FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
mistek
#10901 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Dobra utakmica Sarajeva. Protivnik nije dozvolio da se igra više naprijed. Da smo krenuli, vjerovatno bi primili još koji gol. U biti, utakmica u egalu sa Lechom, bez pretjeranog zalaganja bilo koje od ekipa. Jednostavno, sticanje iskustva u Evropi. Ovo je tačno ono što Sarajevo može. Može možda malo jače, ali časno ispadanje kontra Lecha je realnost. Da je protivnik neko drugi, tipa Qarabag, Videoton, Skenderbeg, BATE, jasno da bi šanse bile veće.
Baho se preserava kao da se igralo s ekipom iz druge bugarske lige. Prošle sedmice se svršavalo na igru Željezniučara kad nisu pogledali na gol Mađara pošteno, a ovo sad je očaj. Naravno, porediti Lech i Mađare je smiješno. Večeras je mađarski predstavnik tek nakon produžetaka izbacio amatere s Velsa. Međutim, pobjeda Željezničara protiv SLABIJE ekipe (koeficijentom) se predstavlja kao ogromna stvar, senzacija, a naše ispadanje od višestruko jače ekipe, šampiona Poljske, kao tragedija.
Baho se preserava kao da se igralo s ekipom iz druge bugarske lige. Prošle sedmice se svršavalo na igru Željezniučara kad nisu pogledali na gol Mađara pošteno, a ovo sad je očaj. Naravno, porediti Lech i Mađare je smiješno. Večeras je mađarski predstavnik tek nakon produžetaka izbacio amatere s Velsa. Međutim, pobjeda Željezničara protiv SLABIJE ekipe (koeficijentom) se predstavlja kao ogromna stvar, senzacija, a naše ispadanje od višestruko jače ekipe, šampiona Poljske, kao tragedija.
-
Vertig0
#10902 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Normalno da je ocaj. Niko ne trazi prolaz ni nadigravanje. Ali daj malo borbe i trke da vidimo.
-
nema me tamo
#10903 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Al' to kad se kaže škola, e tad odma mi muka..
Škola za školom, poraz za porazom.
Škola za školom, poraz za porazom.
-
Sedrenik
#10904 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
U nizu dobrih stvari, velikih pomaka, Uprava je najbitniji, sportski segment Kluba dala u ruke obicnim diletantima i "strucnjacima" cije se sve takticke zamisli, shvatanja ove igre, priprema utakmice...svodi na jaranstvo i zajebanciju. Izvolite gospodo, ono na sta su ozbiljniji ljudi upozoravali da treba uraditi odmah nakon zavrsetka sezone, doslo je po svoje!
Manevar s Dzenom na klupi je uspio, kada se zbog imperativa trofeja moralo udovoljiti onima kojima odgovara da se zajebavaju i da uz to budu dobro placeni. Nakon osvajanja trofeja, logicno je bilo da se nastavi s tendencijom pravljenja ozbiljnijeg kluba, a u tu sliku se znanje, strucnost pa i kapacitet Dzenana Uscuplica nikako ne mogu uklopiti!
I ne zanosite se, pored jako velikog igrackog potencijala, s Dzenanom na klupi, pred nama su velika iskusenja i u domacoj ligi.
Manevar s Dzenom na klupi je uspio, kada se zbog imperativa trofeja moralo udovoljiti onima kojima odgovara da se zajebavaju i da uz to budu dobro placeni. Nakon osvajanja trofeja, logicno je bilo da se nastavi s tendencijom pravljenja ozbiljnijeg kluba, a u tu sliku se znanje, strucnost pa i kapacitet Dzenana Uscuplica nikako ne mogu uklopiti!
I ne zanosite se, pored jako velikog igrackog potencijala, s Dzenanom na klupi, pred nama su velika iskusenja i u domacoj ligi.
