FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Spear

#10951 Re: FC Barcelona

Post by Spear »

mad mike wrote:Image
hahaha oplako sam
cvrčak_na_hedonizmu

#10952 Re: FC Barcelona

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Bušman wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Dva penala dosuditi u revanšu 1/4 LŠ gdje je rezultat tijesan, nekakav anonimus sudija :-) Al jebiga, historija se ponavlja. Nije prvi put. Baš farsa.
Aaaaaa, znaci da primjenjujemo pravila u zavisnosti od utakmice, jelde? Hajde da primjenjujemo pravila o prolasku kroz crveno u zavisnosti od toga kakvo ko auto vozi.
Rekoh ti, bolje bi ti bilo da pogledaš neku utakmjicu uživo, postoji opcija da bi promijenio mišljenje. Možda.
Bušman

#10953 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

majstor_m wrote:ti stvarno potrazi dobrog opticara, ili ponovo pogledaj tu utakmicu, ja ne znam koliko da sudija pogrijesi ti bi nasao da kazes da je ostetio i barcelonu :skoljka:
Pa i sam znas da onaj crveni nije bio crveni. Znas li ti koji je hendikep igrati sa igracem manje. Izadje danas lik u nasem timu na terminu 5 minuta, a mi kakvi smo bez kondicije pocrkali u tih 5 minuta.
fatality

#10954 Re: FC Barcelona

Post by fatality »

Bušman wrote:
fatality wrote:
a ocito samo "pratis" fudbal a istim se nisi nikad bavio
Yellow Card - A Yellow Card indicates a formal "caution" for any of the following 7 offenses:

"unsporting behavior" - this includes hard fouls; holding an opponent or deliberately handling the ball for the purpose of preventing an opponent from gaining possession of the ball; faking an injury; saying things that are designed to confuse or distract an opponent; harassment (such as jumping around, shouting or making gestures to intentionally distract an opponent; jumping in front of a corner kick, free kick or throw-in; worrying the goalkeeper or trying to prevent him from putting the ball into play; & adopting a threatening posture), gaining an unfair advantage by leaning on, climbing on the back of, or holding a teammate or the goal; blatant cases of holding and pulling an opposing player or his uniform; any action designed to deceive the Referee; and behavior which in the Referee's judgment is unsporting or causes an unfair advantage,
dissent by word or actions,
persistently breaking the rules,
delaying the restart of play,
defenders failing to stay the proper distance away from the kicker on a corner kick, free kick or throw-in,
entering or re-entering the field without the referee's permission
deliberately leaving the field without the referees permission.

Pravila nisam izmislio ja i igraci ih dobro znaju, a u posljednje vrijeme nisam vidio potezanje za dres da nije kaznjeno zutim, bas su rigorozni po tom pitanju. I neka su.

Argument u vezi sa mojim profesionalnim bavljenjem fudbalom ti je malo reci glup.

ja ne znam, al ti kao da ciglu nosis na ramenima. Ko je sta pricao o profesionalnom fudbalu?
Pricam bolan o terminu fudbala na kojem ti nisi ocito nikad bio cim tako pricas

elem u zdravlju vidio sam sa kim imam posla ...
groove

#10955 Re: FC Barcelona

Post by groove »

evo hoce i milan da izvuce penal :lol:
Bušman

#10956 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:
Bušman wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Dva penala dosuditi u revanšu 1/4 LŠ gdje je rezultat tijesan, nekakav anonimus sudija :-) Al jebiga, historija se ponavlja. Nije prvi put. Baš farsa.
Aaaaaa, znaci da primjenjujemo pravila u zavisnosti od utakmice, jelde? Hajde da primjenjujemo pravila o prolasku kroz crveno u zavisnosti od toga kakvo ko auto vozi.
Rekoh ti, bolje bi ti bilo da pogledaš neku utakmjicu uživo, postoji opcija da bi promijenio mišljenje. Možda.
Ista pravila treba da vrijede u utakmici kupa BIH izmedju Celika i FAMOSA i u utakmici lige prvaka. Ako ne treba, sto ce nam onda pravila?
Better Man

