Telemach - ALL ABOUT 4

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
strongman

#1101 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by strongman »

jesu li ikome pustili te promotivne kanale pa barem neke...koje bilo hocu da gledam nesto džabe pa makar sat vremena ako nista :-D
JasminVeliki

#1102 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by JasminVeliki »

DON_eARL wrote:...

@Jasmin Veliki - Piši im mailove, žali se na njihovom forumu i fb profilu.

[email protected]
[email protected]

http://forum.telemach.ba/index.php
http://www.facebook.com/TelemachBiH
http://www.facebook.com/TelemachPodrska

Ostaviš im kontakt telefon i nek te zovu. Budi uporan. :)
samo što je i na fb situacija ista ;)

Image
xarfaxusss

#1103 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by xarfaxusss »

JasminVeliki wrote:pošto se tema poprilično zahuktala, vrijeme je da ja ponovo ostavim svoj komentar (treći po redu na ovu temu).
Do sada su sve teme zatvorene i komentari izbrisani tako da zaista moram "pohvaliti" Telemahov tim...
Pokušaću sumirati predhodne komentare.
Korinik sam još od Globalnet-a i po automatizmu sam prešao na Telemah kao i većina... Internet je i radio i radi bez većih problema i nema potrebe da se na to žalim...
Međutim kablovska, odnosno "digitalna TV" je posebna priča. Od kako sam prešao na Telemahovu digitalnu TV nikada nisam riješio najbanalnije probleme. Morao sam zvati po nekoliko puta da bi me "pomoć" sa broja 1430 vječito vraćala na jedino što znaju - PROBAJTE RESTATOVATI RESIVER ( dolazio je i serviser i postepeno dopravljao stavku po stavku da ne nabrajam...)
Pisao sam i o bezobrazluku posebnog naplaćivanja poziva na njihov broj... i još uvijek ne mogu da vjerujem da su toliko bezobrazni.
Dokle ide njihov bezobrazluk pokušaću dočarati sljedećom situacijom.
Pošto više ne želim da uzalud trošim na tu "pomoć" prilikom zadnjeg plaćanja računa na njihovom šalteru tražio sam način kako da se žalim. I naravno kažu nazovite naš centar na 1430. Objasnim čitavu situaciju i kažem da ne želim da im dajem dodatne pare jer redovno plaćam sve svoje obaveze i oni su dužni da mi u skladu s tim pruže normalnu uslugu. Kome mogu da se požalim? Kaže momak na šalteru "žao mi je ali morate NAZVATI Korisnični centar". Ponovim da ne želim da im dodatno plaćam za nešto što nije moj trošak i da mora postojati opcija mimo tog broja... "ŽAO MI JE, TO JE JEDINI NAČIN"... I zaista moram priznati da je momak bio zaista uslužan i za sve probleme njegovo rješenje je bilo nazovite 1430, kojima je jerno rješenje restart...
(očekujem brzo zatvaranje i ove teme ;))
Ne obracajte paznju na ovoga. Ovo je trol i klon koji ima za cilj da zatvori opet temu zato samo IGNORE!!! :sax: :sax: :sax:
Magarece_godine

#1104 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Magarece_godine »

