FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- dembele
#10926 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne zna se ko je veći cirkusant: Senad ili Milorad? Najbolje bi bilo obojicu u paketu maknuti sa javne scene.
- spinel_
#10927 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Zna je kakav je Dodik, ne znam ovo mu nije trebalo. Jos mu na noge dolazio
- armin071
#10928 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senade ako te zanima kako izgleda ozbiljan novinar upališ emisije sa Amirom Zukićem i dobro proučiš. Ovo večeras je bio cirkus.
-
L u c i f e r
#10929 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senade
Penzija
Penzija
-
RtrnOfSalisbury
#10930 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
martin u zg martin iz zg a sence u bl i sence iz bl
- mayab
#10931 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne znam sta ste ocekivali,
ja se mogu sjetiti dva ili tri Senadova intervjua sa dodikom , i svi su karina,
dupeuvlakačka limunada, kafansko mlaćenje prazne slame....
Dodika su dobro propitali na N1 Zvonko Komšić i Zukić, na TV1 Ognjen Blagojević (on je i prekinuo intervju kad je dodik krenuo prostačiti i kmečati), i ona ženka iz Srbije
ja se mogu sjetiti dva ili tri Senadova intervjua sa dodikom , i svi su karina,
dupeuvlakačka limunada, kafansko mlaćenje prazne slame....
Dodika su dobro propitali na N1 Zvonko Komšić i Zukić, na TV1 Ognjen Blagojević (on je i prekinuo intervju kad je dodik krenuo prostačiti i kmečati), i ona ženka iz Srbije
- karanana
#10932 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Fulio sam ali necu premotati ni gledati reprizu
- Romanista 101%
#10933 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma meni je Senad definitivno pao kada je napravio intervju sa zlocincem Krajisnikom. I to na nacin na koji je odradio to. Otisao mu na noge, i jos ga respektira kao da je ovaj odbranio Bosnu. Novinar treba ipak da ima neku granicu. Nekad mi se cini da moze otisao bi u Hag i napravio "EKSLUZIVAN" intervju sa Mladicem i Karadzicem! Ovo sad uopste nije iznenadjenje. Drzava se raspada, a on se brine za Crnu Goru. U redu OK, nemam nista protiv Djukanovica. Bio je dobro uradjen intervju i vidi se da se pripremio. Ali trebas znati KADA praviti i sa kim intervju. I jos mu Mile sinoc otvoreno kaze, kod nas je to mali problem, ali u BiH je to bas ozbiljno. Sto je 100% tacno. Sto ne dovedes nekog Bosnjackog politicara i ne pitas poduzima li se sta za odbranu zemlju? Onda, nekog iz suda hoce li se dizati optuznice za ovaj drzavni udar? 100 problema, 100 ptanja a on nesto za drugo se brine. Nekad je stvarno cudan.
- Maraschino
#10934 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako Mato DJ. dobije otkaz velike sanse ima Senad da ga zamijeni.
Otvoris emisiju i samo se kreveljis a domacin uredi tok intervjua.
Otvoris emisiju i samo se kreveljis a domacin uredi tok intervjua.
-
archi_a
#10935 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Šta je poenta sinoćnjeg intervjua iz entiteta? Dopustiš secesionisti još malo medijskog prostora, sada kad je dobro zaglibio?!? Dopustiš secesionisti da ispegla izjave koje je davao u zadnjem periodu i tako došao pod lupu svjetske diplomatije? Okreneš na zaHebanciju i dozvoliš mu da pokuša biti "simpatičan"?!? Prešutiš mu priču o "srpskom" Tvrtku, o bošnjacima, o srbima koji su dolaskom otomana prešli na Islam?!? U bilo kojem kontekstu spominjanjem imena predsjednika Alije sa miloradovim ocem i dopuštanjem upadica, opet, po ko zna koji put navedeš na izjednačavanje, i to sa čovjekom koji godinama radi po memorandumu sanu-a! Dopustiš mu priču o 100.000 srba "protjeranih" sa prostora regularne vlasti republike, a “tek usputno" mu spomeneš Banjaluku i ne osvrnuvši se na to da su, iako ni crijep u Banjaluci nije pukao zbog ratnih dejstava, da su do temelja srušili sve džamije! Etnički očistili prostor da kamen na kamenu ne ostane i dopustiš mu da njegova bude zadnja kako nije istina da su protjerali bošnjake!?! Intervju sa čovjekom koji praktično i stvarno radi na rušenju zemlje, svakodnevno!!! Sad zaHebancija na stranu!!!! Šta se mislilo dobiti ovim "razgovorom"?!? I još kao šlag na kraju, sportsko nabacivanje uz puno uvažavanje!
