Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Max Bunker

#10926 Re: FK Sarajevo

Post by Max Bunker »

emigrazione wrote:Ma jebo Slobodu, oni su poznati da vole da muljaju, pa kad jadnici jednom u 10 godina izbore evropu desi im se zabrana pa onda joj kuku. Ako ima zabranu jebiga zasto rizikovati sa takvim igracem, mozda nasi nisu znali, ko zna. Uglavnom ja sam za to da se izbjegne bilo kakav rizik, pogotovo kad nije igrac koji nece praviti razliku na terenu :dance:
Necu da dajem neki sud o Bosnjaku ali ovo par mojih jarana sto je gledalo tekmu protiv Travnika, kazu da je prosjecan igrac ali isto tako i da ga je Mirza drzao na krilu a momak je zadnji vezni.
Po meni je cudnije ovo za Aladina Djakovca ( iz Novog Pazara ), koji je zadovoljio ali ga Mirza nece voditi u Tursku pa kada se vratimo u Sarajevo, on nam se prikljucuje :?
tcz

#10927 Re: FK Sarajevo

Post by tcz »

Cudne stvari se desavaju, al haj da pustimo jos malo da vidimo hoce li nova uprava posloziti kockice koje su razbacane na sve strane.

Kad bi Limun se vratio :thumbup:
Neelix

#10928 Re: FK Sarajevo

Post by Neelix »

Max Bunker wrote:
emigrazione wrote:Ma jebo Slobodu, oni su poznati da vole da muljaju, pa kad jadnici jednom u 10 godina izbore evropu desi im se zabrana pa onda joj kuku. Ako ima zabranu jebiga zasto rizikovati sa takvim igracem, mozda nasi nisu znali, ko zna. Uglavnom ja sam za to da se izbjegne bilo kakav rizik, pogotovo kad nije igrac koji nece praviti razliku na terenu :dance:
Necu da dajem neki sud o Bosnjaku ali ovo par mojih jarana sto je gledalo tekmu protiv Travnika, kazu da je prosjecan igrac ali isto tako i da ga je Mirza drzao na krilu a momak je zadnji vezni.
Po meni je cudnije ovo za Aladina Djakovca ( iz Novog Pazara ), koji je zadovoljio ali ga Mirza nece voditi u Tursku pa kada se vratimo u Sarajevo, on nam se prikljucuje :?
mozda momak nema izvadjen pasos, ili tako nesto?
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#10929 Re: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Ja koliko sam cuo da je menadjer tog Aladina dosao sa cistim papirima od Zvezde,da nece traziti obestecenje,a nasi su trazili te papire. Po tome znaci da su bili zainteresovani.
E sada,dal je neki kursluz nastao vezano za ugovor,mozda nije bilo mjesta u avionu/hotelu :-) ,to bi bilo najtragicnije,ili je nesto sa njegovim pasosem ne znam. Ali kako god okrenes ne profesionalno totalno.

Hajd' ti u Novi pazar,pricekaj dok se vratimo sa priprema :shock: ,pa nam se onda prikljuci...uzasno to meni zvuci. i sta onda sa igracem koji nije prosao glavni dio priprema,ceakti ga cijelu polusezonu dok barem djelomicno udze u optimalnu formu da moze igrati.

Amaterski,totalno.
johnny_blazze

#10930 Re: FK Sarajevo

Post by johnny_blazze »

-LIBERO- wrote:Ja koliko sam cuo da je menadjer tog Aladina dosao sa cistim papirima od Zvezde,da nece traziti obestecenje,a nasi su trazili te papire. Po tome znaci da su bili zainteresovani.
E sada,dal je neki kursluz nastao vezano za ugovor,mozda nije bilo mjesta u avionu/hotelu :-) ,to bi bilo najtragicnije,ili je nesto sa njegovim pasosem ne znam. Ali kako god okrenes ne profesionalno totalno.

Hajd' ti u Novi pazar,pricekaj dok se vratimo sa priprema :shock: ,pa nam se onda prikljuci...uzasno to meni zvuci. i sta onda sa igracem koji nije prosao glavni dio priprema,ceakti ga cijelu polusezonu dok barem djelomicno udze u optimalnu formu da moze igrati.

Amaterski,totalno.
ma nek je hamzagic uletio u tih 25 sto idu u tursku :wink: kako ono izjavi u bosnu se sigurno ne vraca FUJ !
Obuca9

#10931 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

Ma bićemo šapmioni.
1946
Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada

#10932 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

hz__semir wrote:Ma bićemo šapmioni.
U tom nas samo zalizani može spriječiti :wink:
extraordinary

#10933 Re: FK Sarajevo

Post by extraordinary »

Šapmioni hoćemo, ali pitanje je hoćemo li biti šampioni.
Cossack

#10934 Re: FK Sarajevo

Post by Cossack »

sema slobodno ovaj prijelazni rok upisi medju najofirnije u historiji kluba :-D mega giga sega najava i cudnih preokreta je bilo hejbet :x
samo_ovaj_put

#10935 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

vraca nam se bane
jel to znaci da lede ide na poziciju zadnjeg veznog umjesto bosnjaka,odnosno ihtijarevica
El_Di@blo

#10936 Re: FK Sarajevo

Post by El_Di@blo »

samo_ovaj_put wrote:vraca nam se bane
jel to znaci da lede ide na poziciju zadnjeg veznog umjesto bosnjaka,odnosno ihtijarevica
gdje procita da se bane vraca?
samo_ovaj_put

#10937 Re: FK Sarajevo

Post by samo_ovaj_put »

FKSinfo
cak je receno da se prikljucio ekipi u antaliji
Reglan

#10938 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Jesen blistavu i zlatno proljece.....