xarfaxusss wrote:
JasminVeliki wrote:pošto se tema poprilično zahuktala, vrijeme je da ja ponovo ostavim svoj komentar (treći po redu na ovu temu).
Do sada su sve teme zatvorene i komentari izbrisani tako da zaista moram "pohvaliti" Telemahov tim...
Pokušaću sumirati predhodne komentare.
Korinik sam još od Globalnet-a i po automatizmu sam prešao na Telemah kao i većina... Internet je i radio i radi bez većih problema i nema potrebe da se na to žalim...
Međutim kablovska, odnosno "digitalna TV" je posebna priča. Od kako sam prešao na Telemahovu digitalnu TV nikada nisam riješio najbanalnije probleme. Morao sam zvati po nekoliko puta da bi me "pomoć" sa broja 1430 vječito vraćala na jedino što znaju - PROBAJTE RESTATOVATI RESIVER ( dolazio je i serviser i postepeno dopravljao stavku po stavku da ne nabrajam...)
Pisao sam i o bezobrazluku posebnog naplaćivanja poziva na njihov broj... i još uvijek ne mogu da vjerujem da su toliko bezobrazni.
Dokle ide njihov bezobrazluk pokušaću dočarati sljedećom situacijom.
Pošto više ne želim da uzalud trošim na tu "pomoć" prilikom zadnjeg plaćanja računa na njihovom šalteru tražio sam način kako da se žalim. I naravno kažu nazovite naš centar na 1430. Objasnim čitavu situaciju i kažem da ne želim da im dajem dodatne pare jer redovno plaćam sve svoje obaveze i oni su dužni da mi u skladu s tim pruže normalnu uslugu. Kome mogu da se požalim? Kaže momak na šalteru "žao mi je ali morate NAZVATI Korisnični centar". Ponovim da ne želim da im dodatno plaćam za nešto što nije moj trošak i da mora postojati opcija mimo tog broja... "ŽAO MI JE, TO JE JEDINI NAČIN"... I zaista moram priznati da je momak bio zaista uslužan i za sve probleme njegovo rješenje je bilo nazovite 1430, kojima je jerno rješenje restart...
(očekujem brzo zatvaranje i ove teme ;))
Ne obracajte paznju na ovoga. Ovo je trol i klon koji ima za cilj da zatvori opet temu zato samo IGNORE!!! :sax: :sax: :sax:
Enesov rodjak :D :D :D
Frtalj_Duše

#1105 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by Frtalj_Duše »

^ :lol: Bome je enes krenuo u ofanzivu samo takvu, 'em što je hs povećao dl/ul brzine paketa, 'em što evo i medijski blati konkurenciju! Moj enese, nemere to tako, đe ti je "menadžerski duh" i "bonton"!? :oops:
JasminVeliki

#1106 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by JasminVeliki »

... zato kažem "svaka čast Telemahovom timu"...
pa ne mogu da vjerum da je lakše zaobići problem nego ga jednom riješiti ;)
ZenicaAB

#1107 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ZenicaAB »

DON_eARL wrote:
ZenicaAB wrote:Zaista sada,malo mi nije jasno po pitanju s paketa i placanje slijedeceg racuna,a postavio sam gore sliku da koristim s paket,i evo vidikm danas da je ponovo izmjenjeno na mom racunu,da je sada startovano od sinoc,s paket,i sada ne razumijem da li ce mi racun za ovaj mjesec doci 22.km,jer ja sam ugovor potpisao 21.9.2012,a resiver je tek sinoc donesen i ponovo je potpisan novi ugovor za dig...tv,ali za net,za S paket sam potpisao jos 21.9.2012,i lijepo se vidi na prosloj slici,a evo i na ovoj da je taj ugovor fakturisan 3.10 i da je startovanje S paketa zapocelo isti dan 3.10.2012,ali od danas ponvo dodato je da je unos S paketa 31.10.to znaci jucer ,i das je kao startovanje krenulo od jucer kako smo potpisali ugovor jucer za digitalnu,sada ne razumijem sta je sa proslim,prvim ugovorom za S paket koji je potpisan u telekabelu,za telemah i gde fino se vidi u prosloj slici da je paket zapoceo 3,oktobra,a sada 31.oktobra,tako da zaista ne razumijem,po pitanju racuna,po pitanju ovih ugovora,jer do sada ja sam potpisao 2.ugovora. Ne razumijem,i zanima me koliki ce racun za net doci za ovaj mjesec,znaci za oktobar mjesec,jer po ovim slikama tink paket od telekabela je zavrsen,iskljucen,3.10.2012. Mozda jesam glup,vjerovatno,ali nije mi jasno.
Image
Nema veze što ti je startao paket 3.10. Kada ti stigne račun za oktobar, nećeš platiti 22KM nego cijenu bez prva 3 dana u mjesecu + 3 dana za TINK paket. (Vjerovatno je cijena jednog dana: cijena paketa u KM/broj dana u mjesecu)

Na slici, paket koji je startao 31. u 23:38 predstavlja početak obračuna za novembar. Nadam se da je jasnije.

