naravno da je do njih. ja nigdje nisam vidio reklamiranje za neke izlozbe, popute ili neke bum najave. nista. pa sta je sad, treba sjediti dok pare kapaju zato sto treba imati muzej. naravno druga je stvar sto narod sarajeva stavi posjetu muzeju negdje ispod izlaska na protesteultima_palabra wrote:Ako ćemo biti iskreni, nije ni maslo direktora i uposlenih muzeja i ostalih institucija za Ramazana. Konačno se trebaju početi ponašati kao menadžeri, a ne kao prosjaci. Pa kad može nekoliko stotina NVO se finansirati od sredstava iz EU i drugih zemalja, zašto ne bi i muzeji napravili projekte aplicirali za neka sredstva? Treba se uspostaviti i neki sistem vrednovanja rada direktora tih institucija, ne može neko biti 20 godina direktor a u muzeju izložba svake pete godine.Lud i ponosan wrote:Danasnja porazna slika zatvaranja Muzeja treba da bude urezana svakom ko u nedjelju odluci izaci na izbore i zaokruziti neku od opcija.
Mene je sramota ko me predstavlja i kakvi su primitivci u vlasti. Jednostavno, kompletan vozni park treba prodati, dati im konjska kola, a novac koji se prikupi tom prostom radnjom moze biti dovoljan za normalno funkcionisanje Muzeja nekoliko godina.
I sada prolazim pored Vistafona i vidim neki mini SDA predizborni skup, ma kako ih nije stid pojavljivati se u javnosti, obecavati i dalje, lagati, petljati?
Zabranjeno pusenje - tuzno da tuznije ne moze biti. Sve crveno cu baciti u kantu, da me apsolutno nista ne asocira na tu gamad koja samo gleda sopstvene interese i kojima je stranka iznad svega. Sramota.
Bio sam na protestima i u pojedinim momentima mi je doslo da gadjam kriminalce kamenjem, jer nista bolje i nisu zasluzili. Studenti su rekli sta misle, po prvi put, ali to nije dovoljno.
Naravno da je vlast neodgovorna, ali na to smo već odavno navikli i oguglali.
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
Bodkin
#10976 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10977 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Preuzeto sa: http://www.facebook.com/nasa.stranka.bihNaša stranka
Naša stranka će sutra na štandu od 14.00 do 15.00 sati ispred BBI centra imati znakovnog tumača.
- Kemal Malovčić
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#10979 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
a sdp do groba?Kemal Malovčić wrote:Sabina Ćudić <3
jeste li danas imali skup u TZ? koliko je ljudi bilo?
- Kemal Malovčić
#10980 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
znaš svakako kakve predrasude o našoj stranci (u vezi s sdp-om) kolaju ovudaplain vanilla wrote:a sdp do groba?Kemal Malovčić wrote:Sabina Ćudić <3![]()
- plain vanilla
#10981 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
najozbiljnije, zanima meKvaziExpert wrote:Pitas ozbiljno iliplain vanilla wrote:
Gledam na fb ni pozoriste nije popunjeno.
Stvarno steta, al' eto, to puno govori o nama.
pa ne znam kad su imali skup..nije bas pametno u TZ praviti skup u isto vrijeme kad i SDP
ali, mashala, stigli su do pozorista..znam da su jedne godine bili na Trgu
-
Guido_Špišić
#10982 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
kontali su nadglasat sdp isti dan i zajebali se.
- plain vanilla
#10983 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
a stvarno ne znam..od toliko dana izabrati bas vrijeme kad i SDP ima skup..KvaziExpert wrote:Imaju na fb slike, zadnji redovi prazni, mada nema nijedne na kojoj se vidi cijelo gledaliste.plain vanilla wrote:
najozbiljnije, zanima me
pa ne znam kad su imali skup..nije bas pametno u TZ praviti skup u isto vrijeme kad i SDP
ali, mashala, stigli su do pozorista..znam da su jedne godine bili na Trgu
Fakat, tajming je tesko mogao biti gore odabran
sad pogledah slike, bas malo ljudi...hajd, to im je skola ...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10984 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
BLIC INTERVJU/SABINA ĆUDIĆ, KANDIDATKINJA ZA NAČELNICU NOVOG SARAJEVA: Neću dozvoliti da se za vjerske zajednice izdvaja pet puta više novca nego za škole, jer to nije u interesu naših građana!
