podrška..StupskaBitanga wrote:Semir Efendic
Juli 6 preko mobitela
SDA ne treba praviti koaliciju sa SBB-om. Ovaj hibrid treba pustiti da nestane i zavrsi u smetljistu historije. Oni koji su pljuvali na rahmetli predsjednika Aliju ne zasluzuju nista drugo osim prezira.
FB Semir Efendić načelnik Novog Grada Sarajevo (SDA)
SDA-All about
-
udrch
#10951 Re: SDA-All about
- novi.dan.nova.nafaka
#10952 Re: SDA-All about
Podrška.udrch wrote:podrška..StupskaBitanga wrote:Semir Efendic
Juli 6 preko mobitela
SDA ne treba praviti koaliciju sa SBB-om. Ovaj hibrid treba pustiti da nestane i zavrsi u smetljistu historije. Oni koji su pljuvali na rahmetli predsjednika Aliju ne zasluzuju nista drugo osim prezira.
FB Semir Efendić načelnik Novog Grada Sarajevo (SDA)
- Shahab
#10953 Re: SDA-All about
Ovako reaguje jedan mladi moralni čovjek iz uređenog i bogatog društva poput Švedske, a kada će se zgaditi politika Sulejmanu Tihiću i njegovoj koruptokraciji kojom je okružen, poput Sarajlića, Budnje, Amira Zukića...? Pogotovo njihova SDA politika koju karakteriše spletka, bezakonje, korupcija, nepotizam i svekoliko društveno propadanje. Nikada jer oni politiku shvataju kao biznis, a SDA kao firmu u njihovom vlasništvu! U političkom ambijentu u kojem se rezultati politike valorizuju apsraktnim vrijednostima poput ko će biti u vladajućoj šestorki ili ko će gdje postaviti direktora , stvarni problemi građana poput nezaposlenosti mladih i mizernog životnog standarda, svjesno se medijskom blokadom potiskuju na margine interesa hipnotisane fukare. Svi moralni ljudi kojima je istina bitna treba da postave pitanje koji su rezultati dvadeset godina SDA politike, konkretno na kvalitetu njihovog životnog standarda? Još bitnije kakve su perspektive života za njihovu djecu i slijedeće generacije, u godinama pred nama? Kada se stvari promatraju kroz prizmu realnih pokazatelja, onda se jasno vidi i demaskira SDA koruptokracija, njihovi motivi, interesi i rezultati. Izgubljeni u vlastitom neznanju da isporuče bilo kakav konkretan društveni pomak, Tihić i njegova koruptokracija posvetila se jedinom terenu na kojem se osjećaju dominantno, na terenu destrukcija, laži, podmetanja i korupcionaških spletki. Najgore od svega je što ne postoji alternativa ovoj spirali propadanja koju su dogovorili i koju sprovode komunistički kriminalci Tihić, Radončić i Lagumdžija. U beskonačnoj sapunici političkog prostituisanja sada je aktuelno rastaljivanje Tihića i Radončića, jučer je bio Lagumdžije i Radončića, a još ranije Tihića i Lagimdžije....a nikakvih rezultata ni na pomolu. Svakim danom ekonomske i političke prilike u bošnjačkom rezervatu sve su gore i teže, situacija je sve beznadežnija. Politika bez sadržaja i vizije. Politika bez rezulatata.Anton Abele koji je potukao sve rekorde kada je 2010. izabran u švedski parlament u dobi od 18 godina, tri godine kasnije kaže da će napustiti politiku na kraju mandata jer mu se zgadila.
Zastupnik Stranke umjerenih kaže da se svake godine odbaci 99,5 posto od 3.000 amandmana ili prijedloga zakona koji se predstave.
"Sav taj posao ni za šta. Ako se amandmanima ne može pokazati utjecaj, zašto nam daju tu mogućnost? I što treba učiniti da se promijene stvari?", upitao se u razgovoru za javni radio SR.
Pogledajte ovu budaletinu i razmislite u kakvom se mentalnom stanju nalazi SDA koruptokracija. Udbaš Kebo je jedan od stubova Tihićeve dugogodišne ekonomske i političke destrukcije bošnjačkog naroda dovedenog u slijepu ulicu, istovremeno je simbol "šupljiranja" i politike bez rezultata i cilja.