@Jasmin Veliki - Piši im mailove, žali se na njihovom forumu i fb profilu.

[email protected]
[email protected]

http://forum.telemach.ba/index.php
http://www.facebook.com/TelemachBiH
http://www.facebook.com/TelemachPodrska

Ostaviš im kontakt telefon i nek te zovu. Budi uporan. :)

To znaci da ce slijedeci mjesec,koliko sam vas shvatio,biti nova slika,gde ce pisati,npr,31.11.za obracun za mjesec decembar,i tako stalno-u pravu sam ili ne?
xarfaxusss

#1108 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by xarfaxusss »

Frtalj_Duše wrote:^ :lol: Bome je enes krenuo u ofanzivu samo takvu, 'em što je hs povećao dl/ul brzine paketa, 'em što evo i medijski blati konkurenciju! Moj enese, nemere to tako, đe ti je "menadžerski duh" i "bonton"!? :oops:
Evo ga otkriven!!!. JasminVeliki je:

Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
JasminVeliki

#1109 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by JasminVeliki »

xarfaxusss wrote:
Frtalj_Duše wrote:^ :lol: Bome je enes krenuo u ofanzivu samo takvu, 'em što je hs povećao dl/ul brzine paketa, 'em što evo i medijski blati konkurenciju! Moj enese, nemere to tako, đe ti je "menadžerski duh" i "bonton"!? :oops:
Evo ga otkriven!!!. JasminVeliki je:

Image

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

vidim kačiš se na "velike"... vjerovatno imaš neki kompleks niže vrijednosti... a i po tvojim postovima je poprilično jasno tvoje "mišljenje" ;)
... i voliš da te veliki deru (mislim po džepu)
ZenicaAB

#1110 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ZenicaAB »

Ne znam tko je pitao da li su otkljucani promotivno svi programi,ja sam na meokusnicama i evo sada bas pratim,svi su programi otkljucani u ovom promotivnom periodu,mogu reci,"ima svega",dobar izbor,pa,svako neka izabere za sebe onaj paket koji mu najvise odgovara, a ako mi vjerujete,ja od svih ovih silnih programa,jos prethodnih nekoliko godina dok je telekabel bio,njihova tv,i digitala,pratim samo National ID,Zone Reality,i evo ovaj sada novi CI(Crime Investigation)-to je sve u zivotu sto ja pratim,a ipak sam prikljucio digitalnu,nekako je "ljepse" gledati :-) .Jedino sto me zanima po pitanju svih pitanja,posto najvise radim na net_u,kompu,itd,to je kvalitetan,brz internet,i to je sve! Do sada,po pitanju i telekabela,i evo,telemacha,net je zaista kvalitetan,i odabrati cu paket sa malo vecim brzinama nego do sada od 6Mbit,iako je i to dovoljno,ali meni ipak treba bar 10Mbit download,posto radim sa multimedijom,itd,pa ,brzina mi je vazan faktor u ovome svemu.Da ne tusim vise,idemo dalje,pa ce mo vidjeti,sta ce biti sa racunom za ovaj mjesec,sto bi Jasmin Veliki rekao,ipak me zanima,jer ja ne koristim TINK paket od kraja septembra,i ne zelim da mi se za ovaj mjesec naplati tink paket,za mene je 8.km vaznih,nije mi stalo,ali zelim da bude po p.s._u. Za sada sam duzan za mjesec septembar ovaj racun koji su mnogi platili,za stare usluge,ali sacekati cu sa placanjem,dok ne vidim,jer ipak,ja sam takav,nemoj me "zezati",necu te ".ebati" . Ne mislim bukvalno,ali volim da je onako kako se "kaze,predstavlja,dogovori,itd,i sl. Pozdrav od krokodila!"
DON_eARL

#1111 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

ZenicaAB wrote: To znaci da ce slijedeci mjesec,koliko sam vas shvatio,biti nova slika,gde ce pisati,npr,31.11.za obracun za mjesec decembar,i tako stalno-u pravu sam ili ne?
Biće ti nešto ovako. :)

