Aketuelni, al u dubokim minusima
Real Madrid C.F.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
LSD
#10976 Re: Real Madrid C.F.
Jašta je , razlika u klasi je evidentna nema šta
duboka hladovina od -15 (možda od veceras i -18)
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10977 Re: Real Madrid C.F.
Ja sam samo iznio podatak koji sam cuo. Sad kad ekipa mezi na temi o Realu o trenutnoj sezoni, to je OK, a kad se iznesu neke cinjenjice koje ne idu u prilog Barceloni, e to smetaLSD wrote:Po obicaju, kad god izgube fanovi Reala razvežu pricu o Barci i historiji (svom omiljenom predmetu)...valjda se tako utješe![]()
-
LSD
#10978 Re: Real Madrid C.F.
mah sve su to standardne provokacije na relaciji BAR - MADTomahawk11 wrote:Ja sam samo iznio podatak koji sam cuo. Sad kad ekipa mezi na temi o Realu o trenutnoj sezoni, to je OK, a kad se iznesu neke cinjenjice koje ne idu u prilog Barceloni, e to smetaLSD wrote:Po obicaju, kad god izgube fanovi Reala razvežu pricu o Barci i historiji (svom omiljenom predmetu)...valjda se tako utješe![]()
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10979 Re: Real Madrid C.F.
Pa dobro, hajmo malo o aktuelnim desavanjima, kad si zapeo:LSD wrote:Jašta je , razlika u klasi je evidentna nema štaduboka hladovina od -15 (možda od veceras i -18)
![]()

Uploaded with ImageShack.us
Ne vidim da je u medjusobnim Barca nesto bolja u posljednje vrijeme. To sto su oni pomeli svu boraniju, a Real nije....to je druga tema.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10980 Re: Real Madrid C.F.
Hm, tesko. Vidis da se starosjedioci uglavnom ne pale na te provokacija, jbg, Primera je rijesena, nema se tu sta pricati, zayebancija moze biti nakon revansa kupa i u eventualnim susretima u LP.LSD wrote:mah sve su to standardne provokacije na relaciji BAR - MADTomahawk11 wrote:Ja sam samo iznio podatak koji sam cuo. Sad kad ekipa mezi na temi o Realu o trenutnoj sezoni, to je OK, a kad se iznesu neke cinjenjice koje ne idu u prilog Barceloni, e to smetaLSD wrote:Po obicaju, kad god izgube fanovi Reala razvežu pricu o Barci i historiji (svom omiljenom predmetu)...valjda se tako utješe![]()
mora se tako da bi bilo zanimljivo
- drugtito2011
#10981 Re: Real Madrid C.F.
Iz aviona se vidi da nisi navijač RM. Čestitam na objektivnosti.popokatepetl_com wrote:Dobro necemo o historiji, samo Real je aktuelni prvak i osvajac superkupa a Barcelona je aktuelni sta? Aktuelni osvajac zlatne lopte![]()
nisam navijac Reala ali razlika u klasi izmedju dva kluba je evidentna. Gospoda iz Madrida sa jedne i kompleksasi sa povremenim uspjesima sa druge strane.
Ja njih razumijem Real najmrzi klub i onda dodje Mourinho koji im je i prije zadavao poraze u mrski Real, i uzme im titule kako nece biti ljuti...
Ja kao navijač Barcelone, od vremena Stoičkova, sam ranije mrzio španski fudbal zbog reprezanticije, koja je bila najprljavija na svijetu, i uglavnom su se valjali po terenu, naročito protiv tadašnje YU, i redovno izbacivali ih iz kvalifikacija, naravno ne računajuči 1972. A kad se tome doda i činjenica da je veliki RM uz sudijsku pomoć izbacio još veći klub Rijeka - izbačena 3 igrača Rijeke u Madridu, jer drugačije nebi pobijedili, onda ti je jasno što ih nisam volio.
A taj prevodilac o kojem ti pričaš kao da je božanstvo, je pokazao svoju vrijednost ove godine kad je izostala pomoć fudbalskog saveza Španije. Nula kao čovjek, a kao trener prosječan. Svo oni o kojima se pisalo da ga traže - PSG, MANU, Arsenal,...su odustali..ostao je samo Football Club Anji Makhachkala i možda M.City. Dovoljno za prevodica.
