Može i tako.
Kaže da je završila Opću Gimnaziju u Zenici.
Ja je se ne sjećam.
Zato i insistiram.
I ja sam zavrsio Opcu Gimnaziju u Zenici.I ja je se ne sjecam....
Ko je tebi bio razrednik?
Ne sjecam se....
Zlata_1 wrote:Dozer, kad budeš u Zenici samo pitaj u koju je školu Dženana išla, svi će ti pokazati tu Gimnaziju
A ti Cvikerash, sigurno si išao sa Dženanom u razred. To je odjeljenje i bilo poznato po selektivnoj memoriji. Ali Dženana se sad u politiku bacila, a šta je s tobom?!?!?!?
Nece, nije jos kapmanja pocela i nece da otkriva programČefur wrote:Reci Dženana, reci sve, izbaci iz sebe to što te muči
karanana wrote:sta ste se srednje skole uhvatili? ne vjerujete joj ni da srednju ima? bogami ko da je ta zenicka gimnazija cambridge pa je nije moguce zavrsiti.
de je malo za fakultet opipkajte.
CVIKERASH wrote:karanana wrote:sta ste se srednje skole uhvatili? ne vjerujete joj ni da srednju ima? bogami ko da je ta zenicka gimnazija cambridge pa je nije moguce zavrsiti.
de je malo za fakultet opipkajte.
Sta ti imas protive zenicke gimnazije?Pa i jest Cambridge ...
CVIKERASH wrote:Svi mi koji smo isli u Gimnaziju sa Dzenkom...
ma jok, sprema se da gostuje kod Oprahsarajevomd wrote:Dzenana ima stranacke probleme pa se ne javlja![]()
![]()
![]()
kako znas da nismoZlata_1 wrote:E vala vi da ste istinski Dženkini fanovi svi biste lajkali njenu fb starnicu
plain vanilla wrote:kako znas da nismoZlata_1 wrote:E vala vi da ste istinski Dženkini fanovi svi biste lajkali njenu fb starnicu
Ona je vjerovatno na linku vezano za rebalans Budgetasarajevomd wrote:Dzenana ima stranacke probleme pa se ne javlja![]()
![]()
![]()
vukojebina wrote:ja kad ukucam dzenana camdzic u facebook, pretraga mi izbaci neku dzenanu galijasevic camdzic????