SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
-
DonieBrasco
#109126 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ljudi dragi nije bitna snaga romobila, bicikla, stavi jos dva takva tocka ali vozi odgovorno imaju obzira na pjesake, saobracaj, trootorar - cestu.
-
made_in_sarajevo
#109127 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Sudar izmedju cvile i otoke, srednja traka prohodna. Ja dosao u desnoj traci skoro do policije, zmigavac upalio i blago se nakosio da se prebacim u srednju traku. Ovi "vozaci" nekih 10ak auta + autobus neki na stranim tablama pa udarili bi me sigurno ali nema pustanja. Cak gospoja na njemackim tablama i ljiljanima na retrovizoru, iza mene dosla i zena u srednjoj traci pusta sad, ukljuci se hladno i ide na mene. Nije poenta da se ja moram ukljuciti iste sekunde, ali jebem vam sve i instruktora vaseg kurcevog, pa i jebeni odgoj iz kuce. Blehne u mene svi redom sto se ja prebacujem iz trake u traku, ispred mene policija stoji i ne mogu proci. Pun grad debila u autima, autobusima, romobilima, motorima koji misle da svi zivimo radi njih. Cudimo se padovima, smrtnim slucajevima, pa kakvi debili i mozgovi voze i krecu se u javnom prostoru dobro svaki dan nema par mrtvih. Jebeni sudar gdje moras ici u koloni, jedna traka radi i nemoj slucajno gas pustiti, nikome. Mi iz drugih traka smo to namjestili namjerno da njih zajebavamo.
Koliko njih prvi put semafor i vecu raskrnicu vidim jebo li vas zavicaj i ljiljani svih vrsta oko retrovizora. Jel ljiljane okaci znas da je debil i da ce napraviti sranje prvom prilikom jer mi svi trebamo umrijeti kad oni voze
Koliko njih prvi put semafor i vecu raskrnicu vidim jebo li vas zavicaj i ljiljani svih vrsta oko retrovizora. Jel ljiljane okaci znas da je debil i da ce napraviti sranje prvom prilikom jer mi svi trebamo umrijeti kad oni voze
- muha_sa
#109128 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
made_in_sarajevo wrote: ↑22/07/2026 20:57 Sudar izmedju cvile i otoke, srednja traka prohodna. Ja dosao u desnoj traci skoro do policije, zmigavac upalio i blago se nakosio da se prebacim u srednju traku. Ovi "vozaci" nekih 10ak auta + autobus neki na stranim tablama pa udarili bi me sigurno ali nema pustanja. Cak gospoja na njemackim tablama i ljiljanima na retrovizoru, iza mene dosla i zena u srednjoj traci pusta sad, ukljuci se hladno i ide na mene. Nije poenta da se ja moram ukljuciti iste sekunde, ali jebem vam sve i instruktora vaseg kurcevog, pa i jebeni odgoj iz kuce. Blehne u mene svi redom sto se ja prebacujem iz trake u traku, ispred mene policija stoji i ne mogu proci. Pun grad debila u autima, autobusima, romobilima, motorima koji misle da svi zivimo radi njih. Cudimo se padovima, smrtnim slucajevima, pa kakvi debili i mozgovi voze i krecu se u javnom prostoru dobro svaki dan nema par mrtvih. Jebeni sudar gdje moras ici u koloni, jedna traka radi i nemoj slucajno gas pustiti, nikome. Mi iz drugih traka smo to namjestili namjerno da njih zajebavamo.
Sad u mene hanuma iz šetnje i prica o tom udesu--slikala--volvo poprijecen.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#109129 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
stalno ja to govorim ,nije guzva zbog kolicine auta ,vec zbog kolicine debilcina za volanima,koji se ne obaziru na nikog drugog sem na sebe.samo da ja prodjem,samo cu ja minutu,tipkaĆa i ĆitaĆa na mobitelima,debilnih puštaĆa koji koce nicim izazvani ne gledajuci uopste ima li ko iza njih,gamizu i vuku se po cesti ko sline,krecu sa semafora ko da je zgrada zavezan za njih... mogao bih nabrajati do sutra...made_in_sarajevo wrote: ↑22/07/2026 20:57 Pun grad debila u autima, autobusima, romobilima, motorima koji misle da svi zivimo radi njih. Cudimo se padovima, smrtnim slucajevima, pa kakvi debili i mozgovi voze i krecu se u javnom prostoru dobro svaki dan nema par mrtvih.
situacija od jucer :
idem od nedzarica prema ilidzi i onako ,nije pretjerana guzva ali pune su sve 3 trake ,ispred mene po 5-6 auta u svakoj traci ispred njih rupa jedno 200m nema nikoga ,vuku se naravno 47-49 km/h. na prosirenju kod hece stoji crni golf 8 presretac i dva policajca pored naslonjeni pricaju.opalise svi u svim trakama po kocnici ko sumanuti i smanjise na 37 i nastavise gamizat tako do inine pumpe da ih slucajno ne snimi presretac
mali je postotak ljudi koji normalno voze... ili su guslaci ili rejseri i idioti koji voze ko bez glave
- Averus
#109130 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Govorim to još od prije nego što sam dobio vozačku 
Moronski pristup svemu u ovom narodu, tako i saobraćaju, pa naravno onda i vožnji
Od skretanja lijevo gdje ga nikad ne bi trebalo biti, preko guranja po principu "e neeeš" ako bi se trebao neko pustiti, do jednostavne kurcobolje jer "ja sam najbitniji i samo je bitno šta ja hoću i kako ja hoću", a onda to sve pomiješano i sa bahatošću, začinjeno kriminalcima kojima se jednostavno može da se tako ponašaju i debilima koji se ufuraju za volanom da mogu i oni.
Eto što su gužve, udesi i sve ostalo...
Moronski pristup svemu u ovom narodu, tako i saobraćaju, pa naravno onda i vožnji
Od skretanja lijevo gdje ga nikad ne bi trebalo biti, preko guranja po principu "e neeeš" ako bi se trebao neko pustiti, do jednostavne kurcobolje jer "ja sam najbitniji i samo je bitno šta ja hoću i kako ja hoću", a onda to sve pomiješano i sa bahatošću, začinjeno kriminalcima kojima se jednostavno može da se tako ponašaju i debilima koji se ufuraju za volanom da mogu i oni.
Eto što su gužve, udesi i sve ostalo...