Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Mustang1

#10951 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Lallana je iza napadaca a posto tu ima dovoljno igraca mislim da on jedini od svih ovih naprijed moze igrati iza njih a Gerrard moze pored njega/iza njega
Ovo gore je napadacki znaci ovi iza napadaca nisu na centru nego u napadu Lallana i Gerrard su na centru :D
BHF_Manijak

#10952 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma ja ti kazem da je frajer krilo, a po potrebi moze igrati u sredini! :mrgreen: Kako god, vise bih volio vidjetu tu Hendersona sa Gerrardom, ispred njih Coutinho, i onda dodjemo na to da je jedna od kupoina bila viska, da li Lallana ili Markovic, jer likovi igraju identicnu poziciju! :-) :roll: :roll: Ako neko kaze "zamjena, sirina kadra", pa ne kupujes za 25-30mil zamjene i da sirs kadar.
Sterlinga imas na drugoj strani, Henderson takodjer krilo moze odigrati, dakle kako god krila su popunjena, a oni ove sezone dovedu dvojicu na toj poziciji.
PrtiBeeGee

#10953 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Mustang1 wrote:Lallana je iza napadaca a posto tu ima dovoljno igraca mislim da on jedini od svih ovih naprijed moze igrati iza njih a Gerrard moze pored njega/iza njega
Ovo gore je napadacki znaci ovi iza napadaca nisu na centru nego u napadu Lallana i Gerrard su na centru :D
Lallana igra sve pozicije koje igra Coutinho pa eto lakse ce ti biti skontat gdje sve moze igrati :-D
Mustang1

#10954 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Ma znam ja da je on najcesce iza napadaca u napadu na bilo kojoj od ove tri pozicije gdje su Lazar,Coutinho i Sterling .. Ali mislim da on jedini moze da igra i jos malo nazad dok ova ostala trojica to ne bi mogla :D
PrtiBeeGee

#10955 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Mustang1 wrote:Ma znam ja da je on najcesce iza napadaca u napadu na bilo kojoj od ove tri pozicije gdje su Lazar,Coutinho i Sterling .. Ali mislim da on jedini moze da igra i jos malo nazad dok ova ostala trojica to ne bi mogla :D
Henderson je od pocetka igro svoju poziciju centralni i ofanzivni vezni pas kao i SG na pocetkus voje karijere... Ali BR ga mnogo forsira nazad sto i nije njegova pozicija i kad je tek dosao u Liverpool svi smo govorili da je skart i da nije za LIV pas iz tog razloga sto nije igrao na svojoj poziciji... Moglo se to vidjeti i prosle sezone kad god je kreno prema naprijed davo je golove i doprinjeo sa dosta svojih asistencija... Sad samo da ne bude tako i sa Lallanom da ga nece stavit bas kraj njega dole i unistit mu njegovu prirodnu poziciju... Kad se samo sjetim koliki je bio talenat R.Babel i kako ga uhaka Benitez guranjem po strani a lik bio klasicni napadac... Kako li planira BR sastaviti ekipu i na kojim ce pozicijama igrati svi ovi igraci "Suso, Kutinjo, Markovic, Lallana, Sterling, Sturidge, Henderson itd itd itd" ... I da budemo realni SG po meni vise nije za prve postave njegove vrijeme je proslo davno se je trebala naci adekvatna zamjena za njega !! Jonsona, Lucasa, Borinija i mozda jos jednog ili dva igraca prodat = otjerat dovest adekvatne zamjene i to je to...... Po meni ce biti pravi test sad u finalu protiv Uniteda pa cemo vidjeti kakvi smo zapravo
vaučer

#10956 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

Kakav bolan test prijateljska utakmica.
Smanji doživljaj malo. :-D
Mustang1

#10957 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Kako sa Unitedom moze biti prijateljska ? :D
King_Kenny

#10958 Re: Liverpool FC

Post by King_Kenny »

