Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja mislim da je sve uredno sa fiskalnim racunom.Ako si vec naumio vidi u Imel-u.Ja uzimam godinama kod njih i uvijek trazim po toj cijeni koja je navedena za karticno placanje i uvijek mi daju po toj cijeni.Puno ti je bolji model Gaming OC u imelu nego taj WindForce.
ferratilis wrote:Polako, otici ce to na preko 500 U Imtecu i preko 600, sigurno.
Hoce sigurno, imtec nije u opticaju za kupovinu svakako, ali ovi se izgleda dogovaraju da izmuzu.
Moguce da si u pravu da ce i ovi sverceri jos dici cijene.
Ploca izgleda ne podrzava sata 3 ?
Ovo mi pise na speccy:
Max. Transfer Mode SATA III 6.0Gb/s
Used Transfer Mode SATA II 3.0Gb/
Hocu li primijetiti neku razliku iako ne koristim pc za neke "teske" aplikacije ili igre ?
Razlika je ogromna u odnosu ssd na hdd
Optimus09 wrote:Ploca izgleda ne podrzava sata 3 ?
Ovo mi pise na speccy:
Max. Transfer Mode SATA III 6.0Gb/s
Used Transfer Mode SATA II 3.0Gb/
Hocu li primijetiti neku razliku iako ne koristim pc za neke "teske" aplikacije ili igre ?
Razlika je ogromna u odnosu ssd na hdd
pozz ekipa, znam da je bilo pitanje sigurno jedno hiljadu puta ali mi nesto mrsko listati ovolike stranice pa bih molio da mi neko odgovori, moze i u PP.
Zanima me kakvu bih mogao konfiruaciju dobiti za jedno 1000-1100 maraka centralnu, dali bih bio miran 4-5 godina sto se tice igara (nemora na high biti )
mbenz wrote:pozz ekipa, znam da je bilo pitanje sigurno jedno hiljadu puta ali mi nesto mrsko listati ovolike stranice pa bih molio da mi neko odgovori, moze i u PP.
Zanima me kakvu bih mogao konfiruaciju dobiti za jedno 1000-1100 maraka centralnu, dali bih bio miran 4-5 godina sto se tice igara (nemora na high biti )
mbenz wrote:pozz ekipa, znam da je bilo pitanje sigurno jedno hiljadu puta ali mi nesto mrsko listati ovolike stranice pa bih molio da mi neko odgovori, moze i u PP.
eto fina konfa za casual gaming
bez monitora naravno
Ovo sam sklepao sad ovako na prvu što mi je palo na pamet.
Možda bi bolja varijanta bila kupiti od Dopertech ili sličnih neku gotovu konfu jeftiniju, pa dodati grafičku...
Neka me ostali isprave
eto fina konfa za casual gaming
bez monitora naravno
Ovo sam sklepao sad ovako na prvu što mi je palo na pamet.
Možda bi bolja varijanta bila kupiti od Dopertech ili sličnih neku gotovu konfu jeftiniju, pa dodati grafičku...
Neka me ostali isprave
Ja se nadam da ce Asus, Msi, Gigabyte i ostali to ljepo da upakuju, optimizuju, jos do tada ce biti novih cips-set drivera i bios update-ova za Ryzen 3000 seriju, tako da bi nove AMD konfiguracije mogle da budu jako dobre.
Također na jesen vjerovatno izlaze i B550 cipset ploce.
Ja mislim da ce AMD vec naredno ljeto da izabaci novu seriju Ryzen procesora (7nm+) kao i ove RX kartice, pogotovo kartice tako da sada ne treba zuriti sa ovim RX 5700. A ne bi me iznenadilo i da maticne ploce, tacnije cip-setovi dobiju X670 i B650.
I sve tako dok ne izađe DDR5 RAM memorija sto ce biti nekada u 2021., e tada ce se desiti tranzicija, jer svi trenutni procesorski soketi od AMD i Intela ce se morati mjenjati. Ali to je posebna prica, jer ce to biti sasvim drugi najmoderiniji procesori.
Raja koje su najnovije HyperX slusalice ?? I gdje bi se mogle uzet malo jeftinije samo me nove zanimaju. Hvala Trebaju za igranje igrica. Jesu jos uvijek ove HyperX cloud 2 najbolje ??
Papucarec wrote:Raja koje su najnovije HyperX slusalice ?? I gdje bi se mogle uzet malo jeftinije samo me nove zanimaju. Hvala Trebaju za igranje igrica. Jesu jos uvijek ove HyperX cloud 2 najbolje ??
HyperX Alpha su trenutno najbolje,a imas u imtecu i cpuinfotech
Ima i nova verzija Alphe sa 7.1 karticom i plave boje su ali nisu se jos pojavile u prodaji. Ja imam Alphu i prezadovoljan sam ali pogledaj Cooler Master MH751 i 752 koje su vjerovatno i malo bolje od Hyperxa.