Sead Kolašinac

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Crvena Tifoza

#1101 Re: Sead Kolašinac

Post by Crvena Tifoza »

samkoF wrote:Jesi i ti to odsjeo u Westinu il sta?I ako nisi, koji dan si onda to bio u hotelu, jel subota, nedelja il kad?
Stvarno nije bas fer od Susica da je rekao samo solidno, momak je odigrao bas momacki, za extra pohvalu.Ja se ne mogu sjetiti da je njega iko prosao od argentinaca bar jednom, eto ako grijesim nek me neko ispravi.
Nisam odsjeo u Westinu. Tamo sam bio u subotu, nedjelju i u ponedjeljak da se pozdravim. Forum je, tako da nebi da idem dalje.

Kolasinac je jako stidan momak i ne prica puno. Razumljivo. Pao u novo okruzenje, tako da ce mu trebati malo vremena da se adaptira. To kako prica nas jezik, pa onako. Nije ni Misimovic nista bolje pricao kad je dosao. Kad se samo sjetim intervjua poslije Finske. Radili su intervju sa Kolasincem iz BHT samo ne znam jel' bio gdje i u kojem terminu su ga pustali.
DonVitoN

#1102 Re: Sead Kolašinac

Post by DonVitoN »

Ako prica kao Hasan dobro je.
Crvena Tifoza

#1103 Re: Sead Kolašinac

Post by Crvena Tifoza »

DonVitoN wrote:Ako prica kao Hasan dobro je.
Ni blizu. Dajte mu vremena. Naucit ce.
Rusilac

#1104 Re: Sead Kolašinac

Post by Rusilac »

Jel fakat, a sjećam se da sam čitao na nekom portalu kao fascinirani su kako dobro priča naš jezik, s obzirom da je tamo odrastao. Nema veze, mlad je još, kad je Asmir naučio, naučiće i Seo. :-D

Image
Crvena Tifoza

#1105 Re: Sead Kolašinac

Post by Crvena Tifoza »

Rusilac wrote:Jel fakat, a sjećam se da sam čitao na nekom portalu kao fascinirani su kako dobro priča naš jezik, s obzirom da je tamo odrastao. Nema veze, mlad je još, kad je Asmir naučio, naučiće i Seo. :-D

Image

Nije sad da covjek ne zna beknuti. Zna on pricati, samo ima cudan akcenat kao i svako drugo dijete koje odraste u inostranstvu. Za mene pola omladine u Americi ne zna beknuti nas jezik a da sastave jednu recenicu na nasem jeziku je visa nauka.

Seo, Hasan i Begovic, tri najveca profesionalca koja su obukla drzavni dres.

Da je jos kakvog naseg klepit iz Njemacke. Nema nista bez njihovog rada i discipline.
DonVitoN

#1106 Re: Sead Kolašinac

Post by DonVitoN »

Image

Image
Warashii

#1107 Re: Sead Kolašinac

Post by Warashii »

Stari wrote:A da se vama ne cini malo da pretjerujete u hvaljenju ovog momka?

:? :?:
Pa tako ti je to kod nas, primimo dva gola i hvalimo odbranu na sav glas a za dva primljena gola je kriv Dzeko jer se setkao u napadu :-) .
Dobar je Sead al treba mnogo vise od jedne utakmice da imam neki stav o njemu.
majstor10

#1108 Re: Sead Kolašinac

Post by majstor10 »

Crvena Tifoza wrote: Kolasinac je jako stidan momak i ne prica puno. Razumljivo. Pao u novo okruzenje, tako da ce mu trebati malo vremena da se adaptira. To kako prica nas jezik, pa onako. Nije ni Misimovic nista bolje pricao kad je dosao. Kad se samo sjetim intervjua poslije Finske. Radili su intervju sa Kolasincem iz BHT samo ne znam jel' bio gdje i u kojem terminu su ga pustali.
momak ne voli da bude u centru paznje, samo prica kad je potrebno.. njegov poso u repku nije da prica nego da rusi sve pred sobom.. momak koji je imo najmanje slika od okupljanje bio je najbolji.. a to sto je stidan si upravu takav je uvijek bio i kad je bio mali povucen posten i vjeran momak ali nedaj boze da ga naljutis bolje da te nema
DonVitoN

#1109 Re: Sead Kolašinac

Post by DonVitoN »

nedaj boze da ga naljutis bolje da te nema
Dokaz:

