Ništa bolji nije ni tvoj tzv. "IDF". Kamenjem drobe zglobove i terorišu djecu. Ološ.sumirprimus wrote:pa dobro generalno arapi i nemaju bas neko visoko misljenje o ljudskim zivotima, da se bar potrude pred kamerama ispostovat zarobljenike. bog te zlostavljaju i hvale se klipovima![]()
Sirija vol. 2
- Challenger_
- Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije
#109151 Re: Sirija vol. 2
-
sumirprimus
#109152 Re: Sirija vol. 2
tu se ne slazem s vama. nazov sijamabasar wrote:Asad i trenutno državno uređenje su garant opstanka vjerskih manjina u Siriji. Kada se radi o opstanku, onda nema alternative.
nema manje vece zlo.zlo je zlo.
i samo istinska sloboda je sloboda.
- Kikibombona
#109153 Re: Sirija vol. 2
Challenger_ wrote:Daj ba Državo, kakav uncle Sam, pa nije ovo četeres i treća godina.The 51st State wrote:celi spusti loptu i ne vrijedjaj indirektno.
Sta cu kada sam retro tip i kada ne volim danasnje metro-pederske stilove.
Kada je muzika u pitanju, za mene je vrijeme stalo '88. I danas slusam Cepelin, Sabat, Pink Flojd itd.
U glavi sam moderan i liberal prve kategorije.
Kod tebe je situacija potpuno obrnuta.
Cijenim da si sminker, takav dojam ostavljas. Tu si kao moderan.
U glavi si nazalost staromodan. Podrzavas totalitarizam i diktaturu. Podrzavas rigidne sisteme koje je vrijeme davno pregazilo.
Last edited by Kikibombona on 21/03/2018 13:05, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#109154 Re: Sirija vol. 2
a nista celik jele? 
- Kikibombona
#109155 Re: Sirija vol. 2
Samo Celik nek se zna, nek viori zastava...sumirprimus wrote:a nista celik jele?
- Kikibombona
#109156 Re: Sirija vol. 2
Ukinuti muziku nakon ovoga!
-
sumirprimus
#109157 Re: Sirija vol. 2
aaaaa kiki polubratKikibombona wrote:Samo Celik nek se zna, nek viori zastava...sumirprimus wrote:a nista celik jele?
a nikad te dole na temama nema a haaa stooo to?
- Challenger_
#109158 Re: Sirija vol. 2
Sunce ti tvoje, pa koliko ti to imaš godina? Šezdeset? To nije muzika, to je industrija kreveljenja za izlapljelu i nestalu srednju Goyim-klasu. Muzika je nešto sasvim drugo.Kikibombona wrote:Ukinuti muziku nakon ovoga!![]()
![]()
Ništa tu nema modrno. Sve što si ispisao je outdated i pučko, neukusno, ispodprosječno. Takva ti je i "misao". Za prefinjenost treba materijala i rada. Radi na sebi, jer do sad viđeno je - odron.Kikibombona wrote:U glavi sam moderan i liberal prve kategorije.
-
sumirprimus
#109159 Re: Sirija vol. 2
mojne to ba ad eminem...licno
- Challenger_
#109160 Re: Sirija vol. 2
OK. Toliko. Ćao.sumirprimus wrote:mojne to ba ad eminem...licno
-
The 51st State
- DaysleepeR
#109162 Re: Sirija vol. 2
jako si tvrdoglav i zadrt, znaš biti nevjerovatno naporan, ali su ti gledišta jako blizu mojimKikibombona wrote:Challenger_ wrote:Daj ba Državo, kakav uncle Sam, pa nije ovo četeres i treća godina.The 51st State wrote:celi spusti loptu i ne vrijedjaj indirektno.![]()
![]()
Sta cu kada sam retro tip i kada ne volim danasnje metro-pederske stilove.Ko kaze da su muskarci izumrli?
![]()
Kada je muzika u pitanju, za mene je vrijeme stalo '88. I danas slusam Cepelin, Sabat, Pink Flojd itd.Ovi novi pederluci me ne zanimaju.
Generalno ne volim nove stvari. Sve sto je novo i moderno, ne volim. To je kada su stilovi u pitanju.
U glavi sam moderan i liberal prve kategorije.Pro-LGBT, pro-feminizam i pro - svaka druga ugrozena i marginalizovana skupina.
![]()
Kod tebe je situacija potpuno obrnuta.
Cijenim da si sminker, takav dojam ostavljas. Tu si kao moderan.
U glavi si nazalost staromodan. Podrzavas totalitarizam i diktaturu. Podrzavas rigidne sisteme koje je vrijeme davno pregazilo.
