Zene nakon 25

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Gabrielo

#1101 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Kako covjek lagano dobi podrsku i odobravanje. :D

Isto da dodje zena na forum i napise kako voli debele muskarce, uslijedilo bi odobravanje onih sa viskom kilograma. :lol:
Arii

#1102 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

S4mpion wrote: Stvarno je fascinantno kako pojedine žene znaju pružit podršku kad treba pljuvat po drugim, u ovom slučaju mlađim, ženama (konkurenciji).
Kako to mislis konkurencija? Svako bira i bavi se onim sto voli i sto mu odgovara. Tako ko preferira fizicke kvalitete izabrat ce lijepu i zgodnu djevojku, ko daje prednost nekim oku nevidljivim kvalitetima, izabrat ce djevojku koja posjeduje iste. Ne moze mlada djevojka biti konkurencija starijoj i obratno, jer ih se ne moze staviti u istu kategoriju, isto kao da bi rekli da je neki metal bend konkurencija nekom hpip hop bendu, jer oboje imaju svoju-razlicitu publiku...
Gabrielo

#1103 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Arii wrote:
S4mpion wrote: Stvarno je fascinantno kako pojedine žene znaju pružit podršku kad treba pljuvat po drugim, u ovom slučaju mlađim, ženama (konkurenciji).
Kako to mislis konkurencija? Svako bira i bavi se onim sto voli i sto mu odgovara. Tako ko preferira fizicke kvalitete izabrat ce lijepu i zgodnu djevojku, ko daje prednost nekim oku nevidljivim kvalitetima, izabrat ce djevojku koja posjeduje iste. Ne moze mlada djevojka biti konkurencija starijoj i obratno, jer ih se ne moze staviti u istu kategoriju, isto kao da bi rekli da je neki metal bend konkurencija nekom hpip hop bendu, jer oboje imaju svoju-razlicitu publiku...
:lol: :lol: :lol:
insomnia78

#1104 Re: Zene nakon 25

Post by insomnia78 »

Arii wrote:
Samo sto ce i taj koji daje prednost oku nevidljivim kvalitetima baliti za sisom i guzicom ove lijepe i zgodne
Pusti musku suplju
S4mpion

#1105 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

Arii wrote:
Ma nisam pisao na japanskom, pa da sad objašnjavam sat vremena. :mrgreen:

Samo kažem kako je fascinantno to kako ste lako pružili podršku pljuvanju po mlađim djevojkama.
Gabrielo

#1106 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

insomnia78 wrote:
Arii wrote:
Samo sto ce i taj koji daje prednost oku nevidljivim kvalitetima baliti za sisom i guzicom ove lijepe i zgodne
Pusti musku suplju
Pa i one gledaju isto tako nas izgled. Sta je tu cudno?
Freamon Lester

#1107 Re: Zene nakon 25

Post by Freamon Lester »

S4mpion wrote:
Šefe, ovo je generalizacija. :mrgreen:

Stvarno je fascinantno kako pojedine žene znaju pružit podršku kad treba pljuvat po drugim, u ovom slučaju mlađim, ženama (konkurenciji).
Ja ne tvrdim da djevojke od 18 ili 19 godina lose. Samo da nisu adekvatne za nekog ko ima 30-tak kao ja. Kao sto ni muskarac od 18 nece priustiti potpuni ugodjaj zeni od 25 do 30. Seks koji se zasniva samo na fizickom izgledu nije potpun i valjda je to svima nama jasno koji smo uzeli bar cetvrtu deceniju zivota. :)

A naravno glupo je spominjati da ima zena koje su starije od 25, a izgledaju mnogo bolje nego ove od 18 ili 19...
KPNCTNJAH

#1108 Re: Zene nakon 25

Post by KPNCTNJAH »

Naravno... a ne shvataju da odmah po tome znamo u koju grupu spadaju... :mrgreen:

Meni su najdraze one elegantno popunjene.. ove mrsave su skroz neprivlacne... :oops: :mrgreen:
S4mpion