-
north
#10905 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Pa nije baš sve sramotno bilo, nemojmo da seremo i idemo u krajnost... Nakon što Lech onako demolira Legiu u finalu kupa, svi smo se ovdje sasrali i molili boga da nam poljaci ne zgade fudbal i ne utrpaju petardu....sad je minimalan poraz blamaža, blamaža je ona nemoć kada se pređe centar i to je za povratiti...u fudbalu se valjda ocjenjuju tri stvari: rezultat, igra pozadi i igra prema naprijed....treća stavka je bila 0 bodova i nemoć kakvu ne pamtim, ali prve dvije bi baš bilo bezobrazno reći da je bilo sramotno....naša sredina i bekovi u igri prema naprijed su večeras odron bili, faktički nisu ni igrali čim se pređe centar i to je razlog što smo tako kritični bili.....Naravno da nisam zadovoljan, nimalo, ali sad će se od poraza 1-0 još napraviti neviđena bruka i blamaža
....
Meni se čini ko da je je večeras bio cilj da se ne ponovi Mechengladbach i da su se nesretnici toga sasrali, svi uključujući i trenera, i to je baš porazno

Meni se čini ko da je je večeras bio cilj da se ne ponovi Mechengladbach i da su se nesretnici toga sasrali, svi uključujući i trenera, i to je baš porazno
Last edited by north on 22/07/2015 23:14, edited 1 time in total.
- Stroj-2
#10906 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovih stotinjak navijača što je došlo, momcima kapa do poda, prevalit onoliki put i igrači ništa da pokazali nisu, nabili nam karte prošlu tekmu, ni borbe ni žara, nek zijane, al brate nek zijane u borbi ko muškarci ne ko pičke...
-
Dr Baltazar
#10907 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Kakve to sve veze ima kad je naš najbolji napad u ove dvije utakmice bio šut Barbarića sa 25 metaralijek-za-sve wrote:jok ja sam sam sebi dao prvi go na AFH,pa nisam izletio na drugi kad je lopta putovala pola sata i veceras kad sam postavio zivi zid i ukopao se....
- Logovan
#10908 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Fizička sprema - NULA!!! Jebo te dan i treninzi i sprema i Slovenija i Turska i prijateljske, kako onako loše???? Pa do 50-60 minute većina igrača, ako ne i svi, su disali na škrge.
Ne znam, nije mi jasno. Oni njihovi mogu trčati 3 dana bez prestanka, a ovi naši ispušu za sat vremena. Nije problem izgubiti, problem je kada si ovako loše spremljen, pa si očajan, jer znaš da ništa ne možeš da uradiš.
Barbarić, Stepanov
IGRAČINE.
Em im je parola glupa, em je napravljena preko kurca, isto kao da su je napravili 2 minute prije početka utakmice.
Barbarić, Stepanov
A oni spavali u Vogošći.Butmiran wrote:Nikog se ne bojimo but sleep 450 km away?emmir1 wrote:Kakav je transparent na tribini navijača Lecha
uspio sam pročitati , nikog se ne bojimo
Tako nekako.
-
internazionale
#10909 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Upravo ovo je sva poenta modernog fudbala, ovo i samo ovo. Ovakvih ti treba najmanje 9 igraca, a onda mozes istrpiti i jednog kreativca i majstora u ekipi-LIBERO- wrote:Ocito je svjestan velike rezultatske razlike, i razlike u kvaliteti.lijek-za-sve wrote:e cuj Dzene polako ??????????????????? jesi li ti normalan ?????' to vodimo pa treba polako?????????
Ne moraju porobacivati kroz noge, i imati neku ludu kombinatoriku, da budes svjestan da su klasa iznad tebe.
Ma nesto i u igri bez lopte, pokrivanje terena, trcanju, duelima...i onda prosto osjetis da si klasa ispod.
Sto je realnost.
Ovih "igraca" sto znaju pimplati, igrati petama... imas na svakom terminu, samo sto na terminu mogu jedino i igrati
-
internazionale
#10910 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
mistek wrote:Dobra utakmica Sarajeva. Protivnik nije dozvolio da se igra više naprijed. Da smo krenuli, vjerovatno bi primili još koji gol. U biti, utakmica u egalu sa Lechom, bez pretjeranog zalaganja bilo koje od ekipa. Jednostavno, sticanje iskustva u Evropi. Ovo je tačno ono što Sarajevo može. Može možda malo jače, ali časno ispadanje kontra Lecha je realnost. Da je protivnik neko drugi, tipa Qarabag, Videoton, Skenderbeg, BATE, jasno da bi šanse bile veće.
