Ovo gore je napadacki znaci ovi iza napadaca nisu na centru nego u napadu Lallana i Gerrard su na centru
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Mustang1
#10951 Re: Liverpool FC
Lallana je iza napadaca a posto tu ima dovoljno igraca mislim da on jedini od svih ovih naprijed moze igrati iza njih a Gerrard moze pored njega/iza njega
Ovo gore je napadacki znaci ovi iza napadaca nisu na centru nego u napadu Lallana i Gerrard su na centru
- BHF_Manijak
#10952 Re: Liverpool FC
Ma ja ti kazem da je frajer krilo, a po potrebi moze igrati u sredini!
Kako god, vise bih volio vidjetu tu Hendersona sa Gerrardom, ispred njih Coutinho, i onda dodjemo na to da je jedna od kupoina bila viska, da li Lallana ili Markovic, jer likovi igraju identicnu poziciju!
Ako neko kaze "zamjena, sirina kadra", pa ne kupujes za 25-30mil zamjene i da sirs kadar.
Sterlinga imas na drugoj strani, Henderson takodjer krilo moze odigrati, dakle kako god krila su popunjena, a oni ove sezone dovedu dvojicu na toj poziciji.
Sterlinga imas na drugoj strani, Henderson takodjer krilo moze odigrati, dakle kako god krila su popunjena, a oni ove sezone dovedu dvojicu na toj poziciji.
- PrtiBeeGee
#10953 Re: Liverpool FC
Lallana igra sve pozicije koje igra Coutinho pa eto lakse ce ti biti skontat gdje sve moze igratiMustang1 wrote:Lallana je iza napadaca a posto tu ima dovoljno igraca mislim da on jedini od svih ovih naprijed moze igrati iza njih a Gerrard moze pored njega/iza njega
-
Mustang1
#10954 Re: Liverpool FC
Ma znam ja da je on najcesce iza napadaca u napadu na bilo kojoj od ove tri pozicije gdje su Lazar,Coutinho i Sterling .. Ali mislim da on jedini moze da igra i jos malo nazad dok ova ostala trojica to ne bi mogla 
- PrtiBeeGee
#10955 Re: Liverpool FC
Henderson je od pocetka igro svoju poziciju centralni i ofanzivni vezni pas kao i SG na pocetkus voje karijere... Ali BR ga mnogo forsira nazad sto i nije njegova pozicija i kad je tek dosao u Liverpool svi smo govorili da je skart i da nije za LIV pas iz tog razloga sto nije igrao na svojoj poziciji... Moglo se to vidjeti i prosle sezone kad god je kreno prema naprijed davo je golove i doprinjeo sa dosta svojih asistencija... Sad samo da ne bude tako i sa Lallanom da ga nece stavit bas kraj njega dole i unistit mu njegovu prirodnu poziciju... Kad se samo sjetim koliki je bio talenat R.Babel i kako ga uhaka Benitez guranjem po strani a lik bio klasicni napadac... Kako li planira BR sastaviti ekipu i na kojim ce pozicijama igrati svi ovi igraci "Suso, Kutinjo, Markovic, Lallana, Sterling, Sturidge, Henderson itd itd itd" ... I da budemo realni SG po meni vise nije za prve postave njegove vrijeme je proslo davno se je trebala naci adekvatna zamjena za njega !! Jonsona, Lucasa, Borinija i mozda jos jednog ili dva igraca prodat = otjerat dovest adekvatne zamjene i to je to...... Po meni ce biti pravi test sad u finalu protiv Uniteda pa cemo vidjeti kakvi smo zapravoMustang1 wrote:Ma znam ja da je on najcesce iza napadaca u napadu na bilo kojoj od ove tri pozicije gdje su Lazar,Coutinho i Sterling .. Ali mislim da on jedini moze da igra i jos malo nazad dok ova ostala trojica to ne bi mogla
- vaučer
#10956 Re: Liverpool FC
Kakav bolan test prijateljska utakmica.
Smanji doživljaj malo.
Smanji doživljaj malo.
-
Mustang1
#10957 Re: Liverpool FC
Kako sa Unitedom moze biti prijateljska ? 