#1109 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

Freamon Lester wrote: Ja ne tvrdim da djevojke od 18 ili 19 godina lose. Samo da nisu adekvatne za nekog ko ima 30-tak kao ja. Kao sto ni muskarac od 18 nece priustiti potpuni ugodjaj zeni od 25 do 30. Seks koji se zasniva samo na fizickom izgledu nije potpun i valjda je to svima nama jasno koji smo uzeli bar cetvrtu deceniju zivota. :)

A naravno glupo je spominjati da ima zena koje su starije od 25, a izgledaju mnogo bolje nego ove od 18 ili 19...
Pa ovo je ono što tvrdiš:
A nad djevojkama od 18-19 se najlakse izivljavati. Kako seksualno tako i ekonomski. Najlakse joj je i suplju prodati. Intelektualno ravnopravno i ekonomski nezavisnu zenu kad osvojis je neopisiv osjecaj. A to je izuzetno tesko kad si navikao na djevojke od 18 koje popiju 3-4 pive.
Ovo je jako loš opis mlađih djevojaka, a da ne spominjem to da se nikako ne slažem s ovom generalizacijom za koju si dobio aplauz od pojedinih žena ovdje.
nightvision

#1110 Re: Zene nakon 25

Post by nightvision »

Freamon Lester wrote:
Secer_033 wrote:Dva dana me nema na temi i jos uvijek nijedan nista pametno da kaze. Samo Freamon Lester mi je vratio povjerenje u muskarce. Covjece, da ti znas kako se istices iz ove mase...
Ma ova masa generalizuje zene i poprilicno je zagorila. :D

Nas mentalitet je takav da smo svi bar u protekla dva porodicna koljena imali jednu mamu ili majku koja je sjedila kod kuce i cekala da muz sa posla dodje kuci. Stol serviran, rucak spreman, a ako nije po cejfu onog ko ekonomski izdrzava kucu bice lom. Usput ako je stari rakiju koju zateg'o poslije posla mog'o bi i koji samar da legne. I to je ta prica o manipulaciji. Treba to trpiti iz dana u dan iz godine u godinu i tako redom... Mozemo se mi lagati ali takva su vremena bila.

"Lutkinom kucom" je svijetu upravo pocela borba protiv takvog ponasanja. Zene su danas intelektualno i ekonomski jednake muskarcu. Vi koji ste isli na fakultet dobro vratite film koliko je zena bilo u tim klupama. Klinac moj ces ti dipl. ing. masinstva opaliti samar i reci da joj je pita zagorila. :izet:

A nad djevojkama od 18-19 se najlakse izivljavati. Kako seksualno tako i ekonomski. Najlakse joj je i suplju prodati. Intelektualno ravnopravno i ekonomski nezavisnu zenu kad osvojis je neopisiv osjecaj. A to je izuzetno tesko kad si navikao na djevojke od 18 koje popiju 3-4 pive. :izet:
Ja samo mogu primjetiti da se ti damama uvlacis u dupe pokusavajuci haman pa da im se uvuces i pod suknju. Je li svega ti, koliko si dobio pp? :lol:
Ko je navikao samare dijeliti okolo svejedno mu je koliko ko(ja) ima razreda skole. A jednako samara ima i u tim "intelektualnim" brakovima kao i u onim "radnickim", tako da, to ti je nikakav argumenat. Takvo ponasanje se ne nosi samo iz kuce vec ponajvise zavisi od individualnog karaktera pojedinca, inace bi svi hodali okolo i samarali svijet oko sebe jer svi kazes prisustvovali samaranju. I to nije nikakva manipulacija nego nasilje u porodici. Manipulacija je kada damama ovde pricas ono sto one zele da cuju. Je li svega ti, koliko si dobio pp? :lol:
Nego, kakav je to neopisiv osjecaj osvojiti intelektualno ravnopravnu i ekonomski nezavisnu zenu? Da li to mozda postoji jos neki uzviseniji "intelektualni" orgazam za koji jos nisam cuo? Ti kao da si pao s marsa, ili se pravis lud. Pa nece sigurno rudar zavoditi doktoricu. Ili advokaticu. Mislim, mozda i hoce, ali i jedna i druga trazice covjeka koji je i intelektualno i ekonomski jaci od nje. Znaci, svjesno i dobrovoljno ce pristati da u takvom jednom odnosu bude neravnopravna. Jedina stvar u koju mozes biti siguran kada osvojis ekonomski nezavisnu zenu je ta da si jednostavno bio najbolji moguci ekonomski izbor u tom momentu i jedina osjecanja je tvoj neopisivi osjecaj. Intelektualnog orgazma. Sve ostalo je puki ekonomski interes vodjen intelektom. I jedino si ti izmanipuliran u citavoj prici. Ali nejse, necu ja vise, mozda ti se i posreci. Je li svega ti, koliko si dobio pp? :lol:
S4mpion