Pojeo bi ga Seo da se nije ispravio.
Partijaner

#1110 Re: Sead Kolašinac

Post by Partijaner »

majstor10 wrote:
Crvena Tifoza wrote: Kolasinac je jako stidan momak i ne prica puno. Razumljivo. Pao u novo okruzenje, tako da ce mu trebati malo vremena da se adaptira. To kako prica nas jezik, pa onako. Nije ni Misimovic nista bolje pricao kad je dosao. Kad se samo sjetim intervjua poslije Finske. Radili su intervju sa Kolasincem iz BHT samo ne znam jel' bio gdje i u kojem terminu su ga pustali.
momak ne voli da bude u centru paznje, samo prica kad je potrebno.. njegov poso u repku nije da prica nego da rusi sve pred sobom.. momak koji je imo najmanje slika od okupljanje bio je najbolji.. a to sto je stidan si upravu takav je uvijek bio i kad je bio mali povucen posten i vjeran momak ali nedaj boze da ga naljutis bolje da te nema
I bolje mu je da ne bude u centru paznje, kakvi su nasi mediji samo seru sa svojim glupim pitanjima. Vidi se da vuce nesto svabskog kod sebe znaci red,rad i disciplina, daj sve od sebe na treningu i na terenu i odradi svoj posao kako najbolje umijes, SEO mi postaje vec jedan od drazih reprezentativaca i to sve zbog svoj lijepog ponasanja, vidjecemo kako ce biti u skorijoj buducnosti.
jeza u ledja

#1111 Re: Sead Kolašinac

Post by jeza u ledja »

Sad malo kad bolje pogledam ove snimke See, bogami nije da je nesto spec pokazao u napadu. Imao je jedan prodor pri samom kraju i to je to. Probao sam mu brojati centarsuteve, i izborjao sam - jedan, isto pri kraju. Sedamdeset posto kontakta sa loptom je bilo dodaj prvom do sebe, tj. nije osim tog centarsuta uputio nijednu loptu na duze od 5-10 metara.

U odbrani je bio fantastican, cim igrac primi loptu ovaj mu je na ledjima. Neko napisa nije brz, bogami brz je. Stoji iza svog igraca na 5 metara i prileti mu dok ovaj prima loptu i ko flaster na njega.
Ono u cemu ga u odbrani nismo puno vidjeli su duge lopte, visoke lopte i presjecanja pasova, no dobro to sa pozicije lijevog beka nije mogao ni raditi puno.

Uglavnom, za lijevog beka je i vise nego polozio. Najbolja partija na lijevom beku vec dugo godina.

No sto se tice defanzivnog veznog, ne znam. Volio bih da tu bude proban.

Stvarno steta sto ni Salihovic ni Lulic nisu bili spremni za ovu tekmu, mada onda ko zna da li bi vidjeli Sea uopste.

Sljedeci termin, ako sva trojica (plus Visca) budu spremni, plus jos zamislite ako i Zukanovic bude pozvan, onda ce Pape cak i da mu nije po volji morati probati Sea ili Seja na DMu.
Kemal Malovčić

#1112 Re: Sead Kolašinac

Post by Kemal Malovčić »

Rusilac wrote:
DonVitoN wrote:Da li postoji video zapis pa da vidimo kako Seo prica bosanski.
Pa fakat toliko novinara a niko nista.. :roll:
Nema ništa fakat, a baš sam mislio biće znam da je rušilac izjavljivao kako dobro zna bosanski, jer su ga roditelji naučili. A niko ne voli djecu kao sandžački roditelji.

Možda je stidan. Trebamo pitati majstora10 (selam za tvoju familiju) da nam sredi kakav klip, kao 'Pozdrav vjernim momčilucima'.
Golem selam i od mene za familuju @majstor10.
Basler

#1113 Re: Sead Kolašinac

Post by Basler »

'
Last edited by Basler on 21/11/2013 21:22, edited 1 time in total.
Basler

#1114 Re: Sead Kolašinac

Post by Basler »

' pardon svima. :-D
nešto nacvrlja, pa se predomisli, pa hoću-neću i tek onada vidjeh da sam ukakanio. :-D

dakle, seo je pravo pojačanje. :D
BHF_Manijak

#1115 Re: Sead Kolašinac

Post by BHF_Manijak »

jeza u ledja wrote:Sad malo kad bolje pogledam ove snimke See, bogami nije da je nesto spec pokazao u napadu. Imao je jedan prodor pri samom kraju i to je to. Probao sam mu brojati centarsuteve, i izborjao sam - jedan, isto pri kraju. Sedamdeset posto kontakta sa loptom je bilo dodaj prvom do sebe, tj. nije osim tog centarsuta uputio nijednu loptu na duze od 5-10 metara.