Uoči lokalnih izbora u nedjelju, 7. oktobra, kandidatkinja za načelnicu Općine Novo Sarajevo ispred Naše stranke, Sabina Ćudić za ** No links ** PORTAL govori o strateškim političkim rješenjima koji mogu polučiti promjene u lokalnoj zajednici i život učiniti dostojnim njihovih građana, precizira šta konkretno i zašto treba mijenjati u općini Novo Sarajevo, te poziva građane da shvate ozbiljnost vlastitih odluka i izađu na izbore
Ostalo je još oko tridestak sati do početka glasanja na lokalnim izborima u BiH. Šta Vi, kao kandidatkinja za načelnicu općine Novo Sarajevo, nudite Vašim potencijalnim glasačima, građanima ove velike općine?
Građanima Novog Sarajeva nudim mirnu, humanu, zelenu općinu koja ulaže u svoju djecu i omladinu, podržava i podstiče poduzetništvo, općinu koja će animirati i pozvati građane da nam se pridruže u ozbiljnom radu koji nas očekuje. Između ostalog, to znači da nudimo sigurne ulice, čiste i održavane parkove, trotoare bez automobila, ulice bez pasa lutalica, školska igrališta i dvorišta istinski prilagođena djeci, programe zapošljavanja i podsticanja mladih, i poslovnu klimu koja privlači a ne odbija strane i domaće investitore. Spremni smo da već od ponedeljka počnemo implementirati naš program.
Vaš, i ne samo Vaš, najveći politički protivnik jeste trenutni načelnik Nedžad Koldžo... Šta nudite građanima što on ne može ili ne zna?
Rođena sam u Novom Sarajevu gdje sam provela i većinu svog života, tako da sam upoznata sa tempom (ne)razvoja naše općine. Mislim da načelnik koji izdvoji ukupno 20 000 KM za opremanje svih devet osnovnih škola u našoj općini, 75 000 KM za trogodišnju strategiju za mlade, a 100 000 KM za vjerske zajednice, nije načelnik koji predstavlja i zalaže se za interese naših građana. Drugim riječima, vjerske zajednice u našoj općini, na insistiranje trenutnog načelnika, primaju tačno pet puta više pomoći od svih naših osnovaca zajedno. To je samo mali uvid u trenutni način rada aktuelnog načelnika, ispod kog se nalazi niz slojeva sličnog ili još problematičnijeg načina donošenja odluka i manipulacije građanima. Također mislim da način komuniciranja načelnika sa neistomišljenicima ne pripada ovom vijeku niti našem kućnom odgoju. Ja sam naravno svjesna ovih problema, ali sam se u svojoj kampanji odlučila koncentrisati se na, i sugrađanima približiti moja rješenja, a ne doprinositi njihovom opravdanom nezadovoljstvu isticanjem grešaka trenutnog načelnika.
Trenutni načelnik ima, prema mnogim anketama, najveću popularnost među starijom generacijom i penzionerima. Da li ovoj populaciji možete ponuditi nešto zbog čega bi se oni trebali odreći podrške njemu i dati je Vama i Našoj stranci?
Danas, u razgovoru sa građanima, jedan stari gospodin je slikovito opisao da se osjeća poput izgladnjelog lava u cirkusu, kojeg je trenutna općinska kao i državna vlast, dovela na rub egzistencije pa u stanju očaja, u zamijenu za jako malo, pristaje na skakanje kroz vatrene kolutove. Drugim riječima, sasvim je razumljivo da će se ljudima koji su obespravljeni, dolazak gospodina u odijelu sa 50 KM poreskog novca u koverti i instrukcijama za koga glasati, predstavljati svojevrsno olakšanje. Ne možemo i ne smijemo osuđivati te ljude. Ali pitanje koje se neminovno nameće je koja je politička opcija dovela naše penzionere na rub? Mobilni, volonterski timovi mladih ljudi koji će biti na raspolaganju starim i iznemoglim, subvencioniranje kućne njege, kao i uspostavljanje dnevnog centra ne samo za vitalne već i iznemogle stare ljude, poticanje zanatske djelatnosti kod naših penzionera i penzionerki te organizovanje društvenih sadržaja su neke od aktivnosti za koje mi smatramo da će doprinjeti kvaliteti života naših sugrađana više, bolje i adekvatnije.