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
-
udrch
#10955 Re: SDA-All about
prije svega čovjek nije u SDA ima par mjeseci..Shahab wrote:Pogledajte ovu budaletinu i razmislite u kakvom se mentalnom stanju nalazi SDA koruptokracija. Udbaš Kebo je jedan od stubova Tihićeve dugogodišne ekonomske i političke destrukcije bošnjačkog naroda dovedenog u slijepu ulicu, istovremeno je simbol "šupljiranja" i politike bez rezultata i cilja.
kao političar se čovjek zgadio sam sebi, a kamoli nama ostalima..
ali ne razumijem tu vašu bolesnu potrebu da njegov način da pobijedi rak koristite u forumskim raspravama..
doduše ti si poznat po tome..TIhićev boravak u logoru smatraš dokazaom da je on izdajnik..
tako isto mi tebe možemo smatrati njemačkim špijunom..
- antimobbing
- Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.
#10956 Re: SDA-All about
@Shahab kao poreski PDV obveznik, kritički se odnosi prema nosiocima javnih funkcija koje BiH građani svaki dan PRETplaćuju preko PDV-a. Dakle, kada BiH građani vide ili sumnjaju da isti vrše zloupotrebu povjerenja koje su im ukazali na izborima, imaju demokratsko pravo da iste izlože javnoj kritici jer ih BiH građani svaki dan FINANCIRAJU preko PDV-a, da im budu servis i da rade ZA interese građana, ne obratno ZA svoje lične interese.
Last edited by antimobbing on 29/07/2013 11:49, edited 1 time in total.
-
udrch
#10957 Re: SDA-All about
pa što ne kritikuje zamlju u kojoj plaća PDV?antimobbing wrote:@Shahab kao poreski PDV obveznik
tvoje elementarno nepoznavanje PDV sistema je već postalo legendarno..zajebavaju se ljudi sa tim i po drugim forumima..
- antimobbing
#10958 Re: SDA-All about
Nisi shvatio poentu šta sam želio reći. Ljudi na ovom forumu upućuju kritike nosiocima javnih funkcija koji su PRETplaćeni novcem poreskih PDV obveznika, za razliku od tebe koji upućuješ kritike ljudima koji kritički pišu na ovom forumu.
Last edited by antimobbing on 29/07/2013 11:47, edited 2 times in total.
-
udrch
#10959 Re: SDA-All about
ja sam uputio kritiku na podrugivanje načinu borbe protiv raka..
Kebo je na ovom snimku smiješan, ali kod ovako teških bolesti fizička aktivnost i pozitivan stav je od nemjerljivog značaja..
svi koje ja znam da su pobjedili ovu tešku bolest su radili nešto slično..
zato mi se gadi kad neko to ismijava..isto kao i onaj snimak Tihića iz logora..
znam da se tebi to ne gadi, a trebalo bi, jer sam si rekao da si RVI..kako bi bilo da se neko ismijava tebi..
Kebo je na ovom snimku smiješan, ali kod ovako teških bolesti fizička aktivnost i pozitivan stav je od nemjerljivog značaja..
svi koje ja znam da su pobjedili ovu tešku bolest su radili nešto slično..
zato mi se gadi kad neko to ismijava..isto kao i onaj snimak Tihića iz logora..
znam da se tebi to ne gadi, a trebalo bi, jer sam si rekao da si RVI..kako bi bilo da se neko ismijava tebi..
- antimobbing
- mirsek
#10961 Re: SDA-All about
Covjek je u biti u pravu. PDV se uzima od krajnjeg kupca i ide u drzavnu seharu. Onda taj novac čopkaju po malo iz sehare razni korumpirani krimosi iz vladajuce strukture a zna se ko je najduze bio na vlasti od rata pa do sad.udrch wrote:pa što ne kritikuje zamlju u kojoj plaća PDV?antimobbing wrote:@Shahab kao poreski PDV obveznik
tvoje elementarno nepoznavanje PDV sistema je već postalo legendarno..zajebavaju se ljudi sa tim i po drugim forumima..