- King_Kenny
#10958 Re: Liverpool FC
Ne vjerujem da ce Gerrard i Henderson ispasti iz ekipe, ako su zdravi. Mislim da ce ove ofanzivce Lallanu, Markovića, Coutinha, Sterlinga i Susoa, Rodgers mijenjati i u startnoj postavi i pozicijama na terenu.
Allen i Can i Lucas na klupi plus Lambert i Ibe... Nije losa ekipa, konačno vise širine...
Allen i Can i Lucas na klupi plus Lambert i Ibe... Nije losa ekipa, konačno vise širine...
-
Mustang1
#10959 Re: Liverpool FC
Manquillo mozda cak i danas stigne a Moreno kroz dan dva vjerovatno .. Mislim da nakon sto ova dvojica dodju Rodgers nece vise nikoga dovoditi
- BHF_Manijak
#10960 Re: Liverpool FC
Ovo ce biti kockanje s mladim bekovima, ali opet draze ce mi biti tu mladost gledati nego bogalja Johnsona, jebo kosti svoje ohrndane!
-
cindrlimindrli
#10961 Re: Liverpool FC
Boga ti, je l' to ti pored klubova kakvi su, recimo Everton i City, navijas za ovaj ohrdani tim?BHF_Manijak wrote:Ovo ce biti kockanje s mladim bekovima, ali opet draze ce mi biti tu mladost gledati nego bogalja Johnsona, jebo kosti svoje ohrndane!
- Towelie
#10962 Re: Liverpool FC
pored klubova kakvi su, recimo Everton i City,
A jesu i klubovi...
-
cindrlimindrli
#10963 Re: Liverpool FC
Sto to, normalno da jesu klubovi, jedan sampion a drugi pretendent na titulu ove godine. Da sad ne spominjem kakoTowelie wrote:pored klubova kakvi su, recimo Everton i City,![]()
![]()
![]()
A jesu i klubovi...
prvi ima najboljeg napadaca danasnjice a drugi najboljeg defanzivnog veznog u galaksiji.
I kako mozes pored njih navijati za tamo neke penzionere i kanibale?
- BHF_Manijak
#10964 Re: Liverpool FC
Mani mi tog lokalpatrtizma ba!cindrlimindrli wrote:Boga ti, je l' to ti pored klubova kakvi su, recimo Everton i City, navijas za ovaj ohrdani tim?BHF_Manijak wrote:Ovo ce biti kockanje s mladim bekovima, ali opet draze ce mi biti tu mladost gledati nego bogalja Johnsona, jebo kosti svoje ohrndane!
-
cindrlimindrli
#10965 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote:Mani mi tog lokalpatrtizma ba!cindrlimindrli wrote:Boga ti, je l' to ti pored klubova kakvi su, recimo Everton i City, navijas za ovaj ohrdani tim?BHF_Manijak wrote:Ovo ce biti kockanje s mladim bekovima, ali opet draze ce mi biti tu mladost gledati nego bogalja Johnsona, jebo kosti svoje ohrndane!Ne mjerim ja tako klubove. Normalno da su mi drazi Edin i Muhamed od ostalih, no nema to veze s opredjeljenjem za koji klub navijas.
Duboko si me razocarao kao novinar i publicista, a boga mi i kao navijac...
- BHF_Manijak
#10966 Re: Liverpool FC
Besa da 2 gola, Liverpool dobije 3:2, u cemu je problem haveru moj?!

-
Mustang1
#10967 Re: Liverpool FC
Sakho betoniro prvu postavu. Ce da bude beton ove sezone. Coutinho i Sterling ismijavaju odbranu Uniteda
Sreca pa se sudija sazalio pa nije svirao i drugi penal.
-
Mustang1
#10969 Re: Liverpool FC
Reinu na go ovaj pojma nema 
- _Reds_
#10970 Re: Liverpool FC
Umjesto a ih natrpaju na kraju prvog i pocetkog drugog, oni izgubise.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#10971 Re: Liverpool FC
Analno karanje, realno 
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Last edited by Picajzla on 05/08/2014 09:20, edited 1 time in total.