Jeste zauzeli mjesto ispred vjecne? :run:
Havarija!

#10939 Re: FK Sarajevo

Post by Havarija! »

El_Di@blo wrote:
samo_ovaj_put wrote:vraca nam se bane
gdje procita da se bane vraca?
I ja sam imao informaciju prije polaska nasih igraca, da ih Branislav ceka u Antaliji.
bordo_boy

#10940 Re: FK Sarajevo

Post by bordo_boy »

Moj prijedlog dežurnim kritičarima...

Treći smo na tabeli, uprkos činjenici da odavno nismo bili u većoj krizi po pitanju stanja u klubu, igračkog kadra i uprave... i zaostajemo samo 5 bodova, za klubovima koji su trenutno dosta sređeniji. Ne zadovoljavam se ovom situacijom, ali čitajući pojedine, neko ko ne zna stanje na tabeli, rekao bi da smo druga liga Kantona...

Došli su novi ljudi, doveli smo par solidnih igrača, par izgubili... dajmo ljudima šansu da nešto naprave, pustimo se priči o viršlama i ostalim glupostima. Čim se ide u Antaliju, stanje je puno bolje (finansijski) ;).
1946

#10941 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

bordo_boy wrote:i zaostajemo samo 5 bodova, za klubovima
Za klubOM :)
north

#10942 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Jadni smo mi, kad igrač koga svi objektivno hvalimo i koji ne može da se dokaže u jednoj Kazahtstanskoj ligi, se vrati nama nazad....Slučaj kao kod košpa Popović....To samo govori koliko ovi igrači iole išta vrijede izvan granica BiH....

Ok, neko će reći tako nam je grah pao, drugog kluba i druge domovine nemamo, ....dobro je što se Arsenijević vratio, slažem se....ali ova činjenica stvarno čovjeka zamisli i pokaže mu koliko uopšte vrijedimo.....

Najbolji može eventualno otići u Iran, Južnu Koreju....i et ga nazad za nadalje 2 godine......

Dakle, jedino koga mi možemo dovesti je povratnik koji je je prije igrao u FCS i naravno sa slobodnim papirima i na rok od max.1-2 godine, i ovako kad neko ode i brže se vrati nego što je otišao :-)

To je što se tiče mogućnosti dovođenja eventualnih pojačanja u klub......Što se tiče stabilizacije kluba i reorganizacije unutar istog, slažem se da ne treba pljuvati po novoj upravi, tu treba da se dokažu, ali što je moguće brže....

Slučajevi ala Purić, Paragvajac, "senzacija" o kojoj će se pričati, Bošnjak, Đakovac .... nadam se da se više zadugo neće desiti, jer ovakvog cirkusa po tom pitanju nije bilo ni u prethodnim mnogo gorim upravama.....
Obuca9

#10943 Re: FK Sarajevo

Post by Obuca9 »

1946 wrote:
Za KARINom.

Samo je jedan Klub. A on je nažalost trenutno treći, ali nema veze.
1946

#10944 Re: FK Sarajevo

Post by 1946 »

hz__semir wrote:
1946 wrote:
Za KARINom.

Akcenat je bio na jednini imenice :D . Borac se raspao, a igrače raznoraznih sindikata koji nam ne mogu dati go iako igramo sa 8 igrača u polju ne smatram nekom opašnošću. Nas samo zalizani može spriječiti u osvajanju prvog mjesta :wink: .
Impavidus

#10945 Re: FK Sarajevo

Post by Impavidus »

Nemojte tako što bi oni sa scsporta javili oni su zabili 325 golova u 6 utakmica, ali imena klubova necemo spominjati...
Image
Slika sve govori, ona dobro poznata: jedan grad jedan klub! :)
Samo je jedan KLUB!
Reglan

#10946 Re: FK Sarajevo

Post by Reglan »

hz__semir wrote:
1946 wrote:
Za KARINom.

I to ljutom :lol:

A ko se ljuti :D :run:
Alkos

#10947 Re: FK Sarajevo

Post by Alkos »

hz__semir wrote:
1946 wrote:
Za KARINom.

:mrgreen:
Samo HZ

#10948 Re: FK Sarajevo

Post by Samo HZ »

One Love za one ljude sto kod zastava se skupe .. :dance:
north

#10949 Re: FK Sarajevo

Post by north »

Impavidus wrote:Nemojte tako što bi oni sa scsporta javili oni su zabili 325 golova u 6 utakmica, ali imena klubova necemo spominjati...
Image
Slika sve govori, ona dobro poznata: jedan grad jedan klub! :)
Samo je jedan KLUB!
:thumbup:
Bordolini

#10950 Re: FK Sarajevo

Post by Bordolini »

-LIBERO- wrote: E sada,dal je neki kursluz nastao vezano za ugovor,mozda nije bilo mjesta u avionu/hotelu :-) ,to bi bilo najtragicnije,ili je nesto sa njegovim pasosem ne znam. Ali kako god okrenes ne profesionalno totalno.

Ma ja, necijoj zeni je rezervisano mjesto u avionu, jbg Aladine. Hajd ti kuci u NP, pomalo sam trckaraj pa se javi na prozivku kad se mi vratimo. Sta se sve izdesavalo u ovom prelaznom roku nebi me to iznenadilo. :x
Locked