Sto je jos gore tu drzava uzima dodatne poreze na dobit i dohodak i jos mnoge druge direktne i indirektne poreze tako da ne kontam sto pokusavas antimmobbingovu zdravu logiku okrenuti na zezanciju i ismijavanje.Volio bi da objasnis sta se on toliko provalio pa da ga ljudi zajebavaju kako ti pricas ? On govori tacnu sustinu a to je da drzava uzima razne vrste poreza na svoj racun a taj ogromni novac kradu korumpirani krimosi iz vladajucih partija.Pa samo kad se vidi koliko je UIO prikupila poreza svake godine covjeku pamet stane a taj novac se uopste ne trosi za ulaganja u privredu i razvoj drzave.
- cadburry
#10962 Re: SDA-All about
Mali Efendić ukinuo podsticaje za privredu kako bi mogao zaposliti u općinu 40 nekulturnih, neobazovanih i pomalo krezavih mladih iz Asocijacije mladih SDA (mahom članova njegove familije) koji se ponašaju kao da im je općina babovina.
Ah ti mladi i obrazovani politički kadrovi koji su znanja ispekli na prestižnim obazovnim institucijama kao što su Branko Lazić i Fakultet političkih nauka.
Ah ti mladi i obrazovani politički kadrovi koji su znanja ispekli na prestižnim obazovnim institucijama kao što su Branko Lazić i Fakultet političkih nauka.
- basicm
#10963 Re: SDA-All about
Ja vec duze vremena pratim ovaj forum, ali nikako da dokucim koja rjesenja @Shahab i @ antimobbing nude za izlaz iz trenutnog stanja. Vjecita opozicija i kritike, ali rjesenja nigdje.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
- area51
#10964 Re: SDA-All about
Nisu samo oni,99 % njih samo naprđuju,zanovjetaju,kritikuju...basicm wrote:Ja vec duze vremena pratim ovaj forum, ali nikako da dokucim koja rjesenja @Shahab i @ antimobbing nude za izlaz iz trenutnog stanja. Vjecita opozicija i kritike, ali rjesenja nigdje.
- antimobbing
-
udrch
#10966 Re: SDA-All about
prije svega Shabo je obveznik kod Merkelovke..mirsek wrote:Covjek je u biti u pravu. PDV se uzima od krajnjeg kupca i ide u drzavnu seharu. Onda taj novac čopkaju po malo iz sehare razni korumpirani krimosi iz vladajuce strukture a zna se ko je najduze bio na vlasti od rata pa do sad.udrch wrote:pa što ne kritikuje zamlju u kojoj plaća PDV?antimobbing wrote:@Shahab kao poreski PDV obveznik
Sto je jos gore tu drzava uzima dodatne poreze na dobit i dohodak i jos mnoge druge direktne i indirektne poreze tako da ne kontam sto pokusavas antimmobbingovu zdravu logiku okrenuti na zezanciju i ismijavanje.Volio bi da objasnis sta se on toliko provalio pa da ga ljudi zajebavaju kako ti pricas ? On govori tacnu sustinu a to je da drzava uzima razne vrste poreza na svoj racun a taj ogromni novac kradu korumpirani krimosi iz vladajucih partija.Pa samo kad se vidi koliko je UIO prikupila poreza svake godine covjeku pamet stane a taj novac se uopste ne trosi za ulaganja u privredu i razvoj drzave.
a kao odgovor na pitanje odgovori sam sebi na osnovu ovog njegovog posta iznad..
koliko PDV sehara SDA trenutno kontroliše..koliko je to procentualno?
