ja, zaista, ne berem kako taj rasisticki mozak funkcionira, vrijedjas alvesa a marcelo ti u timu.
stvarno moras imat mozak velicine kospice od tresnje da radis takvo sta.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
monkey
Mozak im je stvarno bolestan, fuj. Ne razumijem kako ne kontaju da vrijeđaju sve tamnopute igrače (nebitno na kojem dijelu svijeta igraju) a ne samo igrače ekipe protiv koje igraju.omar little wrote:ja procitah, komentar covjeka koji je bio na tekmi, da su mu monkey chants upucivali.
ja, zaista, ne berem kako taj rasisticki mozak funkcionira, vrijedjas alvesa a marcelo ti u timu.ili barcini vrijedjaju marcela i urlicu k'o majmuni, sto se desavalo, i sta oni misle kako se, recimo, abidal osjeca?!
stvarno moras imat mozak velicine kospice od tresnje da radis takvo sta.

Uz Pepea i Ramosa najveci mesar u Realu.ultima_palabra wrote:Messi je zaboravio da silu i ters može provoditi samo u svojoj ekipi![]()
Arbeloa manje-više, ali gospodina Xabi Alonsa kad se spominje treba prvo ustati
Sa ovim se slažem. Sad si već objektivan.Mikady wrote:
Nazalost nije upalilo, Ronaldo igra i u revansuobjektivno mislim ovo je napucavanje Ronalda da se isprovocira.. ili jos dize ruke buni se a napuco ga kao htj. dati desno loptu caviju a loptu suta okomito prema golu.
Druze uvijek sam objektivanSa ovim se slažem. Sad si već objektivan.

Meni ovaj Modric izgleda ko da je neuhranjen
Ako Real bude igrao kao u 1p onda nistaPlavih_11 wrote:Jadna Granada, sta ce im Real uraditi u drugom poluvremenu. Doduse nisu oni krivi za vodstvo ...