Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
north

#10976 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Kakav rezultat nakon samo 13 minuta......od švicarskog DRUGOLIGAŠA....
Baltazar_khan

#10977 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

voli ovaj mirza da nas bruka, to mu je u krvi.
Impavidus

#10978 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Ubiše nas nogama 0:3.
Citam ove komentare na tekstualnom prenosu k'o da igramo u trebinju ili travniku, te bio njihov igrac u offside-u pa zabio go, te penal za njih, te propustio svirati penal za nas...
EDIT: izgleda da je ipak jos uvijek 0:2, da je ipak sviran offside. :D
...avdic promasio nemoguce... :-)
Last edited by Impavidus on 08/02/2011 15:15, edited 1 time in total.
north

#10979 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Bogami, izgleda da su se naši prejeli kako su gore u Turskoj, pa sada nemaju snage da igraju prijateljske.......

Jebi ga, gore ipak u izobilju klope.....

0-3 sa švicarskim drugoligašem nakon pola sata igre.....ali to je ipak samo prijateljska, ima ona stara vadiona, uigravamo se, isprobavamo neke varijante, kao da ovi drugo to isto ne rade, ali sve u svemu ne treba nas to brinuti, zar ne?
Topla voda

#10980 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

svasta,0-3 :oops:

Prandeli,dabogda ocelavio :x
johnny_blazze

#10981 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

north wrote:Bogami, izgleda da su se naši prejeli kako su gore u Turskoj, pa sada nemaju snage da igraju prijateljske.......

Jebi ga, gore ipak u izobilju klope.....

0-3 sa švicarskim drugoligašem nakon pola sata igre.....ali to je ipak samo prijateljska, ima ona stara vadiona, uigravamo se, isprobavamo neke varijante, kao da ovi drugo to isto ne rade, ali sve u svemu ne treba nas to brinuti, zar ne?
ma sada kad mirza nas izvanredni strateg tu izvrsi par izmjena bice 6-3 za nas :D
Baltazar_khan

#10982 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

evo penal za nas :mrgreen:

edit: arsenijević smanjio na 1-3
Last edited by Baltazar_khan on 08/02/2011 15:22, edited 1 time in total.
north

#10983 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Jao kako će biti lijepo čuti njegovo intelektualno obrazloženje na sve ovo.....hajmo redom: rezultat jeste MOŽDA previsok, mi nismo iskoristili šanse sa svoje strane, oni jesu, tako je to u fudbalu, pa onda..... isprobavali smo neke varijante...uočili smo greške na kojima moramo poraditi, sve u svemu mogu biti zadovoljan s obzirom da nam je ovo prva utakmica....možda se još i na sudiju požali....

Trebali bi tražiti u narednom susretu igramo sa švicarskim trećeligašem, ipak je ova druga liga za nas golem zalogaj.....
Baltazar_khan

#10984 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

sad će poluvrijeme. ubaciti amela u napad, izvaditi avdića. ali gdje bi to uradio naš vrli strateg, svom guznom haveru avdiću :x
Impavidus

#10985 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

north wrote:Jao kako će biti lijepo čuti njegovo intelektualno obrazloženje na sve ovo.....hajmo redom: rezultat jeste MOŽDA previsok, mi nismo iskoristili šanse sa svoje strane, oni jesu, tako je to u fudbalu, pa onda..... isprobavali smo neke varijante...uočili smo greške na kojima moramo poraditi, sve u svemu mogu biti zadovoljan s obzirom da nam je ovo prva utakmica....možda se još i na sudiju požali....

Trebali bi tražiti u narednom susretu igramo sa švicarskim trećeligašem, ipak je ova druga liga za nas golem zalogaj.....
Imali smo 3-4 sto postotne sanse koje nazalost nismo uspjeli iskoristiti, nas protivnik jeste i ja im cestitam na zasluzenoj pobjedi. Nama predstoje druge pripremne utakmice gdje se nadam da cemo ostavriti bolje rezultate, naravno bit ce tu i nekih izmjena u sastavu i uigravanja ekipe...
CRKNI!
johnny_blazze

#10986 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

Impavidus wrote:
north wrote:Jao kako će biti lijepo čuti njegovo intelektualno obrazloženje na sve ovo.....hajmo redom: rezultat jeste MOŽDA previsok, mi nismo iskoristili šanse sa svoje strane, oni jesu, tako je to u fudbalu, pa onda..... isprobavali smo neke varijante...uočili smo greške na kojima moramo poraditi, sve u svemu mogu biti zadovoljan s obzirom da nam je ovo prva utakmica....možda se još i na sudiju požali....

