Sarajevo City Center
- ilkbahar
#1101 Re: Sarajevo City Center
Kakvi su cijene odječe? Kakvi su utisci o ZaRI? Ima li išta u tom SCC što prosječan sarajevski gradajnin može sebi priuštiti? Pišite da ne idem za džabe ako će mi trebati odmah stoja čim udjem.
-
Wenger
#1102 Re: Sarajevo City Center
jel istina da je Igraona za djecu sat vremena 8KM? 
- karanana
#1103 Re: Sarajevo City Center
neam pojma, ali znam da je gledanje mama besplatno.
-
emmir1
#1104 Re: Sarajevo City Center
Zara je poskupa , Masimo Duti još skuplji ali djeluje ok.
Pull Bear i Stradivarius su lijepo složeno smeće , kada vidiš onu košulju na prvu vidiš da je smeće
Pull Bear i Stradivarius su lijepo složeno smeće , kada vidiš onu košulju na prvu vidiš da je smeće
- Hajvan
#1105 Re: Sarajevo City Center
karanana wrote:neam pojma, ali znam da je gledanje mama besplatno.
oho ti se oho od šerijatske policije AlŠitTija
-
StupskaBitanga
#1106 Re: Sarajevo City Center
i ja pročitah da je igraonica 8KM sat
pa to je pre-pre žara
pa to je pre-pre žara
- DaysleepeR
#1107 Re: Sarajevo City Center
ko je ba vidio imat djecu u ovom vaktu ako nemaš para
ko ima ima, ostavljaće djecu
ko ima ima, ostavljaće djecu
-
StupskaBitanga
#1108 Re: Sarajevo City Center
Nasa djeca nisu da ih se pita zlatnim shaiddi kašikama
-
VjecitiStudent
#1109 Re: Sarajevo City Center
U tržnim centrima vani igraonice su besplatne, da bi roditelji mogli više vremena posvetiti kupovini.StupskaBitanga wrote:i ja pročitah da je igraonica 8KM sat
pa to je pre-pre žara
No Bakir je očito odlučio da cijedi markice iz svega.
- beautyfool
#1110 Re: Sarajevo City Center
8 KM su valjda nekakvi bodovi ili kako vec zovu sto dobijes, pa onda koristis za potrebe igraone, tipa vozic je 1 bod, autic je 2 boda, velika igraona je 2 itd...
Sto se cijene tice, cjena je zaista solidna za ponudu koju ima a u Sarajevu ne postoji besplatna igraona, tako da nije ni ovo izuzetak, doduse ovo je vise kao neki zabavni park a ne igraona.
Sto se cijene tice, cjena je zaista solidna za ponudu koju ima a u Sarajevu ne postoji besplatna igraona, tako da nije ni ovo izuzetak, doduse ovo je vise kao neki zabavni park a ne igraona.
- Nisrin
#1111 Re: Sarajevo City Center
beautyfool wrote:8 KM su valjda nekakvi bodovi ili kako vec zovu sto dobijes, pa onda koristis za potrebe igraone, tipa vozic je 1 bod, autic je 2 boda, velika igraona je 2 itd...
U BBIu na 4. spratu je odlicna igraonica koja je besplatna...s tim da dijete mozes max drzati 2h dnevno...
- beautyfool
#1112 Re: Sarajevo City Center
U BBI igraona se zatvara,ako vec nisu zatvorili a trebali su 19.3, kao i prodavnica one2play, tako da njih i ne racunam.Nisrin wrote:beautyfool wrote:8 KM su valjda nekakvi bodovi ili kako vec zovu sto dobijes, pa onda koristis za potrebe igraone, tipa vozic je 1 bod, autic je 2 boda, velika igraona je 2 itd...
U BBIu na 4. spratu je odlicna igraonica koja je besplatna...s tim da dijete mozes max drzati 2h dnevno...
