Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pitar sa Kariba wrote: ↑25/07/2020 10:37
Danas se sastaju:
17:30 Sarajevo – GOŠK (Livestream FK Sarajevo)
17:30 Sloboda – Olimpik (Livestream FK Sloboda)
17:30 Radnik – Loznica (Portal MojaBijeljina)
18:00 ŠB – Neretvanac (RTVHB)
18:30 Željezničar – Tuzla City (YouTube kanal FK Željezničar) još jedna u nizu neistina da mi preuzimamo od sport1 prijenos tako da možeš editirati do sutra , vatrica žešća.
18:30 Velež – Mladost DK (Nokia 3310)
20:00 Zrinjski – Posušje (Zrinjski TV)
opasnost od .....virusa
nemoć plač kukanje fanimijada tinijada
17:30 FCS – GOŠK (Bordo TV kuća Nam Ham Vietnam) 2 ko stadion Gradski
17:30 Sloboda – Olimpik (Livestream FK Sloboda) 2
17:30 Radnik – Loznica (Portal MojaBijeljina) X
18:00 ŠB – Neretvanac (RTVKiseljak ) 1
18:30 Željezničar – Tuzla City (YouTube kanal FK Željezničar)
a Plave će testirati Tuzla City. Susret se igra na glavnom terenu Grbavice bez prisustva gledalaca, a uz direktan prenos na Youtube kanalu FK Željezničar.
Željezničar je u dosadašnjem dijelu priprema odigrao šest pripremnih utakmice. Ekipa Amara Osima savladala je Velež sa 3:2, Goražde sa 4:0, GOŠK sa 2:1, Bosnu Visoko sa 3:0, Igman sa 6:0, te su remizirali sa Širokim Brijegom 1:1. U subotu od 18:30 sati je na rasporedu nova pripremna utakmica, a Plave će testirati Tuzla City. Susret se igra na glavnom terenu Grbavice bez prisustva gledalaca, a uz direktan prenos na Youtube kanalu FK Željezničar.
Ja bih dodao uz saradnju sa Sport1 , ali kako su pitari operisani od pojma ''saradnja '' , ne mogu im pomoć
budzetlija wrote: ↑25/07/2020 22:27
Al kažu i to objektivno da je ovaj najbolji stoper lige, 2 tekme odigrao
Ma opste ludilo!
Najbolji stoper lige, potpisali ga sa mogucnoscu produzenja ali onda kaze igrao a nisu ga ni morali placati, A.O. ga doveo da odigra evropu ali nisu nikad ni racunali na njega....
Nadzorna_ploca wrote: ↑26/07/2020 10:28
Jeli u Krupe i dalje ona vjestacka podloga?
Neko je postavljao sliku, ali ne mogu da skontam jeli isto ili su mijenjali.
Mijenjali su, ali ne znam šta su sad postavili. Bio je neki dan članak o tome. Samo naslov sam vidio, pa nemam više informacija.
budzetlija wrote: ↑25/07/2020 22:27
Al kažu i to objektivno da je ovaj najbolji stoper lige, 2 tekme odigrao
Ma opste ludilo!
Najbolji stoper lige, potpisali ga sa mogucnoscu produzenja ali onda kaze igrao a nisu ga ni morali placati, A.O. ga doveo da odigra evropu ali nisu nikad ni racunali na njega....
LUDILO....
Ma ja ba htjeli naku carlamu, ali eto nije uspjelo