"Uozbilji se" je znak da je produktivnije ceskanje jaja neg' nastavak.pirpa wrote: pa medo je zbog licnih interesa u siriji ,nije valjda da mislis da moze medo reketirati iran kao sto amerika radi.
uozbilji se...![]()
Ozbiljno.
"Uozbilji se" je znak da je produktivnije ceskanje jaja neg' nastavak.pirpa wrote: pa medo je zbog licnih interesa u siriji ,nije valjda da mislis da moze medo reketirati iran kao sto amerika radi.
uozbilji se...![]()
Tu pricu pricaj.Co0l wrote:
Drago je i meni,Iran je sad zlatna koka nosilja od koje ce svi nastojat da se ogrebu.Ako se uz to i mi ogrebemo,jos bolje.
GOLOTINJA antičkih kipova u Rimu prigodno je bila prekrivena tijekom posjeta iranskog predsjednika Hasana Rohanija Italiji, izvijestili su lokalni mediji.
Jesu zabranili ovakve stvari u novije vrijeme. Covjece, kako su mahniti. Ja sam do sada mislio da se metalci najludji.zvizdan wrote:@Kiki, pazi ovih Kurda u Iranu. Super Kurdi, civiju mu u glavu zakucas, njemu nistaDervisi kaderije.
Ma ima toga po kurdskim brdima, ko bi to zabranio. A i zasto bi, uostalom?mousstapha wrote:Jesu zabranili ovakve stvari u novije vrijeme. Covjece, kako su mahniti. Ja sam do sada mislio da se metalci najludji.zvizdan wrote:@Kiki, pazi ovih Kurda u Iranu. Super Kurdi, civiju mu u glavu zakucas, njemu nistaDervisi kaderije.
Neprijatelj mog neprijatelja je moj prijateljKikibombona wrote:Uh, sto nekakav Momir Turudic iz Beograda nahvali Iran na Al Laziri... je l' moguce...
Ka'e, iskrivljena slika, momentalno padaju predrasude, nevjerovatno obrazovani, ljubazni... ma kao da je iz dzeneta stigao... a ne iz vjerske diktature...![]()
![]()
Koliko li je placen, a Salik?![]()
Garant su ga posijili!
pirpa wrote:Kakav povratak perzijskog lava na svjetsku politicku scenu, nevjerovatno.
Što je prije godinu dana izgledalo nemoguce, danas lici na bajku.
Lideri svjetskih sila se savijaju u koljenima, ne bi li se ogrebali od irana za koju bilijardu $.![]()
![]()
jos kad vidim kako svi svjetski mediji ovih dana ljepo pisu o iranu i presjedniku Rouhaniju, srce mi kao trebevic.

Kikibombona wrote:Uh, sto nekakav Momir Turudic iz Beograda nahvali Iran na Al Laziri... je l' moguce...
Ka'e, iskrivljena slika, momentalno padaju predrasude, nevjerovatno obrazovani, ljubazni... ma kao da je iz dzeneta stigao... a ne iz vjerske diktature...![]()
![]()
Koliko li je placen, a Salik?![]()
Garant su ga posijili!
Kakve budale, Boze sacuvaj.zvizdan wrote:@Kiki, pazi ovih Kurda u Iranu. Super Kurdi, civiju mu u glavu zakucas, njemu nistaDervisi kaderije.
Gojeni H wrote:Kakve budale, Boze sacuvaj.zvizdan wrote:@Kiki, pazi ovih Kurda u Iranu. Super Kurdi, civiju mu u glavu zakucas, njemu nistaDervisi kaderije.
![]()
Garant i oni tvrde da su na najispravnijem putu.

Ma ne, Perzijanci su veliki narod, sa prebogatom historijom. Danas sam sa drugom pravio dzinovski akvarijum i dok smo radili usput mu pustio emisiju sa Al Lazire, da mu razbijem predrasude o Iranu. I uspjelo je, iako mi je rekao 'jebote Iran, dosadan si sa njima, stalno ih nesto pravdas'.salik79 wrote:Nego Kiki, kako ti se cini Veleposlanikovo misljenje o Iranu?! Primjetis li da apsolutno svi oni koji su imali priliku posjetiti tu zemlju (pa i boraviti u njoj duzi period, poput njega) imaju nepodijeljeno misljenje?! Da li je moguce da su svi ti, medjusobno nepovezani ljudi, potpali pod njihov uticaj, odnosno da su placeni, ili posijeni?!
