Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Play at Home 2021 update: 10 free games to download this Spring
But there’s more to come later this spring. Horizon Zero Dawn Complete Edition will be available for free download between April 19 8:00pm PT / April 20 04:00 BST / 05:00 CEST and May 14 8:00pm Pacific Time / May 15 04:00 BST / 05:00 CEST. https://blog.playstation.com/2021/03/17 ... f244024333
Raja, ps4 joystick mi je mozda par puta ispao i sad osjetim da postoji tkzv "stuttering" na jednom analogu, odnosno uvijek ide malo u stranu i kad miruje.
Kad se pogleda i 'odozgor' vidi se da fakat ne stoji tacno u sredini.
Jel se ovaj problem moze rijesiti samo ciscenjem, ili?
Poslao sam poruku jednom na olxu koji popravlja i kaze ciscenje 15km, a komplet 30km... sta komplet, komplet valjda da zamijeni analog, ili?
Plavo-bijeli wrote: ↑17/03/2021 21:42
Raja, ps4 joystick mi je mozda par puta ispao i sad osjetim da postoji tkzv "stuttering" na jednom analogu, odnosno uvijek ide malo u stranu i kad miruje.
Kad se pogleda i 'odozgor' vidi se da fakat ne stoji tacno u sredini.
Jel se ovaj problem moze rijesiti samo ciscenjem, ili?
Poslao sam poruku jednom na olxu koji popravlja i kaze ciscenje 15km, a komplet 30km... sta komplet, komplet valjda da zamijeni analog, ili?
Sta vi mislite?
Ja sam svoj kontroler u Sancta Domenicu poslao i popravili su. Bila ploca otisla..
Sancta-domenica.ba
Pa nadji broj na stranici..
wifi mi je los u prostoriji gdje je konzola, ali odmah pored imam Telemachov Cisco PDS2100. Potpuni sam laik oko ovoga, vidim da ima ethernet ulaz i pokusao sam spojiti ali trazi mi sve postavke da se unesu. Moze li me neko uputiti i ima li smisla da telemach zovem za vise info?
zenny wrote: ↑21/03/2021 21:46
wifi mi je los u prostoriji gdje je konzola, ali odmah pored imam Telemachov Cisco PDS2100. Potpuni sam laik oko ovoga, vidim da ima ethernet ulaz i pokusao sam spojiti ali trazi mi sve postavke da se unesu. Moze li me neko uputiti i ima li smisla da telemach zovem za vise info?
Sto se tice postavki samo biraj auto i idi next i sve ce ti biti kako treba.
Sto se tice postavki samo biraj auto i idi next i sve ce ti biti kako treba.
hvala na odgovoru alu probao sam to i nece. ne mogu da nadjem nigdje info da li uopste moze internet iz ovog uredjaja.
Ne moze u PDS, ta uticnica je da PDS prima internet, ne da daje izlaz...
Ovih desetak igara sto su free, da li su free samo ovih mjesec dana ili se u ovih mjesec dana mogu skinuti i ostaju zauvijek na tvom accountu i kad nekad izbrises(mozes ponovo skinuti kad hoces)?
channel10 wrote: ↑22/03/2021 20:57
Ovih desetak igara sto su free, da li su free samo ovih mjesec dana ili se u ovih mjesec dana mogu skinuti i ostaju zauvijek na tvom accountu i kad nekad izbrises(mozes ponovo skinuti kad hoces)?
Ovo drugo, free su za skinut u tom periodu i ostaju tvoje zauvijek. Sony je najavio da će bit još ovoga do juna.
channel10 wrote: ↑22/03/2021 20:57
Ovo drugo, free su za skinut u tom periodu i ostaju tvoje zauvijek. Sony je najavio da će bit još ovoga do juna.
alcho wrote: ↑23/03/2021 08:18
Imam ja jedno pitanje za ove free igre. Da li je dovoljno u free periodu samo ih dodati u library ili ih bas treba downloadovati na playstation?