Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
caros wrote: ↑01/07/2023 01:05
Ako je makar ne pokušamo relaksirati onda si valjda spreman da se vratiš i da nas braniš? Ustvari, tvoj dobri Komšara bi ovo sve završio danas, a ne kao ovi hudnici iz trojke, jelde?
U nekom normalnom svijetu na relaksaciji bi trebali da insistiraju oni koji je raspakivaju (snsd, hns) a ne druga strana.
Velkoski wrote: ↑01/07/2023 01:14
Ja ne znam šta ti i tebi slični očekujete, da se izvadi neki magični štapić i obriše sve od 1995. do danas? Da se za pola godine pomete sav cirkus i Dodik prevede na Islam? Fakat ne razumijem
Dodik "državne udare" pravi preko deceniju btw
Da, za sve je kriva sda, nikako snsd, hdz. U tu priču ne vjeruju više ni babaroge.
Ja ne znam šta ti i tebi slični očekujete, da se izvadi neki magični štapić i obriše sve od 1995. do danas? Da se za pola godine pomete sav cirkus i Dodik prevede na Islam? Fakat ne razumijem
Da, za sve je kriva sda, nikako snsd, hdz. U tu priču ne vjeruju više ni babaroge.
wtf???
Čitava poenta jeste da od trojke očekuješ da magično napravi državu u šest mjeseci, ko uopšte tvrdi da HDZ i SNSD nisu saučesnici?
Da vadimo onda puške jer se to nikada neće desiti?
wtf???
Čitava poenta jeste da od trojke očekuješ da magično napravi državu u šest mjeseci, ko uopšte tvrdi da HDZ i SNSD nisu saučesnici?
Trojka je obećavala programsku koaliciju, europskog Čovića, relaksiranu atmosferu i nekog novog Dodika, to su njihove riječi. I u šest mjeseci dobijemo najveći udar na državu i njene institucije od završetka rata, top level podivljalog Dodika i još veći level hinjaluka Dragana Čovića. To su gole i neumoljive činjenice.
I opet neki nemaju muda to priznati nego se bave rezervnom klupom, sda. Valjda, u svojoj nemoći, najlakše se na svoje istresti. Sto puta viđeno.
Ne znam kako ce se sve ovo zavrsiti .. samo znam da je sreca da SDA nije na vlasti .. i ovo bi oni progutali samo da Seka i stranka ostanu netaknute ..
Ovo je očito režirana predstava.
Svi napadaju trojku da su sve dali Dodiku i Draganu pa oni sad kao nešto psuju Dodiku i raja navija.
Mene to jako plaši jer to znači da su opet nešto dali.
Vjerovatno međunarodne sudije i pare.
Lex77 wrote: ↑01/07/2023 07:03
Svi napadaju trojku da su sve dali Dodiku i Draganu pa oni sad kao nešto psuju Dodiku i raja navija.
Lex77 wrote: ↑01/07/2023 07:03
Takoe, nabacuje Dodik volej opozicionom Baketu...hoce Dodo da ozivi Baketa...
Last edited by Vaya on 01/07/2023 07:15, edited 1 time in total.
Trojka je obećavala programsku koaliciju, europskog Čovića, relaksiranu atmosferu i nekog novog Dodika, to su njihove riječi. I u šest mjeseci dobijemo najveći udar na državu i njene institucije od završetka rata, top level podivljalog Dodika i još veći level hinjaluka Dragana Čovića. To su gole i neumoljive činjenice.
I opet neki nemaju muda to priznati nego se bave rezervnom klupom, sda. Valjda, u svojoj nemoći, najlakše se na svoje istresti. Sto puta viđeno.
Sta su sebi Niksic, Konakovic i Forto sebi dopustili to je nevjerovatno. Zamisli neki susret u Tel Avivu i slicnu situaciju ono kao opsujes holokaust. Pitanje je da li bi tvoji unuci sunce ikada vise vidjeli.
kakabanja213 wrote: ↑01/07/2023 07:31
Sta su sebi Niksic, Konakovic i Forto sebi dopustili to je nevjerovatno. Zamisli neki susret u Tel Avivu i slicnu situaciju ono kao opsujes holokaust. Pitanje je da li bi tvoji unuci sunce ikada vise vidjeli.
Šta predlažeš?
Trebali su sva trojica - Nikšić, Forto i Konaković, prvo pojedinčno, a onda sva trojica uglas izgovoriti Dodiku: "Jedi govna, Milorade", i na kraju ustati i pokazati spremnost Miloradu da bi se fizički potukli s njim. Pa bi Milorad izgovorio "Nek vam čača jede govna", i konačno bi se izvinuli jedan drugima, i tako bi sastanak bio nastavljen, a Nikšić, Forto i Konaković objesili bi lovorike na vratove i bili narodni heroji na pola države.
