Žene pitaju žene

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
sha_ba

#1101 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

mene slomi sredina ciklusa :cry:

ima li neko isti problem?
Big Ang

#1102 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

sha_ba wrote:mene slomi sredina ciklusa :cry:

ima li neko isti problem?
Mene pak kraj handri. Da izvines. I haj ti znaj... :lol: :D
ema_

#1103 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Ja nemam tih problemos inače, jedino možda povećana živčanost bude simptom :lol: .
sha_ba

#1104 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

ema_ wrote:Ja nemam tih problemos inače, jedino možda povećana živčanost bude simptom :lol: .
ma nemam ja inace problema sa neUrozom i to, al kad je sredina ciklusa, valjda plodni dani, bole me jajnici i udara mi u ledja :cry:

pa kontam reko da vidim ima li ko slican problem... doduse ne traje dugo, sta dva :D
Big Ang

#1105 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Oj sta mi je rekla doktorica sad :shock: . Oftamolog. Kaze da odmah prestanem stavljati kreon unutar kapka. Samo na ovaj vanjski dio mogu. Ja stavljala i unutra jer tako vizuelno smanjim oci. Ko fildzani mi ba :lol: :cry:
Kaze da ta olovka unutar kapka se razljeva po oku i unistava ...nesta...Boga mi sam zaboravila sta. :-)
Eto...sve sam vam rekla :skoljka:
Last edited by Big Ang on 11/06/2014 20:11, edited 1 time in total.
Googlerica

#1106 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

Koliko sati provodite tokom kupovine krpica ? Licno sat vremena maksimalno,ne razumijem,kako pojedine zene mogu biti u shoping-centrima pola dana :D
Googlerica

#1107 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

Big Ang wrote:Oj sta mi jerkla foktorica sad :shock: . Oftamolog. Kaze da odmah ptestanem stavljati kreon unutar kapka. Sami na ovaj vanjski dio. Ja stavljala i unutra jer tako vizuelno smanjim oci. Ko fildzani mi ba :lol: :cry:
Kaze da ta olovka unutar kapka se razljeva po oku i unistava ...nesta...Boga mi sam zaboravila sta. :-)
logicno :)
ema_

#1108 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

sha_ba wrote:
ema_ wrote:Ja nemam tih problemos inače, jedino možda povećana živčanost bude simptom :lol: .
ma nemam ja inace problema sa neUrozom i to, al kad je sredina ciklusa, valjda plodni dani, bole me jajnici i udara mi u ledja :cry:

pa kontam reko da vidim ima li ko slican problem... doduse ne traje dugo, sta dva :D

Ma to je normala, mislim da ih sve tad osjećamo, izgleda neke više neke manje :) .
ema_

#1109 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Big Ang wrote:Oj sta mi je rekla doktorica sad :shock: . Oftamolog. Kaze da odmah prestanem stavljati kreon unutar kapka. Samo na ovaj vanjski dio mogu. Ja stavljala i unutra jer tako vizuelno smanjim oci. Ko fildzani mi ba :lol: :cry:

Odoh se sikirati :cry: . De preupitaj šta tačno i jel moRe na vid utjecat? :-)
sha_ba

#1110 Re: Žene pitaju žene

Post by sha_ba »

ema hvala :kiss:
Big Ang

#1111 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Googlerica wrote:
Big Ang wrote:Oj sta mi jerkla foktorica sad :shock: . Oftamolog. Kaze da odmah ptestanem stavljati kreon unutar kapka. Sami na ovaj vanjski dio. Ja stavljala i unutra jer tako vizuelno smanjim oci. Ko fildzani mi ba :lol: :cry:
Vjerujes li da sam htjela napisati na kraju posta :"Al sad ce doci guglerica da sve ovo potvrdi ili opovrgne" :lol:
Big Ang

#1112 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

ema_ wrote:
Big Ang wrote:Oj sta mi je rekla doktorica sad :shock: . Oftamolog. Kaze da odmah prestanem stavljati kreon unutar kapka. Samo na ovaj vanjski dio mogu. Ja stavljala i unutra jer tako vizuelno smanjim oci. Ko fildzani mi ba :lol: :cry:

