Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
leškarenje wrote:DaBogda ispali i fašisti i kone......zabole me kita za državni koeficijent koji je nebitan.
Mišo_Kovač wrote:Sretno sarajvu i širokači. Željezničaru želim spor i mukotrpan (sportski) potop u titogradu
iskreno mi je bilo zao sto je sarajevo ispalo, ali kad covjek vidi ovakve komentare malo manje mu bude zao
Vega_Brothers wrote:Sarajevo - Moldavci igra se dosta brže, otvorenije. Zeta - Željezničar tipična utakmica 1. lige Federacije BiH, ovdje neće biti 2 čestita šuta u okvir gola u 90 minuta.
leškarenje wrote:DaBogda ispali i fašisti i kone......zabole me kita za državni koeficijent koji je nebitan.
Mišo_Kovač wrote:Sretno sarajvu i širokači. Željezničaru želim spor i mukotrpan (sportski) potop u titogradu
iskreno mi je bilo zao sto je sarajevo ispalo, ali kad covjek vidi ovakve komentare malo manje mu bude zao
Vega_Brothers wrote:Sarajevo - Moldavci igra se dosta brže, otvorenije. Zeta - Željezničar tipična utakmica 1. lige Federacije BiH, ovdje neće biti 2 čestita šuta u okvir gola u 90 minuta.
strucnjak prognozer
Ja evo ne znam,postidio si me mozda shvatiš da ima neko koga zabole kita za sve ostale klubove,a pogotovo za fašističke i gradskog rivala. E kad shvatiš onda neka ti ja padnem na pamet,taj sam
Šibicar wrote:
Smijesno je kako neko uopste moze i povjerovati u sistem skeniranja ulaznica kad ljudi imaju oci i vide koliko je raje bilo.
nece vama vise trebati ovaj sistem skeniranja, navodno je odluceno da se bojkotuje uprava tako sto se nece kupovati karte ali ce se dolaziti na utakmicu