima i utrljavanjem ka unutrašnjoj strani, lagano kružnim pokretima...pukepuke wrote:A onda pređemo na masažu nogu. Prvo nožne prstiće, pa stopala, pa onda polako objema rukama uz vretenasti list, preko koljena uz čvrsto bedro, gore, gore, sve više...Euridika wrote:Eh, treba mi malo inspiracije za nastavak...
- HAVANA
#1105 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Nista od mene,ja jedva 5 sati odspavam u komadu a ne da setam majmuna 5 puta dnevno i zensko zadovoljim 3 puta.Zenu zadovoljit,to je muka ziva,u svim segmentimapukepuke wrote:Gos'n' Havana, moraš se izreklamirat' malo, mi nauljene samo s ovima što mogu prošetati majmuna 5 puta i zadovoljiti ženu 3 puta dnevno. Marketing ti je danas sve.HAVANA wrote:Dobro ba,sta cemo mi radit,za sta vama muskarci sluze?pukepuke wrote: Ahhh, PROLJEĆE!!!
- HAVANA
#1106 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Dobro bona,skreniiiii,kuces gore,gore...do ramena dodje...pukepuke wrote:A onda pređemo na masažu nogu. Prvo nožne prstiće, pa stopala, pa onda polako objema rukama uz vretenasti list, preko koljena uz čvrsto bedro, gore, gore, sve više...Euridika wrote:Eh, treba mi malo inspiracije za nastavak...heat wrote:![]()
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1107 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
mi smo domari prijateljuEuridika wrote:Nismo mi nigdje rekle da smo isključive i da ne bi pustile i vas da nas namažete... a znamo i uzvratit uslugu...HAVANA wrote:Dobro ba,sta cemo mi radit,za sta vama muskarci sluze?pukepuke wrote:
Ahhh, PROLJEĆE!!!
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#1108 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
pošto smo mi muški vizualna biĆa, jes ovo slikovito opisano al meni nikako film da namota uglavu... imal kakav video uradak...hvvvallaEuridika wrote:
Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja...
može i palac, slika u JPG FULL HD
- Euridika
- Globalna šefica
#1109 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Nema ovdje voajerizma, ko ima petlju pojavi se uživo...pici wrote:pošto smo mi muški vizualna biĆa, jes ovo slikovito opisano al meni nikako film da namota uglavu... imal kakav video uradak...hvvvallaEuridika wrote:
Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja...
- pici
#1110 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Euridika wrote:Nema ovdje voajerizma, ko ima petlju pojavi se uživo...pici wrote:pošto smo mi muški vizualna biĆa, jes ovo slikovito opisano al meni nikako film da namota uglavu... imal kakav video uradak...hvvvallaEuridika wrote:
ma ja bih rado stavljo sliKe, dovoljno sam Hrabri al nisam depiliro dlake s prsa, ledja i gHuzova... mnogo skupo a žiletom nemrem ledja i gHozove dofatit... al et ako hošte more pupak
- HAVANA
#1111 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Haj jebaji ga kad se ove mazu izmedju sebe,hajmo i mi jedan drugog brijat. 
- pukepuke
#1112 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
E, onda se drzi uvrtanja sijalicaHAVANA wrote:Nista od mene,ja jedva 5 sati odspavam u komadu a ne da setam majmuna 5 puta dnevno i zensko zadovoljim 3 puta.Zenu zadovoljit,to je muka ziva,u svim segmentimapukepuke wrote:
Gos'n' Havana, moraš se izreklamirat' malo, mi nauljene samo s ovima što mogu prošetati majmuna 5 puta i zadovoljiti ženu 3 puta dnevno. Marketing ti je danas sve.![]()
- pici
#1113 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
HAVANA wrote:Haj jebaji ga kad se ove mazu izmedju sebe,hajmo i mi jedan drugog brijat.
- Ramzess Veliki
#1114 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Jok eto - ti znaš.žena wrote:ne znasSprijeda ne možeš prići od šporeta ili sudopera.
Eto baš si ti prilazila od šporeta.
Hajd' priđi sprijeda kad se vadi pita iz rerne. Ima da odmah spržiš kitu ... ovaj, spolovilo u erekciji.
Logično da ćeš prići odozada, pozadinski napad. ali može da se draga preplaši, pa da joj ispadne pita. Belaj. Ima da ti oči iskopa.
