Hvala brudisacitroen xm wrote:Čestitam!
Ima malo posla na njoj, ali mislim da ce zablistati punim sjajem
Na kraju ne uzeh onu sto sam ti spominjao na pp, nego jednu na skroz drugom kraju drzave
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Hvala brudisacitroen xm wrote:Čestitam!
Nek je sa srećom_BataZiv_0809 wrote:Raja kod mene mustuluk![]()
_BataZiv_0809 wrote:Raja kod mene mustuluk![]()
Sin ili kćerka?!_BataZiv_0809 wrote:Raja kod mene mustuluk![]()
_BataZiv_0809 wrote:Hvala ljudstvo, sjajni ste![]()
Slike idu poslije dotjerivanja strpite se malo![]()
Konacno imam to auto, a zelim ga 11 godina
Plava sjedistacitroen xm wrote:Sviđa mi se boja. Koja je boja sjedišta?
https://www.youtube.com/watch?v=ePXb3Pmo3CQ_BataZiv_0809 wrote:Hvala ljudstvo, sjajni ste![]()
bitanga_sa_otesa wrote:https://www.youtube.com/watch?v=ePXb3Pmo3CQ_BataZiv_0809 wrote:Hvala ljudstvo, sjajni ste![]()
Gledao sam jednu sa top paketom opreme ali tom autu jos samo nadgrobni spomenik fali. Takva vriska ispod haube i zeljezara stajl izduv se rijetko vidjajucitroen xm wrote:Jebo opremu, to se bar lako nabaca.Bitna je osnova, a ona je zaključujem po priči odlična.
Manuelna ili automatik ?_BataZiv_0809 wrote:Gledao sam jednu sa top paketom opreme ali tom autu jos samo nadgrobni spomenik fali. Takva vriska ispod haube i zeljezara stajl izduv se rijetko vidjajucitroen xm wrote:Jebo opremu, to se bar lako nabaca.Bitna je osnova, a ona je zaključujem po priči odlična.
Na to sve jos imas kretena od vlasnika koji te uvrijedjenim tonom uvjerava da se to cuje kais koji je "17 KM jbo ga ti" i da je auto bez greske, zategnuto, upakovano i tako ti biseri sa pika
![]()
Ova je na okupu, naravno za skoro punoljetan auto ne mozes ocekivati da mu nista ne fali, ali eto i prodavac je bio posten stvarno.
Eto da ne tusim vise narod, ako koga jos nesto zanima, pitajte
Ručno šaltanjeamar1994 wrote: Manuelna ili automatik ?
Extra_BataZiv_0809 wrote:Ručno šaltanjeamar1994 wrote: Manuelna ili automatik ?
Slazem se530i wrote:Ne bih da budem onaj koji će kvariti zabavu, ali ako nije Kappa coupe, računaj da nikad nikakvu vrijednost neće imati. Mislim kao youngtimer ili oldtimer. Koliko god da potrošiš na taj auto uvijek će vrijediti par hiljada, maraka ili eura - svejedno je. No, vlastiti ćeif i veselje poštujem u svakom slučaju