Katastrofalno i sramotno
Katastrofalno i sramotno
-
doktor78
#10936 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Je l' ga pit'o: "Imaš li curu?" 
- Kockasti
#10937 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bravo.archi_a wrote: ↑23/02/2020 00:44 Šta je poenta sinoćnjeg intervjua iz entiteta? Dopustiš secesionisti još malo medijskog prostora, sada kad je dobro zaglibio?!? Dopustiš secesionisti da ispegla izjave koje je davao u zadnjem periodu i tako došao pod lupu svjetske diplomatije? Okreneš na zaHebanciju i dozvoliš mu da pokuša biti "simpatičan"?!? Prešutiš mu priču o "srpskom" Tvrtku, o bošnjacima, o srbima koji su dolaskom otomana prešli na Islam?!? U bilo kojem kontekstu spominjanjem imena predsjednika Alije sa miloradovim ocem i dopuštanjem upadica, opet, po ko zna koji put navedeš na izjednačavanje, i to sa čovjekom koji godinama radi po memorandumu sanu-a! Dopustiš mu priču o 100.000 srba "protjeranih" sa prostora regularne vlasti republike, a “tek usputno" mu spomeneš Banjaluku i ne osvrnuvši se na to da su, iako ni crijep u Banjaluci nije pukao zbog ratnih dejstava, da su do temelja srušili sve džamije! Etnički očistili prostor da kamen na kamenu ne ostane i dopustiš mu da njegova bude zadnja kako nije istina da su protjerali bošnjake!?! Intervju sa čovjekom koji praktično i stvarno radi na rušenju zemlje, svakodnevno!!! Sad zaHebancija na stranu!!!! Šta se mislilo dobiti ovim "razgovorom"?!? I još kao šlag na kraju, sportsko nabacivanje uz puno uvažavanje!
Katastrofalno i sramotno![]()
- ExNihilo
#10938 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad: Kakav je to sat? Koja je marka?
Dodik: Ma nemam pojma, nosim ovaj sat 20 godina.
Pet sekundi poslije.
Dodik: Kada sam dobio na poklon ovaj sat, prije deset godina, koštao je 3000 maraka.

Dodik: Ma nemam pojma, nosim ovaj sat 20 godina.
Pet sekundi poslije.
Dodik: Kada sam dobio na poklon ovaj sat, prije deset godina, koštao je 3000 maraka.
- Altsa
#10939 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
E moj Senade, istrošen i ofucni novinaru. doveedes u emisiju generaatora krize u BiH covjeak koji je najodgovorniji za sve sto se desavau BiH u zadnjih 15 godina i dopustiš mu da se onako ponaša pa imas li imalo muškosti da se na novinarski nacin odupres toj kabadahiji i seljacini.glavnoog krivca dovedes i pricas sa njimo gradnji hebeenog autoputa umjeste da pred njega stavis SANU 2 i pocnes tacku po tacku da mu nabijas na nos. zalosno je da se ovakva osoba vise bavi novinarskom profesijom. Anela sa N1 bi ga razbuala a znamo kakva je ona novinarka. zalosno moj Senade. predi na dodikovu rezimsku tv imaces redovnu platu a i imat ces priliku da non stop lizes shupak seljacini iz laktasa
- apsidejzi
#10940 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jel iko od vas primjetio kako je Dodik promijenio pozu na 01:01:45 kada je krenula prica o Mili Djukanovicu. Do tada je sve sjedio raskalaseno i pun serotinina a kada je dobio pitanje o Mili kako nece doci onda je skroz promijenio pozu i usao u odbrambenu zonu. Et pogledaj video i tacno ces primjetiti kako u ovom trenutku se mijenja tok intervjua.
Tu je Dodik tacno pokazao sta ga boli. Svaki covjek i svaka grupa ima nesto sto mu "daje gorivo" i nesto sto mu "trosi gorivo". Srbi imaju potrebu da budu pacenici i mucenici. To je njihovo gorivo. Milo Djukanovic je tako vjesto iskoristio Dodika 2006-e kada mu je davao gorivo kako bi provukao svoju stvar tj nezavisnost Crne Gore. Sad mu je to doslo na naplatu. Dodik je sa Milom radio na samostalnosti CG jer ga je Mile lozio i davao mu gorivo.
