Ja fkt ne mogu da shvatim kolicinu nase nesposobnosti da barem amere ne vucemo za donacije njihovih viskova naoruzanja pa nafatati pedesetak maxx pro, m1117, oklopni hmww, ako cega imaju na bacanje to su ove vrste vozila

Nema u takvim donacijama "ima li tu mene", pa su kao takve i nepoželjnetramvajtrojka wrote: ↑21/08/2024 00:13Ja fkt ne mogu da shvatim kolicinu nase nesposobnosti da barem amere ne vucemo za donacije njihovih viskova naoruzanja pa nafatati pedesetak maxx pro, m1117, oklopni hmww, ako cega imaju na bacanje to su ove vrste vozila
moze i desetak bradleya zlu ne trebalo, ljudi imaju toliko stvari koja im stoji onaki na livadama a nama bi legla kao budali samar
grci ih dobili u stotinama komada onako da im se nadje

Pa i mrtrvi Srbi (koji su Amerima oborili simbol tehnologija, sjećate se?) dobili Lenco Bearcate, a mi dobili posjetu visokog Vilijamsa Burnsa, stvarno jačamo bilateralne odnose i OSBiH!!!!tramvajtrojka wrote: ↑21/08/2024 00:13Ja fkt ne mogu da shvatim kolicinu nase nesposobnosti da barem amere ne vucemo za donacije njihovih viskova naoruzanja pa nafatati pedesetak maxx pro, m1117, oklopni hmww, ako cega imaju na bacanje to su ove vrste vozila
moze i desetak bradleya zlu ne trebalo, ljudi imaju toliko stvari koja im stoji onaki na livadama a nama bi legla kao budali samar
grci ih dobili u stotinama komada onako da im se nadje

atmel wrote: ↑22/08/2024 19:56 https://avaz.ba/vijesti/bih/924415/kisa ... -letjelice
ko da kupujemo F35...u slučaju da dođe do velikih požara i u CG i u BiH, kako bi se dogovorila stoka, gdje bi se gasilo.
Dođu prosrpske stranke na vlast u CG i pođu te handriti ko Dodik sa helikopterima.
ovaj Nikšić nije ni za lokalne zajednice![]()

USAF C17