Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Miiiina78 wrote:Selam Alejkum,
nadam se da ste svi dobro.
Ja sam nova Citam vas vec malo duze, pa rekoh da se i ja pridruzim, ako smijem...
Samo unaprijed da se vec izvinem, ako ponekad pogrijesim u pravopisu, gramatici... ili ako vas nekada ne shvatim kako bih trebala... trudim se najbolje sto znam
Samo da dodam: ne jedem topu
Selam, Miiiina78
Alejkumu selam we rahmetullahi, Miiiina78!
Dobrodošla i ništa se ne sekiraj, k'o u svojoj buregdžinici il' slastičarnoj
arzuhal wrote:Pa post se računa od imsaka, svejedno kad ga ti nanijetila. Ti možeš odmah na iftaru zanijetit da ćeš postit sljedeći dan i, nakon tog nijeta, jest i pit sve dok ne dođe imsak/zora. Tako da nisi ništa zeznula, osim što si mene malo zbrkala pa neću sebi moć doć do iftara, kahve i RED Codea...
ALI, obzirom da si svog čovjeka obradovala topom za iftar da je ostao bez riječi, to ti daje 200 novih bodova, Allah ti svako dobro dao, navijam za tebe da ti sve bude kabul
halali na zbrkavanju... nisam imala naum da zbunjujem. a bez vas mi topa ne bi ni naumpala tako da je 200 boba previse... amin... i hvala ti velika na dovi i objasnjenju.
@memlija @arzuhal @lilla @HomeSweetHome: Hvala na dobrodoslicama
@lilla: prvo da tebi pomognem oko kolaca (samo nemoj da ti ja stavljam secer, so itd. Ovah dana se stalno zeznem, pa bude
@HomeSweetHome: pa tebi ogulim krompire... jos nesto?
Ja sam nova Citam vas vec malo duze, pa rekoh da se i ja pridruzim, ako smijem...
Samo unaprijed da se vec izvinem, ako ponekad pogrijesim u pravopisu, gramatici... ili ako vas nekada ne shvatim kako bih trebala... trudim se najbolje sto znam
Miiiina78 wrote:@memlija @arzuhal @lilla @HomeSweetHome: Hvala na dobrodoslicama
@lilla: prvo da tebi pomognem oko kolaca (samo nemoj da ti ja stavljam secer, so itd. Ovah dana se stalno zeznem, pa bude
@HomeSweetHome: pa tebi ogulim krompire... jos nesto?
Danas sam na poslu kontala kako bi bilo lijepo da u kancelariji imam kakav mali kauč ili barem kakvu udobnu fotelju da samo malo zatvorim oči. Taman bi mi to bila pauzu, jer je sad u ramazanu svakako ne koristim. Ma koliko mi se spavalo, jedva izdržah do 4.
Samo da dodam: ne jedem topu
Selam, Miiiina78
Ne jedem ni ja evo čitav dan, sad'ću
Lijepo je ba ovdje,
liliput wrote:@madnessa: ja mislim da je OK to sto si prekinula post.
svakako to ni nije bilo pravo zaposcavanje - jer post traje od zore do zalaska sunca - po definiciji.
ni inace nikad ne mozes postiti od ponoci pa ikindije recimo...
tako da to je OK - samo je mala zabuna bila, ali tek od sehura tj. one zaganjaTE minutice - od tad ti se broji
i ja tako pomislih, ali drago mi je cuti i da neko drugi to isto misli. hvala ti puno.
alcho wrote: E bas se ismijah
i ja sebi ne mogu doci od cudjenja... jos uvijek ne znam bih li plakala ili se smijala...
arzuhal wrote:ja ništa nisam skonto...
pa ustala sam zapravo u 23:39h, a ne u 3:39, fino sehurila i zapostila, a kasnije skontala da sam poranila. vise puta sam gledala na sat i nisam skontala da ima i dvica na satu, a ne samo 3:39h.
Ja mislio da sam skonto sad nisam siguran ... i manta mi se