Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
DzeBra wrote:
Imaju li muslimani veceg neprijatelja os USA,izraela i CIA-e?
Najveci neprijatelj muslimanima su sami muslimani.Neuporedivo vise su se medjusobno ubijali i dan-danas ubijaju i prije nego su SAD i Izrael nastali.
Na ovo sam vec odgovorio, ali evo opet ću napisati par riječi.
Ko podržava teroriste koji ubijaju sirijske kršcane, miniraju im bogomolje i kidnapuju vjerske dužnosnike?
Kršćanski zapad kojim upravljaju cionisti koje zabolje uho i za muslimane i za kršćane. Vehabije (FSA) su samo slijepo sektaško oružje.
Opetja033 wrote:Sta zelis reci sa ovim? Meni mirise na antisemitizam.
Antisemitizam=mržnja prema semitskim narodima
"Semiti je skupno ime narodâ koji bi trebali biti potomci biblijskog Šema, brata Hamova i Jafetova, a time i prvi srodnici Hamitskih naroda ili Hamita.
U povijesna vremena cijela zapadna Azija, osim poluotoka Male Azije bila je nastanjena semitskim plemenima, koja se dijele na 4 grane: babilonsko-asirski Semiti (istočni Semiti); kanaanski Semiti (zapadni Semiti); Aramejci (sjeverni Semiti) i arapski Semiti (južni Semiti ili Arapi)."
Challenger__ wrote:
- inače, psiho-profili se rade i na osnovu fotografija, a Morsija je lako identifikovati kao notornog mediokriteta, opasnog po sebe, njegovu neposrednu okolinu i Egipat. Da čovjek ne povjeruje, kakve budale postavljaju po svijetu... No, to već nije naš problem.
- inače, psiho-profili se rade i na osnovu postova i pisanja po forumima , a pojedine forumaše je lako identifikovati kao notorne mediokritete, opasne po sebe, svoje okruženje i javno mijenje. Da čovjek ne povjeruje, kakve budale imaju internet i znaju tipkati po tastaturi ... No, to ne bi problem da ne podržavaju diktatore i masovne ubice, ratne zločince i koljače vlastitog naroda, i da svojim pisanjem ne utiču na stvaranje pogrešne slike o stanju i događajima u Siriji.
DzeBra wrote:
Imaju li muslimani veceg neprijatelja os USA,izraela i CIA-e?
Najveci neprijatelj muslimanima su sami muslimani.Neuporedivo vise su se medjusobno ubijali i dan-danas ubijaju i prije nego su SAD i Izrael nastali.
Na ovo sam vec odgovorio, ali evo opet ću napisati par riječi.
Ko podržava teroriste koji ubijaju sirijske kršcane, miniraju im bogomolje i kidnapuju vjerske dužnosnike?
Kršćanski zapad kojim upravljaju cionisti koje zabolje uho i za muslimane i za kršćane. Vehabije (FSA) su samo slijepo sektaško oružje.
To je kap u moru u odnosu na medjumuslimansko nasilje koje traje skoro hiljadu i po godina.Postavio si jasno pitanje,dobio si jasan odgovor.Nemoj postavljat pitanja ako ti se odgovor nece svidjeti.
Co0l wrote:Hoces sad postavljat one iste klipove skupova podrske Asadu koje si postavljo pod svakim dosad banovanim nickom
To nisu obični skupovi već masovni skupovi podrške na kojima je znalo biti i po 4 miliona ljudi. Možda misliš da je podrška sirijskog naroda prema sirijskoj vladi opala?
Ako to misliš onda se varaš. Danas je veća nego ranije i ne samo među narodom Sirije već i u svijetu. To nam potvrđuju i rezultati ovoga zadnjeg glasanja u UN-u.
Eto on zna da je Morsija legitimno izabrao narod a Assada ne.Sta si ti to brojao glasove pa znas ko je legitiman
Sirija je država koju više od četiri decenije vode isti ljudi. Izbori se provode svakih sedam godina. Redovitim lažiranjem predsjednik uzima iznad 97% glasova! Kada je bivši vođa umro, Ustav se prilagodio izboru sina za nasljednika. Bashar, oftalmolog po zanimanju, drugi po rođenju Hafezov sin, apolitičan sve do smrti svoga starijega brata Bassela, 1994. godine, u automobilskoj nesreći, prihvata očevu odluku o budućem preuzimanju vlasti. On je nakon šest godina već bio sistematski pripremljen za tranziciju položaja, ali nije imao napunjenih 40 godina, kako je nalagao načelni propis Sirije. To se brzo i jednostavno riješilo. Parlament se sastao i u roku od par sati izmijenio tu tačku Ustava, tako što se granica sa 40 spustila na potrebnih 36 godina starosti.
