Demokratska fronta Željko Komšić

Post Reply
weredsf

#10901 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

VjecitiStudent wrote:Kako se zove 'Mehmedić'?
Mislis na Besima
Hafis

#10902 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

lerdi wrote:
Hafis wrote:Foluške. Isto kao i Suljagić i metak u koverti.

Teta Zori rekla obitelj i susjedi da ih ne bruka, i što će drugo jadna žena već izmisliti prijetnje (koje hvala bogu nije prijavila policiji)
A Kukić se okliznuo na stepenicama, skotrljao niz iste, te pao pred zaštitara koji je slučajno u ruci držao bejzbol palicu koju je nosio sinu za rođendan. Naime oduvjek je imao želju da mali bude novi Bejb Rut.
Tko je spominjao Kukića...nigdje veze. Valjda pričamo o Zori.

Kakva je to logika?
Dobiješ prijetnju koju navodno iz straha ne prijaviš policiji, ali je prijaviš šefu stranke za kojeg sigurno znaš da će je istog trenutka prosdlijediti u javnost? Ma daj.
Počela je predizborna kampanja...i nije ovo ništa što će još izvaljivati.
lerdi

#10903 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

weredsf wrote:
Mislis na Besima
Besim, Besim
Hafis

#10904 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

weredsf wrote:
lerdi wrote:Ostavka Munje na funkciju više je pozitivna za DF jer se i na njega od strane naroda gleda sa podozrenjem od prvog dana. Damir Marjanović je za mene lično najveće razočarenje. Ok razočarao se nakon nekih odluka, ne slaže se sa odlukama sve mogu shvatiti ali otiči iz stranke koja ti statutom dozvoljava da napaviš frakciju i glasno kažeš šta ti smeta, kako na predsjedništvu tako i među članstvom to nikako ne mogu da shvatim. Posebno jer je među mlađom rajom bio cjenjen i gledan kao čovjek koji je tu zbog ideje. Borba za ideje nepodrazumjeva podvijanje repa i okretanje leđa već grčevita borba i svakodnevno odricanje. Očito da nije bio spreman na to i to je ono što me lično najviše razočaralo.
Danas je pozitivna, jucer bi ga branio svim snagama :D :D
Ima li nega donacija za poplave vezana za lik Komsica, nemojte racunati utovar kombija na grbavici :-)
Tko zna i za koga su ono utovarali i gdje se to utopilo :)
Jadan je onaj koji je dočekao da mu onaj neradnik dijeli sadaku.
lerdi

#10905 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

weredsf wrote:
lerdi wrote:Ostavka Munje na funkciju više je pozitivna za DF jer se i na njega od strane naroda gleda sa podozrenjem od prvog dana. Damir Marjanović je za mene lično najveće razočarenje. Ok razočarao se nakon nekih odluka, ne slaže se sa odlukama sve mogu shvatiti ali otiči iz stranke koja ti statutom dozvoljava da napaviš frakciju i glasno kažeš šta ti smeta, kako na predsjedništvu tako i među članstvom to nikako ne mogu da shvatim. Posebno jer je među mlađom rajom bio cjenjen i gledan kao čovjek koji je tu zbog ideje. Borba za ideje nepodrazumjeva podvijanje repa i okretanje leđa već grčevita borba i svakodnevno odricanje. Očito da nije bio spreman na to i to je ono što me lično najviše razočaralo.
Ima li nega donacija za poplave vezana za lik Komsica, nemojte racunati utovar kombija na grbavici :-)
Nisam te nešto upratio inače ali nadam se da ako ništa u stvarnom životu ne lupaš ko ovdje. Kad nađeš moj post u kojem sam Munju naveo kao nešto pozitivno molim te javi mi da i ja vidim. Moram onda skontati šta sam jeo i pio taj dan da više ne konzumiram.

