Sarajevo City Center

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply

Sta bi zeljeli vidjeti u SCC????

H&M
15
14%
C&A
16
15%
Subway
9
8%
Müller
23
22%
Humanic
2
2%
Esprit
6
6%
Jack&Jones
6
6%
Decathlon
29
27%

Total votes: 106

ilkbahar

#1101 Re: Sarajevo City Center

Post by ilkbahar »

Kakvi su cijene odječe? Kakvi su utisci o ZaRI? Ima li išta u tom SCC što prosječan sarajevski gradajnin može sebi priuštiti? Pišite da ne idem za džabe ako će mi trebati odmah stoja čim udjem.
Wenger

#1102 Re: Sarajevo City Center

Post by Wenger »

jel istina da je Igraona za djecu sat vremena 8KM? :?
karanana

#1103 Re: Sarajevo City Center

Post by karanana »

neam pojma, ali znam da je gledanje mama besplatno.
emmir1

#1104 Re: Sarajevo City Center

Post by emmir1 »

Zara je poskupa , Masimo Duti još skuplji ali djeluje ok.

Pull Bear i Stradivarius su lijepo složeno smeće , kada vidiš onu košulju na prvu vidiš da je smeće
Hajvan

#1105 Re: Sarajevo City Center

Post by Hajvan »

karanana wrote:neam pojma, ali znam da je gledanje mama besplatno.
:lol:
oho ti se oho od šerijatske policije AlŠitTija
StupskaBitanga

#1106 Re: Sarajevo City Center

Post by StupskaBitanga »

i ja pročitah da je igraonica 8KM sat
pa to je pre-pre žara
DaysleepeR

#1107 Re: Sarajevo City Center

Post by DaysleepeR »

ko je ba vidio imat djecu u ovom vaktu ako nemaš para

ko ima ima, ostavljaće djecu

StupskaBitanga

#1108 Re: Sarajevo City Center

Post by StupskaBitanga »

Nasa djeca nisu da ih se pita zlatnim shaiddi kašikama
VjecitiStudent

#1109 Re: Sarajevo City Center

Post by VjecitiStudent »

StupskaBitanga wrote:i ja pročitah da je igraonica 8KM sat
pa to je pre-pre žara
U tržnim centrima vani igraonice su besplatne, da bi roditelji mogli više vremena posvetiti kupovini.
No Bakir je očito odlučio da cijedi markice iz svega.
beautyfool

#1110 Re: Sarajevo City Center

Post by beautyfool »

8 KM su valjda nekakvi bodovi ili kako vec zovu sto dobijes, pa onda koristis za potrebe igraone, tipa vozic je 1 bod, autic je 2 boda, velika igraona je 2 itd...
Sto se cijene tice, cjena je zaista solidna za ponudu koju ima a u Sarajevu ne postoji besplatna igraona, tako da nije ni ovo izuzetak, doduse ovo je vise kao neki zabavni park a ne igraona.
Nisrin

#1111 Re: Sarajevo City Center

Post by Nisrin »

beautyfool wrote:8 KM su valjda nekakvi bodovi ili kako vec zovu sto dobijes, pa onda koristis za potrebe igraone, tipa vozic je 1 bod, autic je 2 boda, velika igraona je 2 itd...
Sto se cijene tice, cjena je zaista solidna za ponudu koju ima a u Sarajevu ne postoji besplatna igraona, tako da nije ni ovo izuzetak, doduse ovo je vise kao neki zabavni park a ne igraona.

U BBIu na 4. spratu je odlicna igraonica koja je besplatna...s tim da dijete mozes max drzati 2h dnevno...
beautyfool

#1112 Re: Sarajevo City Center

Post by beautyfool »

Nisrin wrote:
beautyfool wrote:8 KM su valjda nekakvi bodovi ili kako vec zovu sto dobijes, pa onda koristis za potrebe igraone, tipa vozic je 1 bod, autic je 2 boda, velika igraona je 2 itd...