Čuj ja ne znam ...
- Ramzess Veliki
#1115 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Euridika wrote: Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja...
Sporo to kod vas ... ja uzmem ulja za bebe u obje ruke pa namaštrafim belegiju i objeručke gore dolje dok mu vene ne nabreknu k'o vatrogasno crijevo. I ne mogu to tako ženske ruke, ako baš cura nije nabildana i ne diže tegove ima da je ruke zabole.pukepuke wrote:
A onda pređemo na masažu nogu. Prvo nožne prstiće, pa stopala, pa onda polako objema rukama uz vretenasti list, preko koljena uz čvrsto bedro, gore, gore, sve više...
- Euridika
- Globalna šefica
#1116 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Pa mi da produžimo užitak, mic po mic, a ti odmah na završnicu ...Ramzess Veliki wrote:Sporo to kod vas ... ja uzmem ulja za bebe u obje ruke pa namaštrafim belegiju i objeručke gore dolje dok mu vene ne nabreknu k'o vatrogasno crijevo. I ne mogu to tako ženske ruke, ako baš cura nije nabildana i ne diže tegove ima da je ruke zabole.pukepuke wrote:Euridika wrote: Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja...
A onda pređemo na masažu nogu. Prvo nožne prstiće, pa stopala, pa onda polako objema rukama uz vretenasti list, preko koljena uz čvrsto bedro, gore, gore, sve više...
- Ramzess Veliki
#1117 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Pa kad nemam vremena. Poslije toga moram kuhati, prati prozore, peglati veš ... nikad stati ...Euridika wrote:Pa mi da produžimo užitak, mic po mic, a ti odmah na završnicu ...Ramzess Veliki wrote:Sporo to kod vas ... ja uzmem ulja za bebe u obje ruke pa namaštrafim belegiju i objeručke gore dolje dok mu vene ne nabreknu k'o vatrogasno crijevo. I ne mogu to tako ženske ruke, ako baš cura nije nabildana i ne diže tegove ima da je ruke zabole.
- žena
#1118 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Klimam glavom ko one u indijskim serijamaGos'n' Havana, moraš se izreklamirat' malo, mi nauljene samo s ovima što mogu prošetati majmuna 5 puta i zadovoljiti ženu 3 puta dnevno. Marketing ti je danas sve.
- žena
#1119 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
ne mora biti sporet a ni sudoper,mozemo i ispred radnog stola..se masiratiJok eto - ti znaš.
Hajd' priđi sprijeda kad se vadi pita iz rerne. Ima da odmah spržiš kitu ... ovaj, spolovilo u erekciji.
Logično da ćeš prići odozada, pozadinski napad. ali može da se draga preplaši, pa da joj ispadne pita. Belaj. Ima da ti oči iskopa.
Čuj ja ne znam ...
- aCme
#1120 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Bjeri bolaRockefeller wrote:Ozbiljan sam.aCme wrote:Jel ovo prvoaprilska?Rockefeller wrote:Pet puta dnevno plus seks.![]()
![]()
- Ramzess Veliki
#1121 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Prvoaprilska ...žena wrote:ne mora biti sporet a ni sudoper,mozemo i ispred radnog stola..se masiratiJok eto - ti znaš.
Čuj ja ne znam ...
- žena
#1122 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
ako ti to zelisPrvoaprilska ...![]()
- Euridika
- Globalna šefica
#1123 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Prvoaprilska, petoaprilska, šestoaprilska... svejedno je...Ramzess Veliki wrote:Prvoaprilska ...žena wrote:ne mora biti sporet a ni sudoper,mozemo i ispred radnog stola..se masiratiJok eto - ti znaš.
Čuj ja ne znam ...
A svejedno mi je i gdje ćemo se masirati, sve dok maser ima snažne ruke i vješto barata s njima...
- žena
#1124 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
jestedaA svejedno mi je i gdje ćemo se masirati, sve dok maser ima snažne ruke i vješto barata s njima...
bas sam nesto napeta zadnjih dana
- Euridika
- Globalna šefica
#1125 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!
Ista sam ti tak'a, tačno me neko treba naštelovati...žena wrote:jestedaA svejedno mi je i gdje ćemo se masirati, sve dok maser ima snažne ruke i vješto barata s njima...![]()
bas sam nesto napeta zadnjih dana![]()