FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Platformas
#10926 Re: FC Barcelona
Zasto ne iznesu trofej sad na kraju i jednostavno ga uruce Barceloni ?
Mislim da bi to bilo fer, da se ne igraju dzaba sutra one utakmice.
Mislim da bi to bilo fer, da se ne igraju dzaba sutra one utakmice.
- Edinho2011
#10927 Re: FC Barcelona
Bušman wrote:Ok, ulijetanje sa dvije noge i rusenje igraca u kaznenom prostoru nije penal?
Ili mozda povlacenje i obaranje igraca u kaznenom prostoru nije penal? Naucite ba vise pravila, brukate se bezveze.
To vam malo dva penala ? Plus sto je jedan nigdje veze !!!
-
LSD
#10928 Re: FC Barcelona
Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.
- Better Man
#10929 Re: FC Barcelona
Žalosno je da Barcelona n e može bez pomoći sudija i da ih se iz sezone u sezonu ofirno gura naprijed! Upravo iz tih razloga su mi odvratan klub, a vjerujem i večini istinskih ljubitelja nogometa!
- Spear
#10930 Re: FC Barcelona
nevjerovatno.
ciganija.
ciganija.
-
Bušman
#10931 Re: FC Barcelona
fatality wrote:
a ocito samo "pratis" fudbal a istim se nisi nikad bavio
Yellow Card - A Yellow Card indicates a formal "caution" for any of the following 7 offenses:
"unsporting behavior" - this includes hard fouls; holding an opponent or deliberately handling the ball for the purpose of preventing an opponent from gaining possession of the ball; faking an injury; saying things that are designed to confuse or distract an opponent; harassment (such as jumping around, shouting or making gestures to intentionally distract an opponent; jumping in front of a corner kick, free kick or throw-in; worrying the goalkeeper or trying to prevent him from putting the ball into play; & adopting a threatening posture), gaining an unfair advantage by leaning on, climbing on the back of, or holding a teammate or the goal; blatant cases of holding and pulling an opposing player or his uniform; any action designed to deceive the Referee; and behavior which in the Referee's judgment is unsporting or causes an unfair advantage,
dissent by word or actions,
persistently breaking the rules,
delaying the restart of play,
defenders failing to stay the proper distance away from the kicker on a corner kick, free kick or throw-in,
entering or re-entering the field without the referee's permission
deliberately leaving the field without the referees permission.
Pravila nisam izmislio ja i igraci ih dobro znaju, a u posljednje vrijeme nisam vidio potezanje za dres da nije kaznjeno zutim, bas su rigorozni po tom pitanju. I neka su.
Argument u vezi sa mojim profesionalnim bavljenjem fudbalom ti je malo reci glup.
- Better Man
#10932 Re: FC Barcelona
A što sudije 2009. godine ne sviraše par očiglednih penala za Chelsae protiv Barcelone? Sve uspjehe od 2006. godine, pa na ovamo Barcelona može zahvaliti sudijama, Blatteru i Platiniu!LSD wrote:Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.
- R9..
#10933 Re: FC Barcelona
Bash to ciganija ba.....
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#10934 Re: FC Barcelona
Aha pravooooooooooooooooo.... oni nisu ljudi oni su roboti,sve vide sve cuju...LSD wrote:Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.
Nikad dosad nismo vidjeli gresku sudije.... ali ovo nije bila greska, barsa je morala povesti ovako ili onako...
1. penal je bio 100%
-
majstor_m
#10935 Re: FC Barcelona
ja za ovog sudiju nikad cuo,tako uvijek bude, nekog levata postave ,koji nije poznat, da ga lakse gurnuti u zaborav, pa ako zatreba sviraj nesto,ovo nebi svirali ni travniku na domacem terenu !!!
- arapinho1
#10936 Re: FC Barcelona
Vuce ga frajer za dres od Pofalica i nije penal
u vecini slucajeva bi sudija ono ponovio,ali ovaj je to druog uradio i glupo je da vi sada govorite o nekakvoj uroti 
-
majstor_m
#10937 Re: FC Barcelona
cuj ovo, morala povesti, i ja sam igrao bingo 100 puta , znaci morao sam dobiti do sad , hahahhahahahahahahYahel wrote:Aha pravooooooooooooooooo.... oni nisu ljudi oni su roboti,sve vide sve cuju...LSD wrote:Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.