A gdje su donacije drugih? Ovaj je ako ništa išao i utovarao. Šta su to ostali uradili? Nisam nešto upratio.
Hafis

#10906 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Hafis »

lerdi wrote:
weredsf wrote:
Nisam te nešto upratio inače ali nadam se da ako ništa u stvarnom životu ne lupaš ko ovdje. Kad nađeš moj post u kojem sam Munju naveo kao nešto pozitivno molim te javi mi da i ja vidim. Moram onda skontati šta sam jeo i pio taj dan da više ne konzumiram.

A gdje su donacije drugih? Ovaj je ako ništa išao i utovarao. Šta su to ostali uradili? Nisam nešto upratio.
Jest. I Josipović je kažu za vrijeme poplave puhao čamce za spasilačke ekipe.
weredsf

#10907 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Znas kako ja lupam u pravom zivotu :izet: :izet:
Nisam ni rekao da si napisao nesto pozitivno ali da smo jucer pricali o njemu ti bi ga branio, danas je napustio DF i on vec "nije nesto"
Jel jos uvijek zive one dvije porodice kod njega :lol: :lol: :lol:
VjecitiStudent

#10908 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

lerdi wrote:
weredsf wrote:
Mislis na Besima
Besim, Besim
:shock:
Ko je sljedeći u naletu svježih, neiskvarenih snaga, Berilo?
VjecitiStudent

#10909 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by VjecitiStudent »

Hanka će biti vrlo brzo zaboravljena
Nezvanično, članovi DF-a nedavno su postali Besim Mehmedić, Mirsad Pindžo, Fikreta Mulaosmanović i Salahudin Hodžić, poslanici Skupštine Kantona Sarajevo, te bivši članovi Stranke za Bosnu i Hercegovinu. Sa sobom su, u DF Kantona Sarajevo doveli i 1.700 novih članova čime je DF KS-a postao najbrojnija organizacija ove stranke.
http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... ednika-rsa
Danguba

#10910 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

Pa jbt zivot. Spremni su i na zenu nasrnuti.

Zato ja kazem, Raguz je za ovakve rjesenje. :D
lerdi

#10911 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

VjecitiStudent wrote:
lerdi wrote: Besim, Besim
:shock:
Šta si iskolačio oči? Pokušao čovjek da se dobro uda al ga satro voz kod Hadžića. Profesionalni političar. Ništa neobično i neočekivano od istog.
weredsf

#10912 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Svileni u DF-u :-) :-) :-)
Raduju me ta nova lica
lerdi

#10913 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Hafis wrote:
lerdi wrote:
Hafis wrote:Foluške. Isto kao i Suljagić i metak u koverti.

Teta Zori rekla obitelj i susjedi da ih ne bruka, i što će drugo jadna žena već izmisliti prijetnje (koje hvala bogu nije prijavila policiji)
A Kukić se okliznuo na stepenicama, skotrljao niz iste, te pao pred zaštitara koji je slučajno u ruci držao bejzbol palicu koju je nosio sinu za rođendan. Naime oduvjek je imao želju da mali bude novi Bejb Rut.
Tko je spominjao Kukića...nigdje veze. Valjda pričamo o Zori.

Kakva je to logika?
Dobiješ prijetnju koju navodno iz straha ne prijaviš policiji, ali je prijaviš šefu stranke za kojeg sigurno znaš da će je istog trenutka prosdlijediti u javnost? Ma daj.
Počela je predizborna kampanja...i nije ovo ništa što će još izvaljivati.
Pričamo o kompletnom ambijentu pred izbore,a on za one koji hoće mijenjati stanje nije nimalo povoljan. Prijaviti prijetnje u Livnu policiji zbog prijetnji od strane onih koji podržavaju HDZ je smiješno a to i ti znaš. Šanse da joj neko pomogne je 5%, u najboljem slučaju, a 95% da bi joj se neko sa druge strane slušalice isto tako sjetio familije. Pa dole se policajci dogovore da puste osumnječenog za ubistvo, ovaj zbriše u susjednu državu i na kraju nikom ništa. Kao što kažeš počela je izborna kampanja a ovi su toliko pokrali i nema šanse da padnu bez krvave borbe. Mislim to već dokazuju,zar ne?
L u c i f e r

#10914 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by L u c i f e r »