#10957 Re: FC Barcelona

Post by Better Man »

Pokrali su ih sudije 2006. godine u polufinalu protiv Barcelone i evo opet se isto događa! Barcelona je sramota modernog nogometa upravo iz razloga što ih sudije guraju, a da ne govorim o štimanju izbora za nogometađa godine.
just principe

#10958 Re: FC Barcelona

Post by just principe »

LSD wrote:Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.

rece covjek koji kritikuje non stop sudije kad sude kontra njegovih klubova.. :shock: :lol: Tada vjerujte LSDeeeU

Nema mi nista mrze od "duple igre" :x
skafiskafsnjak

#10959 Re: FC Barcelona

Post by skafiskafsnjak »

Ovo mora da je zaledje... hahahaha
Bušman

#10960 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

fatality wrote: Pricam bolan o terminu fudbala na kojem ti nisi ocito nikad bio cim tako pricas
Bas danas bio na jednom, ali nebitno.

Kakve veze uopce termin (rekreacija) ima veze sa profesionalnim fudbalom? To vi imate sudiju na terminu? Pa ne mozes se dogovoriti najcesce sta je korner, a sta nije. Pola pravila se vrijede. A na kraju krajeva, ne igra se u pare ili prolaz, nego rekreativno. Stvarno ti je argument glup.
Last edited by Bušman on 03/04/2012 21:57, edited 1 time in total.
Tuzlak 035

#10961 Re: FC Barcelona

Post by Tuzlak 035 »

Meni nije jasno,Barca kada izgubi bodove svi slave,kada dosudi se penal odma žalba ovako onako,ne mogu da vjerujem da toliko mrzite najbolji klub na svijetu :shock:

2 penala je*eš ga tamo,ako ne pravilno dosuđen/i vratit će se Barci nekako,a dosada nije pa... :thumbup:
Last edited by Tuzlak 035 on 03/04/2012 21:57, edited 1 time in total.
cvrčak_na_hedonizmu

#10962 Re: FC Barcelona

Bušman wrote:
Ista pravila treba da vrijede u utakmici kupa BIH izmedju Celika i FAMOSA i u utakmici lige prvaka. Ako ne treba, sto ce nam onda pravila?
Gori sam ja što raspravljam sa likom koji nije bio na pet utakmica u životu :-) Odustajem, nema efekta :-)

Eto, razbiše ih. Zabili im 3, zabiće još jedan, ko kaže da ih sudije guraju :lol:

Dobro neko primjeti, bolje odmah u finale da ih ubace a da ostale ekipe igraju razigravanje ko će biti drugi finalista :skoljka:
Bušman

#10963 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

cvrčak_na_hedonizmu wrote: Gori sam ja što raspravljam sa likom koji nije bio na pet utakmica u životu :-) Odustajem, nema efekta :-)

Eto, razbiše ih. Zabili im 3, zabiće još jedan, ko kaže da ih sudije guraju :lol:

Dobro neko primjeti, bolje odmah u finale da ih ubace a da ostale ekipe igraju razigravanje ko će biti drugi finalista :skoljka:
Aha, znaci sad je i vazno na koliko sam utakmica ja bio. To sto su donesena neka pravila koja treba da vrijede na SVAKOJ utakmici je nebitno. Interesantno razmisljanje...
lilla7

#10964 Re: FC Barcelona

Post by lilla7 »

Komentator na FTV :x
majstor_m

#10965 Re: FC Barcelona

Post by majstor_m »

ovo je farsa a ne barca
solo2

#10966 Re: FC Barcelona

Post by solo2 »

Better Man wrote:Pokrali su ih sudije 2006. godine u polufinalu protiv Barcelone i evo opet se isto događa! Barcelona je sramota modernog nogometa upravo iz razloga što ih sudije guraju, a da ne govorim o štimanju izbora za nogometađa godine.
hahahahaha - idi popij sok i nemoj vise pratiti nogomet, nije to za tebe
wickerman

#10967 Re: FC Barcelona

Post by wickerman »

