prvih 500njak izaslo.
jedna avio bomba roknula u centru damaska izgleda pilot pa pogrijesi
bombardovanje dume se nastavlja.
meeehhhh
ne podrzavaju oni dzaba asada pa tako rezonuju.sumirprimus wrote:pretjeruete nigdje nije opovrgnuo agresiju na drzavu i stradanje sarajeva.
samo je reko da su nas rokali iz aviona i helikoptera posipali napalmom fosforom barelima i cim sve ne bog te pito na sta bi izaslo.
tako sam ja shvatio.
a nisu realno, nisu mogli,smjeli...
iskreno ni meni to nije jasno.The 51st State wrote:ne podrzavaju oni dzaba asada pa tako rezonuju.sumirprimus wrote:pretjeruete nigdje nije opovrgnuo agresiju na drzavu i stradanje sarajeva.
samo je reko da su nas rokali iz aviona i helikoptera posipali napalmom fosforom barelima i cim sve ne bog te pito na sta bi izaslo.
tako sam ja shvatio.
a nisu realno, nisu mogli,smjeli...
ovo nije usporedba već ismijavanjeThe 51st State wrote:sta cu odstupati kad sto god da ti kazem pogresno ces skontati, a jeli to ne smijem nasu patnju uporedjivati sa necijom drugom patnjom i to onako akademski bez uplitanja licnih tragedija?

to se može drugačije reći.The 51st State wrote:a teska covjeka, kakvo ismijavanje nego cisto poredjenje sa onim klipom sto je ultrasarajevo postavio sa izlaskom civila iz gute i to na hipotetskom nivou, ako to nisi u stanju shvatiti ne znam sta bih ti drugo reko.
Ne branim ja njega kao njega, zna on potezak biti, ali mi je glupo da se mi koji smo rat proveli u Sarajevu medjusobno svadjamo na ovakvim temama. Ostavimo to ovima sto im nezavisna RS nije mrska ili onima koji jedni drugima prijete unistenjem na osnovu toga jesu li shiti ili suniti...DaysleepeR wrote:gandalf jarana brani a jaran ne odstupa sekunde
Skontao kad sam napisao, ali siti dodje kao kontra gladni, moradoh nesta staviti...sumirprimus wrote:joj to shit stvarno zvuci lose![]()
sijeGandalfSivi wrote:Skontao kad sam napisao, ali siti dodje kao kontra gladni, moradoh nesta staviti...sumirprimus wrote:joj to shit stvarno zvuci lose![]()
Books of Ra na 500 cipsumirprimus wrote:a u pm usli i u ovu termu.
odo se napit pa na aparate.,
Deligacija State Departmenta u Manbidzu!Kikibombona wrote:US: We will remain in Manbij for as long as necessary
http://www.kurdistan24.net/en/news/9f78 ... 2df8d4c1b2“We remain in Manbij, and we remain working with our partners there on the ground,” she said, responding to a request from Kurdistan 24 for clarification of this issue.
“We have no intention of leaving,” she continued, “and we’ll keep staying there as long as we need to.”

Delegation of senior #US diplomatic and military officials visit #Manbij to affirm that they would stand beside the #SDF and protect the region against any external attack.
"U.S. troops are in Manbij to keep the peace, and our troops are not leaving," a U.S. spokesperson told Ahval on Wednesday.
Jedno pitanje, jeli vrijedjanje drugih forumasa ovo nazivanje vehabijama?Maystor wrote:Dno dna. Vehabija.DaysleepeR wrote:Ovo se ne piše ljudima koji su izgubili svoje u ratu.
nisam al naletim da vidim ko vodi na forumusumirprimus wrote:jesi za danas zavrsio s obavezama da mozes rahat pratit muhafaca?muhafuca wrote:Navodno poceo napad s juga na Ayn Tarma
![]()
pitanje jedno ako moze jesi i ti iz zenice???
Uzima on BiH i Sarajevo u usta jer prizori civila koji napuštaju Gutu pokazuju da je taj narod sit vehabijskih uhljupa, da oni koji su na ovoj temi preferirali tzv. "revoluciju" ne poznaju Siriju, da su u gigantskoj zabludi kao i vehabocionisti, da su - htjeli ne htjeli - jedna duša sa Tel Avivom i Rijadom.DaysleepeR wrote:Pa se evo čude ljudi što meni smeta uzimanje rata u BiH u usta...
The 51st State wrote:turci micu zid na granici sa ayn al arabom, nece ih ameri jebavati u mozak ocigledno.
Agricultural lands control, updated map:
SDF - 57%
Assad - 27%
Rebel - 15%
ISIS - 1%