#1111 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

KPNCTNJAH wrote:
Naravno... a ne shvataju da odmah po tome znamo u koju grupu spadaju... :mrgreen:

Meni su najdraze one elegantno popunjene.. ove mrsave su skroz neprivlacne... :oops: :mrgreen:
Konkurencija je čudo. Niko ne kudi svoj tim. :mrgreen:
supercali

#1112 Re: Zene nakon 25

Post by supercali »

Za nekog muskarca je adekbatna generacija za nekog mladja za nekog starija
Ne mjeri svijet po sebi lesteru
KPNCTNJAH

#1113 Re: Zene nakon 25

Post by KPNCTNJAH »

Ne bih ja to bas nazvao konkurencijom... da su konkurencija znacilo bi da imaju neke sanse pored mladjih i ljepsih... necemo davati laznu nadu :mrgreen:

I btw da sam zensko drazi bi mi bili ovi sto vas podjebavaju, nego oni koji se upale vise nego forumasice, pa kao stanu u njihovu odbranu... dzentlmena i govana :mrgreen:
Secer_033

#1114 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

Meni su slatki muskarci sa malo viska kilograma. Ima sta za stipat :D a ljubav na usta ulazi. Nista ljepse kad gledas kako muskarac uziva u jelu koje si satima pripremala.

Ja ne pljujem po svojoj 'konkurenciji', ima slatkih mladih curica koji vrte muskarce oko svog malog prstica i svaka im cast, kad vec date, neka vas vrte.

Meni je samo drago vidjeti kad muskarac osvoji intelektualnu, ekonomski nezavisnu zenu kojoj na prvi pogled i nije stalo do tog balavca ali koji joj vremenom i trudom dokaze da je bas on Mr. Right.
Ali vi se ne trudite, vi hocete sto lakse, sto brze, da se skine, legne i da suti a to najprije postignete s nasom malo naivnijom 'konkurencijom' od 18, 19 godina. Sve dok one ne dodju tobe. Vide zene kad tad da su napravile gresku u mladosti i na kraju budete samo to, jedna dobra lekcija.
McMoy

#1115 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Freamon Lester wrote:
Secer_033 wrote:Dva dana me nema na temi i jos uvijek nijedan nista pametno da kaze. Samo Freamon Lester mi je vratio povjerenje u muskarce. Covjece, da ti znas kako se istices iz ove mase...
Ma ova masa generalizuje zene i poprilicno je zagorila. :D

Nas mentalitet je takav da smo svi bar u protekla dva porodicna koljena imali jednu mamu ili majku koja je sjedila kod kuce i cekala da muz sa posla dodje kuci. Stol serviran, rucak spreman, a ako nije po cejfu onog ko ekonomski izdrzava kucu bice lom. Usput ako je stari rakiju koju zateg'o poslije posla mog'o bi i koji samar da legne. I to je ta prica o manipulaciji. Treba to trpiti iz dana u dan iz godine u godinu i tako redom... Mozemo se mi lagati ali takva su vremena bila.

"Lutkinom kucom" je svijetu upravo pocela borba protiv takvog ponasanja. Zene su danas intelektualno i ekonomski jednake muskarcu. Vi koji ste isli na fakultet dobro vratite film koliko je zena bilo u tim klupama. Klinac moj ces ti dipl. ing. masinstva opaliti samar i reci da joj je pita zagorila. :izet:

A nad djevojkama od 18-19 se najlakse izivljavati. Kako seksualno tako i ekonomski. Najlakse joj je i suplju prodati. Intelektualno ravnopravno i ekonomski nezavisnu zenu kad osvojis je neopisiv osjecaj. A to je izuzetno tesko kad si navikao na djevojke od 18 koje popiju 3-4 pive. :izet:

A onda ti cijeli post kipti od generalizacija.

