tempuser wrote:ing-ecc wrote:Budu na prosirenju kad se spustas na nekih 400-500 m poslije tunela, najcesce budu patrole a po nekad i radar. I u posljednje vrijeme urijetko vidjeni na autobuskom stajalistu u dijelu samog naselja Bradina.
Ovi ispod tunela hvataju punu, jedan drot se naklati na bankinu s lijeve strane i gleda, a ovaj na prosirenju s desne zaustavlja. Mislim da nemaju dovoljno ravca da pucaju radarom. Ove godine nijednom nisam vidio patrolu u Bradini.
U KS stoje na raznim mjestima, kad se krene dole:
1. Preko puta Binga u Hadžićima, fataju ove iz Sarajeva, 50 ograničenje
2. Kod pumpe Silsila, zaštekaju se iza garanpa, i fataju na foru, ide ograničenje 70 pa 60
3. Na izlazu iz Tarčina (Sa - Mo), na skretanju za autoban, ograničenje 50 prije krvine
4. Na skretanju za Smucku
U HNK nemaš radara tronožaca
90% vremena imaš patrolu na silasku niz Ivan, u Raštelici, stoje iza one kuće, preko puta onih što šumu izvlače
onda ih imaš na bradini, kod Zukića stoje, i hvataju ove što pretiču kolonu na mjestu gdje je dozvoljeno preticati, ili se ne vrate na vrijeme
stoje i u ovčarima, ali to je rutinska kontrola
dalje ih nemaš do Ostrožca, tu i radar bude, jer je 40 ograničenje zbog škole, a oni iza grma
onda ih imaš kad fataju preticače preko mosta u Ribićima, isto tako se zaštekaju u grm i skoče... fataju na potezu Sa - MO, jednom mi tako iskoči pred auto, leđima mi okrenut... motociklist je preticao kolonu na mostu
do mostara ti je čisto 90%
imaš patrolu standardnu koja zaustavlja Mo - Sa, ove što pretiču preko mostića u Komarovom dolu
I ponekad patrolu u Potocima
I ponekad patrolu u drežnici iz pravca sarajeva, također zna radar da bude, 70 ograničenje