Masturbirate li? Ali iskreno!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Euridika
Globalna šefica

#1101 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Euridika »

HAVANA wrote:
pukepuke wrote:
žena wrote:apsolutno se mazem s tobom i sa Pukepuke :kiss: :kiss: :D
Ahhh, PROLJEĆE!!!
Dobro ba,sta cemo mi radit,za sta vama muskarci sluze? :twisted:
Nismo mi nigdje rekle da smo isključive i da ne bi pustile i vas da nas namažete... a znamo i uzvratit uslugu... 8-)
Euridika
Globalna šefica

#1102 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Euridika »

Hajd' da vidim ko je sljedeći kandidat za mazanje? Molim naglasiti područje... :oops:
pukepuke

#1103 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by pukepuke »

Euridika wrote:
heat wrote:
Euridika wrote: Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja... :-D
:pisnuo: :pisnuo:
Image
Eh, treba mi malo inspiracije za nastavak... :D
A onda pređemo na masažu nogu. Prvo nožne prstiće, pa stopala, pa onda polako objema rukama uz vretenasti list, preko koljena uz čvrsto bedro, gore, gore, sve više...
Euridika
Globalna šefica

#1104 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Euridika »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:Eh, treba mi malo inspiracije za nastavak... :D
A onda pređemo na masažu nogu. Prvo nožne prstiće, pa stopala, pa onda polako objema rukama uz vretenasti list, preko koljena uz čvrsto bedro, gore, gore, sve više...
... prvo vanjska strana bedara, pa onda laganim pokretima i utrljavanjem ka unutrašnjoj strani, lagano kružnim pokretima...
HAVANA

#1105 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by HAVANA »

pukepuke wrote:
HAVANA wrote:
pukepuke wrote: Ahhh, PROLJEĆE!!!
Gos'n' Havana, moraš se izreklamirat' malo, mi nauljene samo s ovima što mogu prošetati majmuna 5 puta i zadovoljiti ženu 3 puta dnevno. Marketing ti je danas sve.
Nista od mene,ja jedva 5 sati odspavam u komadu a ne da setam majmuna 5 puta dnevno i zensko zadovoljim 3 puta.Zenu zadovoljit,to je muka ziva,u svim segmentima :cry: :lol:
HAVANA

#1106 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by HAVANA »

pukepuke wrote:
Euridika wrote:
heat wrote: :pisnuo: :pisnuo:
Image
Eh, treba mi malo inspiracije za nastavak... :D
Dobro bona,skreniiiii,kuces gore,gore...do ramena dodje... :lol:
heat
Grijem se na: Ljubav
Vozim: ABCD

#1107 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by heat »

Euridika wrote:
HAVANA wrote:
pukepuke wrote:
Ahhh, PROLJEĆE!!!
Nismo mi nigdje rekle da smo isključive i da ne bi pustile i vas da nas namažete... a znamo i uzvratit uslugu... 8-)
mi smo domari prijatelju :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1108 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by pici »

Euridika wrote:
Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja... :-D
pošto smo mi muški vizualna biĆa, jes ovo slikovito opisano al meni nikako film da namota uglavu... imal kakav video uradak...hvvvalla

može i palac, slika u JPG FULL HD
Euridika
Globalna šefica

#1109 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Euridika »

pici wrote:
Euridika wrote:
Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja... :-D
pošto smo mi muški vizualna biĆa, jes ovo slikovito opisano al meni nikako film da namota uglavu... imal kakav video uradak...hvvvalla

Nema ovdje voajerizma, ko ima petlju pojavi se uživo... :oops:
pici

#1110 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by pici »

Euridika wrote:
pici wrote:
Euridika wrote:

Nema ovdje voajerizma, ko ima petlju pojavi se uživo... :oops:

ma ja bih rado stavljo sliKe, dovoljno sam Hrabri al nisam depiliro dlake s prsa, ledja i gHuzova... mnogo skupo a žiletom nemrem ledja i gHozove dofatit... al et ako hošte more pupak :oops:
HAVANA

#1111 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by HAVANA »

Haj jebaji ga kad se ove mazu izmedju sebe,hajmo i mi jedan drugog brijat. :lol:
pukepuke

#1112 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by pukepuke »

HAVANA wrote:
pukepuke wrote:
Gos'n' Havana, moraš se izreklamirat' malo, mi nauljene samo s ovima što mogu prošetati majmuna 5 puta i zadovoljiti ženu 3 puta dnevno. Marketing ti je danas sve.
Nista od mene,ja jedva 5 sati odspavam u komadu a ne da setam majmuna 5 puta dnevno i zensko zadovoljim 3 puta.Zenu zadovoljit,to je muka ziva,u svim segmentima :cry: :lol:
E, onda se drzi uvrtanja sijalica :-D
pici

#1113 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by pici »

