Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kontam samo objavi mi ćemo pročitat, a modiji će svakako potrat i tebe i postove
Gdje ti je obraz U Općini Centar
Samo da dodam , ima iz Tuzle radio prijenos , garant ovaj sa sumirom na čuki komentariše znači nešto nije u redu sa infom od prije par danas ne mogu novinari drugih TV kuća ući na stadion.
Last edited by manijak1 on 01/08/2020 17:43, edited 1 time in total.
a svašta kako ne zna da ima rentalica na Koševu , kažu marka po turi a može cener kila zavrtit po jednoj njihov omekšivač, deterdžent tečni i struja sve general plaća .
mirza_15 wrote: ↑01/08/2020 19:02
Ovo ni portali ne smiju video golova da objave?
Eto imtel cenzura
Vlasnička prava, ne smiju.
Nego vezano za temu i tekmu.
Ova Mladost je očajno loša ekipa. Sa ovim sastavom i ovakvim zalaganjem borili bi se za opstanak u Prvoj ligi F BiH.
Imam osječaj da Borac ne želi da ih baš potopi.
Max Bunker wrote: ↑01/08/2020 19:16
Ova Mladost je očajno loša ekipa. Sa ovim sastavom i ovakvim zalaganjem borili bi se za opstanak u Prvoj ligi F BiH.
Računaj na to da jedno vrijeme nisu nikako trenirali zbog zaraženih igrača, haman čitava ekipa je bila u izolaciji, plus trener. Mislim da su tri sedmice bili bez treninga. Ljudi odigrali samo dvije pripremne utakmice.
Max Bunker wrote: ↑01/08/2020 19:16
Računaj na to da jedno vrijeme nisu nikako trenirali zbog zaraženih igrača, haman čitava ekipa je bila u izolaciji, plus trener. Mislim da su tri sedmice bili bez treninga. Ljudi odigrali samo dvije pripremne utakmice.
To apsolutno a prije toga svega dodati da im je ovo skoro pa nova ekipa.
Vidjet ćemo kako će i da li će formu podići vremenom.