- antimobbing
- Shahab
#10968 Re: SDA-All about
Za razliku od tebe ne pripadam SDA koruptokracijskom lancu ishrane. Ekonomski sam neovisan i to mi daje slobodu da stvari nazivam pravim imenom. To je nepomirljiva interesna razlika između nas. Nemoralne komunističke propalice, politički velikosrbi, Tihić i Udbaš Kebo me zanimaju samo u kontekstu demaskiranja štete koju čine bošnjačkom narodu. Njihove lažne životne drame me zanimaju kao lanjski snijeg... Kada se moj narod nađe u poziciji nagore fukare u Evropi, onda pokušavam tragati za uzrocima takvog stanja. Sve analize ukazuju na SDA i njen korupcijsko - nepotistički obrazac ponašanja kao osnovni razlog bošnjačke političke i ekonomske propasti. Interesantno da ni u jednom tokom svojih 6 000 postova nisi pokazao empatiju za socijalnu nesreću i tragediju koju preživljava bošnjački narod. Aktivan si samo i isključivo kada treba braniti lidere SDA koruptokracije ili reltivizirati konkretne dokaze koji demaskiraju njihove kriminalne motive, kao što si to radio nedavno, kada si relativizirao činjenicu da je Tihić od HARAM para ukradenih iz javnih nabavki kupio sebi snobovski stan u elitnoj IMPORTANNE zgradi, kao da je bitno da li je stan plaćen milion maraka ili milion eura. Takvim se ti aktivnostima baviš na ovom forumu. Braniš neodbranjivo jer argoantno smatraš da je narod nesposoban prepoznati istinu i svoje SDA koruptokratske mučitelje poput Tihića, Udbaša Kebe, Budnje, Sarajlića, Zukića.....udrch wrote:prije svega čovjek nije u SDA ima par mjeseci..Shahab wrote:Pogledajte ovu budaletinu i razmislite u kakvom se mentalnom stanju nalazi SDA koruptokracija. Udbaš Kebo je jedan od stubova Tihićeve dugogodišne ekonomske i političke destrukcije bošnjačkog naroda dovedenog u slijepu ulicu, istovremeno je simbol "šupljiranja" i politike bez rezultata i cilja.
kao političar se čovjek zgadio sam sebi, a kamoli nama ostalima..
ali ne razumijem tu vašu bolesnu potrebu da njegov način da pobijedi rak koristite u forumskim raspravama..
doduše ti si poznat po tome..TIhićev boravak u logoru smatraš dokazaom da je on izdajnik..
tako isto mi tebe možemo smatrati njemačkim špijunom..
- novi.dan.nova.nafaka
#10969 Re: SDA-All about
De ba, pa pričaš o golgoti, povratnicima i bijedi čovjeku koji dolazi iz Podrinja. Odvadi malo.Shahab wrote:Interesantno da ni u jednom tokom svojih 6 000 postova nisi pokazao empatiju za socijalnu nesreću i tragediju koju preživljava bošnjački narod. Aktivan si samo i isključivo kada treba braniti lidere SDA koruptokracije ili reltivizirati konkretne dokaze koji demaskiraju njihove kriminalne motive, kao što si to radio nedavno, kada si relativizirao činjenicu da je Tihić od HARAM para ukradenih iz javnih nabavki kupio sebi snobovski stan u elitnoj IMPORTANNE zgradi, kao da je bitno da li je stan plaćen milion maraka ili milion eura. Takvim se ti aktivnostima baviš na ovom forumu. Braniš neodbranjivo jer argoantno smatraš da je narod nesposoban prepoznati istinu i svoje SDA koruptokratske mučitelje poput Tihića, Udbaša Kebe, Budnje, Sarajlića, Zukića.....
I da, ja sam taj koji je osporio mahalske priče o navodnoj krađi Tihog - nažalost, njegova plata, kao i mnogih drugih političara je toliko visoka da taj tip za 15 godina bavljenja politikom može zaraditi milion KM. Uzmi digitron i pomnoži: 15(godina)*12(mjeseci)*5000(mjesečna plata)=900 000.
Dakle, ne pretendujući da budem Tihijev branilac ni advokat, vi radite veću štetu poturajući tipu da krade. Zašto - pa jednostavno zato što u masi drugih argumenata koje možete bez problema da upotrijebite vi nađete onaj za koji će Suljo da vas potuče do nogu i time vas kompromitovati kao nj. kritičare. E to je problem, ako razumijete.
-
Mastermind30
#10970 Re: SDA-All about
Prica nam jedan tuzni SDP-ovac nakon 12 godina vlasti u toj opcinicadburry wrote:Mali Efendić ukinuo podsticaje za privredu kako bi mogao zaposliti u općinu 40 nekulturnih, neobazovanih i pomalo krezavih mladih iz Asocijacije mladih SDA (mahom članova njegove familije) koji se ponašaju kao da im je općina babovina.