Odoh se sikirati :cry: . De preupitaj šta tačno i jel moRe na vid utjecat? :-)
Haj kad budem isla po sociva. Za dan-dva. :D :D
Mjerila mi zjenicu. Kaze 13. Milimetara valjda. Kaze prosjek 11. Jel Gugli? :lol:
Googlerica

#1113 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

Big Ang wrote:
Googlerica wrote:
Vjerujes li da sam htjela napisati na kraju posta :"Al sad ce doci guglerica da sve ovo potvrdi ili opovrgne" :lol:
:D :lol: :kiss:
ema_

#1114 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Fala ti :) . Ja se non stop sikiram za vid da neće se ubelajiti , skidala sam dioptriju prije godinu dana pa mi je baš precious :D .

sha_ba :kiss:
Googlerica

#1115 Re: Žene pitaju žene

Post by Googlerica »

Big Ang wrote: Haj kad budem isla po sociva. Za dan-dva. :D :D
Mjerila mi zjenicu. Kaze 13. Milimetara valjda. Kaze prosjek 11. Jel Gugli? :lol:
eh da je bio zgodan muskarac znala bih razlog :D da li si uvijek imala prosirene zjenice,ili je prvi put nakon doticnog pregleda?
say_cheese

#1116 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

Big Ang wrote:Ja stavljala i unutra jer tako vizuelno smanjim oci. Ko fildzani mi ba :lol: :cry:
Imas oci kao krava. Ovo je u arapskom svijetu veliki kompliment za zene. Bez zezanja :D Jos da ti je ime Maha (= krava) onda bi bila savrsena zena. Zato ubuduce, eyeliner iskljucivo koristi na kapku oka, nikako iznutra i mozda se usrecis kad Ferhadijom sheikh proseta :lol:
Big Ang

#1117 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

:cry:
say_cheese

#1118 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

Big Ang wrote::cry:

ejs, vidi nje, umjesto da joj drago primiti kompliment, ona se snuzdila :lol: meni licno su krupne oci daleko ljepse nego one male misje. Sto se tice kreona, mislim da je stvar ukusa kako ga nanosis. Ja vucem liniju na vanjskom kapku oka, ali cisto sumnjam da je stetno kad stavljas iznutra. Jedino bi moglo biti stetno ako koristis no-name proizvode, gdje nisu ispitani sastojci. Meni su zene ovdje pricale, da je jako zdravo koristiti surmu, a ona se nanosi upravo kao sto ti to radis. Ja probala, i ne godi mi. Svrbi i oci mi suze. Mozda da ti probas surmu. Imas informacija na netu.
Big Ang

#1119 Re: Žene pitaju žene

Post by Big Ang »

Surma? Cool. :D Hocu. Hvala ti. :kiss:
Ma nisam se ja snuzdila nego kontam ko ce se sad svadjati sa svima koji su tvoje poredjenje shvatili kao uvredu. :lol: :mrgreen:
LaLuna

#1120 Re: Žene pitaju žene

Post by LaLuna »

A sta je tacno surma? I gdje to nabavljate? Mene strasno iritiraju tusevi i olovke, nekakve mi suhe oci pa me sve pecka i smeta mi. Jos da isprobam tu surmu da vidim kako cu reagovat :D
LaLuna

#1121 Re: Žene pitaju žene

Post by LaLuna »

A gdje je mogu kupiti? Ima li toga uopste kod nas? :)
LaLuna

#1122 Re: Žene pitaju žene

Post by LaLuna »

Hvala ti. Bas cu probati. Jedva cekam :D
ema_

#1123 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Ja ne podnosim surmu, ni u prahu ni masnu ni nikakvu :roll: .

@big ang, imam ti ja jednu novu i to ljubičastu :-D , ako hoćeš, sendam ti :) .
ema_

#1124 Re: Žene pitaju žene

Post by ema_ »

Moje su onda vanserijski osjetljive :-? ...
say_cheese

#1125 Re: Žene pitaju žene

Post by say_cheese »

krvava wrote:Meni zaista godi a inace imam osjetljive oci. Znas onaj osjecaj kad stavis surmu meni cisto ko da ocisti unutrasnjost oka. Stavljam ju i uvecer kad spavam
I to su mi pricali. Treba je koristiti i tokom noci, jer je zdrava i cisti oci. Bas sam bakzus, sto mi ne godi.
Post Reply