Ovo je maksimum ove ekipe FKS, nidje veze je prica o mudima
Dobro bi bilo da.smo nekim cudom prosli radi zarade, ali bi nas Basel rastavio na dijelove
- SkyLimit
#10911 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Iskreno ovo je definicija rutinskog odradivanja posla kako je Lech prosao Sarajeva. Sto je tuznije, sad i njih vjerovatno ceka ista sudbina protiv Basela.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#10912 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
A nikada neces dobiti tu neku ravnotrezu na fizickom planu sa ozbiljnijim ekipama, dok je kod nas normalno cugati, opusteno i redovno, i biti na nargili nekada i po dva puta dnevno, jednom minimano.
A takvi su nam 90% ekipe. E onda se blijedo trci, lose i nejako ulazi u duele, jer ne mozes...i onda te nema nigdje.
LJudi u upravi moraju udariti sakom od sto, i presjeci sa takvim stvarima kod vecine.
Ne mozes nadograditi ekipu, i klub, a imati takav amaterski i neambiciozan odnos vecine igraca.
Imam tu jos ponesto dodati, al' ne zelim. Kazu mudri ljudi - jutro je pametnije od veceri.
A takvi su nam 90% ekipe. E onda se blijedo trci, lose i nejako ulazi u duele, jer ne mozes...i onda te nema nigdje.
LJudi u upravi moraju udariti sakom od sto, i presjeci sa takvim stvarima kod vecine.
Ne mozes nadograditi ekipu, i klub, a imati takav amaterski i neambiciozan odnos vecine igraca.
Imam tu jos ponesto dodati, al' ne zelim. Kazu mudri ljudi - jutro je pametnije od veceri.
- Cossack
#10913 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Možda griješim ali mislim da kod nas nisu toliko problem loše pripreme koliko način života, nargila, cigare, piva, kola, nočni život...Logovan wrote:Fizička sprema - NULA!!! Jebo te dan i treninzi i sprema i Slovenija i Turska i prijateljske, kako onako loše???? Pa do 50-60 minute većina igrača, ako ne i svi, su disali na škrge.Ne znam, nije mi jasno. Oni njihovi mogu trčati 3 dana bez prestanka, a ovi naši ispušu za sat vremena. Nije problem izgubiti, problem je kada si ovako loše spremljen, pa si očajan, jer znaš da ništa ne možeš da uradiš.
Barbarić, Stepanov![]()
IGRAČINE.
-
internazionale
#10914 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nije to samo nabiti kondiciju, treba "znati trcati"
Druga bitna stvar je sto ti nemas iskustvo igranja sa jacima ekipama na normalnim terenima i sa normalnim sudijama
Jbg mogu u nasoj ligi igrati zajedno Cimirot, Radovac i Stojcev/Alispahic
Tu sredinu terena jedna fizicki jaca ekipa stavi u dzep
Za nadati se da ce svi igraci u nasoj ekipi i akademiji mnogo puta pogledati ove dvije utakmice pa da.skontaju koji je minimum fizicke spreme da bi se mogli nadati da ce se prodati i zaraditi sta od fudbala
Druga bitna stvar je sto ti nemas iskustvo igranja sa jacima ekipama na normalnim terenima i sa normalnim sudijama
Jbg mogu u nasoj ligi igrati zajedno Cimirot, Radovac i Stojcev/Alispahic
Tu sredinu terena jedna fizicki jaca ekipa stavi u dzep
Za nadati se da ce svi igraci u nasoj ekipi i akademiji mnogo puta pogledati ove dvije utakmice pa da.skontaju koji je minimum fizicke spreme da bi se mogli nadati da ce se prodati i zaraditi sta od fudbala
- ledeni_caj
#10915 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Todd je neki dan napisao dobar post, posebno onaj dio oko mahale i amaterizma u klubu. Srz svih nasih trenutnih problema jbga. Za nasu ligu bice dovoljno i ovo, cak i sa Dzenom. Mada predvidjam da ce biti smjenjen kao i prosli put.
