Pa recimo sto ti ekstremisti o kojima ti govoris su ipak manjina?Baltazar_khan wrote:da ti seljak sarajevski kaže neštoSo What! wrote:A ja seljaka i lokalpatriota na ovom forumu to nije normalno, nije ni čudo da ljud ne vole ovu zemlju. Ne vole je zbog morona kao što ste vi. Pogotovo zbog ovih seljaka iz Sarajeva koji se pokušavaju izdići iznad svih ostalih, a izgovor da mrze jedan Široki Brijeg je baš zato što su Hrvati. Zbog takvih, BiH i nije normalna, a može biti.posebno zbog ovog boldiranog. to što su klub sa hrvatskim predznakom me apsolutno ne tangira. smeta mi to što za taj klub ne mogu igrati fudbaleri druge nacionalnosti i vjere osim ako su hrvati i katolici. na tribinama im ima najviše fašizma a najmanje sportskog navijanja. zastave s kukastim krstom, zastave nepriznate herceg bosne... čak je jednom i zapaljena državna zastava. zbog čega onda da dajem podršku takvom klubu?
recimo zrinjskom bi poželio sreću da su prošli bugare jer su manje opterećeni od ovih, imaju u ekipi i srba i bošnjaka. mada su i njima navijači takvi kakvi su, al eto.
BH klubovi u Evropi - općenito
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Edin H.
#1101 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
- So What!
#1102 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ista ta zastava je ujedno i zastava svih Hrvata u BiH, koji su koliko se sjećam prema Ustavu iste naše te drage i lijepe države, konstitutivni narod. Zastava HB je zastava hrvatskog naroda isto kao što i Bošnjaci u Srbiji imaju sovju zastavu, a navijači Novog Pazara je ističu na svojim utakmicama.Baltazar_khan wrote:da ti seljak sarajevski kaže neštoSo What! wrote:A ja seljaka i lokalpatriota na ovom forumu to nije normalno, nije ni čudo da ljud ne vole ovu zemlju. Ne vole je zbog morona kao što ste vi. Pogotovo zbog ovih seljaka iz Sarajeva koji se pokušavaju izdići iznad svih ostalih, a izgovor da mrze jedan Široki Brijeg je baš zato što su Hrvati. Zbog takvih, BiH i nije normalna, a može biti.posebno zbog ovog boldiranog. to što su klub sa hrvatskim predznakom me apsolutno ne tangira. smeta mi to što za taj klub ne mogu igrati fudbaleri druge nacionalnosti i vjere osim ako su hrvati i katolici. na tribinama im ima najviše fašizma a najmanje sportskog navijanja. zastave s kukastim krstom, zastave nepriznate herceg bosne... čak je jednom i zapaljena državna zastava. zbog čega onda da dajem podršku takvom klubu?
recimo zrinjskom bi poželio sreću da su prošli bugare jer su manje opterećeni od ovih, imaju u ekipi i srba i bošnjaka. mada su i njima navijači takvi kakvi su, al eto.
- rajv0sa
#1103 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Šta je sa ovim , ovaj je haman' muslimanBaltazar_khan wrote:da ti seljak sarajevski kaže neštoSo What! wrote:A ja seljaka i lokalpatriota na ovom forumu to nije normalno, nije ni čudo da ljud ne vole ovu zemlju. Ne vole je zbog morona kao što ste vi. Pogotovo zbog ovih seljaka iz Sarajeva koji se pokušavaju izdići iznad svih ostalih, a izgovor da mrze jedan Široki Brijeg je baš zato što su Hrvati. Zbog takvih, BiH i nije normalna, a može biti.posebno zbog ovog boldiranog. to što su klub sa hrvatskim predznakom me apsolutno ne tangira. smeta mi to što za taj klub ne mogu igrati fudbaleri druge nacionalnosti i vjere osim ako su hrvati i katolici. na tribinama im ima najviše fašizma a najmanje sportskog navijanja. zastave s kukastim krstom, zastave nepriznate herceg bosne... čak je jednom i zapaljena državna zastava. zbog čega onda da dajem podršku takvom klubu?