- Shahab
#10971 Re: SDA-All about
Ne želim da ulazim u besmisleno dokazivanje porijekla Tihićevog bogatstva, da množim i sabiram njegova primanja. Njegovo enormno bogatstvo vodi porijeklo iz korupcije. Jedini smisao i sadržaj Tihićeve politike jeste korupcija i odbrana pozicija Republike Srpske. Ko hoće da vidi i kome je istina bitna (onaj ko nije u SDA lancu ishrane) jasno vidi korupcijsku i nepotističku tiraniju , jasno vidi socijalnu nepravdu, stotine hiljada nezaposlenih mladih, bijedu, fukarluk, prudske sporazume, izdaje i beskičmenjačko ulizivanje velikosrpskom projektu, ašto su rezultati SDA i "Tihog" kako mu tepaš jezikom stranačkog aparatčika.. Ne trebaš ti nikome prosipati lažno dušebrižništvo oko argumentacije protiv SDA. nema jače argumentacije od statističkih podataka o životnom standardu i nezaposlenosti i realnog stanja bošnjačkog naroda, koje zahvaljujući "Tihom" nikada nije bilo gore i jadnije.....novi.dan.nova.nafaka wrote:De ba, pa pričaš o golgoti, povratnicima i bijedi čovjeku koji dolazi iz Podrinja. Odvadi malo.Shahab wrote:Interesantno da ni u jednom tokom svojih 6 000 postova nisi pokazao empatiju za socijalnu nesreću i tragediju koju preživljava bošnjački narod. Aktivan si samo i isključivo kada treba braniti lidere SDA koruptokracije ili reltivizirati konkretne dokaze koji demaskiraju njihove kriminalne motive, kao što si to radio nedavno, kada si relativizirao činjenicu da je Tihić od HARAM para ukradenih iz javnih nabavki kupio sebi snobovski stan u elitnoj IMPORTANNE zgradi, kao da je bitno da li je stan plaćen milion maraka ili milion eura. Takvim se ti aktivnostima baviš na ovom forumu. Braniš neodbranjivo jer argoantno smatraš da je narod nesposoban prepoznati istinu i svoje SDA koruptokratske mučitelje poput Tihića, Udbaša Kebe, Budnje, Sarajlića, Zukića.....
I da, ja sam taj koji je osporio mahalske priče o navodnoj krađi Tihog - nažalost, njegova plata, kao i mnogih drugih političara je toliko visoka da taj tip za 15 godina bavljenja politikom može zaraditi milion KM. Uzmi digitron i pomnoži: 15(godina)*12(mjeseci)*5000(mjesečna plata)=900 000.
Dakle, ne pretendujući da budem Tihijev branilac ni advokat, vi radite veću štetu poturajući tipu da krade. Zašto - pa jednostavno zato što u masi drugih argumenata koje možete bez problema da upotrijebite vi nađete onaj za koji će Suljo da vas potuče do nogu i time vas kompromitovati kao nj. kritičare. E to je problem, ako razumijete.
- novi.dan.nova.nafaka
#10972 Re: SDA-All about
Ja, al zato mjesecima trubiš o problemima koji su svima očigledni, ali ne nudiš REALNO rješenje i nasjedate na mahalske priče!Shahab wrote:Ne želim da ulazim u besmisleno dokazivanje porijekla Tihićevog bogatstva, da množim i sabiram njegova primanja. Njegovo enormno bogatstvo vodi porijeklo iz korupcije...novi.dan.nova.nafaka wrote:De ba, pa pričaš o golgoti, povratnicima i bijedi čovjeku koji dolazi iz Podrinja. Odvadi malo.
Dok je takvih protivnika Tihić i njemu slični će vladati godinama - hem ga blatiš bez da nudiš konkretan program za rješavanje, hem' od toliko drugih argumenata koji se ne mogu pobiti ti mahalske priče nudiš kao dokaz. Čovječe dragi, shvati bolan da njemu takve stvari idu u prilog - pa on će ti doći u emisiju, pokazati svima platnu listu i reći: "e vidite, kako ti likovi izmišljaju. Tako su mi poturili i sve ostale stvari, kao kupovinu stana. A vidite da sam ga ja kupio od plate koju godinama uživam". Ovakvim budaleštinama mu zapravo samo pravite uslugu...