Nikad dosad nismo vidjeli gresku sudije.... ali ovo nije bila greska, barsa je morala povesti ovako ili onako...
1. penal je bio 100%
- Tuzlak 035
#10938 Re: FC Barcelona
Ne možeš poredit Travnik i Barcelonumajstor_m wrote:ja za ovog sudiju nikad cuo,tako uvijek bude, nekog levata postave ,koji nije poznat, da ga lakse gurnuti u zaborav, pa ako zatreba sviraj nesto,ovo nebi svirali ni travniku na domacem terenu !!!
-
groove
#10939 Re: FC Barcelona
cini mi se da se lsd samo zaebaje. ali hajd...Yahel wrote:Aha pravooooooooooooooooo.... oni nisu ljudi oni su roboti,sve vide sve cuju...LSD wrote:Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.
1. penal je bio 100%
-
solo2
#10940 Re: FC Barcelona
Pa kako mozes to reci? Evo ti clanak pa procitaj sta poznavalac i ljubitelj kaze za njih:Better Man wrote:Žalosno je da Barcelona n e može bez pomoći sudija i da ih se iz sezone u sezonu ofirno gura naprijed! Upravo iz tih razloga su mi odvratan klub, a vjerujem i večini istinskih ljubitelja nogometa!
Ivica Osim (danas):
Barcelona je najbolja momčad svih vremena i za vas?
"Nema dileme. Postavili su tako visoke standarde je ih je teško dostići. Lako je otići u Barcelonu i platiti da gledaš njihov trening, ali to je samo imitacija. Pitanje je može li se to uopće imitirati. Barcelona je u svom segmentima igre i taktike postigla vrhunac. To se ne može kupiti. Ne može se kupiti grad Barcelona koji je stotinama godina bori za neovisnost, oni žive s tim. Ne ide preko noći, oni sto godina treniraju onako kako danas igraju. Je li Guardioli upala sjekira u med? Pa, sjekira ti može pasti i na glavu... Barcelona je takva kakva jest jer ne odustaje, oni idu putem koji se drugima učinio predugačak. Jedan Mourinho bi to možda i pokvario. Mediji bi ga prisilili da nešto mijenja, a to bi bila katastrofa. Bolje da nitko ne pokušava promijeniti Barcelonu"
-
LSD
#10941 Re: FC Barcelona
Ja ne znam što ti kukašBetter Man wrote:A što sudije 2009. godine ne sviraše par očiglednih penala za Chelsae protiv Barcelone? Sve uspjehe od 2006. godine, pa na ovamo Barcelona može zahvaliti sudijama, Blatteru i Platiniu!LSD wrote:Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.
-
Bušman
#10943 Re: FC Barcelona
Da, zaboravio sam - Villarato, UNICEF, Qatar i sl. Kontaktiraj Marica da te angazuje u Paralelama, bas on voli te teorije zavjere. Uostalom, sudija je bio sranje i prema Barci, samo sto se ti toga odbijas sjecatiBetter Man wrote:A što sudije 2009. godine ne sviraše par očiglednih penala za Chelsae protiv Barcelone? Sve uspjehe od 2006. godine, pa na ovamo Barcelona može zahvaliti sudijama, Blatteru i Platiniu!LSD wrote:Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.