- JanuaryJones
#1113 Re: Sarajevo City Center
Što se tiče tih hamburgera, jesu li 'gotovi' sa već određenim prilozima kao u McDonaldsu ili sam biraš priloge? Kakve su im salate?
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
- newlevel
#1114 Re: AW: Sarajevo City Center
Neki su bgmi dobili dnevnicu da se zataska prica o vlasniku centra.
Sent from my Nokia 3310.
Sent from my Nokia 3310.
- beautyfool
#1115 Re: AW: Sarajevo City Center
Ne znam, meni se sve cini obratno, otkako je tema otvorena, samo se blati centar.newlevel wrote:Neki su bgmi dobili dnevnicu da se zataska prica o vlasniku centra.
Sent from my Nokia 3310.
- beautyfool
#1116 Re: Sarajevo City Center
Pa otidji na stranicu zare, imas opciju da izaberes za BiH i pregledaj cijeneilkbahar wrote:Kakvi su cijene odječe? Kakvi su utisci o ZaRI? Ima li išta u tom SCC što prosječan sarajevski gradajnin može sebi priuštiti? Pišite da ne idem za džabe ako će mi trebati odmah stoja čim udjem.
-
Ripicipi
#1117 Re: AW: Sarajevo City Center
Isto kao sto su neki dobili dnevnice da prenose avazove gluposti.newlevel wrote:Neki su bgmi dobili dnevnicu da se zataska prica o vlasniku centra.
Sent from my Nokia 3310.
- DaysleepeR
#1118 Re: Sarajevo City Center
đe se dižu dnevnice da i ja odem, mislim da sam je zaradio
centar nije ni humanitarnog karaktera niti je ikakav poklon bilo kome da se protiv njega ne bi smjelo i trebalo pričati
centar nije ni humanitarnog karaktera niti je ikakav poklon bilo kome da se protiv njega ne bi smjelo i trebalo pričati
- VenomousV
#1119 Re: Sarajevo City Center
ovo mi je fascinantnotravar wrote:
Dođe račun 9 KM, kaže, hoćemo li zaokružiti na 10? How about no.
-
staradis
#1120 Re: Sarajevo City Center
Zara and co cijene su realno ok. Nase plate nisu. Posto inace kupujem samo nakon 50% snizenja tako ce biti i sada.
- OldMayor
#1121 Re: Sarajevo City Center
Procitaj ponovo sta sam napisao.vješalica wrote:kod nas se u pravilu i skoro na svakoj ambalaži u propisanim uvijetima čuvanja mlijeko treba potrositi u 2-3 dana kad se otvori...a svako bi se pokvarilo za 6 mjeseci...tako da za ovo nisi u pravuOldMayor wrote: Pocevsi od slatkisa, cokolada, sokova pa nadalje. Mlijeko se npr ne moze porediti sa nasim, mlijecni namazi itd. Mlijeko npr u Norveskoj ima rok trajanja 2 ili 3 dana (postoje i ona sa vecim rokom, ali koliko sam primjetio oni vecinom kupuju ova), a kod nas 6 mjeseci? Pa sad zamislite sta je u tom mlijeku pa ono mozte stajati normala da se ne pokvari 6 mjeseci, kakve hemije su tu morale biti ubacene.
Kod nas na ambalazi pise rok je npr. 6 mjeseci, ali AKO OTVORIS mlijeko da ga potrosis za 2-3 dana. Ako ga ne otvoris mozes ga drzati znaci u frizideru pola godine nece mu nista bit.
Kod njih je rok na ambalazi max 3 dana. Znaci, otvorio, ne otvorio imas 3 dana da ga popijes.
I drugaciji je okus, miris, sve. Ne moze se porediti. Ko nase mlijeko provjerava? Boga pitaj sta mi tu pijemo, dovoljno ti je da uzmes od nekog pravo domace mlijeko i popijes, pa ces vidjeti razliku.
Ne kazem ja da je nase najgore, ali je cinjenica da je kontrola slaba i da mozes prodati sta hoces.
- sinuhe
#1122 Re: Sarajevo City Center
U sjevrnim zemljama se slabo pije UHT mlijeko dok je cesce u juznim krajevima gdje je problem ispravno skladistiti robu. Cudi me samo Njemacka.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra-high ... processing
http://en.wikipedia.org/wiki/Ultra-high ... processing
- OldMayor
#1123 Re: AW: Sarajevo City Center
Znaci ako pises protiv centra Fahrin si, a ako pises za Centar onda si Bakirov. hm..Ripicipi wrote:Isto kao sto su neki dobili dnevnice da prenose avazove gluposti.newlevel wrote:Neki su bgmi dobili dnevnicu da se zataska prica o vlasniku centra.
Sent from my Nokia 3310.
Pa mozda vama zvuci nevjerovatno, ali mozda negdje postoje ljudi kojima se jebe i za Bakira i za Fahru, i Zlatka i bilo koga. Mozda ima ljudi koji nisu njima konstatno u anusu.
Meni je centar ok, ponavljam, nijedan svjetski grad ga se ne bi postidio. Ali ne mozemo sad biti slijepi na cinjenice:
- Da je otvoren poluzavrsen - kako li sto li (pa ljudi cekaju godinama neke dozvole?)
- Da su investicije sumnjivog porijekla (za ovo mi ne treba avaz), ukucaj brate u google i vidi ko su i sta u Al Shiddi - ako ista pronadjes osim SCC. Stranica im je klasicna stranica za fiktivne firme.
- Da je Bakir u jeku protesta plakao kako ce mu demonstranti otjerati kupce iz Zare
A Fahri je krivo i jedini razlog zasto on pise protiv SCC jeste taj jer on nije uspio kupiti magros i klepnuti onu zemlju, ne pisu oni sigurno zato eto sto zele da otkriju nesto.
- gustaVege
#1124 Re: AW: Sarajevo City Center
OldMayor wrote:Znaci ako pises protiv centra Fahrin si, a ako pises za Centar onda si Bakirov. hm..Ripicipi wrote:Isto kao sto su neki dobili dnevnice da prenose avazove gluposti.newlevel wrote:Neki su bgmi dobili dnevnicu da se zataska prica o vlasniku centra.
Sent from my Nokia 3310.
Pa mozda vama zvuci nevjerovatno, ali mozda negdje postoje ljudi kojima se jebe i za Bakira i za Fahru, i Zlatka i bilo koga. Mozda ima ljudi koji nisu njima konstatno u anusu.
Meni je centar ok, ponavljam, nijedan svjetski grad ga se ne bi postidio. Ali ne mozemo sad biti slijepi na cinjenice:
- Da je otvoren poluzavrsen - kako li sto li (pa ljudi cekaju godinama neke dozvole?)
- Da su investicije sumnjivog porijekla (za ovo mi ne treba avaz), ukucaj brate u google i vidi ko su i sta u Al Shiddi - ako ista pronadjes osim SCC. Stranica im je klasicna stranica za fiktivne firme.
- Da je Bakir u jeku protesta plakao kako ce mu demonstranti otjerati kupce iz Zare
A Fahri je krivo i jedini razlog zasto on pise protiv SCC jeste taj jer on nije uspio kupiti magros i klepnuti onu zemlju, ne pisu oni sigurno zato eto sto zele da otkriju nesto.
- Alhemicarkaa
#1125 Re: Sarajevo City Center
U Mercatoru na Socijalnom je besplatna igraona, nije velika i nema nadzora, ali je super poslije šopinga ili kad je ružno vrijeme. A ima sve što imaju i druge igraone tobogan, kućica i konjići ljulje.Nisrin wrote:beautyfool wrote:8 KM su valjda nekakvi bodovi ili kako vec zovu sto dobijes, pa onda koristis za potrebe igraone, tipa vozic je 1 bod, autic je 2 boda, velika igraona je 2 itd...