Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

zlajapravaraja

#1101 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by zlajapravaraja »

Ovaj put je sve drugacije :D

Jebacemo im znanje. Osramoticemo ih samo tako. Samo hrabro i odvazno i neka odmah vide dje su dosli :dance:
lajkujMe

#1102 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by lajkujMe »

DonVito wrote:
Edin H. wrote:
amal1 wrote:Izet Hajrović EKSKLUZIVNO za BHFudbal.ba:
"Tačno je da nisam dobio poziv Hitzfelda za kvalifikacioni susret
protiv selekcije Kipra. Uopšte ne znam jel još uvijek mogu mijenjati
reprezentaciju. Ukoliko bi mogao, odmah bi uzeo Bosnu i Hercegovinu."
Patriota, a ne izdajica :D :bih: :skoljka:
Koga briga.

Sta je drugo nego izdajica bez srama, njemu sad krivo i strah zato sto ga Hitzfeld nije pozvao sad se boji da nece reprezentacije vise vidjeti i misli u sebi da bog da sam otiso u BIH bio bi garant pozvan jer sam "klasa od igraca".
A ziva istina je da ga je Hitzfeld pozvao samo zato da ga osigura svici a ne nama
Edin H.

#1103 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

lajkujMe wrote:
DonVito wrote:
Edin H. wrote: Patriota, a ne izdajica :D :bih: :skoljka:
Koga briga.

Sta je drugo nego izdajica bez srama, njemu sad krivo i strah zato sto ga Hitzfeld nije pozvao sad se boji da nece reprezentacije vise vidjeti i misli u sebi da bog da sam otiso u BIH bio bi garant pozvan jer sam "klasa od igraca".
A ziva istina je da ga je Hitzfeld pozvao samo zato da ga osigura svici a ne nama
Izdrzi Izete :oops:
Korisničkoime

#1104 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Korisničkoime »

Realno ja ne vidim neke razloge za veliki optimizam i očekivanje 3 boda. Ne znam kako to neko sebi obrazloži volio bi da i meni. Jest malo sam pesimista kada su ovakve stvari u pitanju ali ipak imamo i previše propusta koje nismo do sada popravili a i nesreće. Realno Pjanića Sušić 1 na 1 ne može zamijeniti nadoknađivanje istog sa kombinacijom Zahirović Medunjanin Misimović protiv Grčke nije optimalno ali mislim da će se upravo na tu kombinaciju ići. Pored toga i nedostatak Salihovića je za našu repku problematična stvar.
Stoji da Grčka po imenima i nije neka repka iz vrha evropskog i svjetskog fudbala i da smo mi na papiru čak i kada nam fali Pjanić bolji međutim po rezultatima spadaju u jače repke. To je često ovdje bila tema način igre i rezultat koji ima Grčka primjer može biti utakmica protiv Slovačke kao i neke druge u kojima su Grci zaslužili da izgube međutim nisu oni su ili izvukli bod ili uzeli sva tri.
Čudan je to susret ni pobjeda ni poraz ne bi predstavljali neko veliko iznenađenje.
MOSALJOZE

#1105 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

http://bhfudbal.ba/bih-vijesti/reprezen ... %8Dka.html
Upoznajte Bjorna Kuipersa koji ce suditi tekmu.Inače kako je sudijo barca milan :x :x
Edin H.

#1106 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

MOSALJOZE wrote:http://bhfudbal.ba/bih-vijesti/reprezen ... %8Dka.html
Upoznajte Bjorna Kuipersa koji ce suditi tekmu.Inače kako je sudijo barca milan :x :x
Nakav levat :D
MOSALJOZE

#1107 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Edin H. wrote:
ta ce bjorn
Edin H.

#1108 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

MOSALJOZE wrote:
Edin H. wrote:
ta ce bjorn
Prvo nam uvale onog Svabu u Portugalu sto ne zna je li posao ili je dosao, sad ovog kloca :(
mali_balon

#1109 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by mali_balon »

Evo gledam euroligu i sjebajem se kako je losa slika, i skontam da cu morati i ovu tekmu gledati da ovom sranju od tv kuce, pa behar ima bolju sliku
MOSALJOZE

#1110 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Prvo nam uvale onog Svabu u Portugalu sto ne zna je li posao ili je dosao, sad ovog kloca :([/quote]
hajd svirao je on nama ona 2 penala i vodimo 2:0,ali onaj na rubu šesnesterca je trebao svirati.Sve u svemu još 10 minuta valjda ne bi trebali ovu prednost izgubiti 8-)
Edin H.