- cvrčak_na_hedonizmu
#10944 Re: FC Barcelona
Ti kao da nikada nisi pogledao utakmicu uživo. Pa svaki korner ili faul na protivničkoj polovini bi mogao biti penal jer ima guranja i povlačenja u nečijem šesnaestercu. UZa početak bi mogao da odeš na par utakmica da pogledaš kako to uživo izgleda pa onda da pričamo. Jel dobar prijedlog ?Bušman wrote:fatality wrote:
a ocito samo "pratis" fudbal a istim se nisi nikad bavioYellow Card - A Yellow Card indicates a formal "caution" for any of the following 7 offenses:
"unsporting behavior" - this includes hard fouls; holding an opponent or deliberately handling the ball for the purpose of preventing an opponent from gaining possession of the ball; faking an injury; saying things that are designed to confuse or distract an opponent; harassment (such as jumping around, shouting or making gestures to intentionally distract an opponent; jumping in front of a corner kick, free kick or throw-in; worrying the goalkeeper or trying to prevent him from putting the ball into play; & adopting a threatening posture), gaining an unfair advantage by leaning on, climbing on the back of, or holding a teammate or the goal; blatant cases of holding and pulling an opposing player or his uniform; any action designed to deceive the Referee; and behavior which in the Referee's judgment is unsporting or causes an unfair advantage,
dissent by word or actions,
persistently breaking the rules,
delaying the restart of play,
defenders failing to stay the proper distance away from the kicker on a corner kick, free kick or throw-in,
entering or re-entering the field without the referee's permission
deliberately leaving the field without the referees permission.
Pravila nisam izmislio ja i igraci ih dobro znaju, a u posljednje vrijeme nisam vidio potezanje za dres da nije kaznjeno zutim, bas su rigorozni po tom pitanju. I neka su.
Argument u vezi sa mojim profesionalnim bavljenjem fudbalom ti je malo reci glup.
Ne provaljuj se živ bio više.
Dva penala dosuditi u revanšu 1/4 LŠ gdje je rezultat tijesan, nekakav anonimus sudija
-
nightmare
#10945 Re: FC Barcelona
ma ovo je bruka, hajde ibra poderi ih molim te

- Edinho2011
#10946 Re: FC Barcelona
Penal po penal i eto polufinala, pa onda ispocetka penal po penal i eto finala.........sta dalje slijedi ???
-
missko
#10947 Re: FC Barcelona
Ovo da bi odsvirao moras imati neku namjeru a ovaj sudija ima neku namjeru koju nam je s ovim dosudjenim penalom otkrio, i sad znamo da mu namjera nije bila dijeliti pravdu nego suditi po zadatku.arapinho1 wrote:Vuce ga frajer za dres od Pofalica i nije penalu vecini slucajeva bi sudija ono ponovio,ali ovaj je to druog uradio i glupo je da vi sada govorite o nekakvoj uroti
-
Bušman
#10948 Re: FC Barcelona
Aaaaaa, znaci da primjenjujemo pravila u zavisnosti od utakmice, jelde? Hajde da primjenjujemo pravila o prolasku kroz crveno u zavisnosti od toga kakvo ko auto vozi.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Dva penala dosuditi u revanšu 1/4 LŠ gdje je rezultat tijesan, nekakav anonimus sudijaAl jebiga, historija se ponavlja. Nije prvi put. Baš farsa.
-
majstor_m
#10949 Re: FC Barcelona
ti stvarno potrazi dobrog opticara, ili ponovo pogledaj tu utakmicu, ja ne znam koliko da sudija pogrijesi ti bi nasao da kazes da je ostetio i barcelonuBušman wrote:Da, zaboravio sam - Villarato, UNICEF, Qatar i sl. Kontaktiraj Marica da te angazuje u Paralelama, bas on voli te teorije zavjere. Uostalom, sudija je bio sranje i prema Barci, samo sto se ti toga odbijas sjecatiBetter Man wrote:A što sudije 2009. godine ne sviraše par očiglednih penala za Chelsae protiv Barcelone? Sve uspjehe od 2006. godine, pa na ovamo Barcelona može zahvaliti sudijama, Blatteru i Platiniu!LSD wrote:Sudija samo radi svoj posao...kad je penal, penal je...taman da ih 20...vjerujte sudijama, oni su mjerodavni.
- vukojebina
#10950 Re: FC Barcelona
Better Man wrote:Žalosno je da Barcelona n e može bez pomoći sudija i da ih se iz sezone u sezonu ofirno gura naprijed! Upravo iz tih razloga su mi odvratan klub, a vjerujem i večini istinskih ljubitelja nogometa!
hahaha, kako si dvolican, sto onda ne mrzis i pogani united??