Image
lokalni_razdjevičar

#1112 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by lokalni_razdjevičar »

zenica blues 27 wrote:
ZenicaAB wrote:Ne znam tko je pitao da li su otkljucani promotivno svi programi,ja sam na meokusnicama i evo sada bas pratim,svi su programi otkljucani u ovom promotivnom periodu,mogu reci,"ima svega",dobar izbor,pa,svako neka izabere za sebe onaj paket koji mu najvise odgovara, a ako mi vjerujete,ja od svih ovih silnih programa,jos prethodnih nekoliko godina dok je telekabel bio,njihova tv,i digitala,pratim samo National ID,Zone Reality,i evo ovaj sada novi CI(Crime Investigation)-to je sve u zivotu sto ja pratim,a ipak sam prikljucio digitalnu,nekako je "ljepse" gledati :-) .Jedino sto me zanima po pitanju svih pitanja,posto najvise radim na net_u,kompu,itd,to je kvalitetan,brz internet,i to je sve! Do sada,po pitanju i telekabela,i evo,telemacha,net je zaista kvalitetan,i odabrati cu paket sa malo vecim brzinama nego do sada od 6Mbit,iako je i to dovoljno,ali meni ipak treba bar 10Mbit download,posto radim sa multimedijom,itd,pa ,brzina mi je vazan faktor u ovome svemu.Da ne tusim vise,idemo dalje,pa ce mo vidjeti,sta ce biti sa racunom za ovaj mjesec,sto bi Jasmin Veliki rekao,ipak me zanima,jer ja ne koristim TINK paket od kraja septembra,i ne zelim da mi se za ovaj mjesec naplati tink paket,za mene je 8.km vaznih,nije mi stalo,ali zelim da bude po p.s._u. Za sada sam duzan za mjesec septembar ovaj racun koji su mnogi platili,za stare usluge,ali sacekati cu sa placanjem,dok ne vidim,jer ipak,ja sam takav,nemoj me "zezati",necu te ".ebati" . Ne mislim bukvalno,ali volim da je onako kako se "kaze,predstavlja,dogovori,itd,i sl. Pozdrav od krokodila!"
Koji su to programi promotivno pusteni? Jer u Crkvicama nije pusteno nista.Jel imas HBO kanale ? I HD kanale, jer je obecano da ce ti kanali bit pusteni,a sad kao do 5.11. ce biti pusteno,pa do 1.12., a na kraju ce bit pusteno samo 5 dana. Mislim svaka cast telemahu, al jarene nemoj nesto obecavat sto ne zelis ispunit, il ucini na vrijeme il nemoj nikako.
ja sam cuo da nece ni pustati i da su se predomislili.
plagijator1975

#1113 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

zenica blues 27 wrote:Mala ispravka s moje strane, kod mene su pusteni svi kanali, bas svi :) :)
Ja na Meokusnicama a nije mi nista otkljucano :x

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ZenicaAB

#1114 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ZenicaAB »

Svi,imao oko 400 kanala + nekoliko radio kanala-znaci,sve je pusteno,ima svega,i extra je! Barem ovde na Meokusnicama! Ne znam Ernade i ti si na meokusnicama malo "iznad mene",ja sam na pocetku,centar ;-),sve otkljucano !
ZenicaAB

#1115 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ZenicaAB »