-
Ali_G
#10916 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Opet oscilacije u raspolozenju. Do jucer smo se vidjeli u grupama lige uefa, danas nista ne valja. Realnost je da ce i ova sezona u domacem prvenstvu biti neizvjesna, pogotovo ako ode Gojko. Dzenan je po svemu sudeci los trener, ali sa ovakvom selekcijom igraca se ne moze vise. Moze se samo vise trcati, al bi nam i to za koju godinu postalo malo s obzirom kakav nam je karinaski mentalitet.
- Logovan
#10917 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ma brate cugaju, puše nargile i cigare i drugi. Ne žive ni ostali zdravo, pa trče k'o navijeni.Cossack wrote:Možda griješim ali mislim da kod nas nisu toliko problem loše pripreme koliko način života, nargila, cigare, piva, kola, nočni život...Logovan wrote:Fizička sprema - NULA!!! Jebo te dan i treninzi i sprema i Slovenija i Turska i prijateljske, kako onako loše???? Pa do 50-60 minute većina igrača, ako ne i svi, su disali na škrge.Ne znam, nije mi jasno. Oni njihovi mogu trčati 3 dana bez prestanka, a ovi naši ispušu za sat vremena. Nije problem izgubiti, problem je kada si ovako loše spremljen, pa si očajan, jer znaš da ništa ne možeš da uradiš.
Barbarić, Stepanov![]()
IGRAČINE.
Neka uprava odmah ode kod predsjednika Lecha, pokuša zakazati naš dolazak zbog učenja o fizičkoj spremi. Da nam ljudi pokažu šta rade zimi, a šta rade ljeti, kako i koliko treninge obavljaju, itd.
- SpecialOffer
#10918 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Meni ne ide u glavu da fudbaler ide i redovno pusi nargilu. Pa jebem ti mater glupu!
- Muhamed Đakmić
#10919 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ovo je blizu i mog razmišljanja. Mi nismo mogli više trčati, jer nismo imali gdje više trčati. Kad ti protivnik da loptu u noge i postavi haman cijelu ekipe iza lopte, a kad je uz to fizički dominantniji od tebe, malo toga možeš uraditi. Nije stvar da naši nisu htjeli trčati, jednostavno nisu imali prostora niti ideje, ili ako hoćete kvaliteta, da probiju onu odbranu.internazionale wrote:mistek wrote:Dobra utakmica Sarajeva. Protivnik nije dozvolio da se igra više naprijed. Da smo krenuli, vjerovatno bi primili još koji gol. U biti, utakmica u egalu sa Lechom, bez pretjeranog zalaganja bilo koje od ekipa. Jednostavno, sticanje iskustva u Evropi. Ovo je tačno ono što Sarajevo može. Može možda malo jače, ali časno ispadanje kontra Lecha je realnost. Da je protivnik neko drugi, tipa Qarabag, Videoton, Skenderbeg, BATE, jasno da bi šanse bile veće.
Baho se preserava kao da se igralo s ekipom iz druge bugarske lige. Prošle sedmice se svršavalo na igru Željezniučara kad nisu pogledali na gol Mađara pošteno, a ovo sad je očaj. Naravno, porediti Lech i Mađare je smiješno. Večeras je mađarski predstavnik tek nakon produžetaka izbacio amatere s Velsa. Međutim, pobjeda Željezničara protiv SLABIJE ekipe (koeficijentom) se predstavlja kao ogromna stvar, senzacija, a naše ispadanje od višestruko jače ekipe, šampiona Poljske, kao tragedija.![]()
![]()
Ovo je maksimum ove ekipe FKS, nidje veze je prica o mudima
Dobro bi bilo da.smo nekim cudom prosli radi zarade, ali bi nas Basel rastavio na dijelove
Ne kažem da je Lech igrao bunker, daleko od toga, ali Lech ne mora ni igrati bunker da nam zatvori sredinu. Ono što meni smeta je što fizički nismo na dovoljnom nivou, jer ovaj Lech je debilno dosadna ekipa, ubilo se za bunkerisanja protiv iole ozbiljnijeg tima. Nikakvog oni vica i kreacije nemaju, samo protiv nas im to i ne treba. Nego, ovo za fiziku, ja ne znam koji se nama postavlja kriterij fizičke spreme, ali ako je kriterij da budemo najspremniji u Premijer ligi BiH, onda tog majstora koji se tako odlučio spremati ekipu treba odmah nogom u guzicu nabiti.