- Brat
#1104 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ou provincijalac, pa nećemo tako. Eto fol je oni, nama u inat, ne vole, stipu gatibo. Zna se ko su, šta su, kakvi su, odakle su itd. Toliko o njima kad igrači druge vjere i nacionalnosti ne smiju igrat' dole, a ti fol kontaš da je to zato što u Lištici živi 99% hrvataSo What! wrote:A ja seljaka i lokalpatriota na ovom forumu to nije normalno, nije ni čudo da ljud ne vole ovu zemlju. Ne vole je zbog morona kao što ste vi. Pogotovo zbog ovih seljaka iz Sarajeva koji se pokušavaju izdići iznad svih ostalih, a izgovor da mrze jedan Široki Brijeg je baš zato što su Hrvati. Zbog takvih, BiH i nije normalna, a može biti.
Opet ponavljam:
Kapiten Širog Brijega, Dalibor Šilić upisao 5 nastupa za našu reprezentaciju. Pored njega Jure Ivanković ima jedan nastup, Josip Barišić također ima jedan, Gorana Zakarić (20 god) ima 9 nastupa u mladoj reprezentaciji i jedan gol, Davor Landeka je upisao 10 nastupa za mladu reprezentaciju, dok je Vlado Zadro odigrao 4 puta također za mladu.
Osim njih iz istog kluba je potekao i Saša Papac u koga se kletu zadrti navijači BiH, a ikona je BHF-a. Trenutni reprezentativac Boris Pandža je također igrao za Široki, kao i Mirko Hrgović i Velimir Vidić.
Prema popisu iz 1991. godine u Širokom Brijegu je živjelo 99% Hrvata, 147 Srba i 9 Bošnjaka i kako očekujete da u jednom gradu u kojem skoro sami i žive Hrvati da igraju ljudi drugih nacija kojih realno i nema
- Arteta
#1105 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Siroki Brijeg je klub ekstremnih vjerskih fanatika i potpuno je razumljivo da ih neko iz ove drzave ne podrzava.
- Maharadza
#1106 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
So What! wrote:A ja seljaka i lokalpatriota na ovom forumu to nije normalno, nije ni čudo da ljud ne vole ovu zemlju. Ne vole je zbog morona kao što ste vi. Pogotovo zbog ovih seljaka iz Sarajeva koji se pokušavaju izdići iznad svih ostalih, a izgovor da mrze jedan Široki Brijeg je baš zato što su Hrvati. Zbog takvih, BiH i nije normalna, a može biti.
Opet ponavljam:
Kapiten Širog Brijega, Dalibor Šilić upisao 5 nastupa za našu reprezentaciju. Pored njega Jure Ivanković ima jedan nastup, Josip Barišić također ima jedan, Gorana Zakarić (20 god) ima 9 nastupa u mladoj reprezentaciji i jedan gol, Davor Landeka je upisao 10 nastupa za mladu reprezentaciju, dok je Vlado Zadro odigrao 4 puta također za mladu.
Osim njih iz istog kluba je potekao i Saša Papac u koga se kletu zadrti navijači BiH, a ikona je BHF-a. Trenutni reprezentativac Boris Pandža je također igrao za Široki, kao i Mirko Hrgović i Velimir Vidić.
Prema popisu iz 1991. godine u Širokom Brijegu je živjelo 99% Hrvata, 147 Srba i 9 Bošnjaka i kako očekujete da u jednom gradu u kojem skoro sami i žive Hrvati da igraju ljudi drugih nacija kojih realno i nema