zenica blues 27 wrote:
ZenicaAB wrote:Ne znam tko je pitao da li su otkljucani promotivno svi programi,ja sam na meokusnicama i evo sada bas pratim,svi su programi otkljucani u ovom promotivnom periodu,mogu reci,"ima svega",dobar izbor,pa,svako neka izabere za sebe onaj paket koji mu najvise odgovara, a ako mi vjerujete,ja od svih ovih silnih programa,jos prethodnih nekoliko godina dok je telekabel bio,njihova tv,i digitala,pratim samo National ID,Zone Reality,i evo ovaj sada novi CI(Crime Investigation)-to je sve u zivotu sto ja pratim,a ipak sam prikljucio digitalnu,nekako je "ljepse" gledati :-) .Jedino sto me zanima po pitanju svih pitanja,posto najvise radim na net_u,kompu,itd,to je kvalitetan,brz internet,i to je sve! Do sada,po pitanju i telekabela,i evo,telemacha,net je zaista kvalitetan,i odabrati cu paket sa malo vecim brzinama nego do sada od 6Mbit,iako je i to dovoljno,ali meni ipak treba bar 10Mbit download,posto radim sa multimedijom,itd,pa ,brzina mi je vazan faktor u ovome svemu.Da ne tusim vise,idemo dalje,pa ce mo vidjeti,sta ce biti sa racunom za ovaj mjesec,sto bi Jasmin Veliki rekao,ipak me zanima,jer ja ne koristim TINK paket od kraja septembra,i ne zelim da mi se za ovaj mjesec naplati tink paket,za mene je 8.km vaznih,nije mi stalo,ali zelim da bude po p.s._u. Za sada sam duzan za mjesec septembar ovaj racun koji su mnogi platili,za stare usluge,ali sacekati cu sa placanjem,dok ne vidim,jer ipak,ja sam takav,nemoj me "zezati",necu te ".ebati" . Ne mislim bukvalno,ali volim da je onako kako se "kaze,predstavlja,dogovori,itd,i sl. Pozdrav od krokodila!"
Koji su to programi promotivno pusteni? Jer u Crkvicama nije pusteno nista.Jel imas HBO kanale ? I HD kanale, jer je obecano da ce ti kanali bit pusteni,a sad kao do 5.11. ce biti pusteno,pa do 1.12., a na kraju ce bit pusteno samo 5 dana. Mislim svaka cast telemahu, al jarene nemoj nesto obecavat sto ne zelis ispunit, il ucini na vrijeme il nemoj nikako.
Sve ima,svi HD programi,svi HBO,znaci SVE!
ZenicaAB

#1116 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ZenicaAB »

DON_eARL wrote:
ZenicaAB wrote: To znaci da ce slijedeci mjesec,koliko sam vas shvatio,biti nova slika,gde ce pisati,npr,31.11.za obracun za mjesec decembar,i tako stalno-u pravu sam ili ne?
Biće ti nešto ovako. :)

Image
Hvala,znaci to je to,kao obracunski periodi za svaki mjesec,tako sam i mislio,samo sto je kod mene,imaju slike u prijasnjim postovima,S paket krenuo ,fakturisan od 3 oktobra,i to me malo zeza,da mi nece slucajno uracunati taj mjesec stari TINK paket,iako je on zakljucan bio,bio onaj kruzic pored smedje boje,pisalo iskljucen,ali sada je opet srebrene boje,uglavnom,to je to,ja mislim da ce mi za ovaj mjesec doci 22.km racun,za S paket,jer za taj sam se i prijavio jos 21.9.2012.Hvala vam.
DON_eARL

#1117 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by DON_eARL »

Kao što napisah ranije, na računu će ti biti oba paketa, ali sa različitim periodom korištenja, nešto tipa (lupam cijene, jer nisu iste u Sa i Ze) :

Kablovska televizija 1.10. - 31.10. = 15KM
TINK paket 1.10. - 3.10. = 3KM
Internet S 3.10.- 31.10. = 19.5KM
itd. Ako koristiš još neku uslugu.

Ovi što ganjaju otključane kanale, za početak restartujte reciver, isključite ga iz struje, kako bi reciver preuzeo novu konfiguraciju, ili šta već.
ZenicaAB

#1118 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by ZenicaAB »

DON_eARL wrote:Kao što napisah ranije, na računu će ti biti oba paketa, ali sa različitim periodom korištenja, nešto tipa (lupam cijene, jer nisu iste u Sa i Ze) :

Kablovska televizija 1.10. - 31.10. = 15KM
TINK paket 1.10. - 3.10. = 3KM
Internet S 3.10.- 31.10. = 19.5KM
itd. Ako koristiš još neku uslugu.