U BBIu na 4. spratu je odlicna igraonica koja je besplatna...s tim da dijete mozes max drzati 2h dnevno...
U BBI igraona se zatvara,ako vec nisu zatvorili a trebali su 19.3, kao i prodavnica one2play, tako da njih i ne racunam.
JanuaryJones

#1113 Re: Sarajevo City Center

Post by JanuaryJones »

Što se tiče tih hamburgera, jesu li 'gotovi' sa već određenim prilozima kao u McDonaldsu ili sam biraš priloge? Kakve su im salate?

Sent from my iPad using Tapatalk
newlevel

#1114 Re: AW: Sarajevo City Center

Post by newlevel »

Neki su bgmi dobili dnevnicu da se zataska prica o vlasniku centra.

Sent from my Nokia 3310.
beautyfool

#1115 Re: AW: Sarajevo City Center

Post by beautyfool »

newlevel wrote:Neki su bgmi dobili dnevnicu da se zataska prica o vlasniku centra.

Sent from my Nokia 3310.
Ne znam, meni se sve cini obratno, otkako je tema otvorena, samo se blati centar.
beautyfool

#1116 Re: Sarajevo City Center

Post by beautyfool »

ilkbahar wrote:Kakvi su cijene odječe? Kakvi su utisci o ZaRI? Ima li išta u tom SCC što prosječan sarajevski gradajnin može sebi priuštiti? Pišite da ne idem za džabe ako će mi trebati odmah stoja čim udjem.
Pa otidji na stranicu zare, imas opciju da izaberes za BiH i pregledaj cijene :) a bit ce otvoren lcwaikiki i bimaco, tamo se moze naci povoljnije za djecu.
Ripicipi

#1117 Re: AW: Sarajevo City Center

Post by Ripicipi »

newlevel wrote:Neki su bgmi dobili dnevnicu da se zataska prica o vlasniku centra.

Sent from my Nokia 3310.
Isto kao sto su neki dobili dnevnice da prenose avazove gluposti.
DaysleepeR

#1118 Re: Sarajevo City Center

Post by DaysleepeR »

đe se dižu dnevnice da i ja odem, mislim da sam je zaradio

centar nije ni humanitarnog karaktera niti je ikakav poklon bilo kome da se protiv njega ne bi smjelo i trebalo pričati
VenomousV

#1119 Re: Sarajevo City Center

Post by VenomousV »

travar wrote:
Dođe račun 9 KM, kaže, hoćemo li zaokružiti na 10? How about no.
ovo mi je fascinantno :-)
staradis

#1120 Re: Sarajevo City Center

Post by staradis »

Zara and co cijene su realno ok. Nase plate nisu. Posto inace kupujem samo nakon 50% snizenja tako ce biti i sada.
OldMayor

#1121 Re: Sarajevo City Center

Post by OldMayor »

vješalica wrote:
OldMayor wrote: Pocevsi od slatkisa, cokolada, sokova pa nadalje. Mlijeko se npr ne moze porediti sa nasim, mlijecni namazi itd. Mlijeko npr u Norveskoj ima rok trajanja 2 ili 3 dana (postoje i ona sa vecim rokom, ali koliko sam primjetio oni vecinom kupuju ova), a kod nas 6 mjeseci? Pa sad zamislite sta je u tom mlijeku pa ono mozte stajati normala da se ne pokvari 6 mjeseci, kakve hemije su tu morale biti ubacene.
kod nas se u pravilu i skoro na svakoj ambalaži u propisanim uvijetima čuvanja mlijeko treba potrositi u 2-3 dana kad se otvori...a svako bi se pokvarilo za 6 mjeseci...tako da za ovo nisi u pravu
Procitaj ponovo sta sam napisao. :roll:

Kod nas na ambalazi pise rok je npr. 6 mjeseci, ali AKO OTVORIS mlijeko da ga potrosis za 2-3 dana. Ako ga ne otvoris mozes ga drzati znaci u frizideru pola godine nece mu nista bit.