Slažem se da BiH nikada neće biti normalna, dok god su ovi sa slike i slični njima na slobodi a ne u mentalnim ustanovama i zatvorima kao "guzni haveri"!
Last edited by Maharadza on 31/07/2013 17:02, edited 1 time in total.
- fortaleza
#1107 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Ma lako je meni za tebe.Baltazar_khan wrote:
da ti seljak sarajevski kaže neštoposebno zbog ovog boldiranog. to što su klub sa hrvatskim predznakom me apsolutno ne tangira. smeta mi to što za taj klub ne mogu igrati fudbaleri druge nacionalnosti i vjere osim ako su hrvati i katolici. na tribinama im ima najviše fašizma a najmanje sportskog navijanja. zastave s kukastim krstom, zastave nepriznate herceg bosne... čak je jednom i zapaljena državna zastava. zbog čega onda da dajem podršku takvom klubu?

Ma ne peče njega što ne igra neki Mujo ili Čedo za Široki nego očigledni kompleks prema "Lištičanima".Edin H. wrote:Pa recimo sto ti ekstremisti o kojima ti govoris su ipak manjina?
To je politika kluba i to su pojedinci u upravi tako odlučili, ne narod. Dakako, ne bi mi smetali igrači druge nacionalnosti kao i drugim normalnim ljudima samo je bitno da su zaslužili igrati svojom kvalitetom, ali nema se tu što pravdati. Što bi tek rekao za Bilbao?
By the way Zakarić ima i srpske korijene, a igra za Široki.
- Havatar
#1108 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
.
Last edited by Havatar on 31/07/2013 19:18, edited 1 time in total.
- Baltazar_khan
#1109 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
htio sam ti replicirati, ali nema fajde jer nema razlike između tebe i ovih fašistafortaleza wrote:Ma lako je meni za tebe.Baltazar_khan wrote:
da ti seljak sarajevski kaže neštoposebno zbog ovog boldiranog. to što su klub sa hrvatskim predznakom me apsolutno ne tangira. smeta mi to što za taj klub ne mogu igrati fudbaleri druge nacionalnosti i vjere osim ako su hrvati i katolici. na tribinama im ima najviše fašizma a najmanje sportskog navijanja. zastave s kukastim krstom, zastave nepriznate herceg bosne... čak je jednom i zapaljena državna zastava. zbog čega onda da dajem podršku takvom klubu?
Ma ne peče njega što ne igra neki Mujo ili Čedo za Široki nego očigledni kompleks prema "Lištičanima".Edin H. wrote:Pa recimo sto ti ekstremisti o kojima ti govoris su ipak manjina?
To je politika kluba i to su pojedinci u upravi tako odlučili, ne narod. Dakako, ne bi mi smetali igrači druge nacionalnosti kao i drugim normalnim ljudima samo je bitno da su zaslužili igrati svojom kvalitetom, ali nema se tu što pravdati. Što bi tek rekao za Bilbao?
By the way Zakarić ima i srpske korijene, a igra za Široki.
-
LSD
#1110 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Brko (koji je barometar) pokazao šta misli o širokom
- fortaleza
#1111 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Bravo, uspio si.Baltazar_khan wrote:htio sam ti replicirati, ali nema fajde jer nema razlike između tebe i ovih fašista
Evo ga, sad sam i fašist, a garant i ti koristiš takav sleng kod kuće (naravno, ne u svrhu uvrede
- Artest
#1112 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Korisnik @so what se brutalno osramotio na ovoj temi.
- Herr Flick
#1113 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jedno 5:0 za Udine

- So What!
#1114 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Maharadza wrote:So What! wrote:A ja seljaka i lokalpatriota na ovom forumu to nije normalno, nije ni čudo da ljud ne vole ovu zemlju. Ne vole je zbog morona kao što ste vi. Pogotovo zbog ovih seljaka iz Sarajeva koji se pokušavaju izdići iznad svih ostalih, a izgovor da mrze jedan Široki Brijeg je baš zato što su Hrvati. Zbog takvih, BiH i nije normalna, a može biti.
Opet ponavljam:
Slažem se da BiH nikada neće biti normalna, dok god su ovi sa slike i slični njima na slobodi a ne u mentalnim ustanovama i zatvorima kao "guzni haveri"!

- Baltazar_khan
#1115 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
šta hoćeš da kažeš s ovom fotografijom? vidi se da je neki dijasporski šaban. na bilinom polju nećeš vidjeti ovakvu zastavu.
- Steph
#1116 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Svastika i zastava SA su isto?
- So What!
#1117 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
I nemožeš jer policija ih ne da više unositi, šta je sa turskim zastavama i kako odjednom postavi dijagnozu od dijasporskim šabanima. Merzim licemjerstvo u nas Bošnjaka, a evo i zašto, kao što kažem Saša Papac je iz tog istog Širokog:Baltazar_khan wrote:šta hoćeš da kažeš s ovom fotografijom? vidi se da je neki dijasporski šaban. na bilinom polju nećeš vidjeti ovakvu zastavu.

-
LSD
#1118 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Jedno je nositi zastavu Saudije, suverene, cjelovite, međunarodno priznate države sa arapskog poluostrva - međunarodno priznata zastava...a sasvim drugo nositi svastike, nacisticke zastave i simbole pod kojima su izvršeni genocidi - zabranjeni simboli.
Inace, odosmo u totalni off
Inace, odosmo u totalni off
- Steph
#1119 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Je l' ti shvataš da su to obične ubice iz Lištice?!
- Artest
#1120 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Mesija iz Tesnja
Zagrlimo se...
Zagrlimo se...
- So What!
#1121 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Koje licemjerje na ovom forumu, tačno smo majke i mi đubrad.
- Havatar
#1122 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Prijavljen ti je post zbog izjednacavanja muslimana sa nacistima a sehadeta sa kukastim krstomSo What! wrote:Maharadza wrote:So What! wrote:A ja seljaka i lokalpatriota na ovom forumu to nije normalno, nije ni čudo da ljud ne vole ovu zemlju. Ne vole je zbog morona kao što ste vi. Pogotovo zbog ovih seljaka iz Sarajeva koji se pokušavaju izdići iznad svih ostalih, a izgovor da mrze jedan Široki Brijeg je baš zato što su Hrvati. Zbog takvih, BiH i nije normalna, a može biti.
Opet ponavljam:
- Maharadza
#1123 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Slažem se, sve si rekao o vama!So What! wrote:Koje licemjerje na ovom forumu, tačno smo majke i mi đubrad.
- Havatar
#1124 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
Artest wrote:Korisnik @so what se brutalno osramotio na ovoj temi.
- Steph
#1125 Re: BH klubovi u Evropi - općenito
So What! wrote:Koje licemjerje na ovom forumu, tačno smo majke i mi đubrad.
Ubica još uvijek na slobodi, ne trebam ni pisati kako je pobjegao.