I prije 50 godina su žene završavale fakultet, i to fakultet koji je u ona doba značio kao danas doktorat,
pa nisu nosom nebo parale.

A očita je ljubomora ovih dama koje je ili pregazilo vrijeme ili neumoljivo gazi spram mlađih djevojaka.
Nisu današnje mlade djevojke krive što su ove očajne starke protraćile svoje najbolje godine u filozofiranje i nadmudrivanje.
A kako su bijesne na današnje mlade cure, pomislio bi čovjek da nikad nisu ni bile mlade.
Ako ništa, bar duhom.
Last edited by McMoy on 11/06/2015 00:23, edited 1 time in total.
S4mpion

#1116 Re: Zene nakon 25

Post by S4mpion »

Secer_033 wrote:Meni su slatki muskarci sa malo viska kilograma. Ima sta za stipat :D a ljubav na usta ulazi. Nista ljepse kad gledas kako muskarac uziva u jelu koje si satima pripremala.

Ja ne pljujem po svojoj 'konkurenciji', ima slatkih mladih curica koji vrte muskarce oko svog malog prstica i svaka im cast, kad vec date, neka vas vrte.

Meni je samo drago vidjeti kad muskarac osvoji intelektualnu, ekonomski nezavisnu zenu kojoj na prvi pogled i nije stalo do tog balavca ali koji joj vremenom i trudom dokaze da je bas on Mr. Right.
Ali vi se ne trudite, vi hocete sto lakse, sto brze, da se skine, legne i da suti a to najprije postignete s nasom malo naivnijom 'konkurencijom' od 18, 19 godina. Sve dok one ne dodju tobe. Vide zene kad tad da su napravile gresku u mladosti i na kraju budete samo to, jedna dobra lekcija.
:mrgreen:
s.aint

#1117 Re: Zene nakon 25

Post by s.aint »

aaaaaaj price :lol:
Arii

#1118 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

insomnia78 wrote:
Pusti musku suplju
To je normalno. Svaki muskarac ili zena u braku/vezi cesto osjete privlacnost prema nekom drugom. Ali kako nemamo samo animalne porive vec i racionalne sposobnosti (koje bi godinama trebalo da usavrsavamo), necemo potrcat za svakim ko nas privuce. Diviti se necijoj vizuelno ugodnoj pojavi je po meni apsolutno normalna i dozvoljena stvar, kako za zauzete/slobodne muskarce tako i za zene
Gabrielo

#1119 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Ne kazem ja bez razloga. Ne postoji gora stvar od zenske ljubomore. :lol:
Secer_033

#1120 Re: Zene nakon 25

Post by Secer_033 »

I dalje, ne pljujem i nisam ljubimorna, samo zalim ove naivne cure koje upadnu u vasu mrezu, sve dok ne dodju tobe.
Freamon Lester

#1121 Re: Zene nakon 25

Post by Freamon Lester »