- PrtiBeeGee
#10973 Re: Liverpool FC
Pobjeda je pobjedan pa makar i ovaj Klix.ba trofej sto ga United osvoji ili kako se vec zove
!? Sinoc je Liverpool igrao bez Markovica, Aggera, Lallane, Flanagana,, Sturridge. Liverpool je igrao u kombinovanom sastavu sa Jonsonom na lijevom beku dok je United izaso u prvom sastavu ko da ide na finale LP ... Zato su i pobjedili... Po meni Liverpool solidan u 1poluvremenu sa dobrom sansom Kutinja koju je dobro skino De Gea i penal nad Sterlingom koji nije sviran a bio je 100000000000000000% ... Drugo poluvrijeme ne bi ni da komentarisem raspad sistema Jonson moze sa mnom na rekreaciju i onako nam fali jedan da ode donjet vode i dadne sta para kad zafali... Saco ko utvara na terenu... U glavnom sve kad sastavis ko muda smo bili bez napadaca bez odbrane bez sredine ... I o ovome sam ja govorio imas 170mil da potrosis i mjesto da ides na vrhunske igrace da pokrijes pozicije koje ti skripe i od one sice natovarit klupu i svi rahat... A ovako su natovarili i klupu i prvi sastav igracima koji mogu igrat znacajnu ulogu u prvenstvima poput Danskog, Portugalskog i tako to ... I da ove godine ako postignemo u SVIM TAKMICENJIMA oko 50 golova ja cu smatrat to kao uspijeh, jer Liverpool nema napadaca !
-
batara
#10974 Re: Liverpool FC
Ma ove godine ako zavrsite na petom mjestu zahvalite boguPrtiBeeGee wrote:Pobjeda je pobjedan pa makar i ovaj Klix.ba trofej sto ga United osvoji ili kako se vec zove!? Sinoc je Liverpool igrao bez Markovica, Aggera, Lallane, Flanagana,, Sturridge. Liverpool je igrao u kombinovanom sastavu sa Jonsonom na lijevom beku dok je United izaso u prvom sastavu ko da ide na finale LP ... Zato su i pobjedili... Po meni Liverpool solidan u 1poluvremenu sa dobrom sansom Kutinja koju je dobro skino De Gea i penal nad Sterlingom koji nije sviran a bio je 100000000000000000% ... Drugo poluvrijeme ne bi ni da komentarisem raspad sistema Jonson moze sa mnom na rekreaciju i onako nam fali jedan da ode donjet vode i dadne sta para kad zafali... Saco ko utvara na terenu... U glavnom sve kad sastavis ko muda smo bili bez napadaca bez odbrane bez sredine ... I o ovome sam ja govorio imas 170mil da potrosis i mjesto da ides na vrhunske igrace da pokrijes pozicije koje ti skripe i od one sice natovarit klupu i svi rahat... A ovako su natovarili i klupu i prvi sastav igracima koji mogu igrat znacajnu ulogu u prvenstvima poput Danskog, Portugalskog i tako to ... I da ove godine ako postignemo u SVIM TAKMICENJIMA oko 50 golova ja cu smatrat to kao uspijeh, jer Liverpool nema napadaca !
GGMU!
- BHF_Manijak
#10975 Re: Liverpool FC
Opet sjajni Skrtel nastavlja da jase. Kakav frajer. On i sakho strasan tandem, ono bukvalno da se prepadnes kakvi su diletanti!
Kod treceg gola samo pogledajte situaciju. Dva jebena stopera po 3 metra od igraca Uniteda. Ondje bi ga zabio igrac Premijer lige BiH, a ne igrac Uniteda!
Kod provg gola Skrtel po obicaju demonstrira katastrofalno postavljanje i pracenje igre.
dakle stara boljka se nastavlja i ove sezone. Odbrana ce da ih kosta u mnogim utakmicama. Samo se nerviram bezze!
Kod treceg gola samo pogledajte situaciju. Dva jebena stopera po 3 metra od igraca Uniteda. Ondje bi ga zabio igrac Premijer lige BiH, a ne igrac Uniteda!
Kod provg gola Skrtel po obicaju demonstrira katastrofalno postavljanje i pracenje igre.
dakle stara boljka se nastavlja i ove sezone. Odbrana ce da ih kosta u mnogim utakmicama. Samo se nerviram bezze!