Ovi što ganjaju otključane kanale, za početak restartujte reciver, isključite ga iz struje, kako bi reciver preuzeo novu konfiguraciju, ili šta već.
Znaci,tako treba da bude po pitanju naplacivanja!Ok,druze,hvala ti,znaci tink paket od 30.9.-3.10,to bi bilo oko 3-4 dana,i tada od 3.10-31.10.-ok,razumio,hvala velika,pozdrav.
strongman

#1119 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by strongman »

e jel vi sto su vam pusteni kanali imate njihov resiver...jer ja imam lcd tv sa resiverom u njemu i imam samo analognu tv , i nije mi nista pusteno...izgleda da moram imati digitalnu tv..jel tako...volio bih da vidim te nove programe pa se mozda odlucim na nesto...
motorola01

#1120 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

strongman wrote:e jel vi sto su vam pusteni kanali imate njihov resiver...jer ja imam lcd tv sa resiverom u njemu i imam samo analognu tv , i nije mi ista pusteno...izgleda da moram imati digitalnu tv..jel tako...volio bih da vidim te nove programe pa se mozda odlucim na nesto...
Rekli su svima pustiti. Nisu ni kod mene pustili sve kanale i valjda ce to uraditi u naredna 2-3 dana kako su i rekli.
plagijator1975

#1121 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by plagijator1975 »

motorola01 wrote:
strongman wrote:e jel vi sto su vam pusteni kanali imate njihov resiver...jer ja imam lcd tv sa resiverom u njemu i imam samo analognu tv , i nije mi ista pusteno...izgleda da moram imati digitalnu tv..jel tako...volio bih da vidim te nove programe pa se mozda odlucim na nesto...
Rekli su svima pustiti. Nisu ni kod mene pustili sve kanale i valjda ce to uraditi u naredna 2-3 dana kako su i rekli.
Samo ko ima reciver imat ce sve pustene kanale, evo ja imam reciver al jos nista, a komsija zgrada ispod mene ZenicaAB laganini uziva :lol::lol:

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
strongman

#1122 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by strongman »

ma pitam ovo jer mogu gledati FACE tv (u full hd) i Bht u digitalnom formatu i to sam mogao od one utakmice kad je Bosna igrala sa Grckom..pa kontam da ce pustiti i meni bar neko vrijeme ili da ih nazovem dole i reknem: PUŠĆAJ SVE!!! :-D
motorola01

#1123 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

Koliko se sjecam, rekli su svim korisnicima u gradu pustiti sve kanale 30 dana. NAkon 30 dana sve se vraca na pocetne pozicije i onda se ide na biranje i potpisivanje ugovora.
strongman

#1124 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by strongman »

motorola01 wrote:Koliko se sjecam, rekli su svim korisnicima u gradu pustiti sve kanale 30 dana. NAkon 30 dana sve se vraca na pocetne pozicije i onda se ide na biranje i potpisivanje ugovora.
sve ja to razumijem , al kod mene je situacija takva da je nemam digitalnu televiziju nego samo analognu koja ide na lcd tv koji ima resiver u sebi tako da mogu gledati face u full hd i bht u digitalnom formatu...eh interesuje me hocel nama pustati koji nismo na digitalnoj al eto imamo tv sa resiverom
motorola01

#1125 Re: Telemach - ALL ABOUT 4

Post by motorola01 »

strongman wrote:
motorola01 wrote:Koliko se sjecam, rekli su svim korisnicima u gradu pustiti sve kanale 30 dana. NAkon 30 dana sve se vraca na pocetne pozicije i onda se ide na biranje i potpisivanje ugovora.
sve ja to razumijem , al kod mene je situacija takva da je nemam digitalnu televiziju nego samo analognu koja ide na lcd tv koji ima resiver u sebi tako da mogu gledati face u full hd i bht u digitalnom formatu...eh interesuje me hocel nama pustati koji nismo na digitalnoj al eto imamo tv sa resiverom
Sad ti kazem, pustit ce svima od analogne sa crt televizorima do digitalne sa full hd i sta sve vec imaju. Znaci svima i njih ne zanima ko kakav tv ima. Bice nekih mjesec dana i onda ko hoce nesto vise od onoga sto sad ima, otici ce gore do njih i potpisati ugovor koji zeli.
Locked