Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Freamon Lester wrote:
Dok je prodavao za SDA onda je prolazilo, a sad kad solira onda da ga se grozimo? Kao sto rekoh neko je uocio falinku u logici koji je centrala otpustila...
Ah da. I zasto ga nisu zatvorili ako je bandit? Sve pravosudno-policijske funkcije su u SDA rukama.
Kome je prolazilo ne znam...ja se na onakve licno krstim cim iz dzamije izadjem
i onda ako je sve u rukama sda zasto bi onda bila panika...zatvore ga 12 dana pred izbore i zdrao
prije ce biti da zeleni s njim napadaju vraceta
Freamon Lester wrote:
Dok je prodavao za SDA onda je prolazilo, a sad kad solira onda da ga se grozimo? Kao sto rekoh neko je uocio falinku u logici koji je centrala otpustila...
Ah da. I zasto ga nisu zatvorili ako je bandit? Sve pravosudno-policijske funkcije su u SDA rukama.
i onda ako je sve u rukama sda zasto bi onda bila panika...zatvore ga 12 dana pred izbore i zdrao
Jedino glasacko tijelo koje Fuad moze uzeti je ono gdje asfalt prestaje...
Edit:
Kome je prolazilo? Pa nije ga Valentin Incko postavio za zamjenika ministra finansija FBiH...
Freamon Lester wrote:
Jedino glasacko tijelo koje Fuad moze uzeti je ono gdje asfalt prestaje...
Edit:
Kome je prolazilo? Pa nije ga Valentin Incko postavio za zamjenika ministra finansija FBiH...
'bem ti zelje kad se pocne sa Donjim i Gornjim Vakufom na temi o Zenici...
a ti Bato, samo da znas, bilo da je Gornji dole ili Donji gore velika je sansa da ces biti heban. tako da tu geografiju bolje ne pominjati.
a sto se tice Fude, za njega sam se neckam da li baciti glas, samo sam neodlucan jer se Mirad jos nije oglasio. sve se smijemo amerima oko izbora koji imaju, a kod nas isti hurac - budalu ili lazljivca...
_BataZiv_0809 wrote:Misljenja sam da bismo se trebali skoncentrisati na kandidata koji ima sanse protiv majcine suze.
Glasanje za Mirada i slicne je isto i da nisi glasao. A ko ne glasa, taj ustvari glasa za aktuelno stanje.
Da ima neko normalan od ponuđenih kandidata, čovjek bi se i zamislio.
Nikad prije nisam čula za Hasana Helvidu, Vildanu Dedić ni onog Eldina. Faika lično poznajem, hvala, ja onakvog načelnika ne bih. Ni Ramu Isaka. Ni Fuada. Ni Pojavnika. Ni Mirada. (Fakat treba uvesti glasanje protiv nekoga.)
Ostaje SDP, ali i oni su čučnuli.
Dakle, glasamo za aktuelno stanje.
Satori wrote:
Nikad prije nisam čula za Hasana Helvidu, Vildanu Dedić ni onog Eldina. Faika lično poznajem, hvala, ja onakvog načelnika ne bih. Ni Ramu Isaka. Ni Fuada. Ni Pojavnika. Ni Mirada. (Fakat treba uvesti glasanje protiv nekoga.)
Eldin djeluje kao najozbiljnija prijetnja Naidinu.
Pa ako vec ne znas za koga glasati, glasaj za nekog ko je najmanje zlo, nemojte samo za trenutne. Svi pljuju protiv SDA, a dan izbora ne izadju glasati odnosno uvijek se nadje razlog zasto ipak moram za njih dati glas. Nevjerovatno.
Satori wrote:
Eldin djeluje kao najozbiljnija prijetnja Naidinu.
Pa i ne zezam. Realno u post Husino vrijeme oni imaju sanse za pobjedu tek ako se opozicija usitni. To gledamo svake izbore. I zadnje izbore su realno gledajuci izgubili (DF i SBB kao glavni konkurenti su skupa dobili vise glasova).
Sad imas buckuris od kandidata od kojih ce svaki odvuci par stotina glasova, dok je Naidin siguran za najmanje 4-5 hiljada.
U toj konstelaciji odnosa treba traziti nekoga ko ima najbolje sanse da mu parira.
slavemaster wrote:hoce li neko od vas bit posmatrac? valja kontrolisat dodavanje iksica
Ja sam na proslim bio, zvao me frend iz neke stranke ne znam ni koja je bila i upisao me. Covjek se ozenio nema ga ni na mapi ove godine. M0rem li se gdje drugo ubaciti?
slavemaster wrote:hoce li neko od vas bit posmatrac? valja kontrolisat dodavanje iksica
Ja sam na proslim bio, zvao me frend iz neke stranke ne znam ni koja je bila i upisao me. Covjek se ozenio nema ga ni na mapi ove godine. M0rem li se gdje drugo ubaciti?
ne nudim nista, samo pitam mnogi koji su na listama kazu ma ne galsajte za stranke nego za ljude(hoce rec za mene) a ima ih u svakoj stranci po nekolko...
a ustvari dopisace se x prvom na listi (minimalno) i sta se dobije....hovno