-
5 0 5
#10982 Re: Real Madrid C.F.
liga nije rijesena. jos uvijek su 2 tima sa velikom sansom. a nije rijesena ni za madrid, jer bi se vec danas mogli naci na +5 u borbi za mjesto u ls.Tomahawk11 wrote: Hm, tesko. Vidis da se starosjedioci uglavnom ne pale na te provokacija, jbg, Primera je rijesena, nema se tu sta pricati, zayebancija moze biti nakon revansa kupa i u eventualnim susretima u LP.
-
popokatepetl_com
#10983 Re: Real Madrid C.F.
Ko o cemu fan Barcelone o pomoci saveza i sudijadrugtito2011 wrote:Iz aviona se vidi da nisi navijač RM. Čestitam na objektivnosti.popokatepetl_com wrote:Dobro necemo o historiji, samo Real je aktuelni prvak i osvajac superkupa a Barcelona je aktuelni sta? Aktuelni osvajac zlatne lopte![]()
nisam navijac Reala ali razlika u klasi izmedju dva kluba je evidentna. Gospoda iz Madrida sa jedne i kompleksasi sa povremenim uspjesima sa druge strane.
Ja njih razumijem Real najmrzi klub i onda dodje Mourinho koji im je i prije zadavao poraze u mrski Real, i uzme im titule kako nece biti ljuti...
Ja kao navijač Barcelone, od vremena Stoičkova, sam ranije mrzio španski fudbal zbog reprezanticije, koja je bila najprljavija na svijetu, i uglavnom su se valjali po terenu, naročito protiv tadašnje YU, i redovno izbacivali ih iz kvalifikacija, naravno ne računajuči 1972. A kad se tome doda i činjenica da je veliki RM uz sudijsku pomoć izbacio još veći klub Rijeka - izbačena 3 igrača Rijeke u Madridu, jer drugačije nebi pobijedili, onda ti je jasno što ih nisam volio.
A taj prevodilac o kojem ti pričaš kao da je božanstvo, je pokazao svoju vrijednost ove godine kad je izostala pomoć fudbalskog saveza Španije. Nula kao čovjek, a kao trener prosječan. Svo oni o kojima se pisalo da ga traže - PSG, MANU, Arsenal,...su odustali..ostao je samo Football Club Anji Makhachkala i možda M.City. Dovoljno za prevodica.
Mourinho i da ode u Anzi pobjedjivao bi Barcelonu.
- drugtito2011
#10984 Re: Real Madrid C.F.
Tješi se tješi...Special 5popokatepetl_com wrote:Ko o cemu fan Barcelone o pomoci saveza i sudijadrugtito2011 wrote:Iz aviona se vidi da nisi navijač RM. Čestitam na objektivnosti.popokatepetl_com wrote:Dobro necemo o historiji, samo Real je aktuelni prvak i osvajac superkupa a Barcelona je aktuelni sta? Aktuelni osvajac zlatne lopte![]()
A taj prevodilac o kojem ti pričaš kao da je božanstvo, je pokazao svoju vrijednost ove godine kad je izostala pomoć fudbalskog saveza Španije. Nula kao čovjek, a kao trener prosječan. Svo oni o kojima se pisalo da ga traže - PSG, MANU, Arsenal,...su odustali..ostao je samo Football Club Anji Makhachkala i možda M.City. Dovoljno za prevodica.![]()
![]()
Mourinho i da ode u Anzi pobjedjivao bi Barcelonu.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#10985 Re: Real Madrid C.F.
S velikom sansom za sta? Titula je Barcina, to sto je matematicki moguce, ne znaci da ce ih preteci Atletico ili Real505sCrtom wrote:liga nije rijesena. jos uvijek su 2 tima sa velikom sansom. a nije rijesena ni za madrid, jer bi se vec danas mogli naci na +5 u borbi za mjesto u ls.Tomahawk11 wrote: Hm, tesko. Vidis da se starosjedioci uglavnom ne pale na te provokacija, jbg, Primera je rijesena, nema se tu sta pricati, zayebancija moze biti nakon revansa kupa i u eventualnim susretima u LP.