Poznato je da Naša stranka ima uz sebe mladu generaciju koja je odavno izgubila svaku nadu u bolju budućnost, kako socijalnu tako i duhovnu. U čemu, kao stranka, vidite mogućnosti da se ovakva situacija uopće može promijeniti?
Preponosna sam na mlade ljude koji su sa mnom radili danonoćno! Tu energiju, želju za radom, promjenama, neiscrpni entuzijazam, zaista nisam imala priliku vidjeti i osjetiti u poslijeratnom Sarajevu. Svakodnevno dobijam desetine pisama i poruka podrške upravo od mladih ljudi koji su u našem programu i angažmanu pronašli odgovor na pitanja kao što su: Kako mi općina može pomoći pri započinjanju vlastitog poslovnog projekta? Kako me općina može podržati u organizovanju obrazovnih aktivnosti za mene i moje vršnjake i vršnjakinje? Kada vidite spremnost mladih ljudi da posvete svo svoje vrijeme promociji ideje bolje, zdravije i prosperitetnije općine, onda znate da ste na pravom putu. Pišu nam i roditelji koji osjećaju da im se napokon jedna politička opcija obraća i iskreno želi odgovoriti na njihove potrebe. Imamo aktivnu mrežu podrške među građanima i izuzetno smo ponosni na to.
Vaša posljednja poruka glasačima je...
Najiskrenije pozivam sve građane i građanke, bez obzira na njihovo političko opredjeljenje, da glasaju. Samo tako možemo preuzeti odgovornost i pozivati na odgovornost one koje biramo. Podsjetila bih sviju da je posebno na lokalnim izborima svaki glas izuzetno važan, o čemu govori i činjenica da je aktuelni načelnik u općini Novo Sarajevo izabran od strane 10% biračkog tijela. Ne dozvolimo da za nas odluke donose drugi. Pozivam vas da me kontaktirate prije izbora ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i pitanja u vezi mog rada i programa, kao i rada Naše stranke u Novom Sarajevu. Hvala svima koji su svojim bezrezervnim radom, trudom i podrškom učinili da ovo bude jedan od najboljih mjeseci mog života, a posebno hvala svim našim sugrađanima i sugrađankama koji su nam ukazali povjerenje i strpljenje, otvarali nam vrata svojih domova i nerijetko nas pozivali na kafu i ručak, te nas tako još jednom podsjetili da komšiluk u Sarajevu i dalje postoji.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
-
Mr.Penguin
#10986 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Gdje mogu pogledati program?
-
Mr.Penguin
#10987 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Poštovane građanke i građani Bosne i Hercegovine,
U nedjelju, 7. oktobra, u našoj zemlji se održavaju izbori za lokalne organe samouprave.
Iako pojedine partije i mediji izborni proces tretiraju kao utrke i pozivaju glasače da se klade na pobjednike, nama je, a nadam se i vama, jasno da to nije tako. Politički izbori nisu kladionice nego demokratsko garantovano pravo građana da izraze svoj politički stav i glasaju za stranke, odnosno kandidatkinje i kandidate koji će najprincipijelnije predstavljati njihove moralne vrijednosti i zastupati njihove interese.