Hoćemo još svježije snage, osim Besima Mehmedića:

Image
Image
lerdi

#10915 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by lerdi »

Šta u rečenici "satro ga voz kod Hadžića" nije jasno? Nećete da je vidite ili šta?
Bosnjak333

#10916 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Bosnjak333 »

VjecitiStudent wrote:Hanka će biti vrlo brzo zaboravljena
Nezvanično, članovi DF-a nedavno su postali Besim Mehmedić, Mirsad Pindžo, Fikreta Mulaosmanović i Salahudin Hodžić, poslanici Skupštine Kantona Sarajevo, te bivši članovi Stranke za Bosnu i Hercegovinu. Sa sobom su, u DF Kantona Sarajevo doveli i 1.700 novih članova čime je DF KS-a postao najbrojnija organizacija ove stranke.
Sve novi i mladi ljudi :-)
Danguba

#10917 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Danguba »

lerdi wrote: Pričamo o kompletnom ambijentu pred izbore,a on za one koji hoće mijenjati stanje nije nimalo povoljan. Prijaviti prijetnje u Livnu policiji zbog prijetnji od strane onih koji podržavaju HDZ je smiješno a to i ti znaš. Šanse da joj neko pomogne je 5%, u najboljem slučaju, a 95% da bi joj se neko sa druge strane slušalice isto tako sjetio familije. Pa dole se policajci dogovore da puste osumnječenog za ubistvo, ovaj zbriše u susjednu državu i na kraju nikom ništa. Kao što kažeš počela je izborna kampanja a ovi su toliko pokrali i nema šanse da padnu bez krvave borbe. Mislim to već dokazuju,zar ne?
Upravo tako.
Preko batina i prijetnji do fotelja. Pa gdje mi zivimo? :roll:
weredsf

#10918 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

Bosnjak333 wrote:
VjecitiStudent wrote:Hanka će biti vrlo brzo zaboravljena
Sve novi i mladi ljudi :-)
Reformatori :-) :-)
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#10919 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by JoseMujica »

čudo nije i Tajo prešao :mastakazes:
kox

#10920 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by kox »

Pa učlaniti se valjda može bilo ko pa tako i Besim mehmedić. Ali nešto ne čuh da je na bilo kakvom položaju u stranci niti na kandidatskim listama. Ako je uopšte postao član onda je samo i jedino to - član, bar koliko je meni poznato.
weredsf

#10921 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by weredsf »

JoseMujica wrote:čudo nije i Tajo prešao :mastakazes:
Cuvaju ga za izvrsne vlasti
Corto Maltese

#10922 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by Corto Maltese »

vivaldi wrote:kako je krenulo treba izgleda uvesti livestream desavanja u df-u.

kako je krenulo mozda ih i komsic sutra napusti
Neće. On ide do kraja :D
crvenebrigade

#10923 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by crvenebrigade »

Politicko-ideoloska lutanja stranackog (SDA-SDP-DF) uhljebljenika. :thumbup:

Emir Suljagic kao gorljivi SDP-ovac. :lol:

Ja sam esdepeovac, rece Emir Suljagic! :D

http://www.youtube.com/watch?v=hNwkEn20K3I
crvenebrigade

#10924 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by crvenebrigade »

Do jucer ste uglednog geneticara dr. Damira Marjanovica (s pravom) kovali u zvijezde, a danas ga brutalno blatite, samo zbog toga jer se vise ne slaze sa vlasnikom partije Zeljkom Komsicem, kojeg je pritom razotkrio kao jednog neozbiljnog politicara demagosko-populistickog tipa.

Nisu vam problem Komsicevi novi jarani i koalicioni partneri Fahrudin Radoncic i Dragan Covic, ali jeste hrabri i pametni dr. Damir Marjanovic.

Sramite se, ako ga uopste imate.
L u c i f e r

#10925 Re: Demokratska fronta Željko Komšić

Post by L u c i f e r »

A meni vala nešto i onaj Sifet Podžić djeluje nekako shady, hajmo malo stranački shillovi infa i o njemu ako more... :)
Post Reply