- Shahab
#10973 Re: SDA-All about
Tihić je politički mrtvac. On ne može preživjeti ogromno razočarenje javnosti u politički sistem koji je kreirao i koji ne nudi rješenja za stvarne probleme građana poput bijede i nezaposlenosti. Njegova politika bez sadržaja i društvene vizije potpuno je demaskirana. Ne sekiraj se za njegovu neminovnu političku propast.novi.dan.nova.nafaka wrote:Ja, al zato mjesecima trubiš o problemima koji su svima očigledni, ali ne nudiš REALNO rješenje i nasjedate na mahalske priče!Shahab wrote:Ne želim da ulazim u besmisleno dokazivanje porijekla Tihićevog bogatstva, da množim i sabiram njegova primanja. Njegovo enormno bogatstvo vodi porijeklo iz korupcije...novi.dan.nova.nafaka wrote:De ba, pa pričaš o golgoti, povratnicima i bijedi čovjeku koji dolazi iz Podrinja. Odvadi malo.
Dok je takvih protivnika Tihić i njemu slični će vladati godinama - hem ga blatiš bez da nudiš konkretan program za rješavanje, hem' od toliko drugih argumenata koji se ne mogu pobiti ti mahalske priče nudiš kao dokaz. Čovječe dragi, shvati bolan da njemu takve stvari idu u prilog - pa on će ti doći u emisiju, pokazati svima platnu listu i reći: "e vidite, kako ti likovi izmišljaju. Tako su mi poturili i sve ostale stvari, kao kupovinu stana. A vidite da sam ga ja kupio od plate koju godinama uživam". Ovakvim budaleštinama mu zapravo samo pravite uslugu...
Čovječe dragi, shvati bolan da njemu takve stvari idu u prilog - pa on će ti doći u emisiju, pokazati svima platnu listu i reći: "e vidite, kako ti likovi izmišljaju. Tako su mi poturili i sve ostale stvari, kao kupovinu stana. A vidite da sam ga ja kupio od plate koju godinama uživam".
Ma nemoj...da ti ja na forumu nudim rješenja za gotovo bezizlaznu situaciju u koju nas je dovela SDA. Za rješenja pitaj multimilionere iz vodstva SDA čije interese braniš na ovom forumu. Recimo lobistu narko kartela Zike Turkovića, generalnog sekretara SDA Amira Zukića, ili možda Dinu Konakovića sa Poljina. Možeš za rješenje upitati i SDA tajkuna Aliju Budnju koji ne plaća račune za vodu...Ima tu dosta adresa za pitanje u SDA, koje treba da pitaš za rješenje, prije nego li što u totalitarnom duhu pokušavaš ugušiti slobodu govora i demokratska parava na forumu.Ja, al zato mjesecima trubiš o problemima koji su svima očigledni, ali ne nudiš REALNO rješenje i nasjedate na mahalske priče!
- novi.dan.nova.nafaka
#10974 Re: SDA-All about
Politički mrtvac koji uspijeva izlobirati odgodu Kongres i koji će zasjesti na politički tron sljedeće godine. Ti govoriš o tom političkom mrtvacu!? Pogledaj samo trijumf na lokalnim izborima. Pa i najveći SDP pobornici su saglasni u tome da će SDP (pobjednik izbora 2010) nestati sa političke scene 2014 Gospodnje godine, a da bez SDA neće biti moguće formirati vlast. Tip već 2 godine opstruira većinu da formira vlast - eto ti tvog mrtvaca. No, da ti ne bih ostavio prostora da me nazoveš Tihićevim plaćenikom - to nije radi toga što je Suljaga dobar, već zato što mu je konkurencija očajna (kako opoziciona, tako i ona unutar stranke).Shahab wrote:Tihić je politički mrtvac. On ne može preživjeti ogromno razočarenje javnosti u politički sistem koji je kreirao i koji ne nudi rješenja za stvarne probleme građana poput bijede i nezaposlenosti. Njegova politika bez sadržaja i društvene vizije potpuno je demaskirana. Ne sekiraj se za njegovu neminovnu političku propast.
Evo gledaj kako u jednoj rečenici možeš hrpu gluposti navaljati - pa ne može tip istovremeno imati strašno veliku platu koja je dovoljna da pokrije svu imovinu koja mu se stavlja na teret kao ilegalna i biti kriminalac!Shahab wrote:Ovo bi bio najbolji potez u korist njegove neminovne političke propasti. Da gladnom narodu pokaže platnu listu i opravdava svoj snobovski stan u IMPORTANNE centru koji su mu kupili iz HARAM para ukradenih putem javnih nabavki.Čovječe dragi, shvati bolan da njemu takve stvari idu u prilog - pa on će ti doći u emisiju, pokazati svima platnu listu i reći: "e vidite, kako ti likovi izmišljaju. Tako su mi poturili i sve ostale stvari, kao kupovinu stana. A vidite da sam ga ja kupio od plate koju godinama uživam".