- ioannes
#109163 Re: Sirija vol. 2
moderan i liberal prve kategorije...Challenger_ wrote:Sunce ti tvoje, pa koliko ti to imaš godina? Šezdeset? To nije muzika, to je industrija kreveljenja za izlapljelu i nestalu srednju Goyim-klasu. Muzika je nešto sasvim drugo.Kikibombona wrote:Ukinuti muziku nakon ovoga!![]()
![]()
Ništa tu nema modrno. Sve što si ispisao je outdated i pučko, neukusno, ispodprosječno. Takva ti je i "misao". Za prefinjenost treba materijala i rada. Radi na sebi, jer do sad viđeno je - odron.Kikibombona wrote:U glavi sam moderan i liberal prve kategorije.
kako sam sebe neko vidi nije uopce upitno, nego je upitno podrzavati jednu struju
cija je politika toliko rigidna i nehumana da je gola suprotnost od modernog i liberalnog
-
sumirprimus
#109164 Re: Sirija vol. 2
mislis ko asadova i putinova ? ne?ioannes wrote:
moderan i liberal prve kategorije...
kako sam sebe neko vidi nije uopce upitno, nego je upitno podrzavati jednu struju
cija je politika toliko rigidna i nehumana da je gola suprotnost od modernog i liberalnog
-
handžar88
#109165 Re: Sirija vol. 2
Malo je reci odron.. stavovi su mu ko u neke tinejdzerke iz Svedske. Zali Boze tolikih godina.. u sta ih potrosi pitam se.Challenger_ wrote:Sunce ti tvoje, pa koliko ti to imaš godina? Šezdeset? To nije muzika, to je industrija kreveljenja za izlapljelu i nestalu srednju Goyim-klasu. Muzika je nešto sasvim drugo.Kikibombona wrote:Ukinuti muziku nakon ovoga!![]()
![]()
- Kikibombona
#109166 Re: Sirija vol. 2
Manje od 60.Challenger_ wrote:Sunce ti tvoje, pa koliko ti to imaš godina? Šezdeset? To nije muzika, to je industrija kreveljenja za izlapljelu i nestalu srednju Goyim-klasu. Muzika je nešto sasvim drugo.Kikibombona wrote:Ukinuti muziku nakon ovoga!![]()
![]()
Muzika za srednju klasu jeste najbolja. To je muzika koja te tjera da se oslobodis, da ispoljis sebe na pravi nacin. Znam tako ponekad, kada je vrijeme usrano, kada me obuzme melanholija i apatija, nasuti casu pica i poslusati klasicnu muziku. Nekada, u rijetkim trenucima, osjetim potrebu za prefinjenim notama. Slusam sve osim narodnjaka, rep i pop muzike. Mada rock muzika, hard rock, je naravno no1.
Bas me zanima sta ti slusas i kakvi su kod tebe tulumi.
Otkud ti ideja da zelim biti prefinjen? Ne daj boze! Zelim biti sretan, nasmijan, opusten, spontan, drustven...! Ti izlgedas totalno izvjestaceno, sav si robotiziran. Nema nimalo sarma. Ponekad pomislim da si bot. Totalno si bezlican. Ovo ne govorim da te uvrijedim, takav dojam ostavljas, oca mi i majke. Kao da se trudis postici neki ideal, previse mislis u tome, trudis se predstaviti u najboljem svjetlu svaki put. Samodopadan si, narcisoidan. Malo me podsjecas na Sheldona iz TVP. Budi original, ne losa kopija, to ti je moj savjet. Ugledaj se na Salika. Imas veliki potencijal al' se lose nafurao.
Sumir
Taman posla da pratim i druge teme, ne bih imao vremena za bilo sta drugo u zivotu.
EDIT
Kako neko, ko za sebe kaze da je moderan, moze podrzavati totalitarne rezime?
Oksimoron.
Bas rezim predstavlja rigidni arapski nacionalizam. Odron odrona.
- Maystor
#109167 Re: Sirija vol. 2
Čime si to uskovitlao forumsku kanalizaciju ?Challenger_ wrote:OK. Toliko. Ćao.sumirprimus wrote:mojne to ba ad eminem...licno

-
sumirprimus
#109168 Re: Sirija vol. 2
-
sumirprimus
#109169 Re: Sirija vol. 2
to me i cudi kod tebe kiki, kako to iz rl povezes s ovim o kurdima? svaki dan???ne mos rec da ti se nije uvuklo pod kozu?
-
The 51st State
#109170 Re: Sirija vol. 2
pobocnik je tu, jos samo salik i cijelo virtualno vodstvo oko asada je tu.
-
sumirprimus
#109171 Re: Sirija vol. 2
kao ignorira nas a onda postavlja na temu 
- animus
#109172 Re: Sirija vol. 2
Ja koliko vidim samo mu rusofili nisu na ignore. Zna covjek voditi dijaloge nema sta.
- basar
#109173 Re: Sirija vol. 2
Prvi sam bio za promjenu uređenja u arapskim državama, pa čak i u Siriji. Ali nike dugo trajalo, zapljusnuo me hladan val rušenja bogomolja manjina i ubijanja svakoga ko Boga ne shvata na način kako ga shvataju "revolucionari".sumirprimus wrote:tu se ne slazem s vama. nazov sijamabasar wrote:Asad i trenutno državno uređenje su garant opstanka vjerskih manjina u Siriji. Kada se radi o opstanku, onda nema alternative.nadam se da se ne ljutis na ovo. i nema potrebe, to si sto si tvoj izbor. postujem
![]()
nema manje vece zlo.zlo je zlo.
i samo istinska sloboda je sloboda.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#109174 Re: Sirija vol. 2
bojkot
-
ultrajvosa 1987
#109175 Re: Sirija vol. 2
Pa svi smo bili za revoluciju na pocetku rata, dok je i licilo na revoluciju, kad su se pojavile Al Kaida, Isil, Nusre, Shamovi, Vojske Islama mnogi su progledali i skontali koliko je sati. Samo su zadrti ostali uz ove i ovakve "revolucionare", sto znaci da nisu ni bili za revoluciju i sta je ista u pocetku predstavljala, nego za vjersku/sunitski cistu Siriju.
E nece da moze.
E nece da moze.