Naša stranka se, kao što ste imali priliku vidjeti iz našeg dosadašnjeg rada, zalaže za suštinsku, moralnu, i organizacionu reformu našeg društva, a ne za kozmetičko uljepšavanje sadašnjeg sistema vladanja . Put do društva blagostanja baziranog na socijalnoj, građanskoj i etničkoj pravdi je dug i zahtijevaće principijelno sprovođenje reformi koje neće biti lake i bezbolne. Ali mi u Našoj stranci smo odlučni i spremni, i vjerujemo da je izgradnja nove, bolje, evropske Bosne i Hercegovine, u kojoj ćemo moći dostojanstveno živjeti od svog rada i znanja, i u kojoj će naši mladi htjeti da žive i osnivaju porodice, vrijedna svake žrtve i svakog truda. Vjerujemo da i vi isto mislite.
Drage građanke i građani Bosne i Hercegovine,
Izađite na izbore i dajte povjerenje onim ljudima za koje smatrate da će vas principijelno zastupati. Izađite na izbore i pokažite da im nije uspjelo da ušute nas demokratski glas šireći apatiju i cinizam. Izađite na izbore i glasajte za Našu stranku.
Dennis Gratz
Ne postoji koncept neglasanja. Neglasanjem, vi glasate za one koji su sada na vlasti, ili one koji ce biti na vlasti nakon izbora - Kojović
- Skijaš
- Petit_Beurre
-
Revoltage
#10990 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Jedno pitanjce za Pedju.
Kakva je NS po političkoj orijentaciji? Lijevo, liberalno, centar...tu mi jedino niste jasni. Ili sam propustio nešto.
Kakva je NS po političkoj orijentaciji? Lijevo, liberalno, centar...tu mi jedino niste jasni. Ili sam propustio nešto.
-
matematicar_teski
#10991 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
neces ni pobjediti,razligu!-LIBERO- wrote:BLIC INTERVJU/SABINA ĆUDIĆ, KANDIDATKINJA ZA NAČELNICU NOVOG SARAJEVA: Neću dozvoliti da se za vjerske zajednice izdvaja pet puta više novca nego za škole, jer to nije u interesu naših građana!
Uoči lokalnih izbora u nedjelju, 7. oktobra, kandidatkinja za načelnicu Općine Novo Sarajevo ispred Naše stranke, Sabina Ćudić za ** No links ** PORTAL govori o strateškim političkim rješenjima koji mogu polučiti promjene u lokalnoj zajednici i život učiniti dostojnim njihovih građana, precizira šta konkretno i zašto treba mijenjati u općini Novo Sarajevo, te poziva građane da shvate ozbiljnost vlastitih odluka i izađu na izbore
Ostalo je još oko tridestak sati do početka glasanja na lokalnim izborima u BiH. Šta Vi, kao kandidatkinja za načelnicu općine Novo Sarajevo, nudite Vašim potencijalnim glasačima, građanima ove velike općine?
Građanima Novog Sarajeva nudim mirnu, humanu, zelenu općinu koja ulaže u svoju djecu i omladinu, podržava i podstiče poduzetništvo, općinu koja će animirati i pozvati građane da nam se pridruže u ozbiljnom radu koji nas očekuje. Između ostalog, to znači da nudimo sigurne ulice, čiste i održavane parkove, trotoare bez automobila, ulice bez pasa lutalica, školska igrališta i dvorišta istinski prilagođena djeci, programe zapošljavanja i podsticanja mladih, i poslovnu klimu koja privlači a ne odbija strane i domaće investitore. Spremni smo da već od ponedeljka počnemo implementirati naš program.
Vaš, i ne samo Vaš, najveći politički protivnik jeste trenutni načelnik Nedžad Koldžo... Šta nudite građanima što on ne može ili ne zna?
Rođena sam u Novom Sarajevu gdje sam provela i većinu svog života, tako da sam upoznata sa tempom (ne)razvoja naše općine. Mislim da načelnik koji izdvoji ukupno 20 000 KM za opremanje svih devet osnovnih škola u našoj općini, 75 000 KM za trogodišnju strategiju za mlade, a 100 000 KM za vjerske zajednice, nije načelnik koji predstavlja i zalaže se za interese naših građana. Drugim riječima, vjerske zajednice u našoj općini, na insistiranje trenutnog načelnika, primaju tačno pet puta više pomoći od svih naših osnovaca zajedno. To je samo mali uvid u trenutni način rada aktuelnog načelnika, ispod kog se nalazi niz slojeva sličnog ili još problematičnijeg načina donošenja odluka i manipulacije građanima. Također mislim da način komuniciranja načelnika sa neistomišljenicima ne pripada ovom vijeku niti našem kućnom odgoju. Ja sam naravno svjesna ovih problema, ali sam se u svojoj kampanji odlučila koncentrisati se na, i sugrađanima približiti moja rješenja, a ne doprinositi njihovom opravdanom nezadovoljstvu isticanjem grešaka trenutnog načelnika.