Ne vjerujem da ce Gerrard i Henderson ispasti iz ekipe, ako su zdravi. Mislim da ce ove ofanzivce Lallanu, Markovića, Coutinha, Sterlinga i Susoa, Rodgers mijenjati i u startnoj postavi i pozicijama na terenu.
Allen i Can i Lucas na klupi plus Lambert i Ibe... Nije losa ekipa, konačno vise širine...
Mustang1

#10959 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Manquillo mozda cak i danas stigne a Moreno kroz dan dva vjerovatno .. Mislim da nakon sto ova dvojica dodju Rodgers nece vise nikoga dovoditi
BHF_Manijak

#10960 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ovo ce biti kockanje s mladim bekovima, ali opet draze ce mi biti tu mladost gledati nego bogalja Johnsona, jebo kosti svoje ohrndane!
cindrlimindrli

#10961 Re: Liverpool FC

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:Ovo ce biti kockanje s mladim bekovima, ali opet draze ce mi biti tu mladost gledati nego bogalja Johnsona, jebo kosti svoje ohrndane!
Boga ti, je l' to ti pored klubova kakvi su, recimo Everton i City, navijas za ovaj ohrdani tim? :D
Towelie

#10962 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

pored klubova kakvi su, recimo Everton i City,
:lol: :lol: :lol:
A jesu i klubovi...
cindrlimindrli

#10963 Re: Liverpool FC

Post by cindrlimindrli »

Towelie wrote:
pored klubova kakvi su, recimo Everton i City,
:lol: :lol: :lol:
A jesu i klubovi...
Sto to, normalno da jesu klubovi, jedan sampion a drugi pretendent na titulu ove godine. Da sad ne spominjem kako
prvi ima najboljeg napadaca danasnjice a drugi najboljeg defanzivnog veznog u galaksiji. :oops:
I kako mozes pored njih navijati za tamo neke penzionere i kanibale? :D
BHF_Manijak

#10964 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

cindrlimindrli wrote:
BHF_Manijak wrote:Ovo ce biti kockanje s mladim bekovima, ali opet draze ce mi biti tu mladost gledati nego bogalja Johnsona, jebo kosti svoje ohrndane!
Boga ti, je l' to ti pored klubova kakvi su, recimo Everton i City, navijas za ovaj ohrdani tim? :D
Mani mi tog lokalpatrtizma ba! :mrgreen: Ne mjerim ja tako klubove. Normalno da su mi drazi Edin i Muhamed od ostalih, no nema to veze s opredjeljenjem za koji klub navijas. :)
cindrlimindrli

#10965 Re: Liverpool FC

Post by cindrlimindrli »

BHF_Manijak wrote:
cindrlimindrli wrote:
Mani mi tog lokalpatrtizma ba! :mrgreen: Ne mjerim ja tako klubove. Normalno da su mi drazi Edin i Muhamed od ostalih, no nema to veze s opredjeljenjem za koji klub navijas. :)

Duboko si me razocarao kao novinar i publicista, a boga mi i kao navijac... :( :D
BHF_Manijak

#10966 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Besa da 2 gola, Liverpool dobije 3:2, u cemu je problem haveru moj?! :mrgreen: :mrgreen:
Mustang1

#10967 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Sakho betoniro prvu postavu. Ce da bude beton ove sezone. Coutinho i Sterling ismijavaju odbranu Uniteda :D Sreca pa se sudija sazalio pa nije svirao i drugi penal.
seoBIH

#10968 Re: Liverpool FC

Post by seoBIH »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Mustang1

#10969 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Reinu na go ovaj pojma nema :-)
_Reds_

#10970 Re: Liverpool FC

Post by _Reds_ »

Umjesto a ih natrpaju na kraju prvog i pocetkog drugog, oni izgubise.
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#10971 Re: Liverpool FC

Post by Picajzla »

Analno karanje, realno :lol:

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Last edited by Picajzla on 05/08/2014 09:20, edited 1 time in total.
vaučer

#10972 Re: Liverpool FC

Post by vaučer »