Kikibombona wrote:Ma ne, Perzijanci su veliki narod, sa prebogatom historijom. Danas sam sa drugom pravio dzinovski akvarijum i dok smo radili usput mu pustio emisiju sa Al Lazire, da mu razbijem predrasude o Iranu. I uspjelo je, iako mi je rekao 'jebote Iran, dosadan si sa njima, stalno ih nesto pravdas'.salik79 wrote:Nego Kiki, kako ti se cini Veleposlanikovo misljenje o Iranu?! Primjetis li da apsolutno svi oni koji su imali priliku posjetiti tu zemlju (pa i boraviti u njoj duzi period, poput njega) imaju nepodijeljeno misljenje?! Da li je moguce da su svi ti, medjusobno nepovezani ljudi, potpali pod njihov uticaj, odnosno da su placeni, ili posijeni?!Dugo se ja zanimam za Iran, Salice!
Rodjak u USA, poslovan covjek, saradjivao sa svim mogucim narodima, kaze da su Perzijanci daleko najbolji i najobrazovaniji ljudi od svih istocnjaka. Ima veoma pozitivno misljenje o njima. A lik je mrtvi ateista, slicno kao ja!![]()
Medjutim, sve to ne mijenja cinjenicu da vjerska diktatura ogranicava slobode i da iranska drzava ima represivan odnos prema narodima koji zele vise politicke slobode. To su cinjenice koje Bog dragi ne moze osporiti!![]()
Ipak, najbolje o Iranu i sijama je rekao vodja pravovjernih u BiH. Kratko i efektno!
Cijenim da su naseg Zvizdana isto ovako odveli u Teheran i vratili ga nama ovakvog posijenog!![]()
Sala, ne ljuti se Zvizdan!![]()
Kikibombona wrote:Ma ne, Perzijanci su veliki narod, sa prebogatom historijom. Danas sam sa drugom pravio dzinovski akvarijum i dok smo radili usput mu pustio emisiju sa Al Lazire, da mu razbijem predrasude o Iranu. I uspjelo je, iako mi je rekao 'jebote Iran, dosadan si sa njima, stalno ih nesto pravdas'.salik79 wrote:Nego Kiki, kako ti se cini Veleposlanikovo misljenje o Iranu?! Primjetis li da apsolutno svi oni koji su imali priliku posjetiti tu zemlju (pa i boraviti u njoj duzi period, poput njega) imaju nepodijeljeno misljenje?! Da li je moguce da su svi ti, medjusobno nepovezani ljudi, potpali pod njihov uticaj, odnosno da su placeni, ili posijeni?!Dugo se ja zanimam za Iran, Salice!
Rodjak u USA, poslovan covjek, saradjivao sa svim mogucim narodima, kaze da su Perzijanci daleko najbolji i najobrazovaniji ljudi od svih istocnjaka. Ima veoma pozitivno misljenje o njima. A lik je mrtvi ateista, slicno kao ja!![]()
Medjutim, sve to ne mijenja cinjenicu da vjerska diktatura ogranicava slobode i da iranska drzava ima represivan odnos prema narodima koji zele vise politicke slobode. To su cinjenice koje Bog dragi ne moze osporiti!![]()
Ipak, najbolje o Iranu i sijama je rekao vodja pravovjernih u BiH. Kratko i efektno!
Cijenim da su naseg Zvizdana isto ovako odveli u Teheran i vratili ga nama ovakvog posijenog!![]()
Sam ucio, sam trazio, sam padao, sam hodao, sam se siljio, vjeruj mi. Poslusao sejh Caneta: "Najbolje se putuje kad putujes sam."![]()
Sala, ne ljuti se Zvizdan!![]()