nightvision wrote: Ja samo mogu primjetiti da se ti damama uvlacis u dupe pokusavajuci haman pa da im se uvuces i pod suknju. Je li svega ti, koliko si dobio pp? :lol:
Ko je navikao samare dijeliti okolo svejedno mu je koliko ko(ja) ima razreda skole. A jednako samara ima i u tim "intelektualnim" brakovima kao i u onim "radnickim", tako da, to ti je nikakav argumenat. Takvo ponasanje se ne nosi samo iz kuce vec ponajvise zavisi od individualnog karaktera pojedinca, inace bi svi hodali okolo i samarali svijet oko sebe jer svi kazes prisustvovali samaranju. I to nije nikakva manipulacija nego nasilje u porodici. Manipulacija je kada damama ovde pricas ono sto one zele da cuju. Je li svega ti, koliko si dobio pp? :lol:
Nego, kakav je to neopisiv osjecaj osvojiti intelektualno ravnopravnu i ekonomski nezavisnu zenu? Da li to mozda postoji jos neki uzviseniji "intelektualni" orgazam za koji jos nisam cuo? Ti kao da si pao s marsa, ili se pravis lud. Pa nece sigurno rudar zavoditi doktoricu. Ili advokaticu. Mislim, mozda i hoce, ali i jedna i druga trazice covjeka koji je i intelektualno i ekonomski jaci od nje. Znaci, svjesno i dobrovoljno ce pristati da u takvom jednom odnosu bude neravnopravna. Jedina stvar u koju mozes biti siguran kada osvojis ekonomski nezavisnu zenu je ta da si jednostavno bio najbolji moguci ekonomski izbor u tom momentu i jedina osjecanja je tvoj neopisivi osjecaj. Intelektualnog orgazma. Sve ostalo je puki ekonomski interes vodjen intelektom. I jedino si ti izmanipuliran u citavoj prici. Ali nejse, necu ja vise, mozda ti se i posreci. Je li svega ti, koliko si dobio pp? :lol:
Takvo ponasanje se upravo nosi samo iz kuce. Imas samo jednu majku i jednog oca. A tvoj individualni karakter zavisi upravo od njihovog medjusobnog odnosa i nacina na koji te odgajaju. Ako ti sjedis za stolom gdje je majka konobar normalno je ocekivati da ces to traziti i od svoje zene... Ako u svojoj porodici imas nasilje kao nacin rjesavanja problema logicno je da ces i ti na taj nacin pokusati "razgovarati" sa suprugom ili djevojkom.

Ti ocigledno svoje komplekse lijecis na nacin da svako odbijanje zene pripisujes tome da nisi ekonomski povoljan... :-) Dugo ce tebi trebati da naucis o tome da zene ne traze ekonomski povoljnog vec pouzdanog muskarca. Muskarca koji ce biti uz njih kad je najteze. Postoje zivotne situacije u kojima ma koliko novca imas to nista ne znaci. Muskarca koji ce biti uz njih i kad su zdrave i kad su bolesne. I koji razumije kad im je tesko. Osobu koja ce ne daj Boze biti uz njih ako ne budu mogli brinuti o sebi ili jos gore o djeci.
McMoy

#1122 Re: Zene nakon 25

Post by McMoy »

Secer_033 wrote:Meni su slatki muskarci sa malo viska kilograma. Ima sta za stipat :D a ljubav na usta ulazi. Nista ljepse kad gledas kako muskarac uziva u jelu koje si satima pripremala.

kako kome...

Btw sve s vremenom. prvo malo treninga pa poslije ozbiljno. :izet:

Sa mlađom, naravno.
Arii

#1123 Re: Zene nakon 25

Post by Arii »

.
Last edited by Arii on 03/12/2015 21:44, edited 2 times in total.
Gabrielo

#1124 Re: Zene nakon 25

Post by Gabrielo »

Secer_033 wrote:I dalje, ne pljujem i nisam ljubimorna, samo zalim ove naivne cure koje upadnu u vasu mrezu, sve dok ne dodju tobe.
Zasto mislis da su naivne i da upadaju u mrezu? Ne vjerujes u ljubav? :zoka:
Freamon Lester

#1125 Re: Zene nakon 25

Post by Freamon Lester »

Arii wrote:
insomnia78 wrote:
Pusti musku suplju
To je normalno. Svaki muskarac ili zena u braku/vezi cesto osjete privlacnost prema nekom drugom. Ali kako nemamo samo animalne porive vec i racionalne sposobnosti (koje bi godinama trebalo da usavrsavamo), necemo potrcat za svakim ko nas privuce. Diviti se necijoj vizuelno ugodnoj pojavi je po meni apsolutno normalna i dozvoljena stvar, kako za zauzete/slobodne muskarce tako i za zene
Nemoj tako. Nema jaceg modnog kriticara od Bosanca u braku. :lol: Nisam jednom slusao kukanje kako im zene vade zivce jer se dugo spremaju. A iz takve ljubomore se javljaju i progovaraju licni kompleksi. A kad krenu kompleksi onda krene i psihicka tortura. A budale nisu ni svjesne da su takve zene onda najlabilnije. :lol:
Post Reply