Danas, suocem sa cinjenicom da je gorivo izgorilo, Dodik se povlaci i pocinje pricati o srbima koji gube Kosovo, CG, BiH. Svi ih napadaju. Niko nije sa njima. Niko ih ne voli. POkusava da potpali srbe ponovo. I on prica tu pricu ali ni sam ne vjeruje u nju. Odatle dolazi ova poza. Pogledaj video i tacno ces primjetiti kako je u trenutku kada je krenula prica o Mili on promijenio pozu.
Patnja je gorivo srpskih nacionalista. Treba im dati to gorivo, iskoristiti ih da urade stvari za tebe i to potpisu sta trebaju potpisati i onda ih samo pustiti da idu niz vodu. TO je Mile uradio i to sada Milorada boli. Nafurao ga, upalio ga i onda ga pustio niz vodu.
Iako je po meni greska davati Dodiku medijski prostor, ovaj intervju je pokazao sta Dodika zapravo boli. Ocito je intervju sklepan na brzinu i Senad se nije spremio dobro. Ustvari, nije se spremio nikako jer je dosao na ho ruk. Nije sebi trebao to dozvoliti. Mislim, ne kritikujem ga jer svakom se moze desiti. Trebao je Senad malo bolje prouciti ustav BiH, imati ga tu sa sobom, prouciti Dodikove stavove po pitanju ustava, vidjeti sta je sud rekao a sta Dodik tvrdi i naci gdje se to ne slaze u ustavu. Za to treba odvojiti vrijeme a to se ne moze postici sa ho ruk intevjuom. Mozda lekcija za ubuduce...
Tu je Dodik tacno pokazao sta ga boli. Svaki covjek i svaka grupa ima nesto sto mu "daje gorivo" i nesto sto mu "trosi gorivo". Srbi imaju potrebu da budu pacenici i mucenici. To je njihovo gorivo. Milo Djukanovic je tako vjesto iskoristio Dodika 2006-e kada mu je davao gorivo kako bi provukao svoju stvar tj nezavisnost Crne Gore. Sad mu je to doslo na naplatu. Dodik je sa Milom radio na samostalnosti CG jer ga je Mile lozio i davao mu gorivo.
Danas, suocem sa cinjenicom da je gorivo izgorilo, Dodik se povlaci i pocinje pricati o srbima koji gube Kosovo, CG, BiH. Svi ih napadaju. Niko nije sa njima. Niko ih ne voli. POkusava da potpali srbe ponovo. I on prica tu pricu ali ni sam ne vjeruje u nju. Odatle dolazi ova poza. Pogledaj video i tacno ces primjetiti kako je u trenutku kada je krenula prica o Mili on promijenio pozu.
Patnja je gorivo srpskih nacionalista. Treba im dati to gorivo, iskoristiti ih da urade stvari za tebe i to potpisu sta trebaju potpisati i onda ih samo pustiti da idu niz vodu. TO je Mile uradio i to sada Milorada boli. Nafurao ga, upalio ga i onda ga pustio niz vodu.
Iako je po meni greska davati Dodiku medijski prostor, ovaj intervju je pokazao sta Dodika zapravo boli. Ocito je intervju sklepan na brzinu i Senad se nije spremio dobro. Ustvari, nije se spremio nikako jer je dosao na ho ruk. Nije sebi trebao to dozvoliti. Mislim, ne kritikujem ga jer svakom se moze desiti. Trebao je Senad malo bolje prouciti ustav BiH, imati ga tu sa sobom, prouciti Dodikove stavove po pitanju ustava, vidjeti sta je sud rekao a sta Dodik tvrdi i naci gdje se to ne slaze u ustavu. Za to treba odvojiti vrijeme a to se ne moze postici sa ho ruk intevjuom. Mozda lekcija za ubuduce...
-
bicakcic_solomon
#10941 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senade, jajaro alkoholicarsko-narkomanska!!!
- Romanista 101%
#10942 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad zna ako krene sa "pravim pitanjima" da ce ga Dodik mrsnuti i prekinuti intervju. Jednostavno pita ga ono sto mu odgovara.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#10943 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Skoro k‘o Mato Djakovic.Romanista 101% wrote: ↑23/02/2020 14:42 Senad zna ako krene sa "pravim pitanjima" da ce ga Dodik mrsnuti i prekinuti intervju. Jednostavno pita ga ono sto mu odgovara.
- ExNihilo
#10944 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najtužniji trenutak intervjua.
Senad: Šta kad bih ja sad stavio zastavu BiH ovdje?
Dodik: Pa stavi. Nije problem.
Senad: Dakle, da stavim zastavu?
Tehničar u pozadini nesiguran da li da donese zastavu u kadar ili ne.
Dodik: Stavite zastavu tu, nemojte se brinuti. Nek' je gleda, nek uživa.