Trebali su sva trojica - Nikšić, Forto i Konaković, prvo pojedinčno, a onda sva trojica uglas izgovoriti Dodiku: "Jedi govna, Milorade", i na kraju ustati i pokazati spremnost Miloradu da bi se fizički potukli s njim. Pa bi Milorad izgovorio "Nek vam čača jede govna", i konačno bi se izvinuli jedan drugima, i tako bi sastanak bio nastavljen, a Nikšić, Forto i Konaković objesili bi lovorike na vratove i bili narodni heroji na pola države.
Ovako se vodi politika, na "Bajin" način
Pa pokusaj opsovati holokaust u zap Evropi pa ces viditi kakva se politika vodi.
Pogledaj i vijesti iz Francuske pa ces viditi sta je politika tolerancije, i uzrok i posljedicu.
Mićka sta trenutno drzi u srba na vlasi su pare. Nek ne plati jednom plate i penzije, vidjet ce te doklen ide to srbovanje. Seljaka boli racku on ima zemlju i stoku i od toga zivi. Stanovnistvo po gradovima koji zive od plata i penzija bi mu se najebali mamare. Do kraja godine bi mu otislo stanovnistva velicine Banjaluke.
Iz njemacke kompanija za proizvodnju automobila otvorila urede za zaposljavanje i to u Prnjavoru. Et posla i para. Samo pare. Mentori sto su mu nabacivali su u debelim problemima, rusi vise ne znaju kud udaraju, glave lete. Orban mrtvi kokuz, doveo madjare na rub siromastva, pićkousti svake subote mu stotine hiljada gradjana jebu mater na ulicama, do jednom itd itd.
Imate video, Helez otvoreno progovorio, bez dlake na jeziku. Jedino sto nije u pravu u tom planu B je 70% bi uzelo pusku. Tu se je preracunao. Jedina opcija plana B je NATO i stavljanje trupa na granicu i Brčko. Moze onda Mićko qurcu svirat i psovat.
SDP, komunjara, trojkaš, izdajica i peder je jedini poslije trijes godina imao MUDA i Jebat Mater. sdO il SDFA i mrmljanje i pucketanje po prstima. Ma hajte molim vas. Dze smuČko jel se otrijeznio.
Najniža penzija u Republici Srpskoj nakon povećanja bit će 275,29 KM
Dajte ljudi o cemu pricamo više. Dobre plate i penzije imaju samo privilegovani. I u pederaciji je isto al ima naznaka da se to hoce mjenjat. Da je osto bOkir, isli bi svi pred Begovu da nam dijeli cenera sadake. Nema drzave bez ljudi a nema vlasti bez zadovoljnog stanovnistva. Ima al onda si zasluzio takvu vlast i nek te jebu.
Izetbegović predlaže: Trojka je zbunjena... Moramo svi zajedno, kompletan probosanski blok, stati protiv Dodika!
Sta ovaj bezkicmenjak vise hoce. Pritislo mu zenturacu i sad Mićko ide spasavanje diverzanta bOkira. Nema veceg mlohavca i bezkicmenjaka od njega. Ako ce mo pravo, otvoreno. Sve sto je imalo ko neka MUDA je otislo iz sdO. Vracanje bOkira u probosanske vode. Mozemo odmah kartu za Malmo il Stutgart.
Ima li negdje potvrda da sumska mora vratiti jos pola milijarde eura ove godine? Sjecam se da je Crnadak jednom o tome govorio na BN-u ali ne znam jeli istina
kokakolas wrote: ↑01/07/2023 09:02
Ima li negdje potvrda da sumska mora vratiti jos pola milijarde eura ove godine? Sjecam se da je Crnadak jednom o tome govorio na BN-u ali ne znam jeli istina
Nije istina. Zapad duguje entitetu RS milijardu, i nece da im plati.
Naime, u junu ove godine ovom bosanskohercegovačkom entitetu dospijeva najveća rata od 200 miliona evra za obveznice koje su prodane na bečkoj berzi prije pet godina.
Iz Ministarstva finansija RS nije odgovoreno na upit Radija Slobodna Evropa (RSE) iz kojih izvora će biti isplaćena ova rata.
Ovdje se ne završavaju dugovanja RS. Do kraja godine Republika Srpska treba da vrati više od 500 miliona evra koje je posudila od raznih finansijskih institucija.
kokakolas wrote: ↑01/07/2023 09:02
Nije istina. Zapad duguje entitetu RS milijardu, i nece da im plati.
Naime, u junu ove godine ovom bosanskohercegovačkom entitetu dospijeva najveća rata od 200 miliona evra za obveznice koje su prodane na bečkoj berzi prije pet godina.
Iz Ministarstva finansija RS nije odgovoreno na upit Radija Slobodna Evropa (RSE) iz kojih izvora će biti isplaćena ova rata.
Ovdje se ne završavaju dugovanja RS. Do kraja godine Republika Srpska treba da vrati više od 500 miliona evra koje je posudila od raznih finansijskih institucija.
Pa doooobro… u oktoMbru ce se emitovati nebeske obveznice sa kamatom od 12% i rEsena stvar