Real je siguran za LP, u to ne sumnjaj. Meni nema tu nikakvih nepoznanica. Bice borba za 4. mjesto, al to nema veze sa Realom.
- ultima_palabra
#10986 Re: Real Madrid C.F.
Ovo gore od ss.ba foruma 
-
omar little
#10987 Re: Real Madrid C.F.
od tog foruma nema gore.
edit:
ni portal nije puno bolji.
edit:
ni portal nije puno bolji.
-
Kurjakk
#10988 Re: Real Madrid C.F.
onaj murinjo sto je nudio svoje usluge barseloni, koja mu se uredno zahvalila i okrenula pepu, koji je uzeo oko 15 trofeja. mislim da je jasno ciji su kompleksi isplivali.popokatepetl_com wrote:Dobro necemo o historiji, samo Real je aktuelni prvak i osvajac superkupa a Barcelona je aktuelni sta? Aktuelni osvajac zlatne lopte![]()
istina uzeo je prvenstvo i super kup, ali je zaboravio otici i sad u realu imaju ovo sto imaju, sjetite se koliko je chelziju trebalo za oporavak, inter se jos nije oporavio i ko zna kad ce, isto kao i kljucni igraci tih ekipa iz njegovog perioda... on je najbolji instant trener na svijetu, idealan za city ili psg, ali sta poslije...ali o tome nek dumaju njegovi sefovi...
-
popokatepetl_com
#10989 Re: Real Madrid C.F.
Mozes li nam te tvrdnje o nudjenju Barceloni potkrijepiti nekim vjerodostojnim izvorom ili si to procitao na facebook grupi Messi Forever?
-
Kurjakk
#10990 Re: Real Madrid C.F.
ne rovio ja sad i trazio o periodu nakon rajkarda kada se sve to desavalo. goglaj.
- drugtito2011
#10991 Re: Real Madrid C.F.
Jel misliš na usluge prevodjenja?popokatepetl_com wrote:Mozes li nam te tvrdnje o nudjenju Barceloni potkrijepiti nekim vjerodostojnim izvorom ili si to procitao na facebook grupi Messi Forever?
- Lakat Jebić
#10992 Re: Real Madrid C.F.
nije vako do nedavno biloultima_palabra wrote:Ovo gore od ss.ba foruma
-
LSD
#10993 Re: Real Madrid C.F.
Šta Real planira sa Kakom
Ponovo je aktuelna prica o njegovom odlasku....više je glasina (od povratka u Brazil, preko povratka u Milan, do odlaska u jenkijevski MLS, a pominje se i Anzhi).
Lik bezveze propada i truhne u Realu, a sa 30 godina i nije toliko star za penzije....može se negdje prodati još uvijek.
Ponovo je aktuelna prica o njegovom odlasku....više je glasina (od povratka u Brazil, preko povratka u Milan, do odlaska u jenkijevski MLS, a pominje se i Anzhi).
Lik bezveze propada i truhne u Realu, a sa 30 godina i nije toliko star za penzije....može se negdje prodati još uvijek.
- Dr. Kuca
#10994 Re: Real Madrid C.F.
Murinjo specijaliziro patetiku 
-
kory_galaktikos
#10995 Re: Real Madrid C.F.
wow svasta ces odje procitat,to nije moguce..da se zna ja navijam za real madrid ne za ronalda,ne za ikera ne za kurinja nego za real madrid...al jarane za koga god d anavijas nemozes reci da je murinjo prosjecan trener to je malo pretjerano al ajd...
a i meni vise ide na .. ovo sa kakom,brate mili nemas ozila,di maria 0 ove god,mozes ga stavit na klupu u ovom siviu ekipe sta fali ubacit ga..al ajd
a i meni vise ide na .. ovo sa kakom,brate mili nemas ozila,di maria 0 ove god,mozes ga stavit na klupu u ovom siviu ekipe sta fali ubacit ga..al ajd
-
Kurjakk
#10996 Re: Real Madrid C.F.
mrsko mi dalje rovit ali na ove linkove sam naletio odmah na googlu siguran sam da ima toga jos....uzivajte.....
http://kapiten.rs/fudbal/medunarodni-fu ... i-murinja/
http://www.mondo.rs/s275121/Sport/Fudba ... i_CR7.html
i koliko vidim ovo nije ss.ba a ima jos linkova.....goglajte......
