Vidi se da vam je kolonizacija u krvi,nema ba više toga sad je demokratija u modi.Edin H. wrote:Mene nervira sto u Bosni voze pogresnom, desnom stranom, umjesto da voze lijevom kao i vecina zemaljske kugle.
Jes to u
Moderators: _BataZiv_0809, anex
Vidi se da vam je kolonizacija u krvi,nema ba više toga sad je demokratija u modi.Edin H. wrote:Mene nervira sto u Bosni voze pogresnom, desnom stranom, umjesto da voze lijevom kao i vecina zemaljske kugle.
supercali wrote:Bas zato sto n8je obicna t raskrsnica daje se lijevi zmigavac
Ma ja svabo sved finac glup a bosnjo izmislio univerzumrumenige_brajtner wrote:supercali wrote:Bas zato sto n8je obicna t raskrsnica daje se lijevi zmigavac![]()
![]()
![]()
kakvih gluposti će se ovdje čovjek načitat
![]()
![]()
![]()
Iz vanjske u vanjsku darumenige_brajtner wrote:dakle, da rezimiramo; ti tvrdiš da se prilikom ulaska u kružni tok daje lijevi žmigavac?
supercali wrote:Iz vanjske u vanjsku darumenige_brajtner wrote:dakle, da rezimiramo; ti tvrdiš da se prilikom ulaska u kružni tok daje lijevi žmigavac?
Eh, sad si nas tek zbunio ... Valjda si mislio napisati "iz lijeve u unutrašnju", ili ...supercali wrote:Iz vanjske u vanjsku darumenige_brajtner wrote:dakle, da rezimiramo; ti tvrdiš da se prilikom ulaska u kružni tok daje lijevi žmigavac?
Do mene iz unutrasnje u unutrasnjuSeawolf wrote:Eh, sad si nas tek zbunio ... Valjda si mislio napisati "iz lijeve u unutrašnju", ili ...supercali wrote:Iz vanjske u vanjsku darumenige_brajtner wrote:dakle, da rezimiramo; ti tvrdiš da se prilikom ulaska u kružni tok daje lijevi žmigavac?
To trebas ubiti i sebe i instruktora koji je tebe ucio ilirumenige_brajtner wrote:supercali wrote:Iz vanjske u vanjsku darumenige_brajtner wrote:dakle, da rezimiramo; ti tvrdiš da se prilikom ulaska u kružni tok daje lijevi žmigavac?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
zapali svoju vozačku i poseri se na instruktora koji te je učio vozit. ah, da... dodao bih još i onog ko te je učio osnovama logike. i na njega se poseri isto.
U redu je isto ne bi volio ni pocinjati diskusiju s tobomrumenige_brajtner wrote:u redu je, s tobom je sva diskusija završena![]()
nemas ti blage veze, sjedi 1supercali wrote:Iz vanjske u vanjsku darumenige_brajtner wrote:dakle, da rezimiramo; ti tvrdiš da se prilikom ulaska u kružni tok daje lijevi žmigavac?
Vidis da sam ispravio da sam pogrijesio samo u trakama al i dalje stoji da moras davati lijevi zmigavachellhammer wrote:nemas ti blage veze, sjedi 1supercali wrote:Iz vanjske u vanjsku darumenige_brajtner wrote:dakle, da rezimiramo; ti tvrdiš da se prilikom ulaska u kružni tok daje lijevi žmigavac?
pri samom ulazu u kruzni tok ????supercali wrote: Vidis da sam ispravio da sam pogrijesio samo u trakama al i dalje stoji da moras davati lijevi zmigavac
Dabeni-bu-man wrote:pri samom ulazu u kruzni tok ????supercali wrote: Vidis da sam ispravio da sam pogrijesio samo u trakama al i dalje stoji da moras davati lijevi zmigavac
A sto se mora dati lijevi zmigavac ?supercali wrote:Dabeni-bu-man wrote:pri samom ulazu u kruzni tok ????supercali wrote: Vidis da sam ispravio da sam pogrijesio samo u trakama al i dalje stoji da moras davati lijevi zmigavac
hellhammer wrote:ne daje se nikada zmigavac u ulasku u kruzni
i ja bas kontam i ne kontam ako ulazis u kruzni tok, svakako ti je obavezno skretanje desnozforumas wrote:Respo,
dnevno predjem 200km po Njemackoj, sto autoputem sto lokalno i jos nikad nisam vidio da je neko dao zmigavac na ulasku u kruzni tok, a kruznih tokova pun penisa sretao sam i autoskole i taksiste i autobuse i kamione i .... ne moze biti da niko od njih ne zna pravila
I drzis se trake kojom si dosao do kruznog, ako se nisi na vrijeme prestrojio napravi krug pa se popravi, zato se valjda i zove kruznibeni-bu-man wrote:i ja bas kontam i ne kontam ako ulazis u kruzni tok, svakako ti je obavezno skretanje desnozforumas wrote:Respo,
dnevno predjem 200km po Njemackoj, sto autoputem sto lokalno i jos nikad nisam vidio da je neko dao zmigavac na ulasku u kruzni tok, a kruznih tokova pun penisa sretao sam i autoskole i taksiste i autobuse i kamione i .... ne moze biti da niko od njih ne zna pravila
hellhammer wrote:ne daje se nikada zmigavac u ulasku u kruzni