U odbrani je bio fantastican, cim igrac primi loptu ovaj mu je na ledjima. Neko napisa nije brz, bogami brz je. Stoji iza svog igraca na 5 metara i prileti mu dok ovaj prima loptu i ko flaster na njega.
Ono u cemu ga u odbrani nismo puno vidjeli su duge lopte, visoke lopte i presjecanja pasova, no dobro to sa pozicije lijevog beka nije mogao ni raditi puno.
Nije to nista novo, Sejo i u Schalkeu, kada igra na beku, ne ide pretjerano prema naprijed. Upravo igra kako si ga opisao. Nije igrac tipa Marcela, da je dobar i naprijed i nazad! Jebi ga, da jeste qrac bi ga Svabe dale! :mrgreen: :mrgreen: Ali i ovako je za nas dobitak na bingu, jer nam je trenutno prioritet da osiguramo zadnju liniju, prije nego li da ganjamo bekove svjetske klase koji su jaki i naprijed i nazad.
Slicno je i sa Zukanovicem na beku, on je do centra i nazad. Volio bih Seju vidjeti na zadnjem veznom, tu bi jeo malu djecu!
Jokericious

#1116 Re: Sead Kolašinac

Post by Jokericious »

Svabe se nisu nista pitale. Momak je donio odluku da igra za svoju drzavu kao sto bi i svaka normalna osoba uradila. Imaju neki izuzeci poput Ibrahimovica ili Ozila. Ali to su prodane duse.

Seo ima 20 godina i vjerovatno da bi mogao u buducnosti zaigrati i za njemacku. Malo je igraca koji tako mladi vec dobiju sansu u bundesligi u klubu kakav je Schalke.
SaPnA

#1117 Re: Sead Kolašinac

Post by SaPnA »

pa i sam je rekao da su dolazili da ga nagovore da ostane kod njih :D
Jokericious

#1118 Re: Sead Kolašinac

Post by Jokericious »

SaPnA wrote:pa i sam je rekao da su dolazili da ga nagovore da ostane kod njih :D
Pa normalno. Momak prosao sve mladje selekcije. Sigurno bi imao mjesta i kod njih.

Seo rusilac. :thumbup:
Lakat Jebić

#1119 Re: Sead Kolašinac

Post by Lakat Jebić »

.
Last edited by Lakat Jebić on 21/11/2013 23:55, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#1120 Re: SEO RUŠILAC

Post by MOSALJOZE »

BHF piše se SEO.Inače nema teme na kojoj se ovoliko trolalo,ali valjda administracija zna koje SEO
majstor10

#1121 Re: Sead Kolašinac

Post by majstor10 »

jeza u ledja wrote:Sad malo kad bolje pogledam ove snimke See, bogami nije da je nesto spec pokazao u napadu. Imao je jedan prodor pri samom kraju i to je to. Probao sam mu brojati centarsuteve, i izborjao sam - jedan, isto pri kraju. Sedamdeset posto kontakta sa loptom je bilo dodaj prvom do sebe, tj. nije osim tog centarsuta uputio nijednu loptu na duze od 5-10 metara.
ni ivanovic nije takav bio kad je igro na desni bek pa ipak jedan od najboljih

nije ovo nista tek nakon par godina ce te znati ko i sta je seo
majstor10

#1122 Re: Sead Kolašinac

Post by majstor10 »

BHF_Manijak wrote: Nije to nista novo, Sejo i u Schalkeu, kada igra na beku, ne ide pretjerano prema naprijed.
molim?
BegA_

#1123 Re: Sead Kolašinac

Post by BegA_ »

majstor10 wrote:
BHF_Manijak wrote: Nije to nista novo, Sejo i u Schalkeu, kada igra na beku, ne ide pretjerano prema naprijed.
molim?
Misli na Sea. :thumbup:
Infaze Studio

#1124 Re: Sead Kolašinac

Post by Infaze Studio »

Ma nista Seo I prodori..ON je tip igraca koji ne prelazi polovinu igralista.
BHF_Manijak

#1125 Re: Sead Kolašinac

Post by BHF_Manijak »

Hajd ba prestanite vise s tom seljackom zajebancijom. Na sportsport forum, odakle vas je vecina i dosla, pa tamo to prosipajte. Molim moderaciju da reaguje na ova glupa i djecija trolanja, jer je furka uzasno retardirana.
Post Reply