HAVANA wrote:Haj jebaji ga kad se ove mazu izmedju sebe,hajmo i mi jedan drugog brijat. :lol:
:thumbup: :mrgreen: jesil osjetljiv na pitralon po gHuzovima...ja jesam :mrgreen:
Ramzess Veliki

#1114 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Ramzess Veliki »

žena wrote:
Sprijeda ne možeš prići od šporeta ili sudopera.
ne znas :-?
Jok eto - ti znaš.
Eto baš si ti prilazila od šporeta.
Hajd' priđi sprijeda kad se vadi pita iz rerne. Ima da odmah spržiš kitu ... ovaj, spolovilo u erekciji.
Logično da ćeš prići odozada, pozadinski napad. ali može da se draga preplaši, pa da joj ispadne pita. Belaj. Ima da ti oči iskopa.

Čuj ja ne znam ... :roll:
Ramzess Veliki

#1115 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote: Nauljimo dobro ruke, i onda lagano prelazimo od vrhova prstiju duž ruke... sporo, jedva dodirujući kožu, taman toliko da se podignu one sitne, fine dlačice... više i više, preko lakta, lagano zaokružimo prstima i nastavimo dalje prema ramenu. Zabacimo kosu u stranu i utrljavamo ulje u rame, uz laganu masažu u početku, a onda brže i snažnije, sve do potpunog opuštanja... :-D
pukepuke wrote:
Sporo to kod vas ... ja uzmem ulja za bebe u obje ruke pa namaštrafim belegiju i objeručke gore dolje dok mu vene ne nabreknu k'o vatrogasno crijevo. I ne mogu to tako ženske ruke, ako baš cura nije nabildana i ne diže tegove ima da je ruke zabole. :oops:
Euridika
Globalna šefica

#1116 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
pukepuke wrote:

Sporo to kod vas ... ja uzmem ulja za bebe u obje ruke pa namaštrafim belegiju i objeručke gore dolje dok mu vene ne nabreknu k'o vatrogasno crijevo. I ne mogu to tako ženske ruke, ako baš cura nije nabildana i ne diže tegove ima da je ruke zabole. :oops:
Pa mi da produžimo užitak, mic po mic, a ti odmah na završnicu ... :sad:
Ramzess Veliki

#1117 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Ramzess Veliki »

Euridika wrote:
Ramzess Veliki wrote:Sporo to kod vas ... ja uzmem ulja za bebe u obje ruke pa namaštrafim belegiju i objeručke gore dolje dok mu vene ne nabreknu k'o vatrogasno crijevo. I ne mogu to tako ženske ruke, ako baš cura nije nabildana i ne diže tegove ima da je ruke zabole. :oops:
Pa mi da produžimo užitak, mic po mic, a ti odmah na završnicu ... :sad:
Pa kad nemam vremena. Poslije toga moram kuhati, prati prozore, peglati veš ... nikad stati ... :roll:
žena

#1118 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by žena »

Klimam glavom ko one u indijskim serijama :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D
žena

#1119 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by žena »

Jok eto - ti znaš.
Hajd' priđi sprijeda kad se vadi pita iz rerne. Ima da odmah spržiš kitu ... ovaj, spolovilo u erekciji.
Logično da ćeš prići odozada, pozadinski napad. ali može da se draga preplaši, pa da joj ispadne pita. Belaj. Ima da ti oči iskopa.

ne mora biti sporet a ni sudoper,mozemo i ispred radnog stola..se masirati 8-)
aCme

#1120 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by aCme »

Rockefeller wrote:
aCme wrote:
Rockefeller wrote:Pet puta dnevno plus seks.
Jel ovo prvoaprilska? :lol: :lol: :lol:
Ozbiljan sam.

:mrgreen:
Bjeri bola :skoljka:
Ramzess Veliki

#1121 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Ramzess Veliki »

žena wrote:
Jok eto - ti znaš.

Prvoaprilska ... :oops:
žena

#1122 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by žena »

ako ti to zelis :oops: 8-)
Euridika
Globalna šefica

#1123 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Euridika »

Ramzess Veliki wrote:
žena wrote:
Jok eto - ti znaš.

Prvoaprilska, petoaprilska, šestoaprilska... svejedno je... :oops:

A svejedno mi je i gdje ćemo se masirati, sve dok maser ima snažne ruke i vješto barata s njima... :oops:
žena

#1124 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by žena »

A svejedno mi je i gdje ćemo se masirati, sve dok maser ima snažne ruke i vješto barata s njima... :oops:
jesteda :D
bas sam nesto napeta zadnjih dana :roll: :D
Euridika
Globalna šefica

#1125 Re: Masturbirate li? Ali iskreno!

Post by Euridika »

žena wrote:
jesteda :D
bas sam nesto napeta zadnjih dana :roll: :D
Ista sam ti tak'a, tačno me neko treba naštelovati... :D
Post Reply