Potcrtavam - Suljagu derite na drugim frontovima, ali se ljudi ljudski blamirate izjavama da je tip ukrao milion KM - imovinu koju će on bez problema pokriti platnom listom u zadnjih 15 godina...
-
gorgonzola
#10975 Re: SDA-All about
Zviz je napisao/la:Shahab wrote:Ne želim da ulazim u besmisleno dokazivanje porijekla Tihićevog bogatstva, da množim i sabiram njegova primanja. Njegovo enormno bogatstvo vodi porijeklo iz korupcije. Jedini smisao i sadržaj Tihićeve politike jeste korupcija i odbrana pozicija Republike Srpske. Ko hoće da vidi i kome je istina bitna (onaj ko nije u SDA lancu ishrane) jasno vidi korupcijsku i nepotističku tiraniju , jasno vidi socijalnu nepravdu, stotine hiljada nezaposlenih mladih, bijedu, fukarluk, prudske sporazume, izdaje i beskičmenjačko ulizivanje velikosrpskom projektu, ašto su rezultati SDA i "Tihog" kako mu tepaš jezikom stranačkog aparatčika.. Ne trebaš ti nikome prosipati lažno dušebrižništvo oko argumentacije protiv SDA. nema jače argumentacije od statističkih podataka o životnom standardu i nezaposlenosti i realnog stanja bošnjačkog naroda, koje zahvaljujući "Tihom" nikada nije bilo gore i jadnije.....novi.dan.nova.nafaka wrote:De ba, pa pričaš o golgoti, povratnicima i bijedi čovjeku koji dolazi iz Podrinja. Odvadi malo.Shahab wrote:Interesantno da ni u jednom tokom svojih 6 000 postova nisi pokazao empatiju za socijalnu nesreću i tragediju koju preživljava bošnjački narod. Aktivan si samo i isključivo kada treba braniti lidere SDA koruptokracije ili reltivizirati konkretne dokaze koji demaskiraju njihove kriminalne motive, kao što si to radio nedavno, kada si relativizirao činjenicu da je Tihić od HARAM para ukradenih iz javnih nabavki kupio sebi snobovski stan u elitnoj IMPORTANNE zgradi, kao da je bitno da li je stan plaćen milion maraka ili milion eura. Takvim se ti aktivnostima baviš na ovom forumu. Braniš neodbranjivo jer argoantno smatraš da je narod nesposoban prepoznati istinu i svoje SDA koruptokratske mučitelje poput Tihića, Udbaša Kebe, Budnje, Sarajlića, Zukića.....
Šveđanin je napisao/la:
Zviz je napisao/la:
Eto gdje je luksuz pojedninih BiH politicara - sigurno placeno iz budgeta.

Gdje se nalazi ovo? Čije je?
To ti je kad ides iz Sarajeva prema Kiseljaku, na jedno 6km prije kiseljaka dodjes u mjesto Brnjaci kad iz tog malenog mjesta izlazis (inace poznato po silnim vikendicama) na desnu ruku (iz pravca Sarajeva) se odvojis cca. 1km pravo vozis (Duhri) i dodjes do visokih betonskih zidova, samo mozes vidjeti sta se tu desava ako se popnes na ono brdo povis Brnjaka. Prica se da je vlasnitbo Lagumdjije ili Tihica. Nisam siguran ali sam tako nauco, no tu projure cesto ona politicka crna blindirana auta samo ulete i kapija se zatvori. Ali Ljudi kazu da su njih dvojicu tu najcesce vidili. To je ogromno! Bolje betonirani staze, posadjene vocke i ziva ogradice sve u liniji nemozes u BiH i naci. Imas tri teniska igralista, dva bazena, mali i veliki fudbal, tri kuce su unutar tog kompleksa itd. te se prica da ce biti tu jos nekih zezancija - mozda i heliport
mjestani kazu da je tihicevo.