Kod njih je rok na ambalazi max 3 dana. Znaci, otvorio, ne otvorio imas 3 dana da ga popijes.

I drugaciji je okus, miris, sve. Ne moze se porediti. Ko nase mlijeko provjerava? Boga pitaj sta mi tu pijemo, dovoljno ti je da uzmes od nekog pravo domace mlijeko i popijes, pa ces vidjeti razliku.

Ne kazem ja da je nase najgore, ali je cinjenica da je kontrola slaba i da mozes prodati sta hoces.
sinuhe

#1122 Re: Sarajevo City Center

Post by sinuhe »

U sjevrnim zemljama se slabo pije UHT mlijeko dok je cesce u juznim krajevima gdje je problem ispravno skladistiti robu. Cudi me samo Njemacka.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra-high ... processing
OldMayor

#1123 Re: AW: Sarajevo City Center

Post by OldMayor »

Ripicipi wrote:

Sent from my Nokia 3310.
Znaci ako pises protiv centra Fahrin si, a ako pises za Centar onda si Bakirov. hm..

Pa mozda vama zvuci nevjerovatno, ali mozda negdje postoje ljudi kojima se jebe i za Bakira i za Fahru, i Zlatka i bilo koga. Mozda ima ljudi koji nisu njima konstatno u anusu.

Meni je centar ok, ponavljam, nijedan svjetski grad ga se ne bi postidio. Ali ne mozemo sad biti slijepi na cinjenice:
- Da je otvoren poluzavrsen - kako li sto li (pa ljudi cekaju godinama neke dozvole?)
- Da su investicije sumnjivog porijekla (za ovo mi ne treba avaz), ukucaj brate u google i vidi ko su i sta u Al Shiddi - ako ista pronadjes osim SCC. Stranica im je klasicna stranica za fiktivne firme.
- Da je Bakir u jeku protesta plakao kako ce mu demonstranti otjerati kupce iz Zare

A Fahri je krivo i jedini razlog zasto on pise protiv SCC jeste taj jer on nije uspio kupiti magros i klepnuti onu zemlju, ne pisu oni sigurno zato eto sto zele da otkriju nesto.
gustaVege

#1124 Re: AW: Sarajevo City Center

Post by gustaVege »

OldMayor wrote:
Ripicipi wrote:

Sent from my Nokia 3310.
Znaci ako pises protiv centra Fahrin si, a ako pises za Centar onda si Bakirov. hm..

Pa mozda vama zvuci nevjerovatno, ali mozda negdje postoje ljudi kojima se jebe i za Bakira i za Fahru, i Zlatka i bilo koga. Mozda ima ljudi koji nisu njima konstatno u anusu.

Meni je centar ok, ponavljam, nijedan svjetski grad ga se ne bi postidio. Ali ne mozemo sad biti slijepi na cinjenice:
- Da je otvoren poluzavrsen - kako li sto li (pa ljudi cekaju godinama neke dozvole?)
- Da su investicije sumnjivog porijekla (za ovo mi ne treba avaz), ukucaj brate u google i vidi ko su i sta u Al Shiddi - ako ista pronadjes osim SCC. Stranica im je klasicna stranica za fiktivne firme.
- Da je Bakir u jeku protesta plakao kako ce mu demonstranti otjerati kupce iz Zare

A Fahri je krivo i jedini razlog zasto on pise protiv SCC jeste taj jer on nije uspio kupiti magros i klepnuti onu zemlju, ne pisu oni sigurno zato eto sto zele da otkriju nesto.
:thumbup:
Alhemicarkaa

#1125 Re: Sarajevo City Center

Post by Alhemicarkaa »

Nisrin wrote:

U Mercatoru na Socijalnom je besplatna igraona, nije velika i nema nadzora, ali je super poslije šopinga ili kad je ružno vrijeme. A ima sve što imaju i druge igraone tobogan, kućica i konjići ljulje.
Post Reply