- Nove fotografije i snimci egzekucija u organizaciji Al-Nusre obilaze svijet:
Ta trojica su ucestvovala u nedavnom pokolju djece u Banijasu,vrati se malo pa pogledaj klipove koje sam postao,a cini mi se da je sarajevoxxxx stavljao slike
Da da, jesu, isto kao što su braća Tsarnajev izvršili bombaški napad na bostonski maraton
Vidi se čiju školu ganjate
- inače, psiho-profili se rade i na osnovu postova i pisanja po forumima , a pojedine forumaše je lako identifikovati kao notorne mediokritete, opasne po sebe, svoje okruženje i javno mijenje. Da čovjek ne povjeruje, kakve budale imaju internet i znaju tipkati po tastaturi ... No, to ne bi problem da ne podržavaju diktatore i masovne ubice, ratne zločince i koljače vlastitog naroda, i da svojim pisanjem ne utiču na stvaranje pogrešne slike o stanju i događajima u Siriji.
Nit oduzet nit dodat.
Ustvari,nadodao bih ja jos sto-sta
Sirom_ah wrote:Ne dam tebi nista,zato sto si fuckin licemjer koji se nije udostojio ni da osudi ona ubistva djece,njihova klanja i spaljivanja.
Naravno da svako osuđuje zločine bez obzira ko ih je počinio.
Samo, da budemo jasni, ovakve zločine u protekloj deceniji najčešće je činila ideologija koja se danas prestavlja kao FSA koju obučavaju američke plaćeničke falange i izraelski Mosad.
Kako možeš biti siguran da iza ovih pokolja ne stoje isti oni koji stoje iza bombi u Tursakom gradu Rejhanliju ? Može li motiv biti isti ?
Co0l wrote:Hoces sad postavljat one iste klipove skupova podrske Asadu koje si postavljo pod svakim dosad banovanim nickom
To nisu obični skupovi već masovni skupovi podrške na kojima je znalo biti i po 4 miliona ljudi. Možda misliš da je podrška sirijskog naroda prema sirijskoj vladi opala?
Ako to misliš onda se varaš. Danas je veća nego ranije i ne samo među narodom Sirije već i u svijetu. To nam potvrđuju i rezultati ovoga zadnjeg glasanja u UN-u.
Opet ti sam sebi postavljas pitanja i odgovaras na njih i donosis zakljucke na osnovu pitanja koja si sam sebi postavio...neko spomenu psiholoske profile-ako to nije podvojena licnost onda ne znam sta je
idi bjezi ba Bogomoljac,ha prico tebi ha zidu ista stvar,besmisleno je.Ostaj zdravo i da ti ovaj nick potraje barem 3 dana.
Naravno da svako osuđuje zločine bez obzira ko ih je počinio.
Samo, da budemo jasni, ovakve zločine u protekloj deceniji najčešće je činila ideologija koja se danas prestavlja kao FSA koju obučavaju američke plaćeničke falange i izraelski Mosad.
Kako možeš biti siguran da iza ovih pokolja ne stoje isti oni koji stoje iza bombi u Tursakom gradu Rejhanliju ? Može li motiv biti isti ?
Naravno.
Da budemo jos jasniji,ovakve pokolje su cinili i 82-ge u hami kad nije bilo fsa.
A ameri obucavaju sekularnu struju pobunjenika.Znas li zbog cega?Razmisli.
Mozda zbog istog razloga zbog kojeg su cionisti napali avionima siriju.
Ko ih ne zna....
Sirom_ah wrote:Morsi musliman koji zeli postepeno proturit seriat kroz ustav.
Postepeno, preko muslimanskih leševa i kada veliki izrael bude realnost? Ovo što si napisao može biti izjava samo nekoga ko je krajnje ili drzak ili naivan.
Sirom_ah wrote:I naravno coek prelijepo uci Kuran.