Senad: DAJ ZASTAVU OVAMO!

- Maraschino
#10945 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa valjda bi to bio pun pogodak...ovako zali boze protracenog vremenaRomanista 101% wrote: ↑23/02/2020 14:42 Senad zna ako krene sa "pravim pitanjima" da ce ga Dodik mrsnuti i prekinuti intervju. Jednostavno pita ga ono sto mu odgovara.
- Maraschino
#10946 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
mozda je to simpaticno nekome ali recimo meni nije.ExNihilo wrote: ↑23/02/2020 19:20 Najtužniji trenutak intervjua.
![]()
tu mi je senad gori od dodika. pokusava ga oprati kao eto vidite da dodik nema nista protiv drzavne zastave a u stvarnom zivotu je nigdje nema u dodikovoj okolini(osim u zgradi predsjednistva).
sta ga imas da pitas, postavis je na sto i snimas reakciju.
od dodika djikana gori su mi senadi djikani, one hinjske ulizice. dodik ti kaze sta i kako i znas na cemu si sa njim a senadima nikad ne znas.
- Romanista 101%
#10947 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sto je najgore za dvije sedmice ce Senad opet paljbu po Dodiku, kad ovaj opet izmisli nesto novo i blokira drzavu. Ko bajagi neprijatelji, i kad ovom zatreba usluga, napravice jos jedan intervju da mu podigne popularnost, gdje ce ga pitati za sat na ruci, igrali basketa, imali curu i tako ta pitanja. Interesantno da Bosnjacki mediji vise pise o Dodiku nego srpski. Gdje god da udjem, samo njega vidim.
- Banksy
#10948 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Skandalozno, sramotno, sumrak profesije.
- jazzer
#10949 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nema novinara u BiH koji je u odredjenom aktuelnom trenutku imao aktuelnije goste (ne samo Dodik u subotu)
a da je vise puta sjebao interview.
Gost taman krene da izusti nesto sto svi ocekujemo da cujemo, Senad mu upadne sa nekom konstatacijom ili se
uhvati za neki detalj u tom trenutku apsolutno nevazan.
Upada u rijec zbog nebitnog podpitanja, skrene temu u trenutku kada ocekujemo neki bitan odgovor..
Patnja ziva gledati ga dok nekoga intevjuise.
a da je vise puta sjebao interview.
Gost taman krene da izusti nesto sto svi ocekujemo da cujemo, Senad mu upadne sa nekom konstatacijom ili se
uhvati za neki detalj u tom trenutku apsolutno nevazan.
Upada u rijec zbog nebitnog podpitanja, skrene temu u trenutku kada ocekujemo neki bitan odgovor..
Patnja ziva gledati ga dok nekoga intevjuise.
-
Škobo Habu
#10950 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
HadžiFejs je već godinama otužno žurnalističko spadalo koje ne bira sredstva da podigne gledanost svoje još otužnije televizije.
Jeftini populistički trikovi, atmosfera kao kod Jerry Springera - samo na balkanski, još tragikičniji način, egoizam koji naprosto zahtjeva od vas da prebacite kanal, jer se tom egoizmu mogu samo diviti oni koji su mentalno slični samom Senadu.
Njegov pokušaj da ispadne kontroverzan tv voditelj je čista banalizacija zanata kojimn se bavi, ta servilnost spram sugovornika, manjak svake profesionalnosti kako bi u prvi plan izbilo to kako je on "dobar" sa svakim, običan je cirkus za puk koji, između "Farme" i "Zvezdi Granda", svoje političke stavove bazira na Face-u.
A, Face je ništa drugo nego mjesto gdje svaki "javni djelatnik" može dobiti priliku da popravi svoj rejting. Naravno, uz konkretnu protu-uslugu.
Jeftini populistički trikovi, atmosfera kao kod Jerry Springera - samo na balkanski, još tragikičniji način, egoizam koji naprosto zahtjeva od vas da prebacite kanal, jer se tom egoizmu mogu samo diviti oni koji su mentalno slični samom Senadu.
Njegov pokušaj da ispadne kontroverzan tv voditelj je čista banalizacija zanata kojimn se bavi, ta servilnost spram sugovornika, manjak svake profesionalnosti kako bi u prvi plan izbilo to kako je on "dobar" sa svakim, običan je cirkus za puk koji, između "Farme" i "Zvezdi Granda", svoje političke stavove bazira na Face-u.
A, Face je ništa drugo nego mjesto gdje svaki "javni djelatnik" može dobiti priliku da popravi svoj rejting. Naravno, uz konkretnu protu-uslugu.