-
LSD
#10997 Re: Real Madrid C.F.
Kaka ce se sigurno negdje prodavati na kraju sezone....samo je pitanje gdje i po kojoj cijeni.kory_galaktikos wrote:wow svasta ces odje procitat,to nije moguce..da se zna ja navijam za real madrid ne za ronalda,ne za ikera ne za kurinja nego za real madrid...al jarane za koga god d anavijas nemozes reci da je murinjo prosjecan trener to je malo pretjerano al ajd...
A kako list Marca piše (sad koliko je njima vjerovati
- Mikady
#10998 Re: Real Madrid C.F.
To je sve katalonska zuta stampa prva objavila ostali samo prevali i kopiraliKurjakk wrote:mrsko mi dalje rovit ali na ove linkove sam naletio odmah na googlu siguran sam da ima toga jos....uzivajte.....![]()
Evo jedna naslovna katalonskog lista..
-
5 0 5
#10999 Re: Real Madrid C.F.
ma to je iz one knjige "barca: the making of the greatest team in the world"Kurjakk wrote:mrsko mi dalje rovit ali na ove linkove sam naletio odmah na googlu siguran sam da ima toga jos....uzivajte.....![]()
But with former Barca vice-president Marc Ingla and technical director Txiki Begiristain ready to hand over a contract — Mourinho blew his chance.
Ingla said: “By January 2008 we had amazing pressure from his agent to see him.
“He was saying, ‘Jose knows the club, he’s prepared, he understands the style’. He was pitching relentlessly.
“Txiki and I chose Lisbon for a secret meeting.
“We had already approached Pep, who was half a season into his first coaching job at Barca B, to see if he was interested. But it was vital to test him against Mourinho.”
Chelsea sacked Mourinho in September 2007 but Ingla and Begiristain were wowed by his brilliant pitch.
He also worked at the Nou Camp as an interpreter under Bobby Robson in the 1990s.
But Ingla added: “In considering him we were also dealing with the Mourinho brand.
“I said to him, ‘Jose, the problem we have is you push the media too much. There is too much aggression.
“I added, ‘the coach is the image of the club, you cannot start fires everywhere, this is against our style’.
“Mourinho answered, ‘I know, that is my style. I won’t change’. He was renowned to be No 1 but wouldn’t listen.”
Vice-president Ferran Soriano described the mood as Ingla and Begiristain returned from Portugal. He said: “They spent three hours with him, both said he wasn’t our guy.
“Marc said Mourinho spoke 90 per cent of the time and didn’t listen. He said, ‘I just don’t like him’.”
The locals wanted Mourinho — but Barca went to talk to former player Guardiola.
Ingla added: “At the end of our chat Pep said, ‘Why don’t you hire Mourinho? It’d be easier for you’.
“I replied, ‘No, there are some criteria which that guy doesn’t fit and one is attitude. He is totally unsuitable for us’.”
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#11000 Re: Real Madrid C.F.
Vakat je. Previse je sitih, treba neko gladanLSD wrote:Kaka ce se sigurno negdje prodavati na kraju sezone....samo je pitanje gdje i po kojoj cijeni.kory_galaktikos wrote:wow svasta ces odje procitat,to nije moguce..da se zna ja navijam za real madrid ne za ronalda,ne za ikera ne za kurinja nego za real madrid...al jarane za koga god d anavijas nemozes reci da je murinjo prosjecan trener to je malo pretjerano al ajd...
A kako list Marca piše (sad koliko je njima vjerovati) na kraju sezone ce se Real zahvaliti mnogim igracima....navodno, Perez planira izvršiti čistku i dovesti neka nova imena...pominju se Falcao, Cavani, Neymar itd.