Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#1101 Re: Farma

Post by karanana »

znao je ekrem

uh je li ovo sandrina sestra?

unutar ove farme postoje zivi kamermani. nisu ovo snimci fixnih kamera, ovi closeupi u spavacoj sobi. mislim neki jesu sa fixnih kamera a neki nisu.
dječak sa šibicama

#1102 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Nije sestra, neka jaranica, sve pokusavam da izguglam ko bi mogla biti :D cini mi se da se zove Anastasija, ali nisam siguran :D

Ma ovo su sve stimaljke, meni dosta mjesec dana povremenog gledanja da vidim... ljudi godinama prate pa ne kontaju.
dječak sa šibicama

#1103 Re: Farma

karanana wrote:
unutar ove farme postoje zivi kamermani. nisu ovo snimci fixnih kamera, ovi closeupi u spavacoj sobi. mislim neki jesu sa fixnih kamera a neki nisu.
Postoje, svakako, oni intervjui recimo, pa cesto udju, vidis da se kamera krece, mrda.

Onda, vecina "klijentele" su ionako ljudi pod ugovorom sa Pinkom, znaci zesca namjestaljka. Ali hajde, jos se nadam da ce se neko pomarisati :D
zemomak

#1104 Re: Farma

Post by zemomak »

ko ispade?!

tt via iPad
Haj Vozdra

#1105 Re: AW: Farma

Post by Haj Vozdra »

zemomak wrote:ko ispade?!

tt via iPad
Sexy Sandra
Haj Vozdra

#1106 Re: AW: Farma

Post by Haj Vozdra »

dječak sa šibicama wrote:
karanana wrote:
Postoje, svakako, oni intervjui recimo, pa cesto udju, vidis da se kamera krece, mrda.

Onda, vecina "klijentele" su ionako ljudi pod ugovorom sa Pinkom, znaci zesca namjestaljka. Ali hajde, jos se nadam da ce se neko pomarisati :D
Dobro ste skontali :mrgreen:
Recimo svaki američki riality je namješten, ma iz bilo koje zemlje.
Ja trenutno na pinku čujem morzeov kod, kakvu li poruku šalje :lol:
dječak sa šibicama

#1107 Re: Farma

Zorica i Ljuba se moraju potuci, tu mi je najveca nada.

Dajem velike sanse i Vesni Irvas, ona isto zna da isprovocira..

Pa ja ovo prvi put gledam, nisam nikada gledao ovakve shovove, trebalo mi je vremena da skontam :D

a biiii biiiii biiii :lol:
skuterista

#1108 Re: Farma

Post by skuterista »

dječak sa šibicama wrote:Ekrem je onaj tip, kad se uslika sa Bred Pitom, svi pitaju "ko je onaj pored Ekrema?".
:D lol
Ime postoji

#1109 Re: Farma

Post by Ime postoji »

:-) :-) :-)
dječak sa šibicama

#1110 Re: Farma

Novi gazda je Danijel (kad oni to prije izabrase? pismo procitase, zorom valjda) i vec pocela lobiranja kod njega... a valjda ga Zifna nazvao pederom jer je izjavio da nije opasan po Staniju :-) :D i sad se Stanija panicno pravda, jer je ispalo da je ona pokrenula tu pricu, i boji se da ne bude sluga opet :D

Jucer regularno rece Sandri "pozdravi mi decka kad izadjes" i jos neko dosaptavanje.

a ova Sandra izgleda ima tipa kriminalca, pa je kao prijetila Vesni da ce joj noge polomiti...

A tek koja sam ja tracara i sta ja gledam, citam :lol:
Partijaner

#1111 Re: Farma

Post by Partijaner »

Evo jedna poslovica koja vrijedi za farmu: Ko dugo boravi među "zvijerima", treba dobro paziti da i sam ne postane "zvijer" :mrgreen:
dječak sa šibicama

#1112 Re: Farma

Znaci, Stanojka laze kad kaze da je decka izmislila da skine Eru i Ekrema sa kostiju, jer je porucila Sandri da joj pozdravi decka (mozda je i kakvo pismo upakovala, hajd znaj) sto ce ga reci da slaze kad zine, a nikakve facijalne ekspresije nema. Iz cega proizlazi da je lazovcina vrhunska.

Filip ce biti progutan i ispljunut, ono ko anakonda.

Ekrem rakiju dobija kad ide na intervjue vani i to obicno nocu, izleti njemu jer nije bas posebno inteligentan, sinoc je dobio litar rakije i donio je kad se vratio sa intervjua izvana. Ti intervjui su ono sto se desava van domasaja kamera na zidu, znaci oni tamo mogu dobiti i instrukcije, rakiju, potrepstine, sta bilo.
To me zanimalo a nisam odmah skuzio, sve sam se pitao pa kada oni mogu stupiti u kontakt sa vanjskim svijetom, kad ih kamere prate 24 sata. Sili mi, ko da mi je 12 godina pa ne kuzim.

Meni je ovo sve interesantno sa pozicije promatraca a kroz psihologiju, i sociologiju, pokusavam uhafizati koliko su oni iskreni a koliko glumci. Sve mi se vise cini i da su sukobi izrezirani, nastimani, da ce ovi jedni drugima i majku spovati za pare, bez ljutnje... cini mi se jedino da je onaj Danijel dusa od covjeka, ali mozda i tu grijesim.

