Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zenicablues wrote:Vidim sve češće se otvaraju ove second hand radnje,pa po riječima nekih poznanika može se naći fine robe... Pitam se da li se zaista u tolikoj mjeri kupuje u tim radnjama jer ih ima na svakom koraku...
Ja kupujem sebi stvari za "oko kuce". Moze
se odlicne robe naci pojeftino ali treba redovno snjirat po prodavnicama, brzo se razgrabe dobre stvari.
zenicablues wrote:Vidim sve češće se otvaraju ove second hand radnje,pa po riječima nekih poznanika može se naći fine robe... Pitam se da li se zaista u tolikoj mjeri kupuje u tim radnjama jer ih ima na svakom koraku...
Ja kupujem sebi stvari za "oko kuce". Moze
se odlicne robe naci pojeftino ali treba redovno snjirat po prodavnicama, brzo se razgrabe dobre stvari.
Zna li neko da li je SDA kontaktirala Arn Andersona za muziku koju koristi u svom predizbornom spotu ili su je ukrali kao sto su to uradili sa preduzecima, sumama i sl.
Inace se kompozicija zove Farewell Life...
A posto je Arn norvezanin, ovo vam dodje kad se prevede na nas zbogom zivot....
Freamon Lester wrote:Zna li neko da li je SDA kontaktirala Arn Andersona za muziku koju koristi u svom predizbornom spotu ili su je ukrali kao sto su to uradili sa preduzecima, sumama i sl.
Inace se kompozicija zove Farewell Life...
A posto je Arn norvezanin, ovo vam dodje kad se prevede na nas zbogom zivot....
Cisto da znate sta vas ceka...
oj glupana...
Hajde makar nije sdaaaaa demokratijaaaaa sdaaaaa ljudska prava svaaaaa
p.s. Danas tuca na bulevaru. Mastrafe se dvojica grmalja, jedan sa trbusinom drugi onako mladji i nabijen visok, bogami ovaj sa trbusinom ga dvaput spuca stosom u glavu. Nije bas dugo trajalo, tj naletio sam autom bas u trenutku kad je krenula marisana. Izletise na cestu ganjajuci se.
Interesatno sa mladjim likom je bila zenska koja nije ni vristala ni plakala nego vise nako ko da joj je dosadno kolutala ocima.
Lokacija: pocetak bulevara iz pravca odmuta, malo poslije kuce gdje je stajao stari mercedes, ispred onih malih betonskih kao poslovnih prostora gdje su bile igrice.
ne pamtim losije kandidature za izborne liste... masu ljudi sa lista znam (cak sam se i sam iznenadio) i mogao bih za dosta njih napisati zasto su i kako zalutali na liste. onda sam barem pokusao razmisliti (ono demokratski) ko bi mene i moja misljenja najbolje mogao predstavljati ili barem biti najblizi tome i opet nisam nasao dobar odgovor niti za jednog kandidata.
sve stranke su nam pravljene prema stereotipima koji vaze za njih same. a da bude jos gore - i one koje se trude da izgleda drugacije rade to na taj nacin da covjeku bude jasno da je to samo predizborna. sve u svemu - lose.
Ljudima je većina kandidata nepoznata. Možda su čuli još za Fuada Kasumovića, a i to ne po dobru.
Već se zna ko je budući gradonačelnik, sve dalje predizborne aktivnosti su samo puka formalnost.
Je li to Goran Bulajić ozbiljan kandidat za predsjedavajućeg OV?
Satori wrote:Ljudima je većina kandidata nepoznata. Možda su čuli još za Fuada Kasumovića, a i to ne po dobru.
Već se zna ko je budući gradonačelnik, sve dalje predizborne aktivnosti su samo puka formalnost.
Je li to Goran Bulajić ozbiljan kandidat za predsjedavajućeg OV?
Vrlo moguce. Statut grada je takav da gradonacelnik i predsjednik OV ne mogu biti iz istog konstitutivnog naroda.
Jel ima neko ideju za koga glasati , mislim da mi kao mala grupa ovdje promjenimo nesto , naravno , ko zeli , ja bih glasao za nekoga ko je stvarno dobar al nije u SDA ,SBB i jos par tih lopova , eto ako neko ima neku finu sugestiju da postavi ovdje i ako se jos neko slaze ,
Upoznao sam covjeka nedavno na jednom druzenju,nisam znao da je kandidat dok nisam procitao na listama.
Moj glas ide njemu [emoji106] [emoji106]
Sent from my S4 Mini using Tapatalk
cenecimoveocino wrote:Upoznao sam covjeka nedavno na jednom druzenju,nisam znao da je kandidat dok nisam procitao na listama.
Zaboravio si reći da je u pitanju selefijsko druženje.
cenecimoveocino wrote:Upoznao sam covjeka nedavno na jednom druzenju,nisam znao da je kandidat dok nisam procitao na listama.
Zaboravio si reći da je u pitanju selefijsko druženje. [emoji106]
I tako ti okarakterises fudbalski turnir kao selefisko druzenje?
Zaboravio si reći da je u pitanju selefijsko druženje. [emoji106]
I tako ti okarakterises fudbalski turnir kao selefisko druzenje?
Ako ga organizuju selefije, a organizuju, onda da.