Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zamolio bi kolege sa foruma ako ko ima klip da postavi kada ovi teroristi ubijaju zarobljenika RPG-om mislim da neko znao cemu se radi.
CBRT HONDO prihvatiti cu izvinjenje kada neko postavi klip.
Kurva o postenju.
Pa sto ti ne napisa da su teroristi oni koji odsjecaju glave zarobljenicima po Latakiji? Ili izivljavanje nad zarobljenicima nema istu vrijednost u zavisnosti jesi li ili nisi pristasa te strane?
Valjda ima i legitimno izivljavanje, ako ga vrse "legitimne jedinice" lojalne demokratski izabranom predsjedniku Sirije.
I, gdje će sad? Kod onih koji su ih obučili i stvorili (Obuma, Bibi, Cameron), neće sigurno. Odoše oni u Evropu da štipkaju evropske djevojke i pale tagutske novogodišnje jelke...
Zamolio bi kolege sa foruma ako ko ima klip da postavi kada ovi teroristi ubijaju zarobljenika RPG-om mislim da neko znao cemu se radi.
CBRT HONDO prihvatiti cu izvinjenje kada neko postavi klip.
Kurva o postenju.
Pa sto ti ne napisa da su teroristi oni koji odsjecaju glave zarobljenicima po Latakiji? Ili izivljavanje nad zarobljenicima nema istu vrijednost u zavisnosti jesi li ili nisi pristasa te strane?
Valjda ima i legitimno izivljavanje, ako ga vrse "legitimne jedinice" lojalne demokratski izabranom predsjedniku Sirije.
Alewite u grob, krscane u Liban vezuj zene i djecu za zgrade u kavezima ubij zarobljenika iz RPG porusi crkve i dzamije okrivi SAA itd.
Visoki Irački oficiri, među njima i General Al-Kaab , stigli u provinciju Aleppa zajedno sa još 300 pripadnika Harakat Al-Nub bataljona. U posljednjih 6 dana, najmanje 900 Iranskih pripadnika NDF-a je iz Damaska krenulo prema jugu Aleppa.
DuckZz wrote:Visoki Irački oficiri, među njima i General Al-Kaab , stigli u provinciju Aleppa zajedno sa još 300 pripadnika Harakat Al-Nub bataljona. U posljednjih 6 dana, najmanje 900 Iranskih pripadnika NDF-a je iz Damaska krenulo prema jugu Aleppa.
DuckZz wrote:Visoki Irački oficiri, među njima i General Al-Kaab , stigli u provinciju Aleppa zajedno sa još 300 pripadnika Harakat Al-Nub bataljona. U posljednjih 6 dana, najmanje 900 Iranskih pripadnika NDF-a je iz Damaska krenulo prema jugu Aleppa.
Zar i oni?
Mislio sam da samo paravojne iracke formacije borave u Siriji. Iracka armija je ipak saveznik Amerike...
Interes pobunjenika je da dogovore primirje prije nego zavrsi rat u Iraku, prije nego padne Mosul ili Faludza. Tek tad ce nagrnuti siiti iz Iraka, a onda su jebali jeza u ledja...
cbrt wrote:Postavio gore i prekini da lažeš i izmišljaš više...evo ti opet http://www.liveleak.com/view?i=215_1432210856
Inače je omiljena igra ovih neokomunista da ti njima moraš da dokazuješ istinu inače si lažov a istina se može pronaći na netu sa dva-tri klika mišem...
Hezbullah, zlocini u Kusajru, 2-3 klika misem, ajd meni za ljubav da te ne bih opet ovdje nazvao onim sto jesi.
SAA zestoko napada sjever Latakije, Rusi razvalise iz zraka. Stvarno pobunjenici u Latakiji zasluzuju svaki respekt. Definitivno neravnopravna borba a drze se fantasticno!
Navodno SAA bi uskoro mogla uci u Salmu, najjace pobunjenicko uporiste u Latakiji!
Kikibombona wrote:SAA zestoko napada sjever Latakije, Rusi razvalise iz zraka. Stvarno pobunjenici u Latakiji zasluzuju svaki respekt. Definitivno neravnopravna borba a drze se fantasticno!
Navodno SAA bi uskoro mogla uci u Salmu, najjace pobunjenicko uporiste u Latakiji!
Kikibombona wrote:Iracka armija je ipak saveznik Amerike...
