Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ako budete na forumu i ako ja budem kod kuće i ako budem na internetu i ako mi se dalo da pogledam kroz prozor i ako mi se dalo da vam javim ... informisaću vas na ovoj temi kad počne trening
vozač wrote:
ako budete na forumu i ako ja budem kod kuće i ako budem na internetu i ako mi se dalo da pogledam kroz prozor i ako mi se dalo da vam javim ... informisaću vas na ovoj temi kad počne trening
Ako ti kakvi Grci slucajno zakucaju na vrata, ne pustaj ih
U kratkom razgovoru za portal Klix.ba Bajević kaže kako je reprezentacija Grčke dobra ekipa sa dobrim pojedincima.
"Ovu utakmicu treba krajnje ozbiljno shvatiti jer su oni bivši prvaci Evrope i svake godine dosta dobro igraju. Mi imamo pravo da se nadamo i očekujemo što bolji rezultat s obzirom na rezultate koje postižemo u posljednje vrijeme, dobrom igrom i sa mnogo golova", kaže Bajević.
O manama i prednostima Grčke ovaj Mostarac nije htio govoriti. Kaže kako će selektora Safeta Sušića posjetiti za vrijeme njegovog boravka u Grčkoj. Kada je riječ o grupi i eventualnom pobjedniku, Bajević kaže kako se dvije reprezentacije izdvajaju.
"Grčka i naša reprezentacija su favoriti za prvo mjesto", dodaje Bajević.
Na upit šta naši navijači mogu očekivati u Atini, naš sagovornik kaže su grčki navijači pakleni.
"Oni su definitivno 12. igrač reprezentacije Grčke. U svakom slučaju, očekujem dobru utakmicu", kaže Dušan Bajević na kraju razgovora.
Zna li iko jeli se ukazao Pjanic?
Prema pisanju stampe trebao je doci jucer navece ali ne vidim da ga spominju. Znam da nece igrati protiv Grka ali bi bilo lose da pokvari odnose sa Papetom.
bjelave wrote:Zna li iko jeli se ukazao Pjanic?
Prema pisanju stampe trebao je doci jucer navece ali ne vidim da ga spominju. Znam da nece igrati protiv Grka ali bi bilo lose da pokvari odnose sa Papetom.
vozač wrote:Mr. Sexy - široj javnosti poznatiji kao Asmir Begović. Dovoljan je jedan njegov zavodnički pogled i čitava navalna linija Grka je u transu. Penale i slobodnjake brani snagom sirovog seksipila. Znači, tu smo sigurni.
e sad ne znam jel novinar mislio da igramo protiv ženske reprezentacije grčke ili hoće reći da nam je asmir "drugačije seksualne orijentacije",
nista od toga
htio je reci da su Grci napadaci drugacije seksualne orijentacije
bjelave wrote:Zna li iko jeli se ukazao Pjanic?
Kako me nerviraju pojedinci sa ovom Rumunijom ne mogu da vjerujem.. Pa do kad mislite spominjati tu Rumuniju? Sta ako smo se nabrijali, pa izgubili? Nabrijemo se uvijek pred svaku utakmicu, pobjedimo izgubimo pa? samo rumunija rumunija rumunija.. jebo ga rumunija vise..
Kad je vec pratite, ta ista Rumunija je pobjedila i Grcku!
dinty2 wrote:hajmo.. prognoza .. pravim anketu
da li će grcima biti sviran penal ili ne?
ja misli da hoće... znači ne - 0
.............................. da - 1
dinty2 wrote:hajmo.. prognoza .. pravim anketu
da li će grcima biti sviran penal ili ne?
ja misli da hoće... znači ne - 0
.............................. da - 1
monitor123 wrote:Momak nisi ti uredu nikako kakvi te virusi spopali cemu pises lazi ako hiljade drugih mogu gledat zasto nebi mogao neko i odavde ko zeli pogledat utakmicu na nasem jeziku uz super sliku. Za to laganje nemas potrebe pisi istinu ma kakva ona bila jer uvjek sam za istinu a ne za lazove kao sto si ti.
PapeSusic wrote:
monitor123 wrote:Evo konačno sam našao prijenos utakmice na nasem jeziku slika u HD formatu Grcka - Bih i BiH - Litvanija live prijenos na http://www.netraja.net
Sto reklamiras tu tvoju stranicu punu virusa? Malo morgen "konacno nasao", imas 7 postova a 7 puta si postavio link.
A jesi nam ti fin
U 9 postova 8 puta si postavio link stranice koju si "nasao".... evo ja prvi necu ni otvoriti tu tvoju stranicu.