SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

DonieBrasco

#109126 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by DonieBrasco »

Ljudi dragi nije bitna snaga romobila, bicikla, stavi jos dva takva tocka ali vozi odgovorno imaju obzira na pjesake, saobracaj, trootorar - cestu.
made_in_sarajevo

#109127 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by made_in_sarajevo »

Sudar izmedju cvile i otoke, srednja traka prohodna. Ja dosao u desnoj traci skoro do policije, zmigavac upalio i blago se nakosio da se prebacim u srednju traku. Ovi "vozaci" nekih 10ak auta + autobus neki na stranim tablama pa udarili bi me sigurno ali nema pustanja. Cak gospoja na njemackim tablama i ljiljanima na retrovizoru, iza mene dosla i zena u srednjoj traci pusta sad, ukljuci se hladno i ide na mene. Nije poenta da se ja moram ukljuciti iste sekunde, ali jebem vam sve i instruktora vaseg kurcevog, pa i jebeni odgoj iz kuce. Blehne u mene svi redom sto se ja prebacujem iz trake u traku, ispred mene policija stoji i ne mogu proci. Pun grad debila u autima, autobusima, romobilima, motorima koji misle da svi zivimo radi njih. Cudimo se padovima, smrtnim slucajevima, pa kakvi debili i mozgovi voze i krecu se u javnom prostoru dobro svaki dan nema par mrtvih. Jebeni sudar gdje moras ici u koloni, jedna traka radi i nemoj slucajno gas pustiti, nikome. Mi iz drugih traka smo to namjestili namjerno da njih zajebavamo.

Koliko njih prvi put semafor i vecu raskrnicu vidim jebo li vas zavicaj i ljiljani svih vrsta oko retrovizora. Jel ljiljane okaci znas da je debil i da ce napraviti sranje prvom prilikom jer mi svi trebamo umrijeti kad oni voze
muha_sa

#109128 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by muha_sa »

made_in_sarajevo wrote: 22/07/2026 20:57 Sudar izmedju cvile i otoke, srednja traka prohodna. Ja dosao u desnoj traci skoro do policije, zmigavac upalio i blago se nakosio da se prebacim u srednju traku. Ovi "vozaci" nekih 10ak auta + autobus neki na stranim tablama pa udarili bi me sigurno ali nema pustanja. Cak gospoja na njemackim tablama i ljiljanima na retrovizoru, iza mene dosla i zena u srednjoj traci pusta sad, ukljuci se hladno i ide na mene. Nije poenta da se ja moram ukljuciti iste sekunde, ali jebem vam sve i instruktora vaseg kurcevog, pa i jebeni odgoj iz kuce. Blehne u mene svi redom sto se ja prebacujem iz trake u traku, ispred mene policija stoji i ne mogu proci. Pun grad debila u autima, autobusima, romobilima, motorima koji misle da svi zivimo radi njih. Cudimo se padovima, smrtnim slucajevima, pa kakvi debili i mozgovi voze i krecu se u javnom prostoru dobro svaki dan nema par mrtvih. Jebeni sudar gdje moras ici u koloni, jedna traka radi i nemoj slucajno gas pustiti, nikome. Mi iz drugih traka smo to namjestili namjerno da njih zajebavamo.

Koliko njih prvi put semafor i vecu raskrnicu vidim jebo li vas zavicaj i ljiljani svih vrsta oko retrovizora. Jel ljiljane okaci znas da je debil i da ce napraviti sranje prvom prilikom jer mi svi trebamo umrijeti kad oni voze
:thumbup:

Sad u mene hanuma iz šetnje i prica o tom udesu--slikala--volvo poprijecen.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#109129 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by bitanga_sa_otesa »

made_in_sarajevo wrote: 22/07/2026 20:57 Pun grad debila u autima, autobusima, romobilima, motorima koji misle da svi zivimo radi njih. Cudimo se padovima, smrtnim slucajevima, pa kakvi debili i mozgovi voze i krecu se u javnom prostoru dobro svaki dan nema par mrtvih.
stalno ja to govorim ,nije guzva zbog kolicine auta ,vec zbog kolicine debilcina za volanima,koji se ne obaziru na nikog drugog sem na sebe.samo da ja prodjem,samo cu ja minutu,tipkaĆa i ĆitaĆa na mobitelima,debilnih puštaĆa koji koce nicim izazvani ne gledajuci uopste ima li ko iza njih,gamizu i vuku se po cesti ko sline,krecu sa semafora ko da je zgrada zavezan za njih... mogao bih nabrajati do sutra...
situacija od jucer :
idem od nedzarica prema ilidzi i onako ,nije pretjerana guzva ali pune su sve 3 trake ,ispred mene po 5-6 auta u svakoj traci ispred njih rupa jedno 200m nema nikoga ,vuku se naravno 47-49 km/h. na prosirenju kod hece stoji crni golf 8 presretac i dva policajca pored naslonjeni pricaju.opalise svi u svim trakama po kocnici ko sumanuti i smanjise na 37 i nastavise gamizat tako do inine pumpe da ih slucajno ne snimi presretac :zid:
mali je postotak ljudi koji normalno voze... ili su guslaci ili rejseri i idioti koji voze ko bez glave :run:
Averus

#109130 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5

Post by Averus »

Govorim to još od prije nego što sam dobio vozačku :D
Moronski pristup svemu u ovom narodu, tako i saobraćaju, pa naravno onda i vožnji

Od skretanja lijevo gdje ga nikad ne bi trebalo biti, preko guranja po principu "e neeeš" ako bi se trebao neko pustiti, do jednostavne kurcobolje jer "ja sam najbitniji i samo je bitno šta ja hoću i kako ja hoću", a onda to sve pomiješano i sa bahatošću, začinjeno kriminalcima kojima se jednostavno može da se tako ponašaju i debilima koji se ufuraju za volanom da mogu i oni.

Eto što su gužve, udesi i sve ostalo...
Post Reply