Imali smo 3-4 sto postotne sanse koje nazalost nismo uspjeli iskoristiti, nas protivnik jeste i ja im cestitam na zasluzenoj pobjedi. Nama predstoje druge pripremne utakmice gdje se nadam da cemo ostavriti bolje rezultate, naravno bit ce tu i nekih izmjena u sastavu i uigravanja ekipe...
CRKNI!
utakmica nije gotova.....
north

#10987 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Impavidus wrote:

CRKNI!
To,to....ma jebo TOP LISTU NADREALISTA, kakav je on cirkusant!!!
Max Bunker

#10988 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

Impavidus wrote:Ubiše nas nogama 0:3.
Citam ove komentare na tekstualnom prenosu k'o da igramo u trebinju ili travniku, te bio njihov igrac u offside-u pa zabio go, te penal za njih, te propustio svirati penal za nas...
EDIT: izgleda da je ipak jos uvijek 0:2, da je ipak sviran offside. :D
...avdic promasio nemoguce... :-)
Pise Mirza sa klupe izvjestaj :x
north

#10989 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Okan Yilmaz????????

WTF??????
Baltazar_khan

#10990 Re: FK Sarajevo

Post by Baltazar_khan »

north wrote:Okan Yilmaz????????

WTF??????

:lol:

ono... lik ima 32 godine :roll:
Impavidus

#10991 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Samo nemojte kao ko zna koliko puta dosad euforije i komentara eto nam titule, odoh ja ispred vjecne mjesto da cuvam...
Po ovim komentarima koje je pisao Boga pitaj ko ovako je bilo:
1. Poluvrijeme vecinom mi napadali, oni zabili 3 gola "slucajno": 1 iz penala, 1 iz offside-a, i 1 iz kornera na foru jer se nasi nisu stigli postaviti na drugu stativu. Mi isto iz penala zabili, imali jos 5-6 100% sansi, cak i sudija zaboravio dosudit penal...
2. Poluvrijeme, oni nisu centra presli, ma sta centra nisu iz 16-erca izasli, mi imali 30 suteva na go, od toga deset 100% sansi, ali nece lopta u go.
Opet ponavljam ko zna ko je pisao ovaj izvjestaj, ali ako ima istine da smo stvorili ovoliko prilika, onda uz torlaka u odbrani sa hilmom i kenom na zadnjem veznom (CITAJ JACOM ODBRANOM i PRECIZNIJIM NAPADOM) mogli bi se necemu nadat.
Dialer

#10992 Re: FK Sarajevo

Post by Dialer »

Baltazar_khan wrote:
north wrote:Okan Yilmaz????????

WTF??????

:lol:

ono... lik ima 32 godine :roll:
Ima i obuca. Ja ne znam sta vi hocete sivjuvam?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10993 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Opet ce nam Arsenijevic biti najbolji strijelac,k'o u prvih 6-7 kola

Hebo ti nas i nase spic napadace..treba im 30 sansi da bi uputili jedan sut na gol. Fuj!!!
Last edited by -LIBERO- on 08/02/2011 21:40, edited 1 time in total.
Ali_G

#10994 Re: FK Sarajevo

Post by Ali_G »

Lik je fakat bio 2001. i 2003. najbolji strijelac, al od tada pa do danas je zabio 14 golova. Dva predzadnja kluba (a vjerovatno jos koji, mrsko mi bilo pregledat:)) ) su mu bili turski treceligasi i nije se bas nagrao. Veliko pojacanje:))
Robben

#10995 Re: FK Sarajevo

Post by Robben »

Još samo da Šašivarevića vratimo... :-)
Topla voda

#10996 Re: FK Sarajevo

Post by Topla voda »

ma emir je dobar,uvijek je bio dobar.