Cigani uhvate međeda u planini pa ga nauče da igra uz muziku. CIA obuči svoga operativca za bliski istok i nauče ga tako dobro arapski da ga ni arapi nemogu prepoznati da je stranac.
Co0l wrote:
To je kap u moru u odnosu na medjumuslimansko nasilje koje traje skoro hiljadu i po godina.
Nije to kap u moru več sam naveo samo jedan primjer. Možda je malo veća kap to da je bliski istok skoro pa skroz ostao bez krčćanskog svijeta zahvaljujući zapadnoj politici dirigiranoj od strane cionista.
Na koje medjumuslimansko nasilje koje traje skoro hiljadu i po godina konkretno misliš ? Gdje se to toliko ratovalo između muslimana ?
Sirom_ah wrote:
Sirija je država koju više od četiri decenije vode isti ljudi. Izbori se provode svakih sedam godina. Redovitim lažiranjem predsjednik uzima iznad 97% glasova!
Da, i sada ga sa vlasti ruše arapske monarhije koje daleko duže od Assada upravljaju u svojim carstvima i služe zapadne interese zahvaljujući potpori svojih naroda ?
Šta onda reći za Bahrajn, jedinu istinsku revoluciju koja se dogodila u "arapskom proljeću" ?
Sirom_ah wrote:A ameri obucavaju sekularnu struju pobunjenika.Znas li zbog cega?Razmisli.
E pa eto možeš misliti kako su dobri muslimani kada ih obučava BlackWater i Mosad. Oni sigurno stvaraju vlast koja će biti
protuteža israelu
A tih sekularnih pobunjenika ima tamam toliko da mogu svi stati na jedan kamion ...
Sirom_ah wrote:Da budemo jos jasniji,ovakve pokolje su cinili i 82-ge u hami kad nije bilo fsa....
Svaki sukob ima svoje dvije strane. Ali opet ponavljam, zasto sirijski narod, koji je vecinom sunitski, i nakon 82. i dalje podržava svog voljenog presidenta Assada ?
Syrian rebels have said that they have attacked an important military base in the south and checkpoints in the city of Deraa, in an attempt to regain ground lost to President Bashar al-Assad's forces near the Jordanian border.
The rebels were thrown onto the defensive last week when Assad's troops retook the town of Khirbet Ghazaleh on the main north-south highway between Damascus and Jordan.
They said hundreds of fighters with rocket launchers and anti-aircraft guns were brought in on Thursday to lay siege to the fortress-like headquarters of the Syrian army's 52nd Mechanised Brigade, one of the largest bases in Deraa province.
The base, almost 80km south of Damascus, lies at the heart of a heavily fortified zone which has traditionally formed a southern line of defence protecting the capital.
Sirom_ah wrote:Da budemo jos jasniji,ovakve pokolje su cinili i 82-ge u hami kad nije bilo fsa....
Svaki sukob ima svoje dvije strane. Ali opet ponavljam, zasto sirijski narod, koji je vecinom sunitski, i nakon 82. i dalje podržava svog voljenog presidenta Assada ?
A otkud ti znas da ga podrzava molim te? I samo mi nemoj davati onaj glupi link za vijest koju je jedino Hizbollat objavio i niko drugi.
- Čini me se da je Alekso ovo pomenuo: "A demonstration against the Free Syrian Army in Damascus suburb has come under fire", ili narod koji je protestvovao protiv tzv. "FSA" našao se pod vatrom "rebelsa".
- U Siriji su sve "demokratske" farse razobličene, pale u vodu i nizu ni za *urac. Sve mi se čini da je sada uz Vladu skoro sav narod Sirije. Ako ne uz Vladu, a onda su protiv ovih barbara definitivno.
Opetja033 wrote:A otkud ti znas da ga podrzava molim te? I samo mi nemoj davati onaj glupi link za vijest koju je jedino Hizbollat objavio i niko drugi.
To se moglo veoma dobro vidjeti na masovnosti učesnika pro-režimskih demonstracija sve ovo vrijeme od kako traje kriza u Siriji. Ili možda misliš da je podrška naroda svom voljenom vođi splahnula u zadnje vrijeme?
Čak i u svijetu, među drugim nacijama, primjetna je znatno povećana skeptičnost prema tzv. sirijskoj opoziciji.