Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyTao
#10926 Re: Liverpool FC
Kakav bolan top 4... Nek se za to bori United sa Arsenalom I Evertonom, Liverpool se bori za titulu.
Nema sanse da United sa novim trenerom koji nikada nije radio u Engleskoj moze zavrsiti iznad Liverpoola. Plus sto trenutno imaju slabiji tim.
Nema sanse da United sa novim trenerom koji nikada nije radio u Engleskoj moze zavrsiti iznad Liverpoola. Plus sto trenutno imaju slabiji tim.
- skafiskafsnjak
#10927 Re: Liverpool FC
Cuj imaju slabiji tim od Uniteda....
Strasni Liverpool....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Strasni Liverpool....
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#10928 Re: Liverpool FC
Pa slazem se da se borite za titulu.MyTao wrote:Kakav bolan top 4... Nek se za to bori United sa Arsenalom I Evertonom, Liverpool se bori za titulu.
Ali samo prvih 4-5 kola a nakon toga ce vam ambicije strahovito pasti kad napokon na djelu vidite 'igracine' koje ste doveli.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
- PravimHaos
#10930 Re: Liverpool FC
Koji klauni
Sent from my HTC One using Tapatalk
- Picajzla
#10931 Re: Liverpool FC
Kao proteklih 20 i kusur sezona.Mustang1 wrote:Kao i prosle sezone ?
I kad ovako pogledas siru sliku jasno se vidi da prosla sezona komotno moze ici pod 'anomalija'
- vaučer
#10932 Re: Liverpool FC
Neznaš ti šta je 'šira slika' da te lupaju s njom po glavi tri dana. 
- Picajzla
#10933 Re: Liverpool FC
Bar znam gramatikuvaučer wrote:Neznaš ti šta je 'šira slika' da te lupaju s njom po glavi tri dana.
- vaučer
#10934 Re: Liverpool FC
- PravimHaos
#10935 Re: Liverpool FC
Ama pusti ove firaune zar ne vidiš da ne znaju voditi normalan dijalog kao svi normalni ljudi
Ovdje treba samo doc i podjebavat
- King_Kenny
#10936 Re: Liverpool FC
Super mi je kad vidim koliko nenavijača Liverpoola prati Redse...
Iskreno, malo me strah kako će Rodgers uigrati ovolike novake sa starom ekipom, ali valjda će ih polako uvoditi... Pokazao je da bolje radi posao od AVB-a koji se prošle godine pogubio s brojnim igračima koji su došli za Bale-money.
Ne očekujem da će se Liverpool boriti za titulu ove sezone, ali opet - prošle godine u ovo doba sam potajno želio da uzmu Arsenalov plafonplasman. Wengerovci ostaše gdje su navikli i gdje pripadaju, a Liverpool umalo uze titulu. I ove godien ako me iznenade, neću se buniti.
Ne pratih detaljno ove pripremne tekme - vidim da je Sterling nastavio uspon, Coutinho najavljuje bolju sezonu, Can je fino igrao (bar ono malo što pogledah). Malo mi je Sturridge zakazao i to me brine, jer nemamo više tako kvalitetnog napadača koji bi ga zamijenio ako ispadne iz forme ili se povrijedi. Lambert je za klupu i poneki start.
Još dvije sedmice...
Iskreno, malo me strah kako će Rodgers uigrati ovolike novake sa starom ekipom, ali valjda će ih polako uvoditi... Pokazao je da bolje radi posao od AVB-a koji se prošle godine pogubio s brojnim igračima koji su došli za Bale-money.
Ne očekujem da će se Liverpool boriti za titulu ove sezone, ali opet - prošle godine u ovo doba sam potajno želio da uzmu Arsenalov plafonplasman. Wengerovci ostaše gdje su navikli i gdje pripadaju, a Liverpool umalo uze titulu. I ove godien ako me iznenade, neću se buniti.
Ne pratih detaljno ove pripremne tekme - vidim da je Sterling nastavio uspon, Coutinho najavljuje bolju sezonu, Can je fino igrao (bar ono malo što pogledah). Malo mi je Sturridge zakazao i to me brine, jer nemamo više tako kvalitetnog napadača koji bi ga zamijenio ako ispadne iz forme ili se povrijedi. Lambert je za klupu i poneki start.
Još dvije sedmice...
-
Mustang1
#10937 Re: Liverpool FC
To ti je jedina radost u svijetu sporta kad ti tvoj tim ne donosi nikakvu radostPravimHaos wrote:Ama pusti ove firaune zar ne vidiš da ne znaju voditi normalan dijalog kao svi normalni ljudi
- MyTao
#10938 Re: Liverpool FC
Jeli to informacija iz prve ruke?Picajzla wrote:Pa slazem se da se borite za titulu.MyTao wrote:Kakav bolan top 4... Nek se za to bori United sa Arsenalom I Evertonom, Liverpool se bori za titulu.
Ali samo prvih 4-5 kola a nakon toga ce vam ambicije strahovito pasti kad napokon na djelu vidite 'igracine' koje ste doveli.
- Picajzla
#10939 Re: Liverpool FC
Historia est magistra vitae.MyTao wrote:Jeli to informacija iz prve ruke?Picajzla wrote:Pa slazem se da se borite za titulu.MyTao wrote:Kakav bolan top 4... Nek se za to bori United sa Arsenalom I Evertonom, Liverpool se bori za titulu.