Ali_G: Koji to naš igrač ne bi bio standardan u redovima naših konkurenata za titulu?
-
F&N
- Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...
#10920 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ljudi nas tehnicki nisu nadigrali nego takticki i fizicki zasta krivim strucni stab.
Nerealno je da ne kazem glupo i debilno da prvih 11 u utakmici protiv Lecha se prvi put srece tu prvoj utakmici pretkola LP.
Ni jedne jedine utakmice pripremne ova ekipa nije odigrala kompletna prije dvomeca sa Lechom. Kao rezultat toga imamo 2 gola na Kosevu.
Fizika, nula bodova, zelja za uspjehom nula bodova.
Stepanov i Barbaric masine. Sa njima aBd necemo imati problema u PL. Ostaje nada da ce se do narednog ljeta uigrati i da cemo naci adekvatnu zamjenu na lijevom beku.
Ova utakmica je pokazala da je Radovac precijenjen i da jedino ko ima u sebi tog evropskog kvaliteta su Duljevic i Cimirot.
Radovac, Velkoski, Bekic, Alispahic, daaleko je to od kvaliteta za evropsko trziste...
Dzeno fulio pripreme, fulio taktiku...
Zasluzio je jos ovu sezonu u PL BiH, a za narednu bez obzira na krajnji ishod iste, mislim da je vakat da se pocne trazit ozbiljan trener sa znanjem, vizijom i iskustvom.
Nismo se obrukali makar
Nerealno je da ne kazem glupo i debilno da prvih 11 u utakmici protiv Lecha se prvi put srece tu prvoj utakmici pretkola LP.
Ni jedne jedine utakmice pripremne ova ekipa nije odigrala kompletna prije dvomeca sa Lechom. Kao rezultat toga imamo 2 gola na Kosevu.
Fizika, nula bodova, zelja za uspjehom nula bodova.
Stepanov i Barbaric masine. Sa njima aBd necemo imati problema u PL. Ostaje nada da ce se do narednog ljeta uigrati i da cemo naci adekvatnu zamjenu na lijevom beku.
Ova utakmica je pokazala da je Radovac precijenjen i da jedino ko ima u sebi tog evropskog kvaliteta su Duljevic i Cimirot.
Radovac, Velkoski, Bekic, Alispahic, daaleko je to od kvaliteta za evropsko trziste...
Dzeno fulio pripreme, fulio taktiku...
Zasluzio je jos ovu sezonu u PL BiH, a za narednu bez obzira na krajnji ishod iste, mislim da je vakat da se pocne trazit ozbiljan trener sa znanjem, vizijom i iskustvom.
Nismo se obrukali makar
- SpecialOffer
#10921 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Nesto nisam upratio ko su kod nas kondicioni treneri? Da li su neki novi ili su starosjedioci 
-
sole2mio
#10922 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Tanko tanko . . .
-
todd_smith
#10923 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ti ako vazis za profesionalnog sportistu kao sto svi nasi igraci tvrde da su, ako je tebi prihvatljivo cugati sve osim proslave titule neke, ti si kurac od igraca
Jebo ti ba sloveniju tursku i slicno. Ne zbog priprema, ima i Mancester iste pripreme nego je to do igraca livno. Njegova duznost da radi i pazi na to van jebenog treninga.
Duljevic nece uspjeti. Domet mu je neka tamo turska liga ili neki turski prvoligas na zadnja 3-4 mjesta.