Danas sudije namjestaju novi rekord za Messija: 5 golova iz penala
frngla

#10968 Re: FC Barcelona

Post by frngla »

uefalona
groove

#10969 Re: FC Barcelona

Post by groove »

da se proslavi pobjeda :mrgreen:

Image
Tuzlak 035

#10970 Re: FC Barcelona

Post by Tuzlak 035 »

wickerman wrote:Danas sudije namjestaju novi rekord za Messija: 5 golova iz penala
+1 gratis
cvrčak_na_hedonizmu

#10971 Re: FC Barcelona

Bušman wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote: Gori sam ja što raspravljam sa likom koji nije bio na pet utakmica u životu :-) Odustajem, nema efekta :-)

Aha, znaci sad je i vazno na koliko sam utakmica ja bio. To sto su donesena neka pravila koja treba da vrijede na SVAKOJ utakmici je nebitno. Interesantno razmisljanje...
Bitno je jer da ideš na utakmice znao bi da ovakvih povlačenja ima bezbroj na svakoj utakmici :skoljka:
Platformas

#10972 Re: FC Barcelona

Post by Platformas »

Tuzlak 035 wrote:Meni nije jasno,Barca kada izgubi bodove svi slave,kada dosudi se penal odma žalba ovako onako,ne mogu da vjerujem da toliko mrzite najbolji klub na svijetu :shock:

2 penala je*eš ga tamo,ako ne pravilno dosuđen/i vratit će se Barci nekako,a dosada nije pa... :thumbup:

Jos samo da si reko "vratice se to njima na onom svijetu" i ja bi oplako :-)

Nista vise nije k'o nekad, pa ni LP :x
Bušman

#10973 Re: FC Barcelona

Post by Bušman »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Bitno je jer da ideš na utakmice znao bi da ovakvih povlačenja ima bezbroj na svakoj utakmici :skoljka:
Haha, pa to mogu bolje vidjeti na TVu. Ono sto je razlicito za ovo povlacenje (Neste) u odnosu na ta ostala je to sto sudija nije vidio ta ostala, a ovo veceras jeste.
Vidio si gore pravila, kopirao ti sa stranice FIFE. Ako imas sta protiv, pogledaj nacin kako se moze promijeniti pravilo.

Opet izazivam primjerom sa prolaskom kroz crveno svjetlo. Super ako te ne vidi, ali ako te vidi kazna ti je 100KM i vozacka mjesec ;)
Isti princip je i u fudbalu, bez obzira koja je utakmica u pitanju i bez obzira da li je ja gledam sa tribina, iz kauca ili nikako.
cvrčak_na_hedonizmu

#10974 Re: FC Barcelona

Bušman wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Bitno je jer da ideš na utakmice znao bi da ovakvih povlačenja ima bezbroj na svakoj utakmici :skoljka:
Haha, pa to mogu bolje vidjeti na TVu.
:skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka:
bosanska senzacija

#10975 Re: FC Barcelona

Post by bosanska senzacija »

Bušman wrote:
fatality wrote: Pricam bolan o terminu fudbala na kojem ti nisi ocito nikad bio cim tako pricas
Bas danas bio na jednom, ali nebitno.

Kakve veze uopce termin (rekreacija) ima veze sa profesionalnim fudbalom? To vi imate sudiju na terminu? Pa ne mozes se dogovoriti najcesce sta je korner, a sta nije. Pola pravila se vrijede. A na kraju krajeva, ne igra se u pare ili prolaz, nego rekreativno. Stvarno ti je argument glup.
Nevezano za utakmicu ali kada govorimo o rekrativnom fudbalu i navijačima Barce moram reći da ni jedan kojeg ja znam a navija za Barcu ne zna ni ošutati loptu :D

Svi navijaju za Barcu i Messi im je zakletva a sa loptom se ne znaju sastaviti :lol:

Pa tako imamo običaj da kada skupljamo igrače prvo pitamo- "a jel navijaš za Barcu", čisto da znamo šta možemo očekivati :D
Post Reply