Trenutni načelnik ima, prema mnogim anketama, najveću popularnost među starijom generacijom i penzionerima. Da li ovoj populaciji možete ponuditi nešto zbog čega bi se oni trebali odreći podrške njemu i dati je Vama i Našoj stranci?
Danas, u razgovoru sa građanima, jedan stari gospodin je slikovito opisao da se osjeća poput izgladnjelog lava u cirkusu, kojeg je trenutna općinska kao i državna vlast, dovela na rub egzistencije pa u stanju očaja, u zamijenu za jako malo, pristaje na skakanje kroz vatrene kolutove. Drugim riječima, sasvim je razumljivo da će se ljudima koji su obespravljeni, dolazak gospodina u odijelu sa 50 KM poreskog novca u koverti i instrukcijama za koga glasati, predstavljati svojevrsno olakšanje. Ne možemo i ne smijemo osuđivati te ljude. Ali pitanje koje se neminovno nameće je koja je politička opcija dovela naše penzionere na rub? Mobilni, volonterski timovi mladih ljudi koji će biti na raspolaganju starim i iznemoglim, subvencioniranje kućne njege, kao i uspostavljanje dnevnog centra ne samo za vitalne već i iznemogle stare ljude, poticanje zanatske djelatnosti kod naših penzionera i penzionerki te organizovanje društvenih sadržaja su neke od aktivnosti za koje mi smatramo da će doprinjeti kvaliteti života naših sugrađana više, bolje i adekvatnije.
Poznato je da Naša stranka ima uz sebe mladu generaciju koja je odavno izgubila svaku nadu u bolju budućnost, kako socijalnu tako i duhovnu. U čemu, kao stranka, vidite mogućnosti da se ovakva situacija uopće može promijeniti?
Preponosna sam na mlade ljude koji su sa mnom radili danonoćno! Tu energiju, želju za radom, promjenama, neiscrpni entuzijazam, zaista nisam imala priliku vidjeti i osjetiti u poslijeratnom Sarajevu. Svakodnevno dobijam desetine pisama i poruka podrške upravo od mladih ljudi koji su u našem programu i angažmanu pronašli odgovor na pitanja kao što su: Kako mi općina može pomoći pri započinjanju vlastitog poslovnog projekta? Kako me općina može podržati u organizovanju obrazovnih aktivnosti za mene i moje vršnjake i vršnjakinje? Kada vidite spremnost mladih ljudi da posvete svo svoje vrijeme promociji ideje bolje, zdravije i prosperitetnije općine, onda znate da ste na pravom putu. Pišu nam i roditelji koji osjećaju da im se napokon jedna politička opcija obraća i iskreno želi odgovoriti na njihove potrebe. Imamo aktivnu mrežu podrške među građanima i izuzetno smo ponosni na to.
Vaša posljednja poruka glasačima je...
Najiskrenije pozivam sve građane i građanke, bez obzira na njihovo političko opredjeljenje, da glasaju. Samo tako možemo preuzeti odgovornost i pozivati na odgovornost one koje biramo. Podsjetila bih sviju da je posebno na lokalnim izborima svaki glas izuzetno važan, o čemu govori i činjenica da je aktuelni načelnik u općini Novo Sarajevo izabran od strane 10% biračkog tijela. Ne dozvolimo da za nas odluke donose drugi. Pozivam vas da me kontaktirate prije izbora ukoliko imate bilo kakvih nedoumica i pitanja u vezi mog rada i programa, kao i rada Naše stranke u Novom Sarajevu. Hvala svima koji su svojim bezrezervnim radom, trudom i podrškom učinili da ovo bude jedan od najboljih mjeseci mog života, a posebno hvala svim našim sugrađanima i sugrađankama koji su nam ukazali povjerenje i strpljenje, otvarali nam vrata svojih domova i nerijetko nas pozivali na kafu i ručak, te nas tako još jednom podsjetili da komšiluk u Sarajevu i dalje postoji.