Radovac ima sve, ali nece uspjeti, vrh mu je neki kazhastan.
Cimirot ce jedini uspjeti jer lik zivi sport van 90 minuta svakog vikenda.
Ovi ostali su smijesni ne mozes ni gledati da su neki fudbaleri sta ti je ba.
Od 23 imamo jednog koji zna sta je biti sportista u 2015. godini.
Jednog.
I onda mi kazu budi optimistican imam da bude plej off ili grupna faza ba.
A o trenerskom kadru necu ni poceti da pricam, taj embolizam mozga mi ne treba jos u zivotu.
Jebo ti ba sloveniju tursku i slicno. Ne zbog priprema, ima i Mancester iste pripreme nego je to do igraca livno. Njegova duznost da radi i pazi na to van jebenog treninga.
Duljevic nece uspjeti. Domet mu je neka tamo turska liga ili neki turski prvoligas na zadnja 3-4 mjesta.
Radovac ima sve, ali nece uspjeti, vrh mu je neki kazhastan.
Cimirot ce jedini uspjeti jer lik zivi sport van 90 minuta svakog vikenda.
Ovi ostali su smijesni ne mozes ni gledati da su neki fudbaleri sta ti je ba.
Od 23 imamo jednog koji zna sta je biti sportista u 2015. godini.
Jednog.
I onda mi kazu budi optimistican imam da bude plej off ili grupna faza ba.
A o trenerskom kadru necu ni poceti da pricam, taj embolizam mozga mi ne treba jos u zivotu.
Last edited by todd_smith on 22/07/2015 23:51, edited 1 time in total.
- Logovan
#10924 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Almir Seferović.SpecialOffer wrote:Nesto nisam upratio ko su kod nas kondicioni treneri? Da li su neki novi ili su starosjedioci
-
north
#10925 Re: FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga.
Ja se bojim da nas titula ne uspava, jer mi, ne mislim tu samo na FCS, smo poznati da se brzo zadovoljamo i čim nešto napravimo, odmah ide opuštanje i pad....Najbolji primjer su reprezentacije u fudbalu i rukometu...Zato sam ja neki dan pisao da je vrijeme neke igrače mijenjati, jer su dosegli vrhunac, a taj vrhunac nama nije dovoljan za veći iskorak i sa njima ćemo samo tapkati u mjestu, čak i padati...To su ti famozni nargilaši i cugeri, i oni što jedu somune i mesinu par dana pred utakmicu, dok Lech dovodi svoje kuhare u Sarajevo i na meniju imaju samo salate, ribu i lagane paste....
Ne treba navoditi koji su to naši, uvijek su iste face na slikama....Za pravi rezultat u Evropi nam treba 11 profesionalaca na terenu i profesionalac na klupi sa profesionalcima saradnicima u stručnom štabu.....Puno znam, ali to je minimum za ozbiljne stvari u LP...Od svega toga, mi imamo dva-tri profesionalca na terenu, i dva-tri talenta koji znaju ali nemaju još kontinuitet da svaku utakmicu odigraju dobro....To je dovoljno za ovu žabokrečinu od lige, ali premalo da se igraju ozbiljne utakmice u LP kada si nenosioc i kada udaraš na kudikamo ozbilniju i profesionalniju ekipu...
Ne treba navoditi koji su to naši, uvijek su iste face na slikama....Za pravi rezultat u Evropi nam treba 11 profesionalaca na terenu i profesionalac na klupi sa profesionalcima saradnicima u stručnom štabu.....Puno znam, ali to je minimum za ozbiljne stvari u LP...Od svega toga, mi imamo dva-tri profesionalca na terenu, i dva-tri talenta koji znaju ali nemaju još kontinuitet da svaku utakmicu odigraju dobro....To je dovoljno za ovu žabokrečinu od lige, ali premalo da se igraju ozbiljne utakmice u LP kada si nenosioc i kada udaraš na kudikamo ozbilniju i profesionalniju ekipu...
Last edited by north on 22/07/2015 23:55, edited 2 times in total.