- vaučer
#10940 Re: Liverpool FC
Koliko objektivno igrača Rodgers treba uigravati za prvi tim?
Najbliži tomu su Lallana (propušta početak sezone svakako i bit će polako uveden u igru), Lovren koji sumnjam da će početi kraj Skrtela i Sakhoa te recimo Moreno ako ga dovedu koji je ipak mlad igrač i sumnjam da će uskočiti odmah ispred Enriquea i Can koji djeluje kao da mu tone bi bio neki problem i već vrlo fino igra u tandemu s Hendersonom. Dakle ne toliko. Na kraju sezone, ovisno o formi i napretku bi postava mogla izgledati vrlo različito ali za prvu utakmicu objektivno očekujem da to bude: Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Enrique, Gerrard, Henderson, Can, Sterling, Coutinho, Sturridge
Najbliži tomu su Lallana (propušta početak sezone svakako i bit će polako uveden u igru), Lovren koji sumnjam da će početi kraj Skrtela i Sakhoa te recimo Moreno ako ga dovedu koji je ipak mlad igrač i sumnjam da će uskočiti odmah ispred Enriquea i Can koji djeluje kao da mu tone bi bio neki problem i već vrlo fino igra u tandemu s Hendersonom. Dakle ne toliko. Na kraju sezone, ovisno o formi i napretku bi postava mogla izgledati vrlo različito ali za prvu utakmicu objektivno očekujem da to bude: Mignolet, Johnson, Skrtel, Sakho, Enrique, Gerrard, Henderson, Can, Sterling, Coutinho, Sturridge
-
Mustang1
#10941 Re: Liverpool FC
Lovren je u prvoj 100 % .. Markovic najvjerovatnije .. Can je visak mada bi mozda mogao umjesto Gerrarda ali sumnjam da ce se to desiti .. Ako dodje taj Moreno i Manquillo vjerovatno ce i jedan od njih u prvu
-
Madrid
#10942 Re: Liverpool FC
Lovren da ne igra u prvoj, a platili ga 20m+ ?
- vaučer
#10943 Re: Liverpool FC
Platili su i Sakhoa 18m pa nije odmah upao u prvu postavu.
-
Madrid
#10944 Re: Liverpool FC
Lovren se dokazao u EPL, tako da ce on 90% uskocit u prvu postavu.
Mislim da ce se on ispostavit kao dobra kupovina.
Mislim da ce se on ispostavit kao dobra kupovina.
- vaučer
#10945 Re: Liverpool FC
Ipak je Škrtel bio najbolji odbrambeni igrač prošle sezone, Lovren će se trebati izboriti za svoju poziciju u startnoj momčadi. U korist mu ide to da može igrati i lijevog i desnog stopera, dakle potencijalno bez puno problema može igrati i uz Škrtela i uz Sakhoa. Sumnjam da će odmah uskočiti u prvu postavu - bez obzira na cijenu, Rodgers se dosad pokazao kao vrlo vjeran metodi da se igrači dokažu prvo u treningu te kad dobiju priliku da je moraju iskoristiti. Lovren će morati istim putem - nema prečica.
- BHF_Manijak
#10946 Re: Liverpool FC
Srktel i Sakho stoperi? Bice to zanimljivo gledati. Ocekujem kisu golova na Poolovim utakmicama.
Ne mogu da vjerujem da nakon onakve katastrofalne sezone jos nisu u penziju poslali Tourea! Tog diletanta treba s noge na nogu iz kluba. Zajedno sa Johnsonom.
Ne mogu da vjerujem da nakon onakve katastrofalne sezone jos nisu u penziju poslali Tourea! Tog diletanta treba s noge na nogu iz kluba. Zajedno sa Johnsonom.
-
Mustang1
#10947 Re: Liverpool FC
Ma Sakho i Lovren iznose sezonu ubijedjen sam .. Samo aBd da ne bude povreda .. Bekovi su problem .. Gledam Arsenala danas sve su napravili po stranama pa pogadjali onog Sanoga .. Ne sumnjam da ce i vecina ostalih timova igrati preko strana najvise a mi skripimo do Boga tamo
Zato ce opet vjerovatno u napadu biti 4 (Lazar,Sterling,Coutinho i u vrhu Sturridge a i Lallana ce malo malo u napad ) A nazad ce biti bolje nego prosle godine ali opet ce puhati
-
Mustang1
#10948 Re: Liverpool FC
I Suso se razigrao ocigledno mu je stalo da ga ne posdjuju i ovu sezonu nego da ostane .. Sljedece sezone ce klupa da bude pravo jaka i na njoj ce se moci naci rjesenja a ne da se fatamo za glavu kad neko ulazi u igru
Ja bih volio da ovako pocne pa sta bude .. Sa tim da ova trojica iza Sturridga stalno mogu mijenjati mjesto ..I Henderson umjesto Gerrarda ali to se nece desiti 
-------Sturridge
Lazar-Coutinho-Sterling
---Gerrard---Lallana
Moreno-Lovren-Sakho-Johnson
-------Sturridge
Lazar-Coutinho-Sterling
---Gerrard---Lallana
Moreno-Lovren-Sakho-Johnson
- BHF_Manijak
#10949 Re: Liverpool FC
Lallana je lijevo krilo, a ne centralni vezni, ne znam sto ce ti tu pored Gerrarda?
- PrtiBeeGee
#10950 Re: Liverpool FC
FINALE Liverpool United
... To je to