#1111 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

MOSALJOZE wrote:
Prvo nam uvale onog Svabu u Portugalu sto ne zna je li posao ili je dosao, sad ovog kloca :(
hajd svirao je on nama ona 2 penala i vodimo 2:0,ali onaj na rubu šesnesterca je trebao svirati.Sve u svemu još 10 minuta valjda ne bi trebali ovu prednost izgubiti 8-)
:roll:
Last edited by Edin H. on 14/03/2013 22:20, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#1112 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

Edin H. wrote:
MOSALJOZE wrote:
:roll:[/quote]
:lol: :lol: :lol: znao sam
phillie

#1113 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by phillie »

mali_balon wrote:Evo gledam euroligu i sjebajem se kako je losa slika, i skontam da cu morati i ovu tekmu gledati da ovom sranju od tv kuce, pa behar ima bolju sliku
Nisam ni znao koliko je losa slika dok LCD nisam uzeo pa usporedio istu utakmicu na Areni i FTV/BHT :D prosto me stid ispred njih...zato su sve prilike da cu utakmicu gledati na Trgu!
Last edited by phillie on 14/03/2013 22:22, edited 1 time in total.
MOSALJOZE

#1114 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

phillie wrote:
mali_balon wrote:Evo gledam euroligu i sjebajem se kako je losa slika, i skontam da cu morati i ovu tekmu gledati da ovom sranju od tv kuce, pa behar ima bolju sliku
Nisam ni znao koliko je losa slika dok LCD nisam uzeo pa usporedio istu utakmicu na Areni i FTV/BHT :D prosto me stid ispred njih...zato su sve prilike da cu je gledati na Trgu!
treba biti zahvalan kad face tv radi prijenoso ovi 0
ja71

#1115 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by ja71 »

MOSALJOZE wrote: treba biti zahvalan kad face tv radi prijenoso ovi 0
Sad mi je jasno zasto Face svoju sliku zove HD+Mozda je HD za druge :D
Rob_Atl

#1116 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Rob_Atl »

HD je za BHT :D
oridjidji

#1117 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by oridjidji »

Vala nijedne me tekme nije prpa ko sa ovim Grcima, fudbalskim sugavcima. Citavu utakmicu mozes protiv istih biti bolji i onda ispusis foru hladno.
MOSALJOZE

#1118 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by MOSALJOZE »

oridjidji wrote:Vala nijedne me tekme nije prpa ko sa ovim Grcima, fudbalskim sugavcima. Citavu utakmicu mozes protiv istih biti bolji i onda ispusis foru hladno.
e tako nekako zato treba igrati kao i oni
slucajni prolaznik

#1119 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by slucajni prolaznik »

Pa bolan, vani snijeg pada, kako nemas razumijevanja... :D
fosil

#1120 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by fosil »

.
Ammaar

#1121 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Ammaar »

Nemojte biti pesimisti bezveze, ima da ih klepimo 3-1 vidjet ce te vrijeme je da ih sprasimo, imamo bolji tim, igramo u Zenici, samo nesmijemo dopustiti da sagorimo od zelje za pobjedom. U igru uci hladnih glava sa spoznajom da smo jacu I igrati otvoreno, cak sto vise negdje sam spomenuo pozvati I muslimovica I igrati sa 3 napadaca pa kud puko da puklo....
Mislim da ce odlucujuce biti protiv Slovacke njih treba shvatiti ozbiljno I nebi smjeli da kiksamo protiv njih kao kad smo kiksali protiv Estonije ili Litvanije na kosevu nesjecam se bas tacno znam da smo zijanili 1-0 pa se poslje vadili protiv Danske isto na Kosevu I po obicju nije nam se dala ta pobjeda iako smo ih prvu tukli 2-1 na Parkenu...
Ljudi vrijeme je da odemo na svjetsko sazreli smo fakat, ali moramo ih sve dobiti eventualno jedan remi..
Zbog cega govorim ovo? Zbog toga da izbijemo baraz iz nasih misli, ako nismo sposobni da budemo nosioci grupe ne zasluzujemo odlazak na SP.
Sta se desava sa Kolashom iz Schalkea? Nebi bilo lose da ga dobijemo do slovaka podhitno mu poziv poslati a zanemariti kojekakva upoznavanja ba cuj "pozvan na upoznavanje" odma momku poziv u repku I vozra..
slucajni prolaznik

#1122 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by slucajni prolaznik »

Glasao sam gore na nerijeseno - 1:1. Nama dovoljno :oops:
Edin H.

#1123 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Edin H. »

slucajni prolaznik wrote:Glasao sam gore na nerijeseno - 1:1. Nama dovoljno :oops:
:x
area51

#1124 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by area51 »

slucajni prolaznik wrote:Glasao sam gore na nerijeseno - 1:1. Nama dovoljno :oops:
Bez Pjanića, puna kapa
denimb

#1125 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by denimb »

Ko je ovo stavio glasove na pobjedu Grcke, da nije opet onaj Slovenac :x
Locked