zao mi je brate,al alen jeste pitar,jesu oni ahbabi,mirza i on.. i alen jeste borac i gine na svakoj tekmi...al ne zna ,jebat ga kad ne zna :D ,kolko god da mi je drag.

alen ne moze igrati ,ako ista zelimo da napravimo.
a ovo isto smo pricali i pred pocetak sezone i na infu i malo ovdje.

jebat ga,kad mu mirza vjeruje i kad su haveri.

igrace dok bude htio da igra il dok mirza ne ode,to nek vam jasno bude.
extraordinary

#10997 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Alen je meni odvratan oduvijek s neke ljudske strane, a kao igrač svakako nije ništa bolji. Nikad neću zaboraviti onaj promašaj protiv Želje, taj derbi smo uzeli 4-1, kad je bila konfuzija u njihovoj zadnjoj liniji koju je izazvao pravi Alen, ovaj fulio sa 10-15 metara, a Kružik ( ili ko je već branio tad za Želju) ostao negdje na ivici šesnaesterca. Prazan gol :D
Reglan

#10998 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Ja mu sve halalim zbog ovoga

http://www.youtube.com/watch?v=IjZJiLSO7zw
Cossack

#10999 Re: FK Sarajevo

Post by Cossack »

Topla voda wrote:ma emir je dobar,uvijek je bio dobar.

zao mi je brate,al alen jeste pitar,jesu oni ahbabi,mirza i on.. i alen jeste borac i gine na svakoj tekmi...al ne zna ,jebat ga kad ne zna :D ,kolko god da mi je drag.

alen ne moze igrati ,ako ista zelimo da napravimo.
a ovo isto smo pricali i pred pocetak sezone i na infu i malo ovdje.

jebat ga,kad mu mirza vjeruje i kad su haveri.

igrace dok bude htio da igra il dok mirza ne ode,to nek vam jasno bude.
Hajmo onda probati nekako da ih zavadimo :mrgreen:

btw mene je Alen kupio svojom mudroscu i informisanoscu :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=qWkE009-5R8&NR=1

0:25
:run:
Neelix

#11000 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

Samo da bude jasno svima:

Euro Club Index: Sarajevo ispred Širokog i Želje

Na najnovijoj listi evropskih nogometnih klubova, koju uređuje Euro Club Index, je i dalje prva Barcelona koja se nalazi ispred Real Madrida i Manchester Uniteda, dok je od klubova iz naše zemlje i dalje najvisočije plasirano Sarajevo.

S obzirom da u našoj nogometnoj Premijer ligi i dalje traje jedna od najdužih zimskih pauza u Evropi, nije bilo nekih većih kretanja među našim klubovima na novoj Euro Club Index listi, poretku evropskih klubova na osnovu rezultata ostvarenih u poslednje tri godine koji se osvježava na sedmičnoj bazi.

Tako je naš najbolji nogometni klub u prethodnih 36 mjeseci i dalje Sarajevo koje je ovaj put nazadovalo za jedno mjesto i sada je 272. Promjene ovaj put nije imao Široki Brijeg koji je i dalje 297. klub na Starom kontinentu, Željezničar je sa napretkom za jedno mjesto 307. dok Zrinjski nije imao kretanja te je i dalje 328.

Promjena nije bilo ni na vrhu Euro Club Index liste te je Barcelona i dalje najbolji evropski klub, prati je njen najveći rival Real Madrid, dok potom slijede engleski klubovi Manchester United i Chelsea. U vrhu je najviše napredovao Inter koji je sa osmog došao na peto mjesto, te Tottenham koji je ušao među prvih 10.

Što se poretka klubova iz komšiluka tiče, najbolji je i dalje beogradski Partizan koji drži 93. mjesto, dok je Crvena zvezda 155. sa jednim mjestom i jednim bodom više u odnosu na Dinamo Zagreb koji je 156. Splitski Hajduk je 255. a ispred Sarajeva je od timova sa prostora bivše Jugoslavije još jedino Maribor na 262. mjestu.
Last edited by Neelix on 08/02/2011 22:08, edited 1 time in total.
Locked