:-)
PrtiBeeGee

#10973 Re: Liverpool FC

Post by PrtiBeeGee »

Pobjeda je pobjedan pa makar i ovaj Klix.ba trofej sto ga United osvoji ili kako se vec zove :) !? Sinoc je Liverpool igrao bez Markovica, Aggera, Lallane, Flanagana,, Sturridge. Liverpool je igrao u kombinovanom sastavu sa Jonsonom na lijevom beku dok je United izaso u prvom sastavu ko da ide na finale LP ... Zato su i pobjedili... Po meni Liverpool solidan u 1poluvremenu sa dobrom sansom Kutinja koju je dobro skino De Gea i penal nad Sterlingom koji nije sviran a bio je 100000000000000000% ... Drugo poluvrijeme ne bi ni da komentarisem raspad sistema Jonson moze sa mnom na rekreaciju i onako nam fali jedan da ode donjet vode i dadne sta para kad zafali... Saco ko utvara na terenu... U glavnom sve kad sastavis ko muda smo bili bez napadaca bez odbrane bez sredine ... I o ovome sam ja govorio imas 170mil da potrosis i mjesto da ides na vrhunske igrace da pokrijes pozicije koje ti skripe i od one sice natovarit klupu i svi rahat... A ovako su natovarili i klupu i prvi sastav igracima koji mogu igrat znacajnu ulogu u prvenstvima poput Danskog, Portugalskog i tako to ... I da ove godine ako postignemo u SVIM TAKMICENJIMA oko 50 golova ja cu smatrat to kao uspijeh, jer Liverpool nema napadaca !
batara

#10974 Re: Liverpool FC

Post by batara »

PrtiBeeGee wrote:Pobjeda je pobjedan pa makar i ovaj Klix.ba trofej sto ga United osvoji ili kako se vec zove :) !? Sinoc je Liverpool igrao bez Markovica, Aggera, Lallane, Flanagana,, Sturridge. Liverpool je igrao u kombinovanom sastavu sa Jonsonom na lijevom beku dok je United izaso u prvom sastavu ko da ide na finale LP ... Zato su i pobjedili... Po meni Liverpool solidan u 1poluvremenu sa dobrom sansom Kutinja koju je dobro skino De Gea i penal nad Sterlingom koji nije sviran a bio je 100000000000000000% ... Drugo poluvrijeme ne bi ni da komentarisem raspad sistema Jonson moze sa mnom na rekreaciju i onako nam fali jedan da ode donjet vode i dadne sta para kad zafali... Saco ko utvara na terenu... U glavnom sve kad sastavis ko muda smo bili bez napadaca bez odbrane bez sredine ... I o ovome sam ja govorio imas 170mil da potrosis i mjesto da ides na vrhunske igrace da pokrijes pozicije koje ti skripe i od one sice natovarit klupu i svi rahat... A ovako su natovarili i klupu i prvi sastav igracima koji mogu igrat znacajnu ulogu u prvenstvima poput Danskog, Portugalskog i tako to ... I da ove godine ako postignemo u SVIM TAKMICENJIMA oko 50 golova ja cu smatrat to kao uspijeh, jer Liverpool nema napadaca !
Ma ove godine ako zavrsite na petom mjestu zahvalite bogu :lol: :lol: :lol:

GGMU! :evil:
BHF_Manijak

#10975 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Opet sjajni Skrtel nastavlja da jase. Kakav frajer. On i sakho strasan tandem, ono bukvalno da se prepadnes kakvi su diletanti!
Kod treceg gola samo pogledajte situaciju. Dva jebena stopera po 3 metra od igraca Uniteda. Ondje bi ga zabio igrac Premijer lige BiH, a ne igrac Uniteda!
Kod provg gola Skrtel po obicaju demonstrira katastrofalno postavljanje i pracenje igre.

dakle stara boljka se nastavlja i ove sezone. Odbrana ce da ih kosta u mnogim utakmicama. Samo se nerviram bezze!
Post Reply