- Petit_Beurre
#10992 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Socijal-liberalna strankaRevoltage wrote:Jedno pitanjce za Pedju.
- nosara
#10993 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Tipicni neoliberali...Petit_Beurre wrote:Socijal-liberalna strankaRevoltage wrote:Jedno pitanjce za Pedju.
- Petit_Beurre
#10994 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
nosara wrote:Tipicni neoliberali...Petit_Beurre wrote:Socijal-liberalna strankaRevoltage wrote:Jedno pitanjce za Pedju.

-
Mr.Penguin
#10995 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
1:30Revoltage wrote:Jedno pitanjce za Pedju.
Last edited by Mr.Penguin on 05/10/2012 20:23, edited 1 time in total.
- nosara
-
Pedja Kojovic
#10997 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Forumasi
Kampanja je gotova.
(U ponedjeljak nastavljamo sa nasim diskusijama).
Nadam se da cete tokom sutrasnjeg predizbornog zatisja naci vremena da jos jednom razmislite, ponesto ponovo provjerite i razumom ali i srcem odlucite za koga cete glasati. Vecina vas dobro poznaje nas sistem vlasti i izbornu matematiku tako da ne mislim da je vama potrebno objasnjavati da je neizlazak na izbore prepustanje vaseg prava drugima da odlucuju u vase ime.
Izadjite na izbore, glasajte za one koje su vam vrijednosno ili programski najblizi, ponistite glasacki listic, dakle izadjite i uradite sta god vam savjest nalaze, ali izadjite i glasajte.
Izbori nisu trka i glasanje nije kladjenje na pobjednika nego demokratsko pravo da iskazete svoje politicko uvjerenje.
Neka vjeca, skupstine i parlamenti reflektuju politicka uvjerenja stanovnistva koje ih je izabralo.
pozdrav
pedja
Kampanja je gotova.
(U ponedjeljak nastavljamo sa nasim diskusijama).
Nadam se da cete tokom sutrasnjeg predizbornog zatisja naci vremena da jos jednom razmislite, ponesto ponovo provjerite i razumom ali i srcem odlucite za koga cete glasati. Vecina vas dobro poznaje nas sistem vlasti i izbornu matematiku tako da ne mislim da je vama potrebno objasnjavati da je neizlazak na izbore prepustanje vaseg prava drugima da odlucuju u vase ime.
Izadjite na izbore, glasajte za one koje su vam vrijednosno ili programski najblizi, ponistite glasacki listic, dakle izadjite i uradite sta god vam savjest nalaze, ali izadjite i glasajte.
Izbori nisu trka i glasanje nije kladjenje na pobjednika nego demokratsko pravo da iskazete svoje politicko uvjerenje.
Neka vjeca, skupstine i parlamenti reflektuju politicka uvjerenja stanovnistva koje ih je izabralo.
pozdrav
pedja
- poznanik
#10998 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Želiš reći da je Ganić infiltriran u Našu stranku, ili da joj čak i dominira kroz obostrane interese nekoliko zaposlenih na njegovom Univerzitetu, a ujedno istaknutih članova NS?nosara wrote:Principijelna ljubav prema lovi...![]()
http://ssst.edu.ba/index.php?option=com ... 91&lang=en
- Petit_Beurre
#10999 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Možeš misliti, ljudi rade !?!nosara wrote:Principijelna ljubav prema lovi...![]()
http://ssst.edu.ba/index.php?option=com ... 91&lang=en
- nosara
#11000 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nadam se da ne volontiraju...Petit_Beurre wrote:Možeš misliti, ljudi rade !?!nosara wrote:Principijelna ljubav prema lovi...![]()
http://ssst.edu.ba/index.php?option=com ... 91&lang=en![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()