Jel' se za*ebavaš ili stvarno misliš ovo što si napisao??
Iracka armija je odbila ponudu Rusije za zracnu podrsku i porucili da nastavljaju saradjivati sa americkom avijacijom. Amerikanci im na dnevnom nivou salju gomilu oruzja, Rusi im nisu poslali nista. Odlicno to pratim. Gomile oruzja stizu iz Amerike... pa i drugih zemalja zapada...
Zar i oni?
Mislio sam da samo paravojne iracke formacije borave u Siriji. Iracka armija je ipak saveznik Amerike...
Interes pobunjenika je da dogovore primirje prije nego zavrsi rat u Iraku, prije nego padne Mosul ili Faludza. Tek tad ce nagrnuti siiti iz Iraka, a onda su jebali jeza u ledja...
Posteno, nema sta.
Svrgni zajedno sa vanjskim faktorima diktatora u Iraku i brani to cinjenicom da si vecina u zemlji a onda okreni plocu u Siriji pa se bori za "legitimnog diktatora" jer tamo su siiti manjina.
Ali ne sumnjam da ce ovi pobornici siitskog ekspanzionizma, Chellenger, Maystor, Ironman, Em2r, Salik , Arteta , gospodja ministarka i ostali naci metar argumenata da to prikazu kao borbu za prava i slobode. Po njima suniti sami traze ili jednostavno zasluzuju da budu izdominirani kako u Iraku tako i u Siriji.
Last edited by Grean on 10/01/2016 15:34, edited 1 time in total.
cbrt wrote:Postavio gore i prekini da lažeš i izmišljaš više...evo ti opet http://www.liveleak.com/view?i=215_1432210856
Inače je omiljena igra ovih neokomunista da ti njima moraš da dokazuješ istinu inače si lažov a istina se može pronaći na netu sa dva-tri klika mišem...
Hezbullah, zlocini u Kusajru, 2-3 klika misem, ajd meni za ljubav da te ne bih opet ovdje nazvao onim sto jesi.
Sravnili su grad sa zemljom ne obazirući se na preko 20.000 civila u njemu, gađali kolone civila koje su napuštale grad, streljali zarobljenike bez obzira da li su vojnici ili civili, nisu ni proveravali...ne postavljaju oni tek tako video uradke kao ISIS koji se time hvali...jedan od najvećih zločina je u ovome ratu je ono što su oni uradili tamo...inače mi je jako drago što sam uzdrmao vaš neokomunistički kavez
Last edited by cbrt on 10/01/2016 15:33, edited 1 time in total.
Iracka armija je odbila ponudu Rusije za zracnu podrsku i porucili da nastavljaju saradjivati sa americkom avijacijom. Amerikanci im na dnevnom nivou salju gomilu oruzja, Rusi im nisu poslali nista. Odlicno to pratim. Gomile oruzja stizu iz Amerike... pa i drugih zemalja zapada...
Ništa Rusija nije nudila, a priče o pozivu, ponudi, su politički manevri. Irak kupuje oružje i od Rusa. Bagdad (i iračka armija) je taoc Vašingtona i njegove iračke i bliskoistočne politike a ni u snu nije "saveznik".
Last edited by Challenger__ on 10/01/2016 15:35, edited 1 time in total.
Ništa Rusija nije nudila, a priče o pozivu, ponudi, su politički manevri. Irak kupuje oružje i od Rusa. Bagdad (i iračka armija) je taoc Vašingtona i njegove iračke i bliskoistočne politike a ni u snu nije "saveznik".
Jel jos postoji onaj zajednicki stab Iraka, Irana, Sirije i Rusije u Iraku ?
Zar i oni?
Mosul i Faludža i ostali irački gradovi nije to samo problem Isila, uz Isil se tamo bore i druge sunitske vojne formacije. Svako napredovanje šiita u Siriji poklon je Isilu u Iraku. Ko i nije bio za Isil, postaje njegov simpatizer. Ili uz Isil ili pod zemlju poruka je šiitskih formacija koje se bore u Siriji.
To se dakle Sirijcima danas nudi. Ili idite zajedno sa Isilom ili ćemo vas sve pobiti. Za njih trenutno nema trećeg izbora. Ili jedino da se svi saberu na neku livadu u Idlibu i da proglase da kolektivno prihvataju neku od vjera: možda da se preobrate u Jezide, šta ja znam, kršćane itd.