Memo je car, glumac neglumac, provale su mu vrhunske samo sto ovi neki gedzovani ne kontaju tu nasu shegu.
hodža

#1113 Re: Farma

Post by hodža »

dok se ne dogodi nešto zanimljivo, slušajte muziku iz našeg studija :D

:janpi:
Sabirni centar

#1114 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

dječak sa šibicama wrote:Znaci, Stanojka laze kad kaze da je decka izmislila da skine Eru i Ekrema sa kostiju, jer je porucila Sandri da joj pozdravi decka (mozda je i kakvo pismo upakovala, hajd znaj) sto ce ga reci da slaze kad zine, a nikakve facijalne ekspresije nema. Iz cega proizlazi da je lazovcina vrhunska.

Filip ce biti progutan i ispljunut, ono ko anakonda.

Ekrem rakiju dobija kad ide na intervjue vani i to obicno nocu, izleti njemu jer nije bas posebno inteligentan, sinoc je dobio litar rakije i donio je kad se vratio sa intervjua izvana. Ti intervjui su ono sto se desava van domasaja kamera na zidu, znaci oni tamo mogu dobiti i instrukcije, rakiju, potrepstine, sta bilo.
To me zanimalo a nisam odmah skuzio, sve sam se pitao pa kada oni mogu stupiti u kontakt sa vanjskim svijetom, kad ih kamere prate 24 sata. Sili mi, ko da mi je 12 godina pa ne kuzim.

Meni je ovo sve interesantno sa pozicije promatraca a kroz psihologiju, i sociologiju, pokusavam uhafizati koliko su oni iskreni a koliko glumci. Sve mi se vise cini i da su sukobi izrezirani, nastimani, da ce ovi jedni drugima i majku spovati za pare, bez ljutnje... cini mi se jedino da je onaj Danijel dusa od covjeka, ali mozda i tu grijesim.

Memo je car, glumac neglumac, provale su mu vrhunske samo sto ovi neki gedzovani ne kontaju tu nasu shegu.
Djelimično se slažem sa tvojom teorijom oko režiranja ovakvih šovova :D, međutim, pratio sam onu farmu sa Macom, Firčijem i Lošmijem :-) , gdje sam siguran da njihovi međusobni sukobi nisu bili režirani, jer i nakon završetka farme nikad nisu izgladili odnose, a mislim da nikad i neće...siguran sam da Maca i Firči istinski mrze Miloša. :D
U ovoj sezoni gotovo sam siguran da se Zorka prodala, i u ime zadruge imenovala Ljubu i Sha za sluge..
Tayyip

#1115 Re: Farma

Post by Tayyip »

Al kad reče bog "pozdravljam Mila Đukanovića" .... :lol: :lol: :lol:
Pita ga danas neko napolju Ekreme gdje si to bio, kaže bog "Ma bio u government" :lol: :lol: Ide stalno u štab zadruge, tu su oni odmah u onoj velikoj kući u blizini.
dječak sa šibicama

#1116 Re: Farma

Veceras nakon pregleda dana, vanredno izbacivanje nekog od farmera, neko je prekrsio pravila, citam da je to Zorica Zmaj. Sa nekim je pricala na ogradi, a to ne smije.

Bice i vanredno ubacivanje, kazu Igbala :-)

Sad sam siguran da je ovdje puno toga namjesteno, pogledajte ove situacije koje su uvijek na pocetku pregleda dana, znaci kamera medju farmerima i jako losa gluma, kao sjede njih dvoje troje, i onda Memo pita Shabana "sta mislis ti ko ce ispasti" a ovaj kaze "pa ja mislim bla bla"... ili Shaban pita "sta mislis ti Era ko ce biti sluga" a Era kao pionir koji je naucio recitaciju "ja mislim da ce sluge biti bla bla"... ili ovo maloprije, kamera medju njima, Ekrem toliko lose glumi da je to ocajno, a Vesna kao teatralna, sta sta ja cu Ljubu, ako je jaca ja sam brza :-) :D
klavirdžija

#1117 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Ekrem: "… da je on menoseksualac!" :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1118 Re: Farma

Monoseksualac :D

Sad sam se sjetio, sinoc se Ekrem vraca sa intervjua, nosi flasu rakije, pitaju ga "hoces li sta jesti?" a on kaze "necu, jeo sam neku ribu"

:D

na farmi nema riba :lol:

njemu izgleda i hranu tamo serviraju, u governmentu :D
karanana

#1119 Re: Farma

Post by karanana »

Ode era.
Opalaopa12

#1120 Re: Farma

Post by Opalaopa12 »

Ko je ovaj sto je usao ? :D

Poznat mi je , ali ne znam ko je .
dječak sa šibicama

#1121 Re: Farma

Amel Ceman Cemo, Sandzo iz Berana :D

Gugl sve zna...

Era garant dobio kaznenu prijavu zbog one maloletnice :D
Partijaner

#1122 Re: Farma

Post by Partijaner »

Lik se zove Ćemo.
Ode honorar kod ovih cetvero kaznjenih u bunar. :lol: :lol:
Ripicipi

#1123 Re: Farma

Post by Ripicipi »

Dos'o Ekremu jos jedan brat musliman :lol:

Ona Zorica ga pita kojom se rukom krsti, a lik musliman :lol:
karanana

#1124 Re: Farma

Post by karanana »

Jeble ih reklame da ih jebu po sred ne pinka nego smedjeg pozada gdje sunce ne sija. Odu na reklame u sred erinog odlaska, vrate se s reklame novi farmer sjedi. Onda minuta farme i onda na grand shovu.
Partijaner

#1125 Re: Farma

Post by Partijaner »

Sad je vec jasno da je ova Stanija prevarantkinja, sta rece ovom svom dragom za nepovjerovat, ja